RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Spreek zelf een TV Oranje Showflits in
30-10-2015 21:54:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio en spreek een Showflits in. Op die manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Artiesten zijn van harte welkom om een (gratis!) Showflits in te komen spreken. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. Wil je meer informatie over deze gratis zendtijd? Stuur dan een mailtje naar showflits@tvoranje.nl.

Benefietconcert voor Nederlands muzikaal supertalent Okkie Huijsdens
30-10-2015 21:40:00

Op donderdag 5 november a.s. vindt er in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede een benefietconcert plaats ter nagedachtenis van een van ‘s Neerlands allerbeste muziektalenten ooit: Okkie Huijsdens.De vorig jaar aan kanker overleden Okkie Huijsdens was een uitermate veelzijdig talent in de Nederlandse muziekindustrie. Zo was hij zanger/musicus in tal van bands, waaronder Heart (destijds met Patricia Paay), Limousine, The President en The Rainbow Train. Ook was hij te horen als de stem van Paul McCartney in de wereldwijde hit “Stars On 45”. Daarnaast begeleidde hij zowel Sandra Reemer als Mouth & McNeal tijdens het Eurovisie Songfestival. Naast al deze activiteiten heeft hij zich als subliem geluidstechnicus onderscheiden.

Vanaf maandag 2 november kun je stemmen op de RADIONL Top 1500
30-10-2015 17:48:00

Vanaf maandag 2 november 2015 kun je weer stemmen op jouw favoriete nummers van het Nederlandstalige lied. Je kunt elke dag, tot maandag 1 december 2015 stemmen via www.radionl.fm. De finale van de RADIONL Top 1500 wordt op zaterdag 12 december live op een speciale manier vanuit de Gelredome uitzgezonden.  Na de bekendmaking van de nummer 1 uit de lijst zal aansluitend het Mega Piratenfestijn in Arnhem losbarsten. In 2014 kreeg André Hazes met ‘Bloed, zweet en tranen’ veruit de meeste stemmen van de luisteraars van RADIONL.

Laura brengt nieuwe single ‘Levenslang’ uit
30-10-2015 16:11:00

Een breuk in de liefde is normaliter voor niemand goed, maar dat het voor inspiratie kan zorgen bewijst Laura met haar nieuwe single ‘Levenslang’. Een stevige ballad uit de pen van Jeff Zwart en Han Kooreneef. Dat muziek de toekomst was voor Laura, dat stond al vast toen ze nog klein was. De zanglessen werden gretig bezocht en ook uitgebreid met gitaarlessen, zodat ze zichzelf kon begeleiden tijdens de zang. Haar opgedane ervaring heeft Laura getest bij lokale- en nationale talentenjachten.

Wimmie Bouma heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-10-2015 15:13:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 november is dat ‘Gewoon even teveel’, de nieuwe single van Wimmie Bouma. Het is een echt levenslied over een man die in korte tijd zowel zijn baan als zijn gezin kwijtraakt. ‘Puur op het gevoel. Compleet weer mijn eigen stijl’, aldus de zingende schilder uit Zwolle. ‘Ik had het gevoel dat ik een beetje afdwaalde en vond het tijd om met zo’n plaat terug te komen’. Wimmie heeft samen met producer Martin Sterken en manager Henri van Velzen keihard gewerkt aan dit nieuwe nummer, en het resultaat mag er zijn! 

Realitysoap Wesly Bronkhorst ‘Op Weg’ mega populair
30-10-2015 13:07:00

Sinds vier weken geeft de zanger wekelijks online een kijkje in zijn leven en iedere week worden de afleveringen beter bekeken. Elke woensdagmiddag plaatst de zanger een nieuwe aflevering op facebook en YouTube. Alles komt voorbij, de optredens, de fans, familie, de band met de kinderen en iedere afleveringen bevat steeds weer een dosis humor, echtheid en liefde voor muziek maar het is vooral Wesly & Ray Op Weg. Op Weg is tevens de titel van het album waar Wesly de afgelopen twee jaar aan gewerkt heeft en wat op 20 november uitkomt. 

Roy Geerts viert feest met zijn nieuwe single; “Heb je zin in een feestje”!
30-10-2015 11:33:00

Dit voorjaar maakte hij zijn debuut met zijn eerste single. Nu brengt hij opnieuw een ijzersterke feestplaat uit met de titel; “Heb je zin in een feestje”. Zijn debuutsingle “Wanneer komt die dag” werd meteen goed ontvangen en veel gedraaid op de radiozenders die het Nederlandstalige lied omarmen. Ondertussen liep zijn fysieke single zo hard dat hij er geen enkele meer overheeft. “Dan is het tijd voor een nieuwe single” zei hij lachend. Samen met de bekende producer André Kooiman die ook zijn debuutsingle schreef en produceerde, maakte hij een gloednieuwe eigen feest single.

Vrijkaarten voor John de Bever Nieuwjaarsparty
30-10-2015 11:26:00

Net als voorgaande jaren luidt zanger John de Bever het nieuwe jaar in met een knallende Nieuwjaarsparty! Op vrijdag 1 januari 2016 is iedereen van 15.00 tot 20.00 uur van harte welkom in het Gala-Paviljoen van Hotel Restaurant de Collse Hoeve in Nuenen (bij Eindhoven). Er zijn optredens van meerdere topartiesten, onder wie Jaman, Henk Bernard, Klazina, Henk Damen, Johan Heuser en natuurlijk John de Bever zelf. De presentatie is in handen van Geert Harding. Kaarten kosten € 15,00 in de voorverkoop en zijn te bestellen in de shop van www.johndebever.nl.

Gerry Holland zet zich wederom in voor mensen die het niet zo breed hebben
30-10-2015 11:02:00

Voor het derde opeenvolgende jaar zet Gerry Holland zich in voor mensen die het niet zo breed hebben. Z'n destijds gelanceerde single 'Geen cent te makken vormde de basis van deze goede doelen actie van de uit Hoofddorp afkomstige zanger. Hij is van mening dat veel mensen het hoofd niet meer boven water kunnen houden en organiseert daarom op zaterdag 21 november 2015 een 'Geen cent te makken' benefiet' bij Hotel Restaurant 'De Rustende Jager', Venneperweg 471 in Nieuw Vennep. 

Femke Meines kiest voor de liefde
30-10-2015 10:11:00

Zangeres Femke Meines is verliefd. Dat wordt duidelijk in de videoclip van haar nieuwe single ‘Nog een kus’, die vandaag uitkomt. Daarin laat ze namelijk zien én horen dat ze verliefd is op haar buurjongen, die gaat verhuizen naar de stad. In alle vroegte op een herfstachtige oktoberdag verzamelen cast en crew zich bij het huis van Femke Meines voor de opnames van de videoclip. Het decor van ‘Nog een kus’ is namelijk grotendeels in de straat waar Femke ook echt woont. Ondanks rondvliegende drones, drukte van figuranten, danseressen, een heuse verhuiswagen en een hoogwerker, blijft Femke heel kalm.  Ze heeft immers vaker grootse clips opgenomen.Ze is alleen zenuwachtig voor haar tegenspeler die wordt gespeeld door Simon de Rooij. Velen zullen hem nog kennen van zijn waanzinnig succesvolle auditie bij The Voice Kids in 2013. 

Rika zingt over ‘De oude zwerver’
30-10-2015 10:01:00

Rika laat opnieuw van zich horen, en hoe! De zangeres gooit het met haar nieuwe titel ‘De oude zwerver’ over een geheel nieuwe boeg. ,,Het werd tijd voor een geheel andere richting’’, aldus de zangeres. Haar nieuwe single is dan ook een echte gezellige meedeiner die zijn weerga niet kent en heeft een hoog meezing- en feestgehalte over het trieste bestaan van een zwerver. Zondag 25 oktober werd de single dan ook in een bomvol café ‘De Grutter’ te Annen gepresenteerd. De presentatie kreeg een muzikale omlijsting van bekende namen als Evert Baptist en Lucas en Gea.

‘Met dank aan jou’...nieuwe single van Nick & Simon
30-10-2015 09:43:00

Nick & Simon lanceren vandaag hun nieuwe single ‘Met dank aan jou’, die  afkomstig is van het album ‘Open’. Tijdens de albumpresentatie in Paradiso op 2 oktober j.l. zijn de beelden voor de bijbehorende videoclip geschoten. Aan de single zijn drie live bonus tracks toegevoegd, die zijn opgenomen in Paradiso. ‘Met Dank Aan Jou’ gaat vandaag zowel fysiek als digitaal in release. ‘Open’ is het zesde studioalbum van Nick & Simon, dat op 18 september verscheen. Het album is geschreven door Nick & Simon en geproduceerd door Gordon Groothedde. 

Johan Linssen volgt z'n hart en komt met echt levenslied
30-10-2015 00:12:00

Johan Linssen volgt zijn muzikale hart en brengt één van zijn meest favoriete liedjes 'Zeg me toch waarom’ op single uit. Het nummer is eerder op de plaat gezet door zangeres Liesbeth en is geschreven door Johnny Hoes. Een echt volks levenslied, is wat de jonge zanger afkomstig uit Weert aan zijn publiek wil laten horen. Het nummer is feestelijk gereleased tijdens een bomvolle presentatie en komt evenals zijn vorige single uit onder het label D.E.A. Records van Danny Canters. Johan Linssen laat zich compleet meeslepen door de heerlijk dansbare melodie.

Zangeres Ruby van Urk zingt op uitnodiging van Defensie voor marine troepen
29-10-2015 18:29:00

Het zijn spannende tijden voor zangeres Ruby van Urk. Ruby kennen we natuurlijk als een van ‘De Meiden’ waarmee ze met “Zomer”, “Kerstfeest” en “Weekend” flinke hits wist te scoren. Naast De Meiden is Ruby druk met haar solo carrière. Momenteel wordt haar solo single “Kleur De Dag” volop gedraaid op de Nederlandse en Vlaamse radiozenders, wat leidt tot een drukke agenda met solo optredens door heel het land, maar ook daarbuiten. Zo gaat ze op uitnodiging van Defensie optreden voor de mariniers troepen die de piraten bij Dubai hebben verjaagd. 

Driekes Hoekstra kiest voor samenwerking met Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw)
29-10-2015 18:14:00

Vol trots laat Ronald Visch van het befaamde platenlabel Rood-Hit-Blauw Produkties weten dat de winnaar van Bloed, Zweet en Tranen 2015 ’Driekes Hoekstra’  heeft gekozen om zijn carriere te vervolgen onder dit bekende en Nederlands gespecialiseerde label. 'Na een afspraak met Ronald welk erg leuk en enthousiast verliep had ik al direct een goed gevoel om mijn carriere een vervolg te geven bij RHB. John West die ook op hetzelfde label zit schreef m’n nieuwe single en gaf mij dit advies, waarvoor ik hem dankbaar ben', aldus Driekes. 

Singlepresentatie 'Droomvrouw' van Yves Berendse groot succes
29-10-2015 18:03:00

Op woensdag 28 oktober lanceerde Yves Berendse, onder grote belangstelling, zijn nieuwe single ‘Droomvrouw’. Na het overweldigende succes van zijn allereerste single ‘Voor jou’ brengt de in Zandvoort geboren en getogen zanger nu zijn tweede eigen single uit. De lancering vond plaats bij café De Klikspaan, waar de carrière van Yves begon. Hiervoor werd de gehele dag de Haltestraat afgesloten en werd een ruime en luxe partytent recht voor café De Klikspaan gebouwd. De kaarten voor deze lancering waren binnen no time uitverkocht, hetgeen aangeeft hoe populair Yves op dit moment is. Om middernacht vierde hij tevens zijn verjaardag en werd hij door de aanwezigen toegezongen. Yves: ‘Dat we zo snel door de kaarten heen waren oversteeg echt al mijn verwachtingen. Een mooier verjaardagscadeau had ik niet kunnen krijgen’.

Mark Rijs komt met nieuwe single 'Doenja' en 12 track tellend album
29-10-2015 17:55:00

Mark Rijs viert dit jaar zijn 10 jarig artiestenjubileum. Mede daarom heeft de uit Leiden afkomstige zanger een album met 12 tracks verzameld die heel duidelijk laat horen dat Mark an alle markten thuis is. Het album kent naast mooie ballades ook feestnummers en is  opgenomen bij o.a. Manfred Jongenelis en Frank Verkooyen. De singles die eerder bij Rood Hit Blauw en ABC Entertainment zijn uitgebracht staan ook op het zilveren schijfje, aangevuld met nieuwe liedjes. De titel van het album is "In Mijn Hart”. 

Boyband Velvet doet het nog een keer tijdens concert van Edwin
29-10-2015 08:01:00

1 november barst voor de derde keer het spektakel los in Rotterdam! Edwin, Rotterdams bekendste zanger geeft wederom een concert, dit maal met de titel 'Edwin - Sterker dan ooit!' Het concert belooft wederom een groot meezingspektakel te worden en is met een verdubbeling van het aantal bezoekers ten opzichte van de vorige editie, zelfs ditmaal ook weer bijna helemaal uitverkocht! Het feest, enigszins geinspireerd op de 'Toppers' concerten staat bol van het van de beste meezingers! Edwin: 'Nadat ik in 2012 de eer had om in de Amsterdam ArenA te zingen bij Toppers in Concert, heb ik geen minuut stil gezeten. Mijn horeca avontuur is als gevolg van een scheiding ten einde gekomen, maar de wil om weer veel op de planken te staan is groter dan ooit tevoren!

SterrenGala 2015 volledig uitverkocht
28-10-2015 22:20:00

Op 31 oktober pakt Marco de Hollander weer groots uit. In een uitverkochte Sporthal  De Vlinder in Ter Aar, ontvangt hij ’s avonds 850 bezoekers die een unieke avond gaan beleven. “Niet eerder was dit evenement zo snel uitverkocht” vertelt Marco trots. De avond zal een feest der herkenning worden voor de bezoekers. Marco heeft namelijk heel veel top artiesten uitgenodigd  zoals Corry Konings, Stef Ekkel, Frank en Mirella, Ria Valk, Henk Bernard en vele anderen. De avond zal voor de Ter Aarse zanger een speciaal tintje krijgen. 

Johnny Gold lanceert weergaloze feestknaller 'Bier, Vrouwen en ‘n Brooike'
28-10-2015 21:54:00

Met de 11e van de 11 en carnaval 2016 in het vooruitzicht heeft Johnny Gold de weergaloze feestknaller 'Bier, Vrouwen en ‘n Brooike' opgenomen. Het gaat over drie dingen die de gemiddelde mannelijke feestvierder bezig houdt als hij een avondje uitgaat met zijn vrienden.  Van kroeg naar tent, van tent naar zaal, met veel bier, vrouwen en daarna wanneer de honger toeslaat …. een brooike. Het refrein krijg je bijna niet meer uit je hoofd. Het geheel is opgenomen bij z'n vaste producer Harald Queens in Tilburg.

De Groots Voorpret is begonnen!
28-10-2015 20:29:00

Het is bijna zover! Over twee dagen barst het Groots Overzee feest los op Curaçao en zullen Guus, zijn band én de support act het podium op het witte strand van Kokomo Beach betreden. Maar wie is toch die support act…? “Ik vind het altijd leuk om jong talent een podium te bieden en heb van ons vorige bezoek aan het eiland geleerd dat Curaçaose nachten misschien nog wel langer duren dan de Brabantse. 

Nieuwe country-rockballad ‘Gien mens wet waorum’ van Mooi Wark uit het leven gegrepen
28-10-2015 16:41:00

Het huilende geluid van de slide gitaar en een aangrijpend levensverhaal vormen de basis van de nieuwe country-rockballad van Mooi Wark. Bert: “Leven en laten leven, daar gaat het over in ‘Gien mens wet waorum’. Elk dorp heeft wel zo’n uniek persoon, anders dan anderen. Iemand die er niet helemaal bij hoort en buitengesloten wordt. Maar wees er trots op dat ze er zijn, want ze zorgen voor kleur. We horen te vaak verhalen over de gevolgen van pesten. Onder kinderen, maar ook onder volwassenen. 

‘Gewoon een lekker wijf’….nieuwe single van Erik van Klinken
28-10-2015 07:33:00

Erik van Klinken maakt sinds 2012 deel uit van Feestartiesten.nl. Stalhouder Bert Schenau keek destijds eerst de kat uit de boom, maar weet ondertussen dat  Erik een feestbeest op het podium is. Hij heeft inmiddels meer dan 100 optredens per jaar en z’n populariteit groet met de dag. Z’n nieuwe single getiteld ‘Gewoon een lekker wijf’ lag al een tijdje op de plank bij tekstschrijver Bram Koning. Erik had hem vorig jaar al gehoord, maar twijfelde over de tekst om het nummer als single uit te brengen. ‘Bert Schenau wist me te overtuigen om het nu uit te brengen. 

Vrolijke meezinger voor Shiela
27-10-2015 22:54:00

Nadat Shiela in februari de remix versie van “Kom in mijn armen” lanceerde presenteert ze nu de opvolger “Ik wil gaan leven”.  Voor dit nummer benaderde Marco Luesink van Studio Evolution, die volgens eigen zeggen een nummer a’la Shiela schreef…een meezinger met een beetje pit. “Ik wil gaan leven” heeft een vrolijke melodie die zeker blijft hangen en gaat over een foute relatie waar ze eindelijk een punt achter zet . Voor de bijbehorende clip heeft Shiela de hulp ingeroepen van Danny van Schaik van ClipCompany. 

Pierre van Dam is er klaar voor.....
27-10-2015 16:54:00

Pierre van Dam is helemaal klaar voor het concert dat hij op zondag 1 november gaat geven in het Zonnehuis in Amsterdam Noord. De aanvang van deze middag is 13.00 uur en de zaal gaat om 12.30 uur open. Er zijn gastoptredens van Danny Braaf, Hans Kap, Koos Albert, Dries Roelvink, Showbusters, Dennie de Meijer, Cooldown Feestact en anderen. Het is de 24 ste keer dat Pierre van Dam een dergelijk concert organiseert. 

TV Oranje voor achtste opeenvolgende jaar in Top 5 bij verkiezing ‘Beste digitale zender’
27-10-2015 16:43:00

Muziekzender TV Oranje, die deze maand zijn tiende verjaardag viert, is voor het achtste opeenvolgende jaar erin geslaagd om een plaats in de top vijf te verwerven bij de verkiezing van de 'Beste digitale zender' van televisiegids Totaal TV. Op www.totaaltv.nl is vandaag bekendgemaakt dat TV Oranje dit jaar op de vierde plek is geëindigd. Er kon gestemd worden op een lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen. De eerste plaats bij de verkiezing is weggelegd voor de christelijke familiezender Family7.

Nieuwe single Dennis Alberti komt dit jaar nog uit
27-10-2015 07:38:00

De carrière van Dennis Alberti is na zijn deelname aan Bloed, zweet en tranen in een stroomverstelling geraakt. Zijn single “Mag ik vannacht bij je slapen”is door het publiek en de radiostations enthousiast ontvangen. Tevens werd de single Hollandse Nieuwe en kreeg de Oranje Kroon. Bovendien belandde “Mag ik vannacht bij je slapen”in de top 20 van Sterren.nl. Dennis Alberti heeft de smaak te pakken. “Mag ik vannacht bij je slapen”, die werd geschreven door Tony Anderson krijgt al heel snel een opvolger. Sterker nog, de nieuwe single ligt al klaar.

Angela Groothuizen zingt bekendste Sinterklaasliedjes
27-10-2015 07:27:00

Voor het allereerste Sinterklaas Meezingboek, dat vanaf half november bij alle filialen van ETOS gratis verkrijgbaar is, heeft Angela Groothuizen de leukste Sinterklaasliedjes ingezongen. In het Sinterklaas Meezingboek, dat speciaal door Unilever en Etos is ontwikkeld, staan de songteksten van de bekendste Sint en Piet liedjes. Angela zingt de veertien bekendste Sinterklaasliedjes op de voor haar zo bekende wijze. “Het was een feest om deze Sinterklaasliedjes in te zingen! Funky, verrassend en gezellig”, aldus Angela. De liedjes uit het boek kunnen binnenkort gratis worden gedownload en worden beluisterd op www.sinterklaasliedjesboek.nl en Spotify. Met het Meezingboek maak je het Sinterklaasfeest in deze donkere dagen nog leuker. “Wat is gezelliger dan thuis samen met je kinderen Sinterklaasliedjes te zingen? 

Danny Lukassen legt de lat weer hoog met z'n nieuwe single 'Hou me vast'
26-10-2015 20:49:00

Als Danny Lukassen een single opneemt moet het resultaat perfect zijn. Niets laat hij aan het toeval over en daarom haalt hij alles uit de kast om de lat hoog te leggen. Live muzikanten en live instumenten vormen dan ook de basis van z'n nieuwe single 'Hou me vast', een cover van Johnny Logan's 'Hold me Now'. Danny schreef daarvoor zelf de Nederlandstalige tekst en samen met producer/ componist Hans Bedekker heeft de Amsterdamse zanger een nieuw arrangement ontworpen. Afgelopen week heeft Ger Oerlermans de bijbehorende videoclip opgenomen.

O’G3NE, Ron Brandsteder en Edsilia Rombley in spectaculaire Christmas Show
26-10-2015 19:47:00

O’G3NE, Ron Brandsteder en Edsilia Rombley zullen naast Nicolette van Dam hun opwachting maken in de Christmas Show, die op 26 en 27 december in de Ziggo Dome Amsterdam te zien is. In de spectaculaire voorstelling kruipt Ron in de rol van Kerstman en opa. Muzikaal leider Eric van Tijn zal traditionele en nieuwe (kerst)nummers opnieuw arrangeren. Deze nummers worden door O’G3NE, vorig jaar winnaar van The Voice of Holland, en door Edsilia Rombley ten gehore gebracht.

Patrick van Eijk en DJ Leksie brengen onvervalste meezinger 'Zing met me mee'
26-10-2015 16:19:00

De een zingt de sterren uit de hemel, en de andere draait de pannen van het dak. Al jarenlang zijn Zanger Patrick van Eijk en DJ Leksie overal te vinden. Menig café en discotheek is met hun vakkundige entertainment al uit zijn voegen gebarsten van enthousiasme. DJ Leksie kent u misschien van een van de vele locaties waar hij draait, of van bijvoorbeeld de dubbel cd Après-ski hits top 100, die hij mixte.  Zanger Patrick van Eijk stond al in zalen en cafés van Gran Canaria tot aan Zwolle. 

Tweede Dinershow van Django Wagner op 17 januari 2016
26-10-2015 15:41:00

Op zondag 17 januari 2016 presenteert Django Wagner zijn tweede Dinershow in een grote feesttent bij Restaurant "De Zwaan", Markt 9 in Son en Breugel. De eerste editie bleek een daverend succes en veel fans die aanwezig waren gaven al aan er bij een volgende editie bij te zijn. Het is dé perfecte gelegenheid om samen met Django en een aantal gastartiesten. De aanvang is vanaf 15.00 uur en het einde staat gepland om 20.00 uur. Het belooft een fantastische show te worden met een heerlijk vier-gangendiner, entertainment, drankjes en een verrassing. De dresscode is feestelijk. Kaarten kosten € 99.00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Restaurant de Zwaan in Son (Telefoon 0499- 471286) & bij de Berk Music Shop in Eindhoven. 

Jan Smit op zoek naar ultieme kerstlied
26-10-2015 13:45:00

Momenteel zit Jan Smit in het hoge noorden om alvast in de kerstsfeer te komen voor zijn nieuwe AVROTROS programma O Dennenboom. Samen met zijn muzikale vrienden van 3JS, Jeroen van de Boom en Dave en Arjan van The Kik gaat hij op zoek naar de ingrediënten van het ultieme kerstlied. Oude kersthits worden onder de loep genomen en nagespeeld en de beste kerstclips worden geanalyseerd. TV kok Ramon Beuk reist mee en zorgt voor een perfect kerstgerecht. 

Joey Hartkamp zoekt figuranten voor clipopname
26-10-2015 12:35:00

Op donderdag 29 oktober 2015 wordt de videoclip Joey Hartkamp's nieuwe single ‘Chic A Bang Bang’ opgenomen.Het team zoekt hiervoor figuranten die van 10.30 uur tot 17.00 uur beschikbaar zijn. Als je interesse hebt wordt je verzocht om je naam, leeftijd en een foto mailen naar michael@joeyhartkamp.nl. De clipopname vindt overigens plaats in Didam. ‘Samen met het hele team streven wij op muzikaal gebied niet alleen voor de hoogste kwaliteit maar proberen wij ook altijd origineel te zijn.

Martien Wagner presenteert nieuwe single in Helmond
26-10-2015 12:16:00

Waar Martien Wagner binnenkomt, swingt het. Hij is een bescheiden, ingetogen man, maar eenmaal op het podium is daar niets meer van te merken. Dan gaat het dak eraf. Maar wie denkt dat hij de mensen alleen op de bühne kan vermaken heeft het mis. Vele artiesten hebben een beroep op hem gedaan om van hun nummer een hit te maken.  Wat vele mensen niet weten, is dat Martien een zeer bevlogen violist is. Hij is dan ook te horen op singles en albums van onder andere: Grad Damen, John West, Stanley Hazes en Bouke. 

Debuutsingle voor zanger Willem Schoemaker uit Almelo
26-10-2015 12:06:00

Op zondag 15 november 2015 presenteert de Almelose zanger Willem Schoemaker z'n debuutsingle 'Als ik' bij uitgaansgelegennheid "De Beuk" , Dorpstraat 7 in Den Ham. Het is een cover van 'Sometimes i wish i were an angel' van The Kelly Family. De Nederlandstalige tekst is geschreven door Roy Otters en het geheel is opgenomen in z'n Profisound studio in Apeldoorn. Willem heeft ervoor gekozen om het lied niet op single uit te brengen. Er is wel een videoclip geschoten die op 15 november online wordt gezet op YouTube. 

Tony Anderson blijft traditie voortzetten
25-10-2015 11:47:00

In Villa Flora ( Hillegom) vond op zaterdag 24 oktober een drukbezochte Birthdayparty plaats van zanger Tony Anderson. De in Haarlem geboren zanger zorgde ervoor dat een kleine 300 belangstellenden naar Flora kwamen om zijn verjaardag te vieren. Het is inmiddels een traditie geworden dat de zanger groots uitpakt tijdens zijn verjaardagsfeest, dat niet ieder jaar wordt gevierd, maar de keren dat dat wel gebeurd is het volle bak. Zoals nu in Villa Flora, waar fans uit de wijde omtrek naartoe waren gekomen. 

Marco de Hollander kondigt twee muzikale shows aan
24-10-2015 10:52:00

Als er iemand is die het Zuid Hollandse plaatsje Ter Aar met grote regelmaat op de kaart zet is dat Marco de Hollander. Hij organiseert muzikale evenementen die over het algemeen ruim voor de geplande datum zijn uitverkocht. Op zaterdag 12 december 2015 staat de Kerststerrenshow op het programma. Terwijl u geniet van een uitgebreid luxe Kerstbuffet, verzorgd door de medewerkers van het befaamde restaurant 'de Oude School' zijn er optredens van Marco de Hollander, Ronnie Tober, Janneke de Roo, Henny Weijmans en The Moonlights. De show vindt plaats bij Partycentrum Aardam, Kerkweg 18 in ter Aar. De aanvang is vanaf 16.00 uur en de zaal gaat open om 15.00 uur. De entree bedraagt € 25.00 en kaarten zijn alleen telefonisch via 0172-604016 in de voorverkoop verkrijgbaar.

Aanstaande zondag special over Jan Keizer en Anny Schilder op TV Oranje
24-10-2015 09:46:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 25 oktober zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Jan Keizer en Anny Schilder. In het Palingsoundmuseum in Volendam vertelt het duo over hun rijke muzikale verleden.

Laura van den Elzen genomineerd als beste countryzangeres van Nederland
23-10-2015 21:33:00

De Gemertse Laura van den Elzen is genomineerd als beste countryzangeres van Nederland, meldt het Weekblad Gemert - Bakel. Laura stond de afgelopen maanden op diverse grote Country festivals in Europa waar ze met zeer veel bekende Country artiesten het podium deelde. Op deze grote festivals werd Laura aangekondigd als een van de grootste Country talenten van Europa. Vorig jaar tijdens het DCMA gala werd Laura al gewaardeerd door de Country kenners als de highlight van het Gala en werd door de pers zelfs geschreven: "Met haar 17 jaar heeft Laura van den Elzen een grote toekomst voor zich... 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop