RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
TV Oranje herdenkt Albert West
05-06-2015 17:18:00

Afgelopen donderdag bereikte ons het treurige bericht dat zanger Albert West op 65-jarige leeftijd is overleden. Een fietsongeluk, dat vorige week plaatsvond, is hem uiteindelijk fataal geworden. Directie en medewerkers van TV Oranje wensen zijn familie en naaste vrienden veel sterkte toe. Albert West was altijd een graag geziene gast bij onze zender. Daarom zal TV Oranje hem op vrijdag 12 juni, de dag van de uitvaart, vanaf 19.00 uur herdenken met een compilatie van zijn clips en showflitsen die hij in de loop der jaren voor onze camera’s heeft opgenomen.

Maaike Ouboter gaat het theater in
05-06-2015 17:13:00

Op vrijdag 19 juni komt het debuutalbum ‘En hoe het dan ook weer dag wordt’ officieel uit, een goede reden om vanaf oktober het hele land door te gaan met een intieme show. Als uit het niets scoorde Maaike Ouboter twee jaar geleden ineens een enorme hit met Dat Ik Je Mis. Jaren van observeren en alles noteren in één van haar vele notitieboekjes gingen hier echter aan vooraf. Maaike zal voor u haar boekje open doen om te zingen en te vertellen over bijzondere ervaringen uit haar eigen leven. 

Jan en Monique Smit komen met ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek
05-06-2015 17:00:00

Jan en Monique Smit introduceren vandaag het ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek. Deze dvd is niet alleen een kroon op het succes uit de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek en vernieuwend product. Nog nooit eerder kwam er een Dvd & Puzzel combinatie uit. De dvd bestaat uit filmpjes van de ‘2 kleine kleutertjes’ liedjes zodat de kinderen (2 t/m 5 jaar) ook visueel kunnen genieten van dit unieke project. Daarnaast bevat het boekje 4 puzzels waarmee de kinderen spelenderwijs de 4 seizoenen kunnen leren kennen. De moeilijkheidsgraad wordt per seizoen opgebouwd. 

Ancora zeilt opnieuw naar de eerste plaats in de GFK Dutch Album charts
05-06-2015 16:55:00

Het vorige week verschenen album Voorbij De Horizon van de groep Ancora, is vandaag op nummer één binnen gekomen in de GFK Dutch Album charts. Voorbij De Horizon is de opvolger van het debuutalbum Vrij Als De Wind, dat bijna twee jaar geleden eveneens in één klap de hoogste positie in de album Top 100 veroverde. Dat hun aanstekelijke, hedendaagse mix van Shanty, Irish folk en pop een groot publiek aan spreekt, bleek vorige week overduidelijk door de enorme opkomst van fans bij de officiële première van de dvd in een bioscoop in Ede.

Groots met een Zachte G 2016 zal de geuzentitel 'Zomercarnaval' uitdragen
05-06-2015 08:04:00

In 2016 staat Guus opnieuw in het Philips Stadion in Eindhoven! Dit wordt de 11e editie van zijn immens populaire Groots met een zachte G concerten, die meer dan ooit de geuzentitel 'Zomercarnaval' zal uitdragen. Het eerste concert zal plaatsvinden op vrijdag 10 juni 2016. De openbare kaartverkoop start aanstaande zaterdag.

Nieuwe single Jeroen van der Boom anderhalf uur na release op nummer 1
05-06-2015 07:52:00

Slechts anderhalf uur na het online zetten van zijn nieuwe single Mag ik dan bij jou heeft Jeroen van der Boom een nummer 1 notering op ITunes te pakken. Een unicum voor een Nederlandse artiest. Vanavond werd het nummer Mag ik dan bij jou op ITunes geplaatst vanwege de grote en aanhoudende vraag van het publiek om het nummer, wat tijdens de afgelopen 5 Toppers concerten door Jeroen werd gezongen, op single uit te brengen. Het is de eerste keer dat een Nederlandstalige single de nummer 1 status op ITunes behaalt in zo’n korte tijd.  

Het IJsselduo lanceert vrolijk zomers nummer als voorloper op aanstaand nieuw album
05-06-2015 07:30:00

In de studio van Martin Sterken wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het nieuwe album van Het IJsselduo welke op zaterdag 11 juli 2015 wordt gepresenteerd in de Hanzestad. “Op dit album komen naast onze onlangs uitgebrachte singles ook 8 compleet nieuwe nummers te staan, waaronder het nieuwe zomerse nummer “De zomer in de bol”, vertelt Arnold. Het is totaal iets anders dan wat je van het Arnold en Marianne gewend bent.  Het is een lied in de stijl van The Cats. 

De Wannebiezz 10 jaar LIVE
04-06-2015 22:46:00

De Wannebiezz zitten midden in hun jubileumjaar; zij vieren dit jaar hun 10-jarig bestaan als muzikaal trio. Daarom staat dit feestjaar, nóg meer dan voorgaande jaren, bol van de bijzondere evenementen. Eén van de meest gedenkwaardige happenings is een groots gratis toegankelijk jubileumconcert op vrijdagavond 12 juni aanstaande in Vlaardingen. 

Jeroen van der Boom brengt Mag ik dan bij jou op single uit
04-06-2015 22:32:00

Na het gigantische succes van De Toppersconcerten in de Amsterdam ArenA heeft Jeroen van der Boom besloten om het nummer Mag ik dan bij jou op single uit te brengen. Tijdens de vijf uitverkochte concerten zong Jeroen dit prachtige nummer voor maar liefst 340.000 bezoekers. Iedere avond werd Jeroen luidkeels bijgestaan door het uitzinnige publiek, dat duidelijk ontroerd was. Zo groots en meeslepend als een optreden in een uitverkocht stadion kan zijn, Jeroen van der Boom heeft bij deze laten zien dat je succesvol kan zijn met een klein en intiem liedje. 

Alberto Nicolay kiest met zijn nieuwe single voor platenlabel Rood-Hit-Blauw
04-06-2015 15:11:00

Alberto Nicolay is verheugd te kunnen mededelen dat zijn nieuwe single "Kom met me dansen" op 8 juli zal verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch. De zomerse plaat is opgenomen in de studio van Velibor Weller en de verwachting is dat deze goed zal worden opgepakt door de landelijke, regionale en lokale radiostations. Binnenkort meer nieuws over de Amsterdamse zanger en zijn nieuwe single.‘Kom met me dansen ’ is vanaf 8 juli verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. 

Albert West overleden (65)
04-06-2015 11:40:00

De mediacourant meldt het volgende: Albert West is vanochtend om vijf uur in het bijzijn van zijn familie overleden. Hij is 65 jaar geworden. Dat heeft zijn management Jan Vis bekendgemaakt. Een fietsongeluk, dat op 27 mei jongstleden plaatsvond, is West uiteindelijk fataal geworden. Zijn manager Brigitte Vis is ontdaan door het treurige nieuws. “Vanmiddag stond er eigenlijk een afspraak in de agenda om over een nieuwe cd te praten…”, vertelt ze, waaraan ze toevoegt dat West die droom nooit heeft mogen voltooien. 

Rowwen Hèze werkt met Gebrouwe in Limburg aan grootst gemaakte lied ooit in Limburg
04-06-2015 10:50:00

In de Talkshow JINEK gaf Rowwen Hèze gisteravond op een muzikale manier uitleg over het nieuwe lied Gebrouwe in Limburg. Vanwege hun 30-jarig jubileum verschijnt iedere 30e van de maand een nieuwe single op hun website die gratis is te downloaden. Op 30 mei was dit een bijzondere variant: een nog kale demo versie die nog veel muzikale input verdient. Iedereen mag zich aanmelden om mee te werken aan dit lied. Gezamenlijk wordt het grootste lied ooit in Limburg gebrouwen.

Martin Sterken kiest voor solocarrière als zanger en brengt debuutsingle uit
04-06-2015 10:17:00

Martin Sterken is al jaren bekend in de Nederlandstalige muziekwereld als producer en songwriter. Hij heeft daarnaast ook al heel wat podiumervaring, maar vanaf heden start zijn solocarrière. Vandaag komt zijn eerste single ‘Nu weet ik wat liefde is’ uit. 25 jaar lang stond Martin Sterken op podia. Eerst met de toenmalige band De Stemmingmakers en later als Duo Nationaal. Beiden waren erg succesvol, maar nu het Duo Nationaal project voor onbepaalde is stopgezet, is het tijd voor de solocarrière van de producer en nu dus ook zanger. 

Edwin Geres terug van weggeweest
04-06-2015 00:27:00

Het was enige tijd stil, maar kennen we hem nog? 'T is een mooie meid, Ga jij maar weg, Zomer, de titels zegt u misschien nog wel iets. De naam Edwin Geres wellicht meer. Na een aantal veranderingen in zijn leven, is het nu weer tijd om Nederland te laten zien waar Edwin thuis hoort. Het is geen nieuw liedje, maar we kennen het allemaal. Een aantal jaren geleden nam Edwin het liedje op. Zijn versie is nog nooit naar buiten gebracht met een clip. Dat werd hoogtijd. In samenwerking met Robert van NederlandsehitsTV gingen ze naar Stadskanaal.

Zesde single voor Maico uit Enschede een feit
04-06-2015 00:04:00

Met “Jij Bent Mijn Nummer 1” presenteert de 20-jarige Maico alweer zijn zesde single. Voor de release van deze single ging de uit Enschede afkomstige zanger de samenwerking aan met het label Hit It! Music en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Samen met topproducer Jeroen Dirksen werd er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe sound. Het resultaat is een frisse en opzwepende, dansbare plaat waarmee Maico klaar is voor de zomer van 2015. Maico heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd en beschikt over een drukke agenda.

Jan Koevoet steunt met nieuwe single goed doel
03-06-2015 16:02:00

Met zijn nieuwe single "Jij Bent Het Helemaal" vraagt Jan Koevoet aandacht voor de 3 jarige Pepijn Nieuwlaat ui Roosendaal  die Neuroblastoom kinderkanker heeft. De naar hem  vernoemde Stichting Stoere Pepijn zamelt geld in voor een loodzware immunotherapie behandeling van de peuter in  Amerika. Als Pepijn deze behandeling doorstaat, nemen zijn overlevingskansen met 25% toe. (meer informatie op: www.stoerepepijn.nl) Het liedje "Jij bent het helemaal" is een feestelijke en gezellige meezinger, door de zanger zelf geschreven.

Willem van Kooten nuanceert berichtgeving Bolland versus Nanada
03-06-2015 15:45:00

De uitspraak in het kort geding dat Rob Bolland had aangespannen tegen Nanada Music ligt genuanceerder dan eerder gemeld. Bolland heeft het kort geding niet gewonnen, zoals een door zijn belangenbehartiger KleanMuziK verstuurd persbericht deed voorkomen. Partijen zijn, zoals dat heet, over en weer in het gelijk gesteld. De rechtbank van Amsterdam heeft enerzijds Nanada Music veroordeeld om mee te werken aan het opvragen van bepaalde royaltystatements bij buitenlandse zusterorganisaties van Buma/Stemra, maar tegelijkertijd ook Rob Bolland veroordeeld om door hem van Buma/Stemra ontvangen royaltystatements aan Nanada ter inzage te geven. Het is dus ‘gelijk oversteken’ voor partijen met als doel om te controleren of teveel of te weinig royalty’s aan Rob Bolland is uitgekeerd.

Samenwerking tussen Marco de Hollander en NRGY Music werpt z’n vruchten af
03-06-2015 14:55:00

Op 1 mei jl. nam Marco de Hollander plaats in de stal val NRGY Music , een van de meest toonaangevende platenmaatschappijen van Nederland.  De vrolijkste volkszanger van Nederland werkt sindsdien met een compleet nieuw team. “Het doel van dit team was om nieuwe liedjes te maken en ik moet eerlijk zeggen dat ik met m’n nieuwe single “Jij bent de leukste” ontzettend blij ben en het plan is geslaagd.  Zo’n geweldige productie heb ik nog nooit gehad”, vertelt Marco. Tijdens het BUMA muziekfestival kwam de Hollander in gesprek met Tom Peters.

Nieuwe single van Marcel Meijer heeft aanstekelijke deuntje
03-06-2015 10:49:00

Als je naar de nieuwe single "De Rumberu" van Marcel Meijer luistert, bekruipt je onmiddellijk het gevoel dat dit aanstekelijke deuntje weleens een populair liedje kan worden. Je betrapt jezelf er telkens op dat je het weer loopt te neuriën. De in Breezand woonachtige Marcel heeft zijn sporen al verdiend in de muziekbusiness en heeft de tekst en muziek voor z'n nieuwe single zelf gemaakt. Op 15 jarige leeftijd is hij al begonnen als DJ.  Hij speelde en zong in diverse NH feestbands zoals File A10,  In Dubio en Nu of Nooit. 

Gijs Vissers flink bezig op muzikaal gebied
03-06-2015 10:37:00

Gijs Vissers brengt zijn tweede single ‘Ik moet je vertellen’ wederom uit via platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties. “Ik wil mensen laten horen dat ik flink bezig ben op muzikaal gebied en dat ik probeer mensen te laten voelen wat ik voel op het moment dat ik dit nummer zing”,  aldus de 20 jarige uit Veldhoven afkomstige zanger die zich nadrukkelijk aandient in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. ‘Ik moet je vertellen’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. Meer info: www.gijsvissers.nl

Nieuwe single voor Jeffrey Schenk
03-06-2015 00:50:00

Na het succesvolle duet ‘Raak me aan’ samen met actrice en zangeres Esmée van Kampen is Jeffrey Schenk terug met een knaller van een zomerplaat. Het nummer "Doe mij de liefde" is geproduceerd, geschreven en gecomponeerd door Jeffrey’s vaste producers Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, beter bekend als Fluitsma & Van Tijn. Het liedje is speciaal gemaakt om het zomerse gevoel op te wekken en is een knaller voor in de kroegen en de feesttenten. Vele DJ’s hebben de single inmiddels in hun bezit en wordt inmiddels al op veel plekken gedraaid.

FP2000 organiseert Kerstreis naar Winterberg
02-06-2015 14:37:00

In 2015 organiseert FP2000 voor het vierde opeenvolgende jaar een Kerstreis naar Hotel De Brabander in Winterberg  Deze reis vindt plaats van zondag 22 t/m woensdag 25 november met een aangepast doch zeer gezellig en ontspannen programma! Zo treden tijdens deze reis voor u op: Koos Alberts, Imca Marina, Hennie Weijmans (bekend van het dansorkest "New Four" uit de jaren '60) en onze muzikale entertainer, duizendpoot en muziekwonder Jheron van der Heijden. Tijdens deze reis kunt u indien gewenst ook gebruik maken van de zorgmodule. Klik HIER voor uitgebreide informatie over deze service. Stelt u prijs op uw eigen privacy, maar ziet u op tegen de eenzaamheid op uw kamer, dan biedt Hotel de Brabander u voor deze reis de oplossing! Uitgebreide informatie treft u HIER aan.

RADIONL live op zondag 7 juni naar Hensbroek
02-06-2015 11:49:00

Op zondag 7 juni 2015 viert de stichting Zomerfestival Hensbroek hun 10 jarig bestaan en hebben daarvoor de hulp van RADIONL ingeroepen. Hessel Wijkstra en Alfred Voogd zullen op deze door de weergoden geplande zomerse dag  vanaf 14.00 uur diverse live artiesten acte de présence laten geven. De line-up bestaat uit René Eshuijs, Roel van der Wielen, Rik Nijman, Jordan Peeters, Rob Zorn, Martin Vincken, Gerry Holland, Ronnie van Bemmel, Joost de Vries, Hansi, Dré und Markus, Dirk Meeldijk, Chista Kerdijk, Marco de Hollander en Kimberly. Als lokatie is gekozen voor het IJsbaanterrein gelegen aan de Burgemeester Kooimansweg 5 in Hensbroek. Naast deze optredens zal de RADIONL drive-in show van 20.00 uur tot 22.00 uur voor gezellige Nederlandstalige muziek zorgen. De entree is bovendien geheel gratis.

Ultieme kans om een echte prinses te zijn bij de fandagen van Prinsessia
02-06-2015 00:12:00

Op 20, 21, 27 en 28 juni 2015 nemen de vijf prinsessen van Prinsessia je mee naar de wereld van prinsen en kastelen…. En wel in de (Wolff) bioscopen van Rotterdam, Vlissingen, Groningen, Enschede, Roosendaal, Utrecht, Amstelveen, Zeist, Lelystad en Huizen! Voor de kleine fans van Prinsessia is dit de ultieme kans om een echte prinses te zijn én hun favoriete prinsessen in het echt te ontmoeten. Samen met Prinses Roos, Prinses Linde, Prinses Madeliefje, Prinses Violet en Prinses Iris krijgen de aanwezigen een echte prinsessenles van Juf Flora. De vijf prinsessen zullen drie liedjes voor de aanwezige kinderen zingen. Vervolgens kijken zij samen met alle kleine prinsen en prinsessen in de zaal naar een nog niet vertoonde aflevering van Prinsessia. 

Dirk Meeldijk brengt nieuwe single uit op eigen platenlabel DML
01-06-2015 13:04:00

Dirk Meeldijk is helemaal terug van weggeweest. Nadat het even stil is geweest rondom de Hillegomse zanger komt hij terug met een nieuwe single. “Ik heb even geen singles uitgebracht, maar helemaal stil was het zeker niet. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een nieuwe single, die binnen nu en twee weken wordt uitgebracht”. Deze single zal worden uitgebracht onder zijn eigen platenlabel DML, drie letters, die staan voor Dirk Meeldijk en de achternaam van zijn vrouw Myrna Lacollo. Met dit platenlabel is een langgekoesterde wens van de zanger in vervulling gegaan.

Jelle B mag optreden in het Holland Village te Mumba ( India)
01-06-2015 11:38:00

Aanstaande donderdag vertrekt een handelsdelegatie onder leiding van premier Mark Rutte en minister Liliane Ploumen naar Mumbai te India. Dit onder het motto: “Holland meets Mumbai”. De groep met daarin de kopstukken van het vaderlandse bedrijfsleven, zal trachten om de handelsbetrekkingen tussen de beide landen te intensiveren. Niemand minder dan Jelle B is door het Nederlandse consulaat uitgenodigd om op zaterdagavond 6 juni het gezelschap in het Holland Village Mumbai te vermaken.  

Rebecca Kleyn in zee met platenlabel Rood-Hit-Blauw
01-06-2015 11:18:00

Vijf jaar geleden bracht Rebecca Kleyn samen met tekstschrijver en zanger Henny Thijssen "Nu wil ik Leven" uit. Deze scoorde voor een debuutsingle hoge ogen en kwam in de landelijke top 30 terecht. Daarna is het even een tijdje stil geweest. Rebecca zocht een weg om een bepaalde koers te varen in de muziek die bij haar past, om vervolgens eind 2014 toch weer terug te komen op het oude nest, bij Henny Thijssen en in samenwerking met Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch. De handen ineen geslagen, kwamen Henny en Rebecca tot haar nieuwe single.

Mooi Wark komt met bierlucht
31-05-2015 23:33:00

Het lijkt een kop met weinig nieuwswaarde, maar het tegendeel is waar. Mooi Wark komt namelijk met een bierlucht alleen deze keer gevangen in een flesje. De luchtverfrisser werd speciaal voor Mooi Wark ontwikkeld en is tijdelijk en exclusief verkrijgbaar bij de nieuwe single Dörst die vrijdag 5 juni uitkomt. ‘k Heb dörst, ik heb zo’n dörst. Die tekst kan maar van één band afkomstig zijn. Denk daar een paar flinke gitaarpartijen en de rauwe stem van zanger Bert Koops bij en je weet het zeker: dit is het werk van Mooi Wark.

Leen Zijlmans krijgt album Mijn herinneringen uitgereikt door kleinzoon Brett
31-05-2015 18:11:00

Op zondagmiddag  31 mei 2015 kreeg  Leen Zijlmans z’n nieuwe album “Mijn herinneringen” uitgereikt door z’n kleinzoon Brett. Dit alles vond plaats bij een goed gevulde zaal bij Zalencentrum Boelaars in Raamsdonksveer. Leen  is normaal gesproken een zanger die vrij nuchter is in alles. Hij zingt, doet z’n dingetjes en met al het andere wat er omheen gebeurd is hij niet zo bezig. Na het uitbrengen van de grote hit “Daar zijn opa’s voor” kijkt hij daar anders naar toe. Het nieuwe album is opgenomen bij Manfred Records, de studio van Manfred Jongenelis.

De Crazy Summer Edition van De Toppers spraakmakend
31-05-2015 12:56:00

De Toppers Editie 2015 heeft maar liefst 340.000 bezoekers getrokken. “De Crazy Summer Edition”kan omschreven worden als een van de meest spraakmakende, door de komst van grote sterren als de Spaanse zanger David Bisbal en The Village People. Voor Gerard Joling en de andere Toppers Rene Froger en Jeroen van der Boom was dit een editie met een onplezierig randje, door de aanrijding die Joling begin van de week had.

Special over Jeffrey Kuipers zondag op TV Oranje
31-05-2015 12:16:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een portret van een Nederlandse artiest. Zondag 31 mei zie je een TV Oranje Special over Jeffrey Kuipers. De Drentse zanger vertelt voor de camera van TV Oranje over de grote ups and downs in zijn carrière. Nadat hij in 1998 ineens doorbrak raakte hij het succes net zo snel weer kwijt. Terugkijkend denkt hij dat hij er destijds nog niet klaar voor was. Wel beschouwt Jeffrey het als een leerzame periode. Ook heeft hij buiten de muziek een fijn leven weten op te bouwen.

Anita & Ed schrijven afscheidslied voor Coen en Sander in opdracht van Giel Beelen
30-05-2015 12:53:00

Gisteren vond in de studio van BNN het afscheid plaats van 'De Coen & Sander Show'. Coen Swijnenberg  en Sander Lantinga maakten een tijdje geleden bekend de overstap  naar Radio538 te maken waar ze vanaf 17 augustus 2015 te horen zijn. Omdat het Zeeuwse duo populair was bij Coen & Sander kregen ze het verzoek van Giel Beelen om een speciaal lied te maken voor het afscheid. "We hebben een tekst geschreven op ons bekende liedje "Ai Ai Ai" met een knipoog naar het grote geld wat de mannen gaan verdienen.", vertelt Ed.

Schrijf je nu in voor de try out nieuwe voorstelling van Dana Winner
30-05-2015 12:09:00

“Later wil ik ook zingen over de liefde”, een zin uit het dagboek van Dana Winner toen ze nog een Dana’tje was van 12 à 13 jaar. In die periode stonden “Love is in the air” en “Hopelessly devoted to you” hoog in de hitparade. Meer had een meisje met zangkriebels niet nodig om te hopen dat ze ooit ook ‘s zou zingen over de liefde. Zoveel jaren later voegt Dana de daad bij het woord. Ze knutselde een prachtig liedjesprogramma in elkaar over de liefde in haar leven. En het resultaat is een zeer geslaagde, intimistische en meeslepende voorstelling die het hart verrast en de ziel verrukt. Als Dana Winner de liefde bezingt, is Cupido intens blij. Want de liefde mag dan – volgens het spreekwoord - blind zijn, doof is ze niet. Daarom maakte Dana een mooie en oorstrelende selectie van liefdeliedjes. En ze weet met haar liedjeskeuze te verrassen. 

Yosee viert haar eerste lustrum op zaterdag 27 juni 2015 in ’s Hertogenbosch
30-05-2015 11:54:00

Op zaterdag 27 juni 2015 viert Yosee ( José van Uden) haar 5 jarige jubileum als zangeres en lanceert dan tevens haar nieuwe single  “Al die lange nachten”. Dit alles vindt plaats bij Partycentrum de Maaspoort in haar woonplaats s Hertogenbosch’. Haar nieuwe single is van oorsprong Duitstalig en door Casper Jansen voorzien van een Nederlandstalige tekst. Het is een trendy uptempo-nummer dat volgens José goed past in deze tijd. Omdat José van feestjes houdt en ook graag zelf feestjes organiseert heeft ze met haar vaste team besloten om het groots aan te pakken. “Eigenlijk ben ik m’n team al die tijd trouw gebleven. Ik zie Yosee dan ook als een bedrijfje. Ik sta dan wel op het podium te zingen, maar zonder de mensen om me heen  is het plaatje niet compleet. Natuurlijk zijn er ook personen geweest die graag met me samen wilden samenwerken.

RADIONL & TV Oranje Live
30-05-2015 00:50:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten, verzorgt RADIONL een live uitzending vanaf locatie en is TV Oranje aanwezig om Showflitsen op te nemen. Woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 juni is RADIONL & TV Oranje Live bij het TT Festival in Assen. Op onze locatie aan de Brinkstraat kun je geheel gratis genieten van een groot aantal optredens. 

Volgende editie Brabants Spektakel op zaterdag 7 november 2015
30-05-2015 00:32:00

De volgende editie van het Brabants Spektakel staat op het planning, namelijk op zaterdag 7 november 2015!  Naast het daverende succes van afgelopen april heeft zanger en organisator Ferry Goorden besloten om twee edities te doen, ook vanwege zijn 10 jarig jubileum. "Ik wilde iets terug doen voor de mensen die mij jaren lang heeft gesteund en die ook van het Nederlandstalig lied houden. Ik hou meestal een cd presentatie ter gelegenheid van mijn nieuwe single, maar wilde het roer omdraaien en gewoon iets anders uitproberen. Samen met Kathleen van Gorp ( Café Ons Thuis in Terheijden) organiseren wij het Brabants Spektakel sinds 2012. De eerste editie bleek een schot in de roos te zijn. Binnen een mum van tijd waren alle kaarten uitverkocht. I

Gents heeft de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-05-2015 00:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 juni is dat ‘Geheime Liefde' van Gents. Het swingende nummer is geschreven door René Froger en Pieter van Schooten en is hun tweede single. Gents werd in 2014 opgericht, nadat Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein samen hadden opgetreden tijdens Toppers in Concert. Daar kwamen zij op het idee om als groep door te gaan. In april 2014 verscheen de eerste single ‘Dans en Zing’, die erg goed werd ontvangen. 

Adrie van den Berk schrijft samen met Frank Verkooyen Het wordt vast een mooie zomer
29-05-2015 12:20:00

"Het wordt vast een mooie zomer" is de titel van de nieuwe single van Frank Verkooyen die hij samen met Adrie van den Berk van Berk Music heeft geschreven. In oktober 2014 besloot Frank een samenwerking aan te gaan met Berk Music Productions uit Eindhoven en deze single is het gevolg. Het is een meeslepende en aanstekelijke melodie op pakkende mambo-klanken en dit alles overgoten met een vleugje muzikale nostalgie. De single ondersteund door zomerse videoclip waarin zon, water, humor en een leuke dame de hoofdrollen opeisen.

Dennie Christian lanceert Hey - Zo ben jij
29-05-2015 11:13:00

Met de 2015-versie van zijn grootste hit "Rosamunde” die hij 40 jaar geleden uitbracht in 1975, komt Dennie Christian nu weer met een geheel nieuwe single. “Hey - Zo ben jij” gaat over die kanjer die, je vrouw- en ook uiteraard je beste vriendin, iemand is waarvan je hoopt dat ze een leven lang bij je zal blijven. Deze feelgood single bewijst zich weer als een goede meezinger! Dennie Christian zijn bekendste hits zijn Rosamunde, Besame mucho, Wij zijn twee vrienden en zijn duetten met Mieke zoals Zaterdagavond en ’n Avond om nooit te vergeten.

Coverband Summerland komt met nieuwe single
29-05-2015 09:40:00

Ruim 20 jaar na hun grote feest-hit Aloosie brengt coverband Summerland een nieuwe single uit getiteld ‘Een dag als deze’. De single is tot gekomen i.s.m. Jan Keizer en opgenomen is in de Rooftop studio’s van Edwin van Hoevelaak Jan van Rijswijk (drums en zang): “Na lang bezig te zijn geweest, nadenken en slapeloze nachten kwam ik onze zeer gewaardeerde collega Jan Keizer tegen. We raakten aan de praat over onze nieuwe single en het probleem dat ik ondervond met het vinden van de juiste tekst. Een paar weken daarna kwam Jan Keizer met het resultaat

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl