RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gelegenheidsformatie 4W’s zetten zich met kerst in voor IMC Weekendschool
09-12-2015 13:16:00

De maand december staat traditiegetrouw in het teken van toenadering en saamhorigheid. In het kader van “Kerstmis is voor iedereen” hebben vier bekende artiesten uit de Nederlandstalige muziek hun handen ineengeslagen. Ze hebben met elkaar een kerstnummer opgenomen en verzamelen met de opbrengst van deze single geld in voor een heel specifiek goed doel: de IMC Weekendschool. De 4W’s is een gelegenheidsformatie en ze bestaan uit een viertal artiesten, allen afkomstig uit het noordoosten van Nederland. 

RADIONL presentator Alfred Voogd neemt afscheid van ‘Vroeg uit de veren’
09-12-2015 01:38:00

RADIONL presentator Alfred Voogd was vorige week afwezig om z’n programma ‘Vroeg uit de veren’ te presenteren. Dit had te maken met een ontsteking aan z’n onderbeen. ‘Daar gaat het gelukkig alweer een stuk beter’, maar,.....’Vroeg uit de veren is wel over’. De nieuwe programmering is al doorgevoerd. Kevin Smit is m’n opvolger en het programma gaat verder onder de naam ‘Morgenstond’, laat Alfred weten. Het idee zat volgens Alfred al een tijdje in de koker. Naarmate het seizoen drukker werd kwam ik tot de conclusie dat alles bij elkaar wel erg veel werd.

Ray Benjamin tekent bij Artiestenplein
09-12-2015 01:33:00

Ray Benjamin heeft getekend bij Artiestenplein en dat betekent dat dit bureau deze spontane en getalenteerde Leidse zanger nu onder haar hoede heeft. Zowel Artiestenplein als de jonge zanger zijn blij met deze samenwerking. “Sinds het contract met Artiestenplein loopt het echt storm. In zeer korte tijd heb ik maar liefst 21 optredens gekregen en dat vind ik echt te gek. Het zijn optredens overal in het land”. Ray Benjamin stal de harten van het publiek bij “Bloed, zweet en tranen”. Met zijn prachtige stemgeluid wist hij de jury tijdens zijn auditie te overtuigen met de vertolking van het nummer “Zij gelooft in mij”en ging door naar de kwart finale, waar hij het mooie “Laatste kans”vertolkte.

Wie volgt Martin Dams op bij Ancora?....
09-12-2015 01:27:00

Vanaf 1 januari 2016 zal Ancora een nieuw bemanningslid verwelkomen aan boord ter aflossing van Martin Dams. Hij zal vanaf deze datum het schip van Ancora verlaten om zijn eigen koers te gaan varen. Komende week zal bekend worden gemaakt wie het Ancora team zal komen versterken. Ook dan zullen we de plannen bekend maken rondom de theatershows van Ancora, de nieuwe single en verdere grootse plannen in 2016. Op de Facebookpagina van de groep wordt inmiddels druk gespeculeerd over de opvolger.

Grootste plaatselijke sneeuwbui ooit valt op 26 en 27 december in Amsterdam
08-12-2015 15:26:00

Op 26 en 27 december valt er in Amsterdam zoveel sneeuw dat voor velen de droom van een witte kerst uit komt. In de Ziggo Dome, waar Nicolette van Dam, Ron Brandsteder, O’G3NE, Jamai en Edsilia Rombley de hoofdrollen vertolken in de groots opgezette Christmas Show, staan tientallen sneeuwkanonnen opgesteld die voor de grootste lokale sneeuwbui ooit gaan zorgen. Iedere show valt er een enorm pak echte sneeuw!

Frank Smeekens brengt single ‘Kleine dingen’ nog eens extra onder de aandacht
08-12-2015 13:06:00

Ter promotie van het nieuwe album 'Zoals ik ben' van Frank Smeekens wordt het 15 jaar 'oude'nummer 'Kleine dingen'  nogmaals onder de aandacht gebracht bij de lokale-, regionale- en landelijke radiostations. Als extraatje wordt ook de bijzondere kersttrack “Een heel gelukkig Kerstfeest” gelanceerd. Het nieuwe album, verschenen op het Rood-Hit-Blauw label, bevat 13 Nederlandstalige liedjes. ‘Zoals ik ben’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. 

Extra concert Guus Meeuwis op donderdag 9 juni 2016
08-12-2015 01:20:00

Traditiegetrouw kondigt Guus rond deze tijd een voetbalconcert aan, maar dat zit er door de afwezigheid van Oranje op het EK dit jaar helaas niet in. Voor Guus is dit echter des te meer reden om tóch een extra concert aan zijn Groots met een zachte G reeks toe te voegen! “Er zit maar één ding op” aldus Guus “en dat is zorgen dat we straks in Eindhoven een dusdanig groot feest gaan vieren dat we niet eens meer aan voetbal denken!” 

Vinzzent maakt kerstversie van z'n laatste single 'Dat ik eventjes bij jou mocht zijn'
07-12-2015 14:19:00

Met de kerstdagen in aantocht heeft Vinzzent een kerstversie van zijn laatste single gemaakt. ‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’. De zanger wil met deze versie eenzame mensen die een dierbare moeten missen een hart onder de riem steken. De kerstversie maakte na plaatsing zoveel los op Facebook en had binnen enkele uren een bereik van maar liefst 250 duizend personen. Vinzzent liet weten heel erg uit te kijken naar de feestdagen maar er zeker bewust van te zijn dat deze dagen voor veel mensen ook heel eenzaam kunnen zijn. Vinzzent wil juist die mensen dit jaar laten weten dat hij aan hun denkt en vroeg andere mensen hetzelfde te doen.

Eric Baghuis neemt je mee terug in de tijd
07-12-2015 13:54:00

Onlangs verscheen het album van Eric Baghuis, getiteld ‘Back in Time’. Het album staat symbool voor het repertoire welke deze sympathieke Brabantse zanger tijdens zijn optredens brengt. Eric Baghuis kenmerkt zich door zijn zeer warme en unieke stemgeluid. Hoewel zijn optredens met regelmaat ook een mix bevatten van voornamelijk Engelstalig- met enkele Nederlandstalige feestnummers is voor dit album gekozen voor een 15-tal heerlijke Engelstalige tracks.

Django Wagner geeft vijf kerstpakketten cadeau
07-12-2015 13:27:00

Django Wagner heeft een splinternieuwe kerstsingle opgenomen, getiteld 'Blijf Jij Na Deze Kerst Voorgoed Bij Mij'. Een lekker vrolijk liedje dat de sfeer van kerst perfect weergeeft. Natuurlijk weer een geweldige productie van DJ Goldfinger en zijn team, met in het instrumentale gedeelte een verwijzing naar de kerstklassieker: "Rudolph the rednosed reindeer" Daarnaast gaat Django gaat bovendien vijf mensen een extra mooie kerst bezorgen. Je kunt daarvoor iemand nomineren. Iemand die dat in jouw ogen verdient of die je op deze manier een hart onder de riem wilt steken. 

Voormalig musicalster Chaira Borderslee brengt kerst cd uit
06-12-2015 19:45:00

Als voorloper op haar debuutalbum welke begin januari 2016 uit zal komen, brengt Chaira Borderslee een kerstsingle uit ‘Wat is een kerstmis’. Het is een prachtige kerst ballad met een pakkende emotionele tekst die met hart en ziel gezongen is. ‘Het is niet een traditioneel kerstlied, veel mensen hoop ik met deze ballad liefde en kracht toe te zingen die hun dierbaren met kerst moeten missen’ aldus zangeres Chaira. De kerstsingle is gearrangeerd in orkestrale sfeer met een hedendaagse sound.

Michael Humble lanceert feestsingle over Online daten
06-12-2015 11:45:00

De Brabantse zanger Michael Humble heeft de afgelopen tijd hard aan zijn muzikale carrière gewerkt en niet zonder succes. Sinds hij is gaan samenwerken met producer en tekstschrijver André Kooiman zit hij behoorlijk in de lift. Zijn laatste single die medio dit jaar verscheen heette “Hij had je vader kunnen zijn” en is inmiddels al meer dan 20.000 keer bekeken op Youtube en veel gedraaid bij de regionale zenders in Nederland. Met de aankomende feestperiode voor de deur komt hij met een nieuwe feestknaller getiteld; “Meisje van een datingsite”.

Speciaal voor de carnaval brengt Roy Geerts een gloednieuwe extra single uit
06-12-2015 11:39:00

Het idee om een extra single uit te brengen voor de feestperiode ontstond tijdens een van zijn optredens in het land. Hij kreeg zoveel goede reacties op zijn nieuwe feest medley, dat hij heeft besloten deze als single uit te brengen onder de naam “de Feestmedley”. In oktober dit jaar bracht Roy Geerts zijn 2e solo single uit met de titel; “Heb je zin in een feestje”. Een eigen single met een heerlijk tempo waarmee hij nog steeds veel gedraaid wordt op de radiozenders die het Nederlandstalige lied draaien. 

Rebecca Schouw, Gerard Kielenstijn en Rick Malewicz bundelen krachten
05-12-2015 19:15:00

Het muzikale trio Rebecca Schouw, Gerard Kielenstijn en Rick Malewicz komen met een uniek concept als groep genaamd For the Occasion. Zij bundelen namelijk hun muzikale krachten en komen met een Kerstsingle met de titel ‘One thing’ welke uitgebracht zal worden op een USB-stick van 1gb middels een USB-presenatie. Dit gaan zij doen tijdens een magische Kerstavond op vrijdag 18 december in Horecacentrum Hommelheide in Susteren.

TV Oranje & RADIONL gaan op zoek naar de leukste grootmoeder van Nederland
05-12-2015 14:34:00

‘Bij ons Omi’s’ is de aanstekelijke nieuwe feestrocksingle van Gebroeders Ko. Het idee voor dit nummer is ontstaan tijdens een feestje bij enkele Oostenrijkse collega’s, waar een oma de show stal met haar zelfgemaakte drankje. Aan deze vrolijke single is nu een hele leuke actie gekoppeld. De Gebroeders Ko gaan namelijk samen met RADIONL en TV Oranje op zoek naar de leukste grootmoeder van Nederland! Ga naar de website van RADIONL, vul je gegevens in en laat in een kort verhaaltje weten waarom jouw 'Omi' de leukste van Nederland is. 

Ancora sluit 2015 af met krachtige en sfeervolle ballad 'Mijn wens voor Kerstmis'
05-12-2015 01:07:00

Van Ancora is de zeer krachtige en sfeervolle ballad 'Mijn wens voor Kerstmis' verschenen. Met dit nummer pakken de mannen muzikaal flink uit en bovendien leveren ze er weer een kwalitatief hoogstaande videoclip bij af. Het is de tweede keer,dat Ancora een kerstsingle lanceert. In 2013 sloten ze het jaar af met 'Kerstmis op zee'. Met die specifieke eigen sound weet Ancora zelfs in kringen van de Koninklijke Marine de handen op elkaar te krijgen. Dat bleek vorige week, toen de groep een bezoek bracht aan het luchtverdedigings- en commandofregat De Zeven Provinciën.

Christa Kerdijk heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
04-12-2015 13:44:00

Aankomende week is het kerstlied ‘Geef me met Kerstmis jou liefde’ Oranje Kroon bij TV Oranje en Hollandse Nieuwe bij RADIONL. Begin 2015 wilde Christa na 30 jaar een punt achter haar muzikale carrière zetten en is Matt Jaxxon van Jaxxon Music Entertainment ontzettend dankbaar dat hij haar weten over te halen om toch te blijven zingen. In oktober resulteerde dat in de lancering van het nummer ‘Geef me nog 1 keer jou liefde’ welke verscheen op het Jaxxon Records label. Bij RADIONL staat het al wekenlang in de A-rotatie en dat betekent veel airplay. 

Kaartverkoop Toppers in Concert 2016 'Royal Night of Disco' maandag 14 december van start
04-12-2015 00:29:00

Vrijdag 13 & zaterdag 14 mei 2016 nemen Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger je mee terug naar de zorgeloze tijd van de disco. De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ staat in het teken van ‘Royal night of disco. De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. Bezoek ‘The Best Disco In Town’ en ga mee terug naar de fantastische jaren ’70 en ‘80! De dresscode is Glitter gold with a colorful touch of disco. De voorpret kan weer beginnen! Op zoek naar de leukste disco-accessoires! Die te grote glitterzonnebril, broek met wijde pijpen, plateauzolen, blinkende juwelen, afrokapsels in fluorkleuren of dat korte glitter discojurkje… 

Nieuw platencontract voor Dana Winner
03-12-2015 10:28:00

Afgelopen week gaf Dana Winner het startschot van een nieuwe wending in haar carrière. Met meer dan 2,5 miljoen verkochte albums is Dana één van de best verkopende artiesten in België. Ook in Nederland is ze erg populair. Begin 2016 start voor haar de samenwerking met Top Act Music/Universal Music Belgium. Onder hun vleugels brengt ze dit voorjaar een nieuw album uit. Dana Winner duikt begin volgend jaar al de muziekstudio in. Ze ziet de samenwerking helemaal zitten en ook de mensen van Universal Music Belgium zijn heel trots.

The Common Linnets hebben een gouden award gekregen voor hun album ‘II’
03-12-2015 10:18:00

The Common Linnets hebben een gouden award gekregen voor hun album ‘II’. Dit werd bekend gemaakt in het televisieprogramma RTL Boulevard. In een speciale videoboodschap bracht de Engelse zanger James Morrison het goede nieuws aan Ilse DeLange en de band.‘II’ verscheen eind september en kwam binnen op de eerste plek van de Nederlandse Album Top 100. Het tweede album van The Common Linnets, met daarop onder andere het nummer ‘Hearts On Fire’, werd zowel door de fans als de critici omarmd. 

Eerste kerstsingle voor Bert Zwier een feit
03-12-2015 10:13:00

Al bijna 10 jaar brengt Bert Zwier eigen nummers uit, maar nog nooit een kerstsingle. Door de nieuwe single ‘Gelukkig kerstfeest’ komt daar verandering in. Gezien de spanningen en aanslagen van dit jaar, vindt de zingende visboer het een goed moment om zijn eerste eigen kerstsingle uit te brengen. “Ik heb nog nooit een kerstsingle uitgebracht en ik heb het ook gedaan met de gedachte: Vrede op aarde, geluk en gezondheid aan iedereen.”, legt Bert Zwier uit. Dit is tenslotte waar kerst om draait en het is de boodschap die we op dit moment allemaal wel kunnen gebruiken.

Wegens groot succes extra voorstelling 'Ik zit hier heel alleen Kerstfeest te vieren'
02-12-2015 20:11:00

Sinds vorige week zijn Saskia van Zutphen en Paulette Willemse in het theater te zien met de vrolijke meezing-kerstshow Vuile Huichelaar – Ik zit hier heel alleen Kerstfeest te vieren. Dat deze show geen uitzondering is op het ongekende succes van de Vuile Huichelaar-formule, bewijst de kaartverkoop. Twaalf van de in totaal achttien voorstellingen zijn inmiddels volledig uitverkocht en voor de overige voorstellingen worden momenteel de laatste kaarten verkocht. Vandaag maken Saskia en Paulette dan ook bekend dat zij een extra voorstelling zullen spelen in het DeLaMar Theater op donderdag 24 december. “Een mooier kerstcadeau hadden we ons niet kunnen wensen”, aldus een trotse Saskia. “We vinden het geweldig onze tournee te mogen afsluiten met een extra show in het DeLaMar. 

Frank van Etten schrijft lied voor William van den Oetelaar
02-12-2015 19:54:00

De nieuwe single ‘Voel jij net als ik’ van William van den Oetelaar beschrijft hoe hij zelf is. Producer Frank van Etten vroeg wat voor persoon William was en heeft daarna de single geschreven. “Hij is gemaakt hoe ik werkelijk ben, ik ben namelijk best wel jaloers”, verklapt William van den Oetelaar. De 21-jarige zanger heeft een vriendin waar hij stapelgek op is. Aan de relatie schort het niet, maar het is voor de jonge zanger toch gek om haar met andere mannen te zien praten. Dit is omschreven in zijn nieuwe single ‘Voel jij net als ik’. 

Evert Baptist zingt lied over z’n favoriete stukje vlees….De Gehaktbal
02-12-2015 00:00:00

Dat Evert Baptist gek is op gehaktballen is algemeen bekend. In maart 2015 werd hij door de Duitse politie met z’n Zundapp C50 Sport van de autobahn  geplukt vanwege het plassen op de openbare weg en het onverzekerd rijden op z'n bromfiets. Evert was op weg naar de Feestweek in Oostenrijk en had z’n fietstassen vol met 200 gehaktballen. Z’n brommer werd in beslag genomen, maar de gehaktballen mocht hij meenemen. ‘In Oostenrijk verkopen ze geen gehaktballen en omdat ik er 6 per dag eet is het toch normaal dat ik ze zelf meeneem. 

Guido Spek brengt persoonlijk concert in DeLaMar Theater
01-12-2015 21:39:00

Op 1 februari 2016 staat acteur en zanger Guido Spek voor het eerst in het DeLaMar Theater met een persoonlijk, muzikaal programma. Met het unieke concert Guido Spek Zingt laat Guido een totaal andere kant van zichzelf zien. Samen met een live band en muzikale gasten brengt hij een persoonlijk samengesteld programma met hits van onder anderen Frank Sinatra, Stephen Sondheim, Stevie Wonder en Nina Simone. Naast Guido’s favoriete songs uit het jazz- en muziektheater repertoire passeren in Guido Spek Zingt ook zijn eigen nummers de revue.

Nieuwe kerstsingle voor Geartsje Zwerver
01-12-2015 20:37:00

De Friese zangeres Geartsje Zwerver uit Balk heeft samen met het kinderkoor Prelude een prachtige en ontroerende kerstsingle  “In nij begjin” uitgebracht. Het oorspronkelijk lied is het Duitse “Lieber Gott lass uns erhalten, en de tekstbewerking in het Fries is van Baukje Wytsma. De single is uitgebracht door Marista records. Het lied werd opgenomen in de Apres Midi studio te Burgum met als producer Albert Veld. Hoewel Fries wordt gezongen laat de tekst voor een goede verstaander niets aan duidelijkheid over.

Helemaal Hollands is 'Stapelgek op Kerstmis'
01-12-2015 18:11:00

Het is duidelijk! Helemaal Hollands is “Stapelgek op Kerstmis” ! Met deze vrolijk gestemde Kerstsingle wordt de decembermaand extra feestelijk en gezellig. Carlo & Leo zijn er samen met producer Edwin van Hoevelaak wederom in geslaagd een echte Helemaal Hollands sound aan deze Kerstsingle te geven. Daarbij is het tevens een mooie afsluiter van het jaar waarin voor Carlo & Leo een belangrijke verandering kwam door te gaan samenwerken met de gebroeders Van Hoevelaak.

Piet Diego bezoekt Patrimoniumschool Veenendaal
01-12-2015 18:00:00

Groot feest vanochtend voor de leerlingen van de Patrimoniumschool in Veenendaal: Diego, de coolste Piet van Nederland kwam langs om een feestje te bouwen! De basisschool had het bezoek te danken aan leerling Charlene, die winnaar was geworden van een gedichtenactie van muziekzenders RADIONL en TV Oranje. Tussen 11.00 uur en 12.00 uur verzorgde Piet Diego ten overstaan van ruim 350 kinderen een spetterend optreden in de gymzaal van de Patrimoniumschool, waarbij winnares Charlene natuurlijk de hoofdgast was.

René Karst komt met bijzondere kerstsingle
30-11-2015 20:35:00

Nieuwe kerstliedjes zijn er niet veel. Althans, elke zanger of zangeres komt in zijn of haar carrière wel uit met een kerstplaat wat de zoveelste variatie is op de kerst-evergreens die we al decennia horen en zingen. René Karst komt dit jaar met iets heel bijzonders. Probeer eens goed te luisteren naar deze nieuwe kerstsingle met een boodschap die iedereen aanspreekt. Zeker in deze tijd!  'Stille Wacht' is een kerstnummer wat geinspireerd is op de kerstvrede op kerstnacht tijdens de eerste wereldoorlog in 1914.

Zangeres Louisia komt met een nieuwe sterke single 'Uitgerekend jij'
30-11-2015 19:55:00

De Belgische zangeres Louisia zingt al bijna haar hele leven met als grote passie de liefde voor het levenslied. Een tijd geleden benaderde producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer (NL) die al eerder hits schreef en produceerde voor grote Belgische artiesten zoals Bobby Prins en Danny Fabri, en vroeg hem een gloednieuw arrangement te maken van één van haar favoriete nummers die ze jaren terug op haar album uitbracht! “Het resultaat is echt helemaal geweldig” glundert een tevreden Louisia! 

Die Spatzl winnen Schlagerdiamant NiederÖstereich 2015
30-11-2015 18:29:00

Zaterdag 28 november 2015 jl. vond in Eggendorf (nabij Wenen) te NiederÖstereich wederom het fel begeerde Schlagerdiamant plaats. Schlagerdiamant is in Oostenrijk een bekende Schlager & Volksmuziek wedstrijd, waarbij een gerenommeerde jury vooraf selecteert of men finalewaardig is of niet. Schlagerdiamant wordt georganiseerd door Alpin Media - www.alpin-media.at Die Spatzl, Edith & Louisa, hebben deze kans niet voorbij laten gaan en mochten na een selectie deel nemen aan de finale van deze Schlagerdiamant, onder de categorie Schlager.

The Rosenberg Trio feat Johnny and Mozes Rosenberg-La Familia
30-11-2015 18:13:00

Het wereld befaamde Rosenberg Trio bestaande uit solist Stochelo Rosenberg, Nous’ Che Rosenberg en Nonnie Rosenberg  trok de afgelopen 25 jaar wereldwijd volle zalen en kreeg lovende kritieken in alle talen. Met hun geraffineerde vertolkingen van zowel traditionele gipsy jazz als ook nieuwe composities en arrangementen hebben ze de moderne standaard gezet voor wat er allemaal mogelijk is binnen deze stijl. Voor de cd en de tour kreeg het trio versterking van Johnny Rosenberg.

Joop Lens lanceert 'De Hemel'
30-11-2015 16:02:00

Met 'De Hemel' luidt Joop Lens kerst 2015 in. Het is een nummer vol liefde en warmte met de aparte volle stem waar Joop Lens bekend om staat. 'We hebben speciaal gekozen om de videoclip op te nemen in de Cenakelkerk op de Heilige Landstichting. Het is een prachtige kerk waar de hemel is nagemaakt van bladgoud. Het liedr komt hier helemaal tot z’n recht, laat de kerst nu maar komen', aldus Joop. De single is nu verkrijgbaar op alle download sites.

Dennie Christian ontvangt Oeuvre Award
30-11-2015 15:29:00

Hij was compleet verrast! Tijdens het fanweekend in zijn woonplaats Wardenburch werd Dennie Christian in het bijzijn van honderden fans aangenaam verrast door Edwin en Coen van Hoevelaak. Hij ontving namelijk een oeuvre award voor de verkoop van meer dan 15 miljoen geluidsdragers in zijn nu al meer dan 40 jarige durende carrière. 

Friese artiesten nemen gezamenlijk een Friestalig kerstlied op
30-11-2015 10:53:00

“Wurkje mei kryst” is de titel van een nieuw Friestalig kerstnummer. Op deze opname wordt gezongen door maar liefst elf uit Friesland afkomstige acts waaronder Jelle B, Johannes Rypma en Sipke de Boer. De artiestennaam van dit gezelschap is het “Bjusterbaarlik Muzyk Ensemble”. Het idee achter het lied is als volgt: Veel muzikanten moeten werken tijdens de kerstdagen. Daarin zijn zij niet alleen want ook in andere beroepen moet er tijdens de kerst worden gewerkt. Daarom is dit een lied van werkende mensen voor werkende mensen. Maar ook niet-werkende mensen kunnen zeker van dit kers(t) verse nummer genieten.

Videoclip nieuwe single Jan Koevoet spoedig online
29-11-2015 10:55:00

Nog geen vijf maanden geleden lanceerde Jan Koevoet zijn single "Jij bent het helemaal". Die single leverde een opbrengst op van ruim € 2.000 voor "Stoere Pepijn", de peuter die lijdt aan neuroblastoom kinderkanker en daarvoor momenteel  behandeld wordt in Amerika.  "Kom In Mijn Leven" is een maxi single, waarop twee nieuwe liedjes staan: "Kom in mijn leven" en "Jij bent zo mooi om van te houden".  Beide liedjes zijn gezellige meezingers, weer geschreven door de zanger zelf en geproduceerd in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur. 

Karin Goverde brengt Engelstalige versie uit van 'Waar ben je nu'
29-11-2015 00:00:00

Na het uitbrengen van haar indringende single ‘Waar ben je nu’ werd Karin Goverde overdonderd door ontroerende en positieve reacties uit alle hoeken van het land. Veel mensen blijken zich erin te herkennen en er kracht uit te putten. De opvallende stijl van Karin wordt breed gewaardeerd. Daarom brengt Karin nu de Engelstalige versie van dit lied op de markt, getiteld ‘Where are you now’. Het lied gaat over het verlies van iemand waarvan je veel houdt. Het overlijden wordt door Karin bezongen als een einde dat geen einde is. 

Criztiaan timmert flink aan de weg
28-11-2015 13:10:00

‘Zweven op de wolken’ is de opvolger van ‘Ben jij een droom’. Beide singles zijn door producer Martin Sterken gemaakt voor zanger Criztiaan. De Groningse zanger pakt zijn zangcarrière groots aan met een 2.5 D clip en door de single door heel Nederland te promoten. Net als de debuutsingle ‘Ben jij een droom’, is ‘Zweven op de wolken’ door Martin Sterken geschreven. Criztiaan vindt het maken van eigen singles belangrijk voor zijn zangcarrière. Aan de hand van zijn eigen nummers, kan hij zich onderscheiden en zichzelf laten zien aan het grotere publiek. 

Zondag 29 november special over Mon Amour op TV Oranje
28-11-2015 08:30:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. 

Mega Nederlands Muziekspektakel op zondag 13 december a.s. in de Ster te Nieuwkuijk
27-11-2015 21:24:00

Maarliefst 50 Nederlandstalige Top Artiesten zullen zondag 13 december a.s. vanaf 14:00 uur in de Ster in Nieuwkuijk zorgen voor een Mega Nederlandstalig Muziek Spektakel tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje. Marianne Weber, John de Bever, Frans Duijts, Peter Beense, Helemaal Hollands, Jeronimo, Gene Thomas, Alessandro, Ria Valk, De Deurzakkers, Rudy de Wit & Colinda, Sugarfree, Johnny Gold, Wesly Bronkhorst,  e.v.a. zullen zondag 13 december te gast zijn in de Ster te Nieuwkuijk.  

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop