RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ronnie van Bemmel brengt ‘Laat me (lachen en leven met jou)’ op single uit
06-11-2015 13:45:00

Ronnie van Bemmel heeft samen met z’n vaste team, bestaande uit producer Frank Verkooyen en tekstschrijver Bram Koning, besloten om van z’n in mei gelanceerde album ‘Iemand anders’ het vrolijke nummer ‘Laat me (lachen en leven met jou)’ op single uit te brengen. Het is inmiddels de derde track die op een zilveren schijfje is geperst. Ronnie werkt al een aantal jaren samen met Frank Verkooyen. ‘Ik ken hem al een poosje en hou van zijn manier van opnemen. We begrijpen elkaar, we weten wat we willen van elkaar en kunnen alles tegen elkaar zeggen. 

Winnaars 'Dana Winner' jubileumactie TV Oranje bekend!
06-11-2015 12:52:00

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van TV Oranje mochten wij 25 x 2 vrijkaarten verloten voor het try-out concert op zondag 15 november in het Schiller Theater Place Royal in Utrecht. Dana Winner zal daar onder begeleiding van drie musici in een intieme setting een voorproefje geven van haar theatertournee. Er werd enorm druk gereageerd op deze actie! Uit de vele honderden aanmeldingen zijn vrijdag 6 november de winnaars geloot. Zij ontvangen meer informatie per E-mail. TV Oranje wenst hen allen veel plezier bij dit unieke concert.

Nieuwe single van Mannes in cafetaria ontstaan
06-11-2015 10:57:00

De nieuwe single ‘Een nieuwe begin’ van Zanger Mannes is bedacht in een snackbar. Voordat hij de studio in dook, zijn Mannes en producer Martin Sterken eerst nog een vette hap gaan halen. Toen de Zwolse zanger bij de studio in Valthermond aankwam, ging hij samen met producer Martin Sterken eerst nog wat eten in de snackbar om de hoek. “We gingen zitten, boem bats, daar was’ie.”, lacht de zanger. Hij vervolgt: “Hij zette zo in één keer een leuke tekst neer.” De tekst van ‘Een nieuw begin’ beschrijft een beetje Mannes zijn leefstijl.  “Ik ben ook jong geweest”, legt hij uit.

Jan Smit's kerstalbum 'Kerst voor iedereen' vanaf heden verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
06-11-2015 10:19:00

Vandaag verschijnt na 18 jaar een nieuw kerstalbum van Jan Smit. Het album getiteld ‘Kerst voor Iedereen’ bevat unieke eigentijdse versies van echte Nederlandse kerstliedjes. Naast 8 kerstklassiekers bevat het album 4 gloednieuwe kerstnummers die tevens zijn geschreven door Jan Smit. Eindelijk kunnen we deze kerst luisteren naar 2.0 versies van ‘Stille Nacht’, ‘Kerstmis Begon Daar In Die Nacht’ en vele anderen en wie vertolkt deze nummers beter dan Jan Smit. ‘Ik ben super trots op het eindresultaat van dit kerstalbum......

Hans van Seggelen geeft 15 jaar oud nummer ‘Laten we gaan’ nieuwe kans
06-11-2015 00:24:00

Hans van Seggelen heeft samen met producer Kees Tel het nummer ‘Laten we gaan’ nieuw leven ingeblazen. ‘Het is een rustig liedje dat al 15 jaar oud is. Het nummer stond op een album dat ik samen met top-producer Marcel  Schimscheimer heb uitgebracht. Het album heeft destijds niet de aandacht gekregen die het verdiende’, vertelt Hans. Hans is van mening dat er meerdere liedjes op dat album staan die nooit goed uit de verf zijn gekomen. ‘Dat vond ik altijd al erg jammer en heb daarom de hulp ingeroepen van Kees Tel. 

'Tweede kans'.....nieuwe single van Marco Borsato
06-11-2015 00:17:00

Marco Borsato heeft zojuist een opnieuw een liedje gedeeld van het op vrijdag 20 november aanstaande te verschijnen nieuwe album ‘Evenwicht’. Het nummer heet ‘Tweede Kans’ en wordt vergezeld door een korte video waarin onder meer sfeerbeelden te zien zijn van de eerste, zeer succesvolle reeks Symphonica In Rosso-concerten in de Ziggo Dome. “Marco terug op troon met nieuwe Symphonica-show”, kopte het AD hierover. 

Doe Maar gaat op 14 juni en 15 juni 2016 optreden in het Ziggo Dome
05-11-2015 23:59:00

In het RTL 4 programma Late Night schoven de mannen van Doe Maar aan tafel om met Humberto Tan te praten over hun aanstaande concert 'Doe Maar - 32 jaar later'. In eerste instantie werd er gesproken over 14 juni 2016, maar aan het einde van de dagelijkse talkshow kondigde Humberto al een tweede show aan op 15 juni. Wellicht volgen er nog meer data. De concerten vinden plaats in de Ziggo Dome. Concertorganisator Mojo laat in een persbericht weten dat de titel een knipoog is naar hun eerste grote hit Sinds 1 dag of 2 (32 jaar).

Bestel nu kaarten voor tv opnames Toppers van Oranje bij Hardersplaza in Harderwijk
05-11-2015 19:57:00

Met Django Wagner, Wolter Kroes en nog eens ruim 50 Nederlandstalige top-artiesten gaat het dak er af op zondag 22 november in Hardersplaza te Harderwijk met de Toppers van Oranje, met aansluitend een waanzinnige gratis after party en de release party van het nieuwe verzamel album Toppers van Oranje deel 2.  Extra lang genieten wordt het van Django Wagner en Wolter Kroes die deze middag een mini special opnemen voor Toppers van Oranje. Daarnaast wordt het waanzinnig genieten met optredens van o.a.: John West, Zomaer, Koos Alberts, Joey Hartkamp, Gebroeders Ko, Mooi Wark, Frank van Etten, Driekes Hoekstra, Jaman, Danny Temming, Alex, Rinus Ponsen, Colinda, Ferry de Lits, Wimmie Bouma, Henk Damen, Imca Marina, Raymon Hermans, Frank Verkooijen, Danny Diëgo en vele vele anderen

Prachtige nieuwe single van Anita
05-11-2015 19:25:00

Anita (v.d.Rapsodies) is geen onbekende en draait al heel wat jaartjes meein de Nederlandse showbizz. Na diverse singles en albums heeft Anita zich al ruimschoots bewezen geen eendaags zangeres te zijn. Bijna 100% van de liedjes die ze op ( vroeger vinyl) cd heeft uitgebrachtzijn door haarzelf geschreven. Wie kent niet het nummer “Die kleine merel”? Ondertussen al meer dan30 jaar oud en nog steeds veel gedraaid bij de diverse radio stations. De opname voor haar nieuwe single werden weer gemaakt in studio ’69  in Zegge.

Debuutsingle voor Wendy en Dave
05-11-2015 18:32:00

Eindelijk is het dan zover! Met hun eerste single, geproduceerd door Deyoso Records, laten Wendy en Dave zien en vooral horen welke nieuwe weg zij zijn ingeslagen. ''Tu Sei Il Mio Amore'' is anders dan doet vermoeden een Nederlandstalige song die lekker in het gehoor ligt en voor veel mensen herkenbaar zal klinken.Het sprankelende duet past perfect bij de stemmen van Wendy en Dave. Ook zijn  Wendy en Dave onder gebracht bij een nieuw boekingsmanagement Top Way Artiesten die een goed samenwerkingsverband heeft met Deyoso Records. 

Diverse BN's figureren in nieuwe clip 'Er is geen ander' van Re-Play
05-11-2015 11:25:00

Re-Play staat bekend om haar fantastische ballads en de nieuwe single 'Er is geen ander' mag met recht een powerballad genoemd worden. Aan de bijbehorende videoclip werkten diverse BN’ers mee die samen met hun ‘geen ander’ in de videoclip zitten. De single is momenteel vol in promotie, zo traden de mannen afgelopen maandag op bij 'Koffietijd' en zijn ze aanstaande zondag te gast bij 'Thuis op Zondag'. Met een spetterende show, neergezet door een topchoreograaf, is een avond met Re-Play een avond om nooit te vergeten. 

Nieuwe single voor Ray van der Heiden
04-11-2015 20:24:00

Ray van der Heiden vond het de hoogste tijd worden om een rustig nummer uit te brengen die als titel 'Veel te veel liefde' meekreeg. Hij koos voor een cover van de Spaanse zangeres Pastora Soler. Bram Koning schreef de Nederlandstalige tekst en het geheel is geproduceerd en opgenomen door Hans Aalbers. Het nummer stond al een tijd op het verlanglijstje van Ray om als single uit te brengen. Met de carrière van Ray gaat het heel goed. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige artiest en wordt veel gevraagd voor optredens in het land. 

Levert een geintje van Jeffrey Schenk en Marlane een hit op???
04-11-2015 19:58:00

Een aantal weken geleden plaatsten Marlane en Jeffrey Schenk het duet ‘Heel even’ op Facebook. Binnen een dag werd het filmpje bijna 10.000 keer bekeken en stonde de telefoons van de twee meer dan roodgloeiend. Ze besloten binnen een week om ‘Heel even’ van Shirley Zwerus uit 1981 opnieuw uit te brengen in een geheel nieuw en modern jasje. Jeffrey belde met zijn producer Eric van Tijn over wat de mogelijkheden waren om de single op zeer korte termijn op te nemen en te releasen. Na heel veel moeite is het Eric samen met Marcel Schimscheimer gelukt.

Jeroen Weerdenburg wil zich onderscheiden door zijn eigen stijl te creëren
04-11-2015 18:43:00

Jeroen Weerdenburg heeft zijn nieuwe single ‘Tijd’ wederom zelf geschreven. De zanger wil zich onderscheiden van de rest en doet dit door zijn eigen stijl te creëren. Bij Jeroen staat viool centraal en dat is vrij uniek in de Nederlandstalige muziek. Om zich nog unieker te maken in de pop/volkse scène schrijft hij al zijn teksten zelf. Jeroen: “Ik wil mijn eigen geluid creëren. Nederlandstalig met violen en licht oosterse invloeden. Al mijn muziek wordt live ingespeeld en heeft gevoelige teksten".

Berry Daamen presenteert nieuwe single ‘Ik leef nu m’n eigen leventje’
04-11-2015 17:15:00

Berry Daamen mag met recht een muzikaal multitalent genoemd worden! Met diverse solo singles op naam, het organiseren van succesvolle evenementen én optredens door het hele land wordt er hard gewerkt aan het bereiken van een glansrijke carrière in de muziekwereld. Na de eerste singel die in 2010 is uitgebracht is het anno november 2015 tijd voor een compleet nieuwe single. Nummer 11 in de discografie van de 21 jarige zangr uit Breda. ‘Ik leef nu m’n eigen leventje’ is een vrolijk up tempo nummer geheel op eigen wijze gezongen.

William Burg komt met eigen TV serie 'Echte ware liefde'
04-11-2015 15:39:00

William Burg timmert hard aan de weg op muzikaal gebied. Hij lanceert de ene na de andere single en deze scoren steeds hoger in de hitlijsten. William is een druk bezette man, die naast zingen ook nog een aannemersbedrijf runt en veel aandacht besteedt aan zijn familie en vrienden. Om zijn fans ook eens een kijkje te geven achter de schermen heeft William in samenwerking met Cliphuis.nl een eigen 9-delige TV serie opgenomen. 

 

Droom van Christa Kerdijk eindigt per 1 januari 2016
04-11-2015 13:27:00

Wat voor Christa Kerdijk begon met een droom eindigt per 1 januari 2016. Met  veel enthousiasme opende ze in augustus 2014 in Medemblik Café De Klucht. ‘ Ik heb er veel energie in gestoken om er wat van te maken qua organiseren. Maar door mijn relatiebreuk dacht ik het wel alleen te kunnen. Maar helaas heeft het niet zo mogen zijn’, meldt Christa op haar Facebookpagina. Vanaf 1 januari zal René het stokje overnemen. 

Diep Triest lanceert medley met veel huilnummers
04-11-2015 12:29:00

Diep Triest heeft deze week een single uitgebracht. De titel is "Huilen". In deze vrolijke medley wordt heel wat afgehuild. De single is voor Hollandse begrippen tamelijk lang, maar in deze medley komen heel wat bekende 'Huilnummers' voorbij. In de medley zitten onder andere "Huil maar niet kleine Eva" en "Huilen is voor jou te laat". Ondanks de lengte van de single zal de luisteraar en de kijker zich geen moment vervelen!  Sinds 1995 trekt het droevige gezelschap door het vaderland en ver daarbuiten. 

'Dat komt door jou'...nieuwe single van Dennie Christian
04-11-2015 11:58:00

Het is hem weer gelukt! Ook de nieuwste single van Dennie Christian is een uptempo nummer dat na 1 keer luisteren in je hoofd blijft hangen. Dennie Christian, inmiddels alweer dik 40 jaar in het vak, weet toch steeds weer de juiste snaar te raken. Na “Hey, zo ben jij” is dit weer zo’n lied dat het goed gaat doen in het land. “Dat komt door jou” is geschreven door Olav Hesselmans, Dennie zelf en Edwin van Hoevelaak, die ook de productie deed. De bijbehorende clip werd op een speciale locatie gemaakt. 

Uitreiking Party Awards aan beste Nederlandse feest artiesten op 25 november in Made
04-11-2015 10:15:00

Op 25 november a.s. worden in de Korenbeurs in Made de Party Awards uitgereikt aan de beste feest artiesten van Nederland. Tijdens dit evenement staan artiesten en locaties uit de feestbranche centraal. Het publiek kan online een stem uitbrengen en samen met een onafhankelijke jury worden de winnaars bekend gemaakt. Tijdens deze feestelijke avond worden de awards uitgereikt in de categorieën muziek, feest locaties en artiesten. De genomineerde artiesten zijn o.a. Nielson, Django Wagner, Lil Kleine,Rein Mercha, Wolter Kroes en Kenny B. Ze zijn onderverdeeld in o.a. de genres bands, (opkomende) party-dj’s , artiesten, acts en populairste single.. Er worden ook  awards uitgereikt aan de meest populaire uitgaans gelegenheden in Nederland verdeeld  over Noord, Midden en Zuid-Nederland.

Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
04-11-2015 10:02:00

Met de finale van K3 zoekt K3 aanstaande vrijdag (SBS 6) wordt bekend welke drie meisjes Karen, Kristel en Josje zullen opvolgen! Deze maand nog beginnen Karen, Kristel en Josje samen met de nieuwe K3 aan een grootse tour door Nederland en Vlaanderen. Voor het publiek zijn deze shows de allerlaatste kans om Karen, Kristel en Josje live te zien als K3. Tijdens de K3 tour nemen zij afscheid en stellen zij de nieuwe K3 meisjes persoonlijk aan hun fans voor. Met zijn zessen bouwen zij dus een dubbel zo groot K3 feest! Vandaag maakt Studio 100 bekend dat er, wederom wegens grote belangstelling, opnieuw extra shows zijn ingepland in Maastricht, Zwolle en Rotterdam! Mis deze K3 show niet en ga voor tickets naar www.k3.be!

André Pronk lanceert 'Gezellig' lied
04-11-2015 02:53:00

Zanger/entertainer André Pronk komt weer met een nieuwe single. We kennen André natuurlijk van de gekke en flauwe nummers, maar deze keer is het gewoon een gezellig nummer die dan ook de titel 'Gezellig' heeft meegekregen. 'Het is even heel wat anders maar zo wil ik aan m'n fans laten zien dat ik ook serieus kan zijn in de muziek. Volgend jaar zit ik 10 jaar in het vak en ben al bezig met het organiseren van een groot jubileumfeest', laat André weten. Kijk voor meer info op www.andrepronk.nl

Tweede duet van Marianne Weber en John de Bever een feit
03-11-2015 20:05:00

Marianne Weber heeft op haar Facebookpagina wereldkundig gemaakt dat aanstaande vrijdag het duet 'Dat is de liefde' welke ze samen met John de Bever heeft opgenomen gelanceerd wordt. De single is wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis. Al hun gehele carrière dragen Marianne Weber & John de Bever het levenslied een zeer warm hart toe. Dit resulteerde eerder dit jaar in een unieke samenwerking met het prachtige duet: 'Denk nog een keer aan miij'. Een voorproefje van de nieuwe clip staat op Marianne's Facebookpagina. 

Kaartverkoop 10-jarig jubileum Jeroen Stevens gestart
03-11-2015 19:04:00

Jeroen Stevens is al een half jaar bezig met de voorbereidingen van zijn 10-jarig jubileum. 'Zaal Twaalf te Vlagtwedde heeft de zaal beschikbaar gesteld, de website wordt vernieuwd, nieuwe fotoshoot, de kaarten worden gedrukt, posters worden ontworpen. Het moest allemaal gedaan worden, maar al die stappen, die we konden wegstrepen, gaf steeds meer rust. Nu moeten we alleen maar wachten en zorgen dat we puntjes op I gaan zetten. Al duurt het nog even, toch starten we nu al met de kaartverkoop. Ik wil het groots gaan vieren, omdat ik in de afgelopen 10 jaar ontzettend veel heb gedaan', vertelt Jeroen. Jeroen is niet alleen als zanger actief, maar ook als figurant. 'Daarom wil ik met dit feest mijn leven in beeld gaan brengen. Ik wil mijn wereld waarin ik leef delen met mijn publiek. Ik ben steeds meer van mijn mensen gaan houden......

Nieuwe single voor Lucas & Gea
03-11-2015 15:19:00

Afgelopen zaterdag 31 oktober ontving Gea van het welbekende duo Lucas en Gea een grote bos bloemen uit handen van de organisatie van het Holland festijn in Wapenveld. Daarnaast kreeg ze ook een prachtige lijst vanwege haar 25 artiestenjubileum. Gea was geheel verrast omdat ze dit zelf niet had bijgehouden. Meer dan 1000 toeschouwers zongen haar toe, samen met RADIONL presentator/ zanger Kevin Smit. Tevens werd deze avond de nieuwe single gepresenteerd.

24e Starriders Counrty Artiesten festival 2015 op 15 november in Drunen
03-11-2015 15:04:00

Na 23 keer een fantastisch countryfestival te hebben georganiseerd in de afgelopen 23 jaar, zijn de Starriders er wederom geslaagd een gigantisch opgezet Country Artiesten festival te organiseren. Gekozen is deze keer voor een nieuwe locatie: De Voorstevenne in Drunen. Het hele gebeuren gaat plaatsvinden in 2 zalen: t.w. 1 grote zaal waar zo’n 1000 personen in kunnen met een dansvloer voor line-dansers , daarnaast worden in deze zaal een aantal ‘country&western’ stands geplaatst, overal worden gezellige terrassen gecreëerd In de theaterzaal kan men rustig genieten van solisten, akoestisch georiënteerde artiesten en de beste singer songwriters van Brabant! Verder kunt u zich dus vrij bewegen tussen de verschillende zalen.

Ontvang gratis* editie 24 van artiestenblad Lucky Joe
03-11-2015 14:40:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Marco de Hollander is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 24 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de column van Astrid Wevers die over het selfietijdperk gaat, het 45 jarig jubileum van Frank & Mirella en de eerste fandag van Alessandro. Een groot deel van het magazine staat in het teken van Marco de Hollander.Daarnaast een artikel over de geslaagde boottocht van Marco Schouten en John Enter, de bijzondere nieuwe single van Albert van Benthem, Anita & Ed, Sidney Bischoff, Peter Pijper, Ronnie Tober, Silvia Swart, Dennis Jones en een sfeerimpressie van TV Lucky Joe. 

Mike & Colin schrijven lied voor Patricia van Peer
03-11-2015 13:06:00

Het winnen van een talentenjacht in 2014 leverde Patricia van Peer een compleet eigen productie op. Bij opnamestudio Sonic Solutions in Zegge werd het nummer “Wasted days and wasted nights” van Freddy Fender nieuw leven in te blazen en kreeg als titel 'Dit afscheid'. De melodielijn werd gemoderniseerd en er werd een Nederlandstalige tekst op geschreven. Tijdens de talentenjacht diende zich ook een sponsor aan die haar een tweede productie aanbood. Patricia heeft er even over na mogen denken in welke trend ze dit wilde doen en welke stijl er bij haar zou passen.

BMB presenteert een wereldse ode aan de Burrito
03-11-2015 12:22:00

Vandaag is de videoclip van het nummer 'Burrito' van BMB’s EP 'Boy In De Hoed' uitgekomen. Het verhaal van het lied speelt zich af op een Mexicaans huisfeest en vertelt over een avond zoals die bij BMB wel eens uit de hand wil lopen. BMB bundelde zijn krachten met Yila (o.a. bekend van Kijk Verder) die verantwoordelijk is voor de productie. De clip is gemaakt door BackThen Media. Over het ontstaan van de track vertelt BMB: “Ik hou gewoon van gek doen. Deze track is een afspiegeling van het plezier dat ik met veel vrienden heb beleefd tijdens de nodige feesten.

RADIONL zendt feestgala van Henk Bernard live uit op 19 december
02-11-2015 19:09:00

In het RADIONL programma 'Op Volle kracht' kondigde presentator Hessel Wijksta vandaag aan dat de evenementen afdeling van RADIONL iets leuks te melden had over het feestgala van Henk Bernard dat op zaterdag 19 december 2015 plaats zal vinden in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch. Het gehele concert zal namelijk in de ether te volgen zijn via de RADIONL frequenties (zie www.radionl.fm) en via de stream op hun website.

Arijan van Bavel en Bartho Braat wederom samen op toneel in klucht 'Prettig Gestoord!'
02-11-2015 15:50:00

Na de succesvolle samenwerking afgelopen jaar in de klucht Taxi Taxi, komen Arijan ‘Adje’ van Bavel en GTST’er Bartho Braat dit theaterseizoen wederom bij elkaar. Dit keer brengt producent CC de Comedie Compagnie de heerlijk hysterische voorstelling Prettig Gestoord!. De komedie is gebaseerd op de klucht Kom van het dak af, eerder in Nederland opgevoerd door het Theater van de lach - het toneelgezelschap rond oprichter John Lanting. Het komische duo van Bavel en Braat deelt in Prettig Gestoord! het toneel met Sabine Beens, Joost Tijssen en Femke van Assouw en belooft een dolkomische avond vol dichtslaande deuren, ingewikkelde relaties en een overijverige politieagent. Afgelopen week zijn de repetities begonnen in Utrecht. Prettig Gestoord! is vanaf 14 januari tot en met 15 april 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Marco de Hollander's SterrenGala 2015 was fantastisch
02-11-2015 13:00:00

Marco de Hollander kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Hollandse SterrenGala 2015. Met een record aantal verkochte kaarten stonden zaterdag 31 oktober de grootste artiesten op het podium van de compleet uitverkochte sporthal de Vlinder te Ter Aar. Het publiek kwam uit het gehele land en de touringcars stonden rijen dik voor het complex. RADIONL presentator Hessel Wijkstra zorgde tijdens de inloop van de feestavond voor gezellige muziek.

Jeffrey Peters slaat nieuwe weg in met vernieuwende sound
02-11-2015 12:56:00

De altijd vrolijke 43 jarige zanger Jeffrey Peters uit Nijmegen is een geheel nieuwe weg ingeslagen met een vernieuwende sound.Met zijn nieuwe single “Ik vlieg met jou door de wolken” is de verandering dan ook goed te horen. Een heerlijk uptempo nummer met een verfrissende sound erin waardoor het nummer een lekkere drive gekregen heeft. Samen met Gerjo Gielen die ook verantwoordelijk is voor de tekst en de gehele productie van zijn nieuwe single,  is er gezocht naar een juiste samenstelling van muziek en het stemgeluid van Jeffrey Peters.

Patrick Gerets brengt single met vrolijke klanken en een hoog feestgehalte
02-11-2015 12:41:00

Patrick Gerets is al jaren een begrip in het Limburgse land. Na het succes in eigen provincie is het tijd om ook de rest van Nederland kennis te laten maken met deze gezellige zanger die het artiestenbloed al van kinds af aan door zijn aderen voelt stromen. Na het succes van ‘Hou Jij Er Rekening Mee’ is het tijd voor een nieuwe single! Opnieuw geschreven door Jeffrey Weber en opgenomen in de studio van Mario Veltman. Platenmaatschappij Zebra Music brengt deze maand ‘Jij Maakt Me Blij’ uit. Een single met vrolijke klanken en een hoog feestgehalte.

André Hazes jr. betuigt zijn liefde in ‘Niet Voor Lief’
02-11-2015 12:24:00

Nadat André Hazes jr. Nederland afgelopen zomer verraste met zijn eerste, speciaal voor hem geschreven, single ‘Leef’ komt hij nu met een opvolger. ‘Niet Voor Liefis de titel van zijn nieuwe single, waarin André laat horen dat hij vorig jaar niet voor niets tot ‘Beste Zanger’ is uitgeroepen. Mede door dat programma, De Beste Zangers van Nederland, scoorde André zijn tweede nummer 1-hit met ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’, een nummer van zijn vader. Het programma en die hit gaven André Jr.’s carrière een enorme boost. 

DJ Nelis komt met eigen jubileumsingle
02-11-2015 12:16:00

Op zaterdag 31 oktober 2015 vierde de populaire dj zijn 10 jarig jubileum als entertainer. Speciaal voor dit evenement verraste de dj zijn fans, famillie en vrienden met zijn eerste eigen solo single ‘Wie denk jij wel wie ik ben’ DJ Nelis heeft al aardig wat succes singles gemaakt met bekende namen als; Marco Kanters, Arjon Oostrom en een remix voor Wesley Klein. De bekende producer André Kooiman produceerde samen met DJ Nelis een verrassende single met een geweldig eindresultaat.

Davey van der Sluis maakt speciale 'Moskitobar versie' van 'Nu gaat de duivel los'
01-11-2015 00:00:00

Davey van der Sluis heeft met een aangepaste versie van 'Nu gaat de duivel los' een internationale hit in handen. De 23 jarige zanger uit Emmen lanceerde het nummer enkele maanden geleden en zal nooit vergeten dat op de terugweg van een promo optreden z'n auto spontaan in brand vloog. Hij kreeg destijds de schrik van zijn leven en kon alleen nog maar toekijken hoe zijn auto door de toegesnelde brandweer werd geblust. 'Nu gaat de duivel los' werd goed opgepikt door tal van radiostations.

Ferry Goorden blijft Waylon van der Heijden en Jolanda Clement trouw
31-10-2015 16:08:00

Ferry Goorden ging een tijdje geleden met 'iets in z'n gedachten' naar de studio van Waylon van der Heijden. 'Ik wilde een nieuwe single bij hem opnemen en zong de melodielijn die ik in m'n gedachten had. Waylon pakte vervolgens z'n accordeon en vroeg waar het nummer over moest gaan. Omdat ik geen standaard tekst wilde die over 'Ik hou van jou en blijf je trouw' moest gaan bedachten we samen de tekst voor 'Ooit was ik blind'. Het resultaat is een nummer in de trant van Django Wagner, heerlijk dansbaar en lekker in het gehoor', aldus Ferry.

Aanstaande zondag special over Django Wagner op TV Oranje
31-10-2015 15:22:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 1 november zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Django Wagner. Om te beginnen legt hij uit hoe zijn achternaam uitgesproken dient te worden. 

Ger Edwards wil het wel van de daken schreeuwen.....
31-10-2015 14:49:00

'Vol passie en enthousiasme is gewerkt aan de release, de single en de videoclip  van mijn nummer: 'Like me'. Het wachten is voorbij. Gaaf dat ik mijn single mag presenteren aan het grote publiek en dat meer mensen naar mij mogen gaan luisteren. Hier is ie dan eindelijk  Afgelopen week is ie dan uitgekomen', laat Ger Edwards ons weten. 'Like me' is een échte oorworm geworden voor alle leeftijden over 'Social Media' die je mede door het aanstekelijke vrolijke nieuwe arrangement al snel zult gaan meezingen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl