RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
John West tekent platencontract bij CNR en lanceert nieuw duet met Lange Frans
11-02-2016 19:10:00

John West heeft een handtekening gezet onder een plantencontract bij CNR. 'Na eerder al een samenwerking aan te gaan met Damms Management gaan we nu samen met CNR bouwen aan de toekomst. Met de nieuwe single, het nieuwe album en het 10-Jarig Jubileum Concert staan er leuke dingen op het programma dit jaar. Na het succesvolle duet met Lange Frans “Blijf bij mij” die de 2 Miljoen views op youtube haalde in een jaar tijd, zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan', aldus John. Op 19 februari verschijnt het nieuwe duet van John en Lange Frans getiteld 'Lekkerding'. Een week later volgt er een nieuw album.

RADIONL presentator Alfred Voogd in gesprek met Mike over het einde van Mike & Colin
11-02-2016 15:18:00

Gisteren werd bekend gemaakt dat Mike & Colin stoppen als duo. In het RADIONL programma  ‘Afslag 3-6’ nam vervangend presentator Alfred Voogd telefonisch contact op met Mike om de reden van zijn vertrek te achterhalen. Mike vertelde dat hij al een jaar aan het kijken was of hij verder wou in de muziek of dat hij een andere carrière ambieerde. ‘Afgelopen december kreeg ik een hele mooie baan aangeboden in de autobranche. Ik ben een autofreak eerste klas en kon deze aanbieding niet laten lopen. 

Bob Offenberg tekent contract bij NRGY Music
11-02-2016 14:10:00

Vandaag 11 februari heeft Bob Offenberg bij NRGY Music zijn contract getekend. De single ‘Jij Bent Te Gek’ was al in november verschenen maar het contract tekenen liet nog even op zich wachten door de drukke agenda’s van zowel Bob Offenberg als Tom Peters. Vandaag is niet alleen het contract getekend maar ook druk gesproken over de nieuwe single en de toekomst van Bob Offenberg. We kunnen nog niet bekend maken wanneer de nieuwe single gaat verschijnen maar dat zal niet lang op zich laten wachten.

Frank en Mirella lanceren single met heel veel hitpotentie
11-02-2016 14:06:00

Terwijl dagelijks de Frank en Mirella hits op zowel, de piraten, lokale regionale en landelijke radiostations voorbij komen, presenteren Frank en Mirella hun allernieuwste single ‘Al word je steeds wat ouder’.  Wie kent niet hun klassiekers ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd’, ‘De Verzonken Stad’, ‘Wat ik zou willen’, en ‘De Vissers van San Juan’ ? “Door met een oersterke foxtrot uit te komen laten we onze fans dit keer extra verrassen. Met de gouden accordeon klanken van Manfred Jongenelis heeft deze single weer heel veel hitpotentie” vertelt Frank enthousiast.

Kian Derry brengt wederom ode aan Eddy Wally
11-02-2016 09:54:00

De Vlaamse zanger Kian Derry groeide op met de muziek van zijn grote idool Eddy Wally. Nadat Kian op de hoogte was gesteld door het overlijden van Eddy Wally op 6 februari 2016 was hij even in schok. Een dag later werd de zanger overrompeld met telefoontjes met de vraag om zijn lied "Ode aan Eddy Wally" opnieuw te lanceren. In 2012 bracht Derry al een ode aan zijn grote voorbeeld in samenwerking met componist Martin Sterken. Kian Derry twijfelde eerst om deze single opnieuw te lanceren, maar toch vindt hij het geweldig om zo zijn grote idool te eren. 

Marco de Hollander brengt een volkse feestsingle mét een boodschap
10-02-2016 22:22:00

In 2015 scoorde Marco de Hollander boven verwachting met zijn singles ‘Jij bent de leukste’ en ‘Droomprins’. In 2016 gaat “De Vrolijkste Volkzanger van Nederland” hier nog een schepje bovenop doen. Heel Nederland en België zullen zijn nieuwste hit binnen de kortste keren uit volle borst meezingen! “Bij Jou In Je Hart” is een volkse feestsingle mét een boodschap. “Je grote vlam zien te overtuigen van jouw liefde”. Een thema dat recht uit het hart van de zanger komt. De single is opgenomen in de studio van Hans Aalbers.

Lytse Hille pakt groots uit op 26 maart 2016
10-02-2016 22:09:00

Op 26 maart 2016 zal Lytse Hille z'n woonplaats Drachten laten schudden op zijn grondvesten. Op deze datum viert hij z'n 10 jarige jubileum en verschijnt tevens z'n nieuwe album. Emile Hartkamp is verantwoordelijk voor de teksten en de productie. 'De verwachtingen zijn erg hoog gespannen, mede door het unieke concept omdat het album niet alleen in het Nederlands is uitgevoerd, maar ook in m'n eigen Friese taal, ' vertelt Lytse die op dit moment dankbaar terugkijkt naar de afgelopen 10 jaar. Het waren jaren waarin hij veel heeft geleerd. De zanger heeft het besef gekregen dat hij een bevoorrecht mens hij is om dit mooie werk, wat als een hobby begonnen is, te mogen doen. Niet veel mensen kunnen dat zeggen. 'En dat, lieve mensen, is allemaal mede dankzij jullie. Maar ook dankzij stations als RADIONL, Radio Continu en Omrop Fryslan. 

Eerste single van Nederlandstalige singer songwriter Laura een feit
10-02-2016 18:55:00

Vandaag lanceert de Nederlandstalige singersongwriter Laura de videoclip van haar eerste single ‘Tot Snel’. Het nummer gaat over afscheid nemen zonder al te veel drama, overgoten in een eigentijds ‘pop rock-sausje’. Voor dit lied bundelde de eigenzinnige zangeres haar krachten met de getalenteerde ‘Sub-Bass Music Group’, een groep muzikanten die staan voor het ontwikkelen van muzikaal top talent en het begeleiden van artiesten in het opbouwen van een duurzame carrière in de muziekindustrie. 

Mike zet punt achter met Mike & Colin
10-02-2016 17:02:00

Sterren.nl meldt dat Mike per direct stopt als zanger van Mike & Cilon. Presentator Jan Paparazzi belde in zijn radioshow  met Mike & Colin. 'Mike heeft besloten per direct te stoppen met 'Mike & Colin'. De mannen hebben absoluut geen ruzie maar het is tijd voor Mike om een andere passie te gaan najagen.  Colin vertelde in het gesprek met Jan dat hij het ontzettend jammer vindt dat er een einde komt aan de samenwerking tussen hem en Mike.

Christien lanceert 'Hou me in je armen'
10-02-2016 16:37:00

Zangeres Christien draait al héél wat jaartjes mee op de planken.Ze is afkomstig uit Nederland waar ze in Tilburg het levenslied won. We kunnen haar dus gerust de Koningin van het Levenslied noemen. En daarom doet ze nu ook een gooi naar het Vlaamse publiek, terwijl ze bij onze Noorderburen nog steeds van haar populariteit geniet. Christien komt met een uptempo meezinger van formaat. De single werd geschreven door John Spencer en de productie was in handen van de ArtSound Studio onder leiding van J.P. Kerkhofs.

Jessica Malfait laat wederom lied schrijven door Jeffrey Weber
09-02-2016 21:50:00

Jessica Malfait lanceert binnen twee maanden een nieuwe single. Volgens de uit Breda afkomstige zangeres gaat het wederom een gezellig levenslied worden, een beetje volks in een modern jasje. Net zoals haar twee voorgaande singles 'Ik kan echt niet zonder jou' en 'Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ is dit lied geschreven door Jeffrey Weber. 'Hij voelt precies aan wat bij me past. Met deze muziekstijl wil ik ook doorgaan', aldus Jessica die het nummer op gaat nemen bij Manfred Jongenelis.

TV opnamen van Unity NL Café op 28 februari in Zoeterwoude
09-02-2016 18:55:00

Op zondag 28 februari 2016 vindt de tweede editie plaats van het Unity NL Café. Volgens Unity NL presentator Elmar Bus was de pilot op zondag 31 januari jl. een groot succes. De radiozender uit Leiden heeft als vaste locatie gekozen voor Café De Vriendschap, Miening 25 in Zoeterwoude. Elke laatste zondag van de maand wordt het ethablisement omgedoopt tot een gezellig muzikaal café waarbij telkens maximaal 10 artiesten worden uitgenodigd.

Simon Keizer debuteert met solo theatertour, mini -album en boek
09-02-2016 18:33:00

Het zijn spannende tijden voor Simon Keizer momenteel. Met de release van een solo mini album, een eigen boek en de start van zijn theatertour stapt hij voor even uit de schaduw van het duo dat hij met Nick Schilder sinds 10 jaar vormt. Al enige tijd koesterde Keizer de droom om ooit eens op zichzelf een theatershow neer te zetten, wat lastig te combineren bleek met de immer drukke agenda van Nick & Simon.  Toch werd de tour ingepland en zo staat hij nu aan de vooravond  van het eerste optreden, op woensdag 10 februari in het Kennemer Theater in Beverwijk.  

Crowdfunding actie van band Elders werpt z'n vruchten af
08-02-2016 23:40:00

Ex-zanger van de bekende band Zooi, Peter Elders, schittert momenteel met zijn eigen nieuwe band: “Elders”. Begonnen als Nederpop coverband met dé bekende liedjes van alle Nederpop grootheden zoals, The Scene, IOS, Blof en de Dijk heeft Peter Elders zijn eigen band geïnjecteerd met zijn creativiteit hetgeen leidde tot een 3-tal eigen nummers en inmiddels een platen/management en boekings contract met Indieplant. Afgelopen vrijdag 1,5 uur LIVE bij RTV Oost en een uitnodiging als de nieuwe cd uitkomt weer langs te komen.

Foodtrucks ontmoet de Zomertoer Heerhugowaard
08-02-2016 19:43:00

Op 24, 25 en 26  juni organiseert de Zomertoer Heerhugowaard wederom een fantastisch evenement. 'Omdat het de 5e keer is dat wij de Zomertoer mogen organiseren, komt er dit jaar een foodtruckfestival bij op de vrijdagavond en zaterdagmiddag en zaterdagavond tot ?. Een variatie van de meest lekkerste gerechten in een lekkere relaxte ambiance. De zomertoer gaat dan verder op de zaterdagavond met een groot feest en gaat zondags helemaal los met de RADIONL en TV Oranje Zomertoer Heerhugowaard', aldus de organisatie.

De Wannebiezz geridderd
07-02-2016 22:42:00

Na hun kroonjaar, die bol stond van de festiviteiten en huldigingen, viel de Wannebiezz afgelopen zaterdag nog een grote eer te beurt. In hun basisplaats Rotterdam zijn zij onder grote belangstelling geridderd. Na een vorstelijk ontvangst door hoogwaardigheidsbekleders en diverse toespraken, sloeg Prins Lombard de 5e van c.v. De Noelemakkers hen tot ridder in de orde van de grote Noel. De van nature opstandige Wannebiezz zijn niet snel te verleiden tot een knieval, hoewel Gilles nog wel eens een uitzondering maakt. 

Eddy Wally overleden
07-02-2016 12:59:00

Gisteravond omstreeks 23.00 uur is Eddy Wally op 83-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Sinds de zomer van 2011 verbleef 'de Voice of Europa' in rusthuis Bloemenbos in z'n woonplaats Zelzate.Tijdens de feestdagen van 2015 werd hij opgenomen in het ziekenhuis i.v.m. een probleem met zijn sondevoeding. Hij werd vervolgens geopereerd aan zijn maag en mocht eind januari weer naar Bloemenbos. 

Toppers van Oranje maakt wederom tv opnamen in Harderwijk
06-02-2016 22:16:00

Ruim 40 Nederlandstalige Topartiesten zullen zondag 21 februari a.s. vanaf 14.00 uur in het Harders Plaza te Harderwijk zorgen voor een Mega Nederlandstalig Muziek Spektakel tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje. De line-up bestaat oa. uit Lange Frans, John West, Henk Dissel, Tino Martin, Willem Barth, Vader Abraham, Dennie Christian, Frank van Etten, Rob van Daal, Daantje, Dave Dekker, Helemaal Hollands, Denny Braaf, Frisz (vh Djumbo) en Jeffrey Heesen. De presentatie is in vertrouwde handen van Ivo Franklin. Er worden ook mini-specials opgenomen van Willem Barth, Tino Martin en Henk Dissel. Zonder onderbrekingen wordt elke aflevering van Toppers van Oranje aaneengesloten opgenomen, waarmee een live uitzending wordt gecreëerd.

Like TV Oranje en win 'Feest in de Sneeuw deel 2'
06-02-2016 13:50:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 12.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 12.800 likes bereiken, gaan we de dubbel-cd 'Feest in de Sneeuw deel 2' verloten. Met dit geweldige verzamelalbum ben je weer helemaal klaar voor de winter! Alle Nederlandstalige feestknallers staan er weer op, van onder anderen André Hazes, Jan Smit en Frans Bauer.

Volop carnaval bij TV Oranje!
06-02-2016 00:14:00

Natuurlijk is TV Oranje op dit moment weer dé carnavalszender van Nederland, met non-stop carnavalsclips van eigen bodem. Bovendien kun je op zaterdag 6 en zondag 7 februari om 17.30 uur kijken naar feestelijke carnavalsafleveringen van het muziekprogramma Toppers van Oranje, met recente carnavalshits van Nederlandse artiesten. Zaterdag zie je optredens van De Alpenzusjes, Wesly Bronkhorst, De Deurzakkers, Dennis Jones, De Dikdakkers, De Zware Jongens, Johnny Gold en 4 Party. 

Maak kans op een geheel verzorgde JC Event reis voor twee personen naar Winterberg
05-02-2016 23:44:00

JC Event presenteert van 18 t/m 21 maart 2016 i.s.m. Hotel der Brabander wederom een oergezellige muziekreis naar het Duitse plaatsje Winterberg. Dat betekent vier dagen feest met De Hollandio’s, Jessica Malfait, Michel Wolsink, Duo NL, Björn Litjes, Crist Coppens, Monique Schellekens, Kapalone, Rocky Taylor, Thom Coppens, Johan Heeren, Martien Buijks, Marloes van Ham en Wilbert. Op zondag 20 maart wordt het weekend afgesloten met een fantastisch miniconcert van special guest Willem Barth en een optreden van een Mystery Guest. De reis staat verder in het teken van het vijfjarig jubileum van JC Event / JC Records, met exclusieve muziekavonden, een surpriseprogramma, diverse groepsactiviteiten en nog veel meer. Je boekt deze muziekreis al vanaf € 189,- p.p.! Klik hier voor meer informatie.

Frans Bauer te zien in nieuwe commercial 'Robijn doet de was bij...'
05-02-2016 22:28:00

Frans Bauer speelt samen met zijn familie de hoofdrol in de nieuwe ‘Robijn doet de was bij…’-commercial. De Brabantse volkszanger wil er altijd op en top verzorgd uitzien, maar ook lekker ruiken. Zijn vrouw Mariska zorgt ervoor dat niet alleen de kleding van Frans, maar ook de kleding van de band na een concert weer schoon is en fris ruikt. De commercial is vanaf maandag 8 februari te zien. 

Willem Barth heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
05-02-2016 16:50:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 februari is dat ‘Alles is zo sexy aan jou’, de nieuwe single van Willem Barth. De Doetinchemse charmezanger probeert hiermee het succes van zijn vorige hit ‘Laat je gaan’ te evenaren, of liever nog te overtreffen. “Het is een lekker vlot dansbaar liedje met een bubbling-achtig tempo. De vrouwtjes kunnen zich helemaal uitleven op de dansvloer en daar doen we het toch ook een beetje voor”, aldus Willem. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Vader Abraham is ‘Carnavalskneiter 2016’
05-02-2016 16:37:00

Aan de vooravond van carnaval hebben muziekzenders TV Oranje en RADIONL bekendgemaakt dat hun kijkers en luisteraars de single ‘Wittewattetis Gewittetnie’ van Vader Abraham hebben uitgeroepen tot Carnavalskneiter 2016. De trofee werd vanmiddag door presentator Taeke Wouda aan Vader Abraham uitgereikt tijdens een live uitzending van RADIONL.

Vrienden voor het leven!....nieuwe single van Matthijs Koning
05-02-2016 14:38:00

Het leven met vrienden is veel leuker, dat vindt ook Matthijs Koning. Zijn nieuwe single ‘Vrienden voor het leven’ brengt een ode aan die mensen die het dichtst bij hem staan. Vrienden die hij al jaren kent en waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Waarmee je mooie momenten beleeft, naar feestjes gaat, maar die er ook voor je zijn in moeilijke tijden: échte vrienden heb je voor het leven. De aanstekelijke melodie, pakkende tekst van Edwin Hoevelaak en veelzijdige stem van Matthijs zorgen ervoor dat je jezelf er snel op betrapt mee te zingen met een glimlach op je gezicht.

Vader Abraham wint Puur NL Carnavalskraker
05-02-2016 14:28:00

 “Wittewattetis Gewittetnie” van Vader Abraham (Pierre Kartner) is vandaag uitgeroepen tot Puur NL Carnavalskraker 2016 bij de toonaangevende Brabantse zender van het Nederlandstalige lied, Puur NL. De verkiezing van de Puur NL Carnavalskraker 2016 is de officieuze opening van Carnaval in Brabant. Vader Abraham wist dit jaar de meeste stemmen en punten te verzamelen.

Heeft Daantje de goede keus gemaakt om naar haar kleindochter te luisteren?????
05-02-2016 01:21:00

“Wel mooi, maar het kan sneller, oma!”, was de reactie van de 6-jarige kleindochter van Daantje toen ze de single ‘Niet voor lief’ van André Hazes Jr. hoorde. Eigenlijk had Daantje al een andere single klaarliggen om uit te brengen, maar na het idee van haar kleindochter zijn alle plannen van tafel gegooid. De nieuwe single ‘Niet voor lief’ van Daantje, geproduceerd door Manfred Jongenelis, was nog geen week later klaar. “Het is een bedenksel van die kleine meid”, vertelt Daantje vol trots. 

Ontvang gratis* editie 25 van artiestenblad Lucky Joe
04-02-2016 14:59:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Franky Stardust is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 25 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de samenwerking tussen Joseph Plat en Franky Stardust, de column van Astrid Wevers, een interview met André Looman en John Enter. Een groot deel van het magazine staat in het teken van Franky Stadust. Daarnaast wordt gekeken naar de hoogtepunten van Michelle Okken en ging de redactie op bezoek bij producer Gerto Heupink in Enschede. 

Dyon blijkt geen eendagsvlieg te zijn
04-02-2016 14:37:00

Op zaterdag 30 januari jl. toog de familie Verwer uit Losser richting Volendam. Het doel van deze 245 kilometer tellende trip was de clipopname behorend bij de nieuwe single ‘Wonen in Volendam’ van hun 13 jarige zoon Dyon. In 2015 debuteerde hij met ‘Mijn droom’ en die droom blijkt enigszins uit te komen. Henny Thijssen is wederom voor Dyon in de pen geklommen en heeft goed geluisterd naar de gedachtegang van het jonge talentje. Dyon is van mening dat als je uit Volendam komt , het allemaal eenvoudiger is om door te breken als zanger/ artiest. 

Jeffrey Lake brengt ode aan zijn overleden oma
04-02-2016 00:00:00

Begin augustus 2015 overleed de oma van Jeffrey Lake. Omdat de Haagse zanger een zeer goede band had met haar had nam hij contact op met producer Jody Koewe van de HD Soundstudio uit Den Haag.  ‘Ik vertelde hem dat ik ter nagedachtenis een lied voor haar wilde opnemen.  Jody is een producer die altijd het één en ander gewoon probeert. Op een gegeven moment kwam hij met een demo’, aldus Jeffrey. ‘In het begin lijkt de melodielijn op het nummer ‘Zing een liedje’ van Lange Frans, maar na verloop van tijd hoor je een nieuw arrangement. 

Fedde heeft sjans als hij op zijn klompen danst
03-02-2016 14:26:00

Na het succes in 2015 van ‘Griekse Liefde’ liet een nieuwe single van Fedde niet lang op zich wachten. De zanger is opnieuw de studio ingedoken. Dit keer bij André Kooiman in het Brabantse Raamsdonksveer. Na lang brainstormen kwam het idee om een lied te schrijven over klompen, dit omdat de zanger zelf tijdens zijn optredens altijd zijn klompen draagt. Het nummer is een feestkraker van jewelste geworden met een hoog meezinggehalte. Stil blijven staan op de dansvloer is bijna onmogelijk bij het horen van dit vrolijke nummer. 

Gerry Holland brengt na carnaval nieuwe single uit
03-02-2016 10:42:00

Halverwege februari verschijnt de nieuwe single 'Zeg het met rozen' van Gerry Holland. Het is een nummer dat al een tijdje geleden opgenomen is bij Emile Hartkamp en Norus Padidar. 'Destijds werd ik door m'n goede vriend Wilfred van Heusden gesponsord en kreeg de kans om twaalf liedjes op te nemen in de Goldstar studio. Het was de bedoeling om alle nummers op een album te zetten, maar dat is er nooit van gekomen. Helaas is Wilfred twee jaar geleden overleden, maar als een soort ode aan hem breng ik nu dit lied op single uit', vertelt Gerry.

Danny Diëgo lanceert 'Ik Ben Jouw Valentijn'
03-02-2016 10:14:00

Danny Diëgo verwierf bekendheid dankzij zijn deelname aan het SBS programma Utopia en presenteerde afgelopen zomer zijn debuutsingle "Oyalela", waarmee hij veelvuldig in de media te zien en te horen was. Ook de met de opvolger “Boom Chica Chica” wist hij zich volop in de kijker te spelen. Hij in diverse TV programma’s te zien en stond hij op het podium van “Sterren Muziekfeest Op Het Plein” in Heereveen. Met valentijnsdag in aantocht presenteert Danny Diëgo nu heel toepasselijk zijn nieuwe single “Ik Ben Jouw Valentijn”. 

Hit It! Music verwelkomt twee nieuwe zangers in haar stal; Mathijs Laverman en Gertjan Wels
02-02-2016 22:59:00

De Friesche zanger Mathijs Laverman scoort momenteel een grote hit met de single “Laat Mij Nu Maar Met Rust”, waarvan vooral de kreet “jij domme gans” luidkeels door heel Nederland meegezongen wordt. Deze single staat hoog op de playlisten van alle gerenommeerde Nederlandstalige radiozenders en verscheen, net als Mathijs’ voorgaande singles via het L&G Productions label van Lucas & Gea Hulshof. “Ik wil Lucas en Gea ontzettend bedanken voor de prettige en vruchtbare samenwerking die we hebben gehad. 

Ontvangt Tino Martin de Edison Pop 2016 in de categorie Volksmuziek?????
02-02-2016 19:11:00

Tino Martin maakt dit jaar kans met zijn album 'Jij liet me vallen' in de categorie Volksmuziek op de Edison pop 2016. Naast Tino maken ook Henk Bernard en Django Wagner kans op deze felbegeerde prijs. Edison Pop vindt dit jaar plaats op maandagavond 21 maart a.s. Tijdens dit besloten evenement vanuit The Harbour Club, Amsterdam worden de winnaars van Edison Pop 2016 bekendgemaakt en de beeldjes uitgereikt. De jury onder voorzitterschap van schrijver/presentator Leon Verdonschot bestaat uit Angela Groothuizen, Dave Minneboo, Joost Neelemans, Tijs van Liemt, Roland Snoeijer, Joey Ruchtie en Job de Wit. 

Wietse van Tol in zee met BR Music Producties
02-02-2016 16:06:00

Wietse Van Tol wonende in Hattemerbroek krijgt een unieke kans. Wie kent Wietse niet zou je zeggen als je kijkt naar de toch wel grote ( aanhang ) van fans die de zingende scooterrijder heeft opgebouwd in de loop der jaren. In Zwolle zette Wietse een stevige voet aan de grond jaren geleden. Overal waar Wietse in Zwolle liep werd er wel geroepen Wietseeeeee,  dus bekend,  ja dat was/is hij zeker in Zwolle en omstreken. Bart van den Bend van BR Music Producties kende Wietse uit de tijd van Zwolle en dacht bij zichzelf 'ach die komt er wel vandaag of morgen.

Zuidwester Storm met Geert en Tjeerd
02-02-2016 10:19:00

Geert en Tjeerd....twee muzikale helden op geitenwollen sokken uit Geertruidenberg en Hank. Een nieuw muzikaal duo zingt Hollandse liedjes van toen en nu, voor jong en oud. Geert en Tjeerd kennen elkaar al vele jaren maar tot een muzikale samenwerking is het nooit echt gekomen. Tijdens de carnavalsdagen zullen zij op diverse locaties optredens verzorgen. ‘Niet teveel’ roepen Geert en Tjeerd lachend. ‘Wij doen  1 optreden per dag, dat is meer dan genoeg voorlopig en we komen altijd veel bekenden tegen, dus een strak tijdschema zit er het eerste jaar nog niet in’.

Hugo Peeters brengt iedereen in de kusstemming
02-02-2016 10:06:00

Met z'n nieuwe single 'Kom kus me nog ’n keer' krijgt Hugo Peeters iedereen in een kusstemming. Deze vrolijke meezinger laat niet alleen het hart van jong en oud sneller kloppen, ook alle ledematen bewegen bij het horen van deze lekkere feestmelodie. De hele dag goede zin en een brede glimlach zijn het resultaat na het kijken en luisteren van de videoclip. 'Dit is weer eens een keer zo’n lekkere plaat, waar iedereen van smult!', is de mening van Hugo. Voor het bestellen van een fysieke single of het boeken van Hugo Peeters surf naar www.hugopeeters.nl 

Ed......van Anita viert 40 jarig artiestenjubileum op 1 mei 2016 in Bergen op Zoom
01-02-2016 21:37:00

Op 30 april 1976 vond het allereerste optreden van Ed met Ger (De Edgerboys) in Scherpenisse op Tholen. 'Dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom hebben we een feestje georganiseerd op zondagmiddag 1 mei 2016 in Tapperij De Kroon te Bergen op Zoom. Dit kan alleen een succes worden als jij daar naartoe komt', vertellen Anita & Ed. Omdat hun fans erg verspreid in Nederland en Vlaanderen wonen hebben ze voor 'De Kroon' gekozen omdat het dichtbij het treinstation ligt. Tevens rijdt Jan van Dijktours vanuit Amersfoort naar Bergen op Zoom en weer terug natuurlijk. De kosten voor de busreis bedragen € 15.00. 'Wees er op tijd bij want als de bus vol is dan is ie dus vol', aldus het zangduo. De entree van de middag, die om 14.00 uur van start gaat, bedraagt €10.00 in de voorverkoop (aan de zaal € 12.50). 

7e Carnavalsviering in het Friese Sneek
01-02-2016 21:07:00

Op 7 februari 2016, de zondag van het carnavalsweekend aanstaande, organiseert de Sneker Carnavalsvereniging 'De Oeletoeters' in samenwerking met het Parochiebestuur Sint Martinus in Sneek voor de 7e keer  een Carnavalskerkdienst. Om alvast een beetje in de stemming te komen, spelen om 11:30 uur  'De Losse Flodders' op het kerkplein van de Sint Martinuskerk. Vervolgens staan de deuren open voor iedereen die deze, in het Noorden, unieke carnavalsviering mee wil maken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: