RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wim Schurer en Jordi Weijer lanceren 'Alleen zijn'
23-02-2016 00:06:00

De Groninger zanger Wim Schurer en het oprukkende Groninger jonge talent Jordi Weijer hebben de koppen weer bij elkaar gestoken na een eerdere samenwerking. Al twee eerder was het een schot in de roos met de Engelse uitstapjes "For the first time" en hun eigen versie van "Just an illusion" die hoog in de playlisten heeft gestaan. De tijd voor Jordi en Wim is dan ook rijp om de nieuwe single te lanceren en het eindresultaat van “Alleen zijn” mag er dan ook absoluut zijn. Jordi en Wim brengen dan ook met volle trots de nieuwe single "Alleen zijn".

John West signeert z'n nieuwe album op 5 maart bij de Media Markt in Apeldoorn
22-02-2016 23:47:00

Op zaterdagmiddag 5 maart 2016 omstreeks 13.00 uur komt John West naar de Media Markt, De Voorwaarts 13 in Apeldoorn om zijn nieuwe album “Jouw glimlach op je mond” te signeren. John zal tevens een aantal van zijn hits ten gehore gaan brengen voor de winkel. Tijdens zijn performance zal John een duet zingen met een andere grote artiest. Wie dit is houden wij vooralsnog als een verrassing. John West ging in 2010 een samenwerking aan met Manfred Jongenelis.

Dubbelalbum 'Het Beste Van Willem Barth' verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
22-02-2016 23:24:00

Afgelopen zaterdag presenteerde Willem Barth zijn nieuwe album Het Beste Van Willem Barth. De cd-presentatie in zijn woonplaats Doetinchem, was 6 weken eerder al compleet uitverkocht.  Diverse collega’s zoals John West, Stef Ekkel, Grad Damen en Ferry de Lits traden op en feliciteerden de sympathieke volkszanger met zijn 10 jarig jubileum en bijbehorende verzamelalbum. Willem Barth, die 22 februari zijn 40ste verjaardag viert, werd aangenaam verrast door Martin Morero die middels een opgenomen filmpje liet weten al jaren groot fan te zijn.

Radio Expansie viert 5 jarig bestaan op 11 maart in Westerhaar
22-02-2016 12:20:00

Omdat Radio Expansie 5 jaar bestaat hebben ze besloten om een feestje te organiseren. Dit alles vindt plaats op vrijdagavond 11 maart 2016 aan de Schapenweg 9 in Westerhaar. Meewerkende artiesten zijn: Max en Maxime, Marc van Ek, Geraldine, Fred van Gerven, Sylvia Smit, Michel Oude Avenhuis en Sjouke. Laatstgenoemde zal tevens enkele nummers van zijn nieuwe album presenteren. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur en de entree is geheel gratis. Op dit moment telt Radio Expansie 12 studio's in heel Oost-Nederland van Doornspijk naar Kampen, Schoonebeek, Westerhaar en Bergentheim, Lutten en Dedemsvaart. Met elke avond een live DJ en een interactive jukebox klinkt er bij Radio Expansie altijd muziek.

NCRV-KRO televisie reist mee met AZC- tour van Geke
21-02-2016 23:55:00

Het nieuwe NCRV-KRO programma` Jan rijdt rond` is mee gegaan afgelopen zaterdag  met Geke & Geke`s Tiental naar de AZC- optredens in Dronten en Lelystad. Geke`s Tiental gaf een optreden in het AZC  Dronten en gaf daarna een optreden bij de noodvang van vluchtelingen in Lelystad aan de Schepenen 7. Er werd naast het zingen ook knuffels en kleurplaten uitgedeeld en een tv interview afgenomen. Deze optredens staan in het kader van een concert tour die Geke`s Tiental maakt langs de AZC en noodopvangcentra van asielzoekers in Nederland.

Hansi Hinterseer komt naar IJsselhallen Zwolle
21-02-2016 11:18:00

De Oostenrijkse superster Hansi Hinterseer komt weer voor een full concert naar ons land! Op donderdag 10 maart staat hij op het podium van IJsselhallen Zwolle. De Hansi Hinterseer Tournee 2016 wordt opnieuw een unieke concertbelevenis waarbij de populaire charmezanger zijn grootste partyhits naadloos gaat afwisselen met stemmingsvolle melodieën. In de zaal zal je de sfeer van de Oostenrijkse bergen en het mooie Kitzbühel ervaren, met meezingers als ‘Hände Zu Himmel’, ‘Du Bist Mein Leben’ en ‘Viele Grüsse Aus Tirol’.

Ga mee met de minicruise Schip Ahoy van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 april 2016
20-02-2016 11:20:00

FP2000 Events organiseert van woensdag 13 t/m vrijdag 15 april 2016  de minicruise Schip Ahoy. De MS Prinses Juliana zal deze dagen onder leiding staan van drie kapiteins, zijnde Ferry de Lits, John de Bever en Rob van Daal ondersteund door officier van muzikale dienst Jheron van der Heijden. De prijs voor deze unieke muzikale cruise bedraagt slechts € 295,- per persoon en is inclusief:...Verblijf van twee nachten in een luxe hut, verzorging op basis van volpension, drankenpakket tijdens de twee feestavonden aan boord, twee gezellige muziekmiddagen en avonden met live optredens en een afsluitende muziekale brunch op vrijdagochtend.Wilt u ook met hen mee varen? Klik dan hier voor meer info.

Muziekreis Turkije is helemaal uitverkocht
19-02-2016 18:11:00

De bekende Muziekreis Turkije is geheel uitverkocht. Samen met een keur aan artiesten, muzikanten en Nederlands beste feest DJ / Entertainer Robert Pouwels gaan Lukassen Produkties en RADIONL naar Turkije van 20 t/m 28 mei aanstaande. Een gezellige week met live optredens, de artiesten BBQ, spel en entertainment, meet & greet, zon, zee en live uitzendingen van RADIONL. Voor de thuisblijvers geen paniek want van Taeke Wouda RADIONL doet live verslag vanuit Turkije. 

1000 dromen komen uit voor Lytse Hille
19-02-2016 18:00:00

Wat een jaar voor Lytse Hille! De nieuwe single ‘1000 dromen’ vormt als voorloper van een gloednieuw album een echte pre-party. Het hele album wordt vol trots gepresenteerd tijdens een groots opgezet eigen concert op 26 maart 2016. Onder andere Henk Wijngaard, Jannes en Joey Hartkamp dragen de sympathieke Fries een warm hart toe en zijn er dan ook gewoon bij tijdens deze officiële albumrelease! De aanloop naar dit feestje vier je hoe dan ook mee met Lytse Hille via huis-aan-huisbladen, radio en televisie.

Mike Peterson heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
19-02-2016 17:51:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 februari is dat ‘Altijd bij jou zijn’, de nieuwe single van Mike Peterson ft. Yes-R. De nu 41-jarige zanger maakte een Nederlandstalige bewerking van ‘Don’t worry’ van Madcon feat Ray Dalton. “Het grootste gedeelte van de tekst heb ik zelf geschreven”, aldus Mike. “Op een gegeven moment kwamen we op het idee om er een rap-stukje in te verwerken en dachten daarvoor aan Yes-R. We hebben hem vervolgens de demo laten horen en een week later heeft hij zijn gedeelte al ingezongen.” 

Shanty en Zeemanskoren treffen elkaar bij ‘De Nieuwe Bierton’ in Zwolle
19-02-2016 15:46:00

Op zaterdag 27 februari  staat uitgaansgelegenheid ‘De Nieuwe Bierton’, Schellerbergweg 27 in het teken van het Shanty en Zeemanskorenfestival ‘Tussen Iesel en Vecht’.  In totaal zullen 10 Shanty en Zeemanskoren afkomstig uit o.a. Lelystad, Giethoorn en natuurlijk Zwolle het publiek vermaken met het lief en leed over de zee en het leven op de woelige baren.Het feest begint om 11.30 uur en dan gaan de trossen los om met zijn allen mee te deinen op de  golven. Om 17.00 uur wordt er naar de diverse thuishavens koers gezet en is het einde verhaal. ‘De toegang is gratis,  dus kom op tijd want vol is vol’ aldus de organisatie. Meer info: www.bierton.nl

Nick & Simon doen Rome met cabaretduo Yentl en de Boer
19-02-2016 14:48:00

Voor hun single ‘Rome’ hebben Nick & Simon een duet opgenomen met het populaire cabaretduo Yentl en de Boer. Van dit nummer is een nieuwe versie gemaakt waarop de dames te horen zijn in duet met Nick & Simon. De originele versie van ‘Rome’ staat op het album ‘Open’. De duet-versie met Yentl en de Boer is alleen digitaal verkrijgbaar of streaming te beluisteren. Nick & Simon leerden Yentl en de Boer kennen tijdens de opnames van ‘Lekker Nederlands’. 

Rick Astley en Robin S nieuwe gasten bij Toppers in Concert 'Royal Night of Disco Edition'
19-02-2016 12:50:00

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en 1e Pinksterdag 15 mei barst het disco geweld in alle hevigheid los in de Amsterdam ArenA tijdens de ‘Royal Night of Disco Edition’ van Toppers in concert 2016! Nog enkele maanden voorpret en op zoek naar de leukste disco-outfit. Tijdens de 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ nemen Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger je mee naar de zorgeloze tijd van de DISCO! Traditiegetrouw hebben de Toppers tijdens hun shows diverse (inter)nationale gasten. Eerder kondigden zij al aan dat de Dolly Dots, 2 Brothers on the 4th Floor, Glennis Grace, Ad Visser &  Penney de Jager hun opwachting zullen maken.

Singlepresentatie Gaatze Bosma op 18 februari in Zwaagwesteinde
18-02-2016 14:01:00

Vanavond (donderdag 18 februari) om 20.00 uur vindt in zalencentrum Old Dutch te Zwaagwesteinde de singlepresentatie plaats van het aanstormende talent Gaatze Bosma. Iedereen is van harte welkom. De eerste single 'De laatste' zal worden uitgereikt door niemand minder dan Jelle B. Tevens zijn er gastoptredens van Frerik de Swetser, Marjan Giesing (voorheen van de Wiko's) en de Zware Jongens. Omdat Gaatze afkomstig is uit Friesland staan er op de single twee versies: een Nederlandse en een Friese versie

Voorronden ‘Talented 2016’ groot succes
18-02-2016 10:00:00

Afgelopen maand hebben de voorronden van Talented 2016 plaatsgevonden in Café Bar ‘Gewoon Gezellig’ in Hillegom. Juryvoorzitter Monique was blij verrast met de hoge mate van diversiteit. Volgens haar zat er veel talent tussen de deelnemers. Zaterdag 27 februari is de halve finale en daarvoor hebben zich geplaatst: ‘Greg a Men’, Lennard, Dennis Smit, Dennis Peperkamp, ‘Jerry & Pest One, John Koning, Petra Lek, Leah Bos en Denny de Klerk.

Tim Hemme lanceert cd met instrumentale tracks
17-02-2016 20:43:00

Tim Hemme heeft besloten om na 18 jaar als toetsenist te hebben gespeeld in een Duitse band een instrumentale cd uit te brengen. Op 6 jarige leeftijd begon hij met drummen en stapte 6 jaar later over keyboards. In 2012 is hij ook begonnen met slagwerkgroep D-MIXX als drummer. De muzikant uit Zwartemeer heeft zelf zijn eigen muziek gecomponeerd, gespeeld en opgenomen. Deze cd bevat schitterende instrumentale tracks, waaronder leuke vlotte nummers en muziek om je bij te ontspannen zoals Wings of Music.

Henri van Velzen viert z'n eigen feestje
17-02-2016 20:32:00

Henri van Velzen mag trots zijn op z’n vaste producer Martin Sterken. Laatstgenoemde heeft wederom z’n uiterste best gedaan om een feestknaller te ontwerpen in z’n compleet gemoderniseerde studio in Valthermond . Deze keer gaat de verhaallijn over de bemoeizucht van veel mensen. Henri is anders. Hij bemoeit zich echt niet met en ander omdat die zaken hem niet aangaan. ‘Ik denk niet dat ik ooit verander, want zo heb ik het altijd gedaan. Tis niet dat het mij niets kan schelen, maar ik ga voor m’n eigen geluk en vier m’n eigen feestje’.....

Frank van Etten wil met je dansen op vrijdag 11 maart in Helmond
17-02-2016 19:49:00

Op vrijdag 11 maart 2016 organiseert Frank van Etten een single party ter gelegenheid van z’n nieuwe single ‘Ik wil met je dansen’. Frank staat bekend als zanger van het levenslied en kan zijn emoties verwerken in zowel de tekst als de muziek.  Zijn liedjes komen rechtstreeks uit het leven.  Ook heeft hij een behoorlijke reputatie opgebouwd als producent en componist. Tijdens de single party, die plaats vindt bij Zaal Adelaars, Hoofdstraat 137 in Helmond zijn er gastoptredens van Leo Nardell, Henk Damen, Tony van Boxtel, Sander Kwarten, Wendy Rivers, Dean Saunders, Colinda, Hannes junior, Sjoerd Mertens, Rinus Werrens en natuurlijk Frank zelf. Z’n manager Willie Oosterhuis zal het geheel presenteren.

Filmpje van De Stoopjes hit op Facebook
17-02-2016 18:33:00

Het Nederlandstalige Feestduo De Stoopjes, bekend van hun hits 'de Achtbaan', 'Een Hit Op TV Oranje' en natuurlijk hun laatste kaskraker 'De Diskjockey 2.0' doen mee aan het televisieprogramma Holland's Got Talent. Tijdens de opname van een van deze uitzendingen heeft Gordon een van de juryleden een kort filmpje gemaakt van hun auditie en op zijn Facebookpagina geplaatst. Binnen 2 dagen is het filmpje al meer dan 35.000 keer bekeken, gedeeld en geliked.

Lange Frans naar Nacht van Oranje in Rotterdam Ahoy
17-02-2016 15:11:00

Aan het rijtje Nederlandstalige topartiesten dat op de 24e editie van de Nacht van Oranje schittert, is een nieuwe naam toegevoegd. Een opvallende, verrassende en markante aanvulling, die met onder andere het hernieuwde succes van ‘Het Land Van’ helemaal past in het oranjefeest in Ahoy. Op 26 april 2016 maakt Lange Frans zijn debuut bij de 24e editie van de Nacht van Oranje. Rapper Lange Frans is een graag geziene gast in menig radio- en televisieprogramma.

Guus Meeuwis, Bløf, Wildstylez, De Jeugd van Tegenwoordig naar Indian Summer 2016
17-02-2016 13:24:00

Guus Meeuwis, Bløf, Wildstylez, The Common Linnets, Typhoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Ronnie Flex, Dubvision, Sick Individuals, Douwe Bob, FeestDJRuud, Lucas Hamming en Di-Rect zijn enkele van de 25 eerste namen voor Indian Summer 2016. Toverwoord op de 16e editie van het festival is 'beleving': de beste foodtrucks, een gezellige festivalmarkt en open air Dance Stage vormen dit jaar het hart van een feestelijk aangekleed terrein. Indian Summer 2016 vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni, kaarten zijn te koop vanaf zaterdag 20 februari a.s. 

Saskia Damen lanceert nieuwe single 'Ik heb de zon vandaag besteld'
17-02-2016 03:12:00

Saskia Damen begint 2016 met een frisse start. De blonde zangeres heeft het een tijdje rustig aangedaan i.v.m. een maagoperatie. Ondertussen is ze 46 kilo afgevallen en voelt ze zich kiplekker en herboren. In de Tilburgse TMS studio van Patrick Schouten heeft ze een gezellig vrolijk nummer opgenomen die de titel 'Ik heb de zon vandaag besteld' heeft meegekregen. Het nummer komt uit de pen van  Alice Maywood die in het verleden al meerdere liedjes voor haar heeft geschreven. 

Yoeri L’Abée presenteert nieuwe single op 19 februari in Etten-Leur
17-02-2016 02:49:00

Op vrijdag 19 februari 2016 presenteert Yoeri L'Abée z'n nieuwe single 'Je zit in m'n hoofd' bij Café D'Ouwe Brug, Lange Brugstraat 12 in Etten-Leur. 'M'n vorige single 'Het leven lacht me toe' verscheen in juni 2015 en het werd dus weer voor een opvolger', vertelt de zingende stukadoor uit Etten-Leur. Het nummer is geheel met live muzikanten opgenomen in Studio '69 onder begeleiding van zijn vaste  producer Laurens van Wessel. Het is volgens Yoeri een lekkere vlotte meezinger met een leuk verhaal. 

Spannende tijden voor Marjolein Keuning in The Amsterdam Dungeon
16-02-2016 18:05:00

Actrice Marjolein Keuning heeft vanochtend een belangrijke rol gespeeld in de persopening van de nieuwe show van The Amsterdam Dungeon. In 'Wicked Women' draait het om de duistere geheimen van slechte vrouwen. De keus voor Marjolein Keuning was snel gemaakt. Al acht jaar lang speelt Keuning 'soapslechterik' Maxime Sanders in de soapserie Goeden Tijden, Slechte Tijden. Uiteraard werd Marjolein uit het publiek gehaald voor meerdere spannende momenten. 

Zanger Party DJ Fred verder als Fred van Gerven
16-02-2016 12:30:00

Zanger Party DJ Fred heeft zijn naam aangepast en gaat vanaf heden verder onder zijn eigen naam Fred van Gerven. Z'n eerste single 'Liefdesleven' behaalde de 1e plaats in de TV Oranje verzoekparade Reden genoeg voor platenmaatschappij Hollandia Music & Fred om te werken aan een opvolger. In de studio van  Sonic Solutions in Zegge werd de feestknaller 'In dit café voel ik me thuis' opgenomen welke op zaterdag 27 februari gepresenteerd gaat worden bij Café 'De Kuil'aan de Slaghaam 281 te Hoogvliet. 

Pearle Opticiens en Jan Smit gaan samenwerking aan
15-02-2016 23:58:00

Vanaf dit voorjaar gaan Pearle Opticiens en de Volendamse zanger Jan Smit een samenwerking aan. “We zijn zeer verheugd over de samenwerking met Jan. Jan Smit en Pearle Opticiens zijn merken die goed bij elkaar passen: oer-Hollands, sympathiek én voor iedereen toegankelijk. Vriendelijk en deskundig personeel vormt de basis van Pearle. Onze mensen worden daarop geselecteerd en getraind. Jan past vanwege zijn sympathieke karakter dan ook zeer goed bij Pearle Opticiens,” aldus Ilse Heemskerk, Marketing Directeur Pearle Opticiens. 

K3 en Karen, Kristel & Josje maar liefst acht keer te zien in de Heineken Music Hall
15-02-2016 14:09:00

Hanne, Marthe en Klaasje zijn hun eerste maanden als K3 maar wat goed begonnen: platina voor hun allereerste album ‘10.000 luchtballonnen’, drie nieuwe tv-programma’s, een animatieserie op komst én een legendarische K3 show. Samen met Karen, Kristel en Josje laten zij 17 jaar K3 geschiedenis opnieuw herleven met alle oude K3 hits en de toppers van het nieuwe album, kortom; een show die je als jonge én als oudere K3 fan niet mag missen. Voor het publiek is de show de allerlaatste kans om Karen, Kristel en Josje live op het podium te bewonderen. 

Raïsa Ploeg wint Brava Kinderjuryprijs tijdens finale De Muziekwedstrijd
15-02-2016 13:03:00

De 12-jarige pianiste Raïsa Ploeg uit Genemuiden is vanmiddag tijdens de grote finale van De Muziekwedstrijd winnaar geworden van de Brava Kinderjuryprijs. De finale vond plaats in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De Muziekwedstrijd is een nationale, online wedstrijd waarvoor kinderen van minimaal 4 en maximaal 12 jaar de afgelopen maanden waren uitgedaagd om een filmpje waarin ze zelf muziek maken, in te sturen. Voor de finale was tevens een speciale Kinderjury geformeerd, waarvoor cultuurzender Brava vijf juryleden had afgevaardigd.

Nieuwe single van Anita & Ed gaat over hun kleinzoon Jayden
15-02-2016 13:00:00

Anita & Ed werden in augustus 2015 de trotse opa en oma van hun kleinzoon Jayden. Anita heeft ter gelegenheid van dit heugelijke feit de pen gepakt en een tekst geschreven voor hun nieuwe single ‘Liefde voor dat kleine kind’ die op 22 februari zal verschijnen. Het is tevens de voorloper van hun aanstaande album welke op zondagmiddag 1 mei 2016 gelanceerd gaat worden tijdens het 40 jarige artiestenjubileum van Ed. Dit vindt plaats bij Tapperij De Kroon te Bergen op Zoom m.m.v. Marco de Hollander, Charlène, Jolanda Philippi en Marco Schouten

Zaterdag 20 februari ....Echte Piraten Feestavond in Ter Aar
15-02-2016 09:58:00

Marco de Hollander houdt op zaterdagavond 20 februari 2016 voor zijn fans en Hollandse muziekliefhebbers een Hollandse Sterren Show. In Partycentrum Aardam te Ter Aar zal Marco vele Hollandse toppers op het podium presenteren. Dit keer komen echte Piraten Toppers langs: The Moonlights, Marc en Dave, Jan Boezeroen Anita & Ed. Uiteraard zal Marco zelf optreden en zijn hits ten gehore brengen.

Radio Valencia viert 35 jarig bestaan in het weekend van 19 - 21 februari 2016
14-02-2016 11:43:00

In het weekend van 19 - 21 februari 2016 viert Radio Valencia haar 35 jarig bestaan. Tijdens dit weekend staat de 'Radio Valencia Top 500' met hits van toen en nu centraal Deze is te beluisteren vanaf vrijdag 19 februari 12.00 uur De ontknoping vindt zondag in de loop van de middag plaats. 

Debuutsingle voor Martino Rinaldo Burger
14-02-2016 00:54:00

Martino Rinaldo Burger is opgegroeid in de wijk Bloemhof op Rotterdam Zuid. Op 18 jarige leeftijd kreeg hij een baan in de gezondheidszorg als ziekenverzorger. Na omhoog geklommen te zijn als verpleegkundig afdelingshoofd vond Martino wel dat hij toe was om een carrière switch te maken en is hij gaan werken bij de luchtvaart als steward. Deze baan heeft hij nog steeds. In 2000 ontmoet hij de man van zijn leven, Joop! Met hem besluit hij een café te runnen. Het blijft niet bij dat ene café en op dit moment runnen zij samen hun laatste aanwinst genaamd café De Herinnering.

Belinda Kinnaer start crowdfunding voor album
13-02-2016 10:14:00

Belinda Kinnaer is een crowdfunding gestart om haar droom uit te laten komen. De zangeres heeft de smaak goed te pakken en lanceert op zondag 26 juni 2016 haar debuutalbum bij Zalencentrum Wieleman te Westervoort. Op dat album komen in ieder geval haar eerder uitgebrachte singles ‘If tomorrow never comes’, ‘Dit is het moment’, ‘Zeven Oceanen’ en ‘Neem je Leven’ op te staan. Daarnaast liggen er een aantal schitterende nummers op de plank. Belinda, haar vaste producer Edwin van Hoevelaak en de studiomuzikanten zijn er klaar voor……

Ladies of Soul zetten Ziggo Dome ook derde jaar op z’n kop
13-02-2016 00:46:00

De Ladies of Soul deelden vrijdagavond opnieuw hun liefde voor muziek met elkaar en een uitzinnig publiek in een uitverkochte Ziggo Dome. Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer brachten een bijna tweeënhalf uur durende topshow. De Ladies brachten het publiek terug naar de jaren vijftig, met mooie nummers van de grondleggers van de soulmuziek Sam Cooke en Ray Charles. 

Eerste album en nieuwe single Jeffrey Tanis
12-02-2016 17:13:00

Sinds zijn deelname aan het tv programma Bloed Zweet en Tranen in aflevering 2 zit de carrière van de in Utrecht geboren Jeffrey Tanis flink in de lift. Nederland ontdekte in het programma dat Jeffrey vocaal niet onder doet voor menig artiest met een grotere naam. Jeffrey die al enige jaren full time zanger is, is wekelijks te zien in de Bastille XL op het Amsterdamse Thorbeckeplein. In 2015 klopt Jeffrey bij zijn oude platenmaatschappij D-River Music aan. Na een prima gesprek besloten de twee weer te gaan samenwerken. 

Jaman en Tamara Tol hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Kroon bij RADIONL
12-02-2016 16:48:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 februari is dat ‘Je bent nog mooier dan mooi’, de nieuwe single van Jaman & Tamara Tol. Het nummer is te vinden op 'Laat ons klinken', het nieuwe album van Tamara Tol dat ze vorige maand presenteerde tijdens een drukbezochte feestavond in haar woonplaats Volendam. Dit gelegenheidsduet met de populaire Overijsselse zanger Jaman is een vrolijk en zeer dansbaar rock ’n roll-liedje geworden. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Denny Braaf blij met de samenwerking met Studio One
12-02-2016 16:39:00

Enkele dagen geleden presenteerde Denny Braaf in Hilversum zijn nieuwe single ‘Mijn vaders blik’.  Speciaal voor deze gelegenheid was theater Gooiland het toneel van een avondvullend muzikaal evenement met als hoogtepunt de ode aan z’n vader die momenteel erg ziek is als gevolg van herseninfarct. Via een goede vriend kwam Denny in contact met Studio One. ‘Ik heb echt mazzel gehad dat ik daar ben terechtgekomen. Ik wilde graag een soort ode maken voor m’n vader. 

Mike Peterson heeft z’n draai gevonden in de Nederlandstalige muziek
12-02-2016 12:06:00

RADIONL directeur Nico Silvius vertelde enkele maanden geleden al onder de indruk te zijn van Mike Peterson. Met woorden als ‘Hij stijgt boven het maaiveld uit’ en ‘Mike maakt mooie eigentijdse liedjes’ gaf Nico aan dat Mike een mooie toekomst tegemoet kan gaan. ‘Telkens als je naar me kijk’, kreeg dan ook bijzonder veel aiplay op ‘Het Hollandse Hart van de Regio’. Afgelopen week lanceerde de 41 jarige zanger de opvolger ‘Altijd bij jou zijn’, een Nederlandstalige bewerking van ‘Don’t worry’ van Madcon feat Ray Dalton. 

Henk Dissel komt met nieuwe single 'Hou van Mij'
12-02-2016 11:20:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single 'Hou van mij' van Henk Dissel overal verkrijgbaar. Henk Dissel, bekend van o.a hits als 'Een Bom' en 'Stap voor Stap' komt sinds lange tijd met een ballad. Een goede eigen ballad was al langer een wens van Henk en met dit nummer, geproduceerd door Bas v/d Heuvel, heeft hij een prachtige toevoeging op het huidige repertoire. Vanaf vandaag is de single te verkrijgen op ander andere iTunes, Spotify en Deezer. HitsNL mocht afgelopen week de single primeuren.

Carrière van Dennis Alberti verloopt voorspoedig….tweede single een feit
12-02-2016 09:45:00

In september 2015 debuteerde Dennis Alberti  met z’n verrassende single ‘Mag ik vannacht bij je slapen’.  De telg uit de bekende artiestenfamilie Alberti  kreeg daarmee veel aandacht bij de Nederlandstalige radiostations. De opvolger ‘Geef mij nog een kans bij jou’ heeft ook alle potentie om hoog in de playlisten te komen. Dennis laat in een reactie weten dat hij niet wist wat hem overkwam met de aandacht die hij kreeg met z’n debuutsingle. ‘Het overtrof al mijn stoute dromen. Het nieuwe lied is eveneens een uptempo nummer met een heel herkenbaar verhaal.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: