RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
TV opnamen van Unity NL Café op 20 maart in Zoeterwoude
03-03-2016 11:23:00

Op zondag 20 maart 2016 vindt de derde editie plaats van het Unity NL Café. De radiozender uit Leiden heeft als vaste locatie gekozen voor Café De Vriendschap, Miening 25 in Zoeterwoude. Elke laatste zondag van de maand wordt het ethablisement omgedoopt tot een gezellig muzikaal café waarbij telkens maximaal 12 artiesten worden uitgenodigd. 

'Sterker dan voorheen’ .....zelf geschreven debuutsingle van Michael Nobbe
02-03-2016 21:51:00

Toen Michael Nobbe 24 jaar was, heeft hij op bekende nummers eigen teksten geschreven. Nu, 20 jaar later, is hij er klaar voor om zijn eigen nummers uit te brengen. De single ‘Sterker dan voorheen’ is zijn zelf geschreven debuutsingle. De nummers die Michael destijds heeft geschreven, heeft hij altijd op een cd’tje bewaard. De teksten schreef hij op de muziek van grote hits van toen. Het is tijd om deze te gaan gebruiken. Nu zijn optiekzaak goed loopt, heeft hij er de tijd en de financiële middelen voor om zijn carrière als zanger een boost te geven. 

Stevan Bloema steekt ‘Ik wil vrij zijn’ in verfrissend nieuw jasje
02-03-2016 21:43:00

Een groot aantal liefhebbers van het Nederlandstalige lied zullen na het horen van Stevan Bloema’s nieuwe single ‘Ik wil vrij zijn’ zeggen…hey…dat nummer ken ik. Zoals bekend heeft Stevan in oktober 2015 een platencontract getekend bij Cornelis Music. Omdat platenbaas Robby Langendorff  vanaf het begin al helemaal weg van dit gezellige nummer besprak hij met Stevan en producer Terry West of ze het een goed plan vonden om er een verfrissende nieuwe versie van te maken. Iedereen was het daarmee eens en het plan werd verder uitgewerkt.

Douwe Bob trapt tour af in FLUOR Amersfoort
02-03-2016 21:30:00

In mei komt Douwe Bob met zijn derde album ‘Fool Bar’, dit album is vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Hij gaat in oktober, november en december langs zijn favoriete zalen in Nederland, om op 21 oktober keihard van start te gaan met zijn tour in FLUOR! Douwe Bob is een muzikant in hart en nieren en een ras entertainer. Wat hem onderscheidt van zijn leeftijdsgenoten is zijn diepgang. Op zijn tweede album, ‘Pass It On’, weet hij precies de tijdgeest te vangen in scherpe en pakkende popsongs.

Ruud Feltkamp start zijn eigen online programma 'On Tour'
02-03-2016 21:21:00

Ruud Feltkamp heeft sinds kort zijn eigen online programma On Tour! Hier kun je Ruud wekelijks volgen tijdens zijn optredens als DJ, als gast in tv-programma’s, als bezoeker van feesten of events en nog veel meer. Elke dinsdag rond 17:00 uur komt een nieuwe aflevering online waarin je een kijkje in het veelzijdige leven krijgt van Ruud Feltkamp a.k.a. Rudi Feral. Tijdens zijn werk als acteur, DJ en presentator maakt hij de meest bijzondere momenten mee en vanaf nu neemt hij jou wekelijks mee in zijn afwisselende leven. 

Ook Jeroen van der Boom bij Nacht van Oranje
02-03-2016 10:17:00

Naast de eerder aangekondigde topartiesten zal als kers op de taart ook Jeroen van der Boom van de partij zijn bij de Nacht van Oranje! Hiermee is de line up van het meezingspektakel op 26 april a.s. in Rotterdam Ahoy compleet. ‘De Nacht van Oranje in Ahoy staat onder de Nederlandse artiesten toch wel bekend als een ultiem Oranjefeest en natuurlijk voelt het geweldig om daar weer bij te zijn’, aldus de 43-jarige zanger.

Zaterdag 16 april jaarlijkse fanclubavond van Adian Mey
01-03-2016 23:41:00

Zaterdag 16 april a.s. is het weer zover. In Best-Western Hotel-Restaurant Aduard wordt dan wederom de jaarlijkse Fanclubavond gehouden van zanger/presentator Adrian Mey uit Aduard, aanvang 20:30 uur (zaal open vanaf 20:00 uur). Deze avond stond eerder gepland in november 2015 maar kon toen helaas vanwege ziekte van Adrian geen doorgang vinden. Vanzelfsprekend zal Adrian Mey zelf een aantal keren optreden met zowel evergreens als ook nieuw repertoire en naast Adrian zullen bovendien verder optreden: het Stemmingsorkest Unique, countryzangeres Kathy Bloom en aanstormend talent Stevan Bloema. De presentatie is deze avond in handen van Hindrik Kregel van het stemmingsorkest “Unique”.Tevens zal er deze avond een verloting worden gehouden waarmee leuke prijzen te winnen zijn. 

'Allermooiste Glimlach’.... nieuwe single van Wesly Bronkhorst
01-03-2016 11:56:00

Zes maanden na de hit ‘Zo Verwend’ komt Wesly Bronkhorst met het nummer ‘Allermooiste Glimlach’. Deze plaat is de eerste single na de release van alweer zijn derde album genaamd ‘Op Weg’. Een heerlijk uptempo nummer dat nu het voorjaar voor de deur staat een logische keuze is. De ‘Allermooiste Glimlach’ maakt blij en blijft na één keer gehoord te hebben in je hoofd zitten. Een geweldige plaat die in de kroegen en zeker op de komende festivals deze zomer, voor heel veel feest en gezelligheid zal gaan zorgen. Kortom een echte Bronkhorst plaat.

Joey Hartkamp en vele bekende Nederlanders slaan handen ineen
01-03-2016 11:47:00

Dat zanger Joey Hartkamp een druk baasje is, is te zien op Social Media. Onlangs kondigde hij de presentatie van zijn nieuwe single ‘Dans met me mee’ aan die op 15 april verschijnt. Ondertussen heeft de Arnhemse zanger samen met Petra Willems van SMB Willems en zijn broer en manager Michael Hartkamp een eigen stichting opgericht waarmee zij zich actief gaan inzetten voor goede doelen. Het is het gevolg van een succesvolle Charity Golf Event in 2015 waarbij er een cheque van €15.000 aan KWF Kankerbestrijding is gedoneerd. Ook dit jaar worden de handen ineen geslagen om opnieuw geld in te zamelen. “Als artiest reis je heel het land door en kom je in aanraking met veel mensen. Ook zij die het niet altijd hebben getroffen. 

Dolfje Weerwolfje komt tot leven in het theater
01-03-2016 00:00:00

In april komt Rick Engelkes Producties met de splinternieuwe en spannende musical Dolfje Weerwolfje. Deze musical voor het hele gezin is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Paul van Loon. Het 20-jarig jubileum van deze boekenreeks is voor de producent aanleiding om Dolfje en zijn vriendjes naar het theater te halen. Voor deze productie kruipen drie jonge acteurs in de leeftijd 10 tot 11 jaar afwisselend in de harige huid van het hoofdpersoon Dolfje. Overige rollen worden gespeelt door o.a. Bente van den Brand en Wolter Weulink. Na de première op 17 april zal deze griezelig leuke familiemusical te zien zijn.

Finalisten Talented 2016 bekend
29-02-2016 23:41:00

Afgelopen zaterdag 27 februari vond de halve finale plaats van Talented 2016 in café Gewoon Gezellig te Hillegom. Justine Pelmelay, Jos Zwart en jury voorzitster Monique Henraath vormden dit keer de driekoppige jury. Zij waren extra scherp aangezien het om de halve finale ging. De kandidaten waren heel blij met de tips van de jury. 

Simon Keizer heeft veel succes met z'n solo project
29-02-2016 23:30:00

Het solo project ”Ik & Simon” van Simon Keizer loopt uitzonderlijk goed.  Afgelopen vrijdag beleefde zijn theatervoorstelling  haar officiële première in een bomvolle Rijswijkse Schouwburg  en ook de overige voorstellingen doen het erg goed. De tour loopt nog tot en met 1 juni. De mini-cd “Ik & Simon”, met daarop 8 nieuwe sololiedjes, staat stevig in de GFK Album Top 100 genoteerd en de single “Verdwalen” is veelvuldig op diverse radiostations te horen. Simons schrijfdebuut “Ik & Simon” dat 54 columns en kleine verhalen bevat was razendsnel door de eerste druk heen. 

Tina Trucker & Hessel Wijkstra brengen truckersong ‘Truckdrivers’ in 3 talen uit
29-02-2016 12:28:00

Kilometers rijden door bergen en door dalen en dan zeker niet verdwalen. Voor zowel Tina Trucker als Hessel Wijkstra was dit jarenlang de realiteit. Tina is een boegbeeld in de transportwereld. Ze was één van de eerste vrouwen die plaats nam achter het stuur in een grote truck. Daarnaast dook ze ook met regelmaat de studio in om leuke truckersliedjes met de alom bekende truckerssound op te nemen. In 1982 kreeg ze landelijke bekendheid met ‘M’n good old ducky’. Daarna volgden nog tal van hits.

Lange Frans en Wesley Klein ook op de bühne bij de Mediamarkt in Apeldoorn
28-02-2016 13:09:00

Niet alleen John West zal op zaterdag 5 maart bij de Media Markt, De Voorwaarts 13 in Apeldoorn op de bühne verschijnen. Inmiddels zijn er twee namen aan toegevoegd: Wesley Klein en Lange Frans. Wesley zal om 12.00 uur deze muzikale middag aftrappen. Om 13.00 uur volgt John West die zijn nieuwe album “Jouw glimlach op je mond” komt signeren. John zal net als Wesley een aantal van zijn hits ten gehore gaan brengen voor de winkel. Tijdens de performance van John West zal Lange Frans hem bijstaan met hun nieuwe duet “Lekkerding”. Fans krijgen op 5 maart de kans om op de foto te gaan met Wesley, John en Lange Frans. Deze foto’s zullen naderhand op de evenementenpagina (facebook) van MediaMarkt Apeldoorn te vinden zijn of de foto kan in de winkel gratis afgehaald worden.

Lucky Joe TV gaat verder als Het Artiesten Festival
27-02-2016 17:30:00

De oplettende lezer van het Lucky Joe Magazine heeft het al kunnen lezen. Lucky Joe TV stopt.....althans in de huidige vorm. In 2012 startte de Stichting Lucky Joe in opdracht van RTV Stadskanaal met de opnames van een muzikaal TV programma genaamd TV Lucky Joe. Het programma gaf onbekend talent een kans om hun nummers ten gehore te brengen op lokale televisie. Naast het lokaal talent kwamen ook elke show de reeds gevestigde namen voorbij.

Wim Drenthen laat andere kant van zich zien
27-02-2016 14:00:00

Wim Drenthen maakt al vanaf z’n zesde levensjaar muziek. Hij bespeelt diverse instrumenten, maar de mondharmonica en toetsen genieten z’n voorkeur. Enkele jaren geleden heeft de inwoner van De Krim al een nummer geschreven voor een piratenzender geschreven en treedt tegenwoordig regelmatig op. Tijdens die optredens speelt hij hoofdzakelijk live bestaande nummers, waar hij z’n eigen draai aangeeft. De teksten schrijf hij ook zelf. Omdat Wim ook een andere kant van zich wil laten zien is hij de studio ingedoken.

Jessica Malfait presenteert nieuwe single in St. Willebrord
27-02-2016 13:20:00

Op zondag 3 april 2016 presenteert Jessica Malfait haar nieuwe single ' Spreken is zilver, maar zwijgen is goud'. Het is een volks levenslied welke in een modern jasje is gestoken. Net zoals haar twee voorgaande singles 'Ik kan echt niet zonder jou' en 'Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ is dit lied geschreven door Jeffrey Weber. De presentatie vindt plaats bij Hotel-Café De Kwast in St. Willebrord. Meewerkende artiesten zijn: Manfred Jongenelis, Jack van Raamsdonk, Angesz, Bob Offenberg, Chris Haverman, Nick Koot, Driekes Hoekstra, Catherina Hulters en Christ Coppens. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 ( aan de deur € 12.50). Meer info over de kaartverkoop: www.jcevent.nl / 0416-313660/ 06-12963738.

'Wat is het leven toch mooi'.. nieuwe single van Bas Hutten
27-02-2016 12:49:00

Na het grote succes van zijn debuutsingle “Te jong” vorig jaar, lanceert Bas Hutten opnieuw een heerlijke uptempo plaat getiteld; “Wat is het leven mooi”. Vorig jaar rond deze periode bracht Bas Hutten zijn allereerste singel uit die hem meteen in heel Nederland bekend maakte. Zijn eigentijdse remix van het nummer “Te jong” was een regelrechte kroegenhit en werd door veel collega artiesten overgenomen op de bühne. Precies een jaar later komt Bas Hutten met een opvolger van deze succes single. Opnieuw is de single geproduceerd door André Kooiman.

Zaterdag 8 oktober 2016......Gino Graus in Concert
27-02-2016 12:40:00

Op zaterdag 8 oktober 2016 staat partycentrum ‘De Kentering’ in Rosmalen in het teken van Gino Graus in Concert. Het wordt een concert met liedjes van toen en nu live gespeeld door de band Summerland. Samen met Thomas Berge, John de Bever, Addie Timmermans en John West gaat Gino ervoor zorgen dat het publiek een topavond zal hebben. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.45 uur. De presentatie is in handen van Edwin van Hoevelaak. Alle info over de kaartverkoop vindt u op www.ginograus.nl en op z’n Facebookpagina. Ondanks z’n jonge leeftijd van 16 jaar heeft Gino Graus al een berg aan ervaring in de muziekwereld. Drie jaar geleden kreeg hij een platencontract aangeboden door Edwin en Coen van Hoevelaak bij Holliwood Records. 

Win een luxe arrangement voor John de Bever
27-02-2016 00:48:00

Zondag 24 april presenteert John de Bever zijn theatershow 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Begeleid door zijn 12-koppige live band brengt de populaire volkszanger een ruim twee uur durende ode aan het Nederlandse levenslied. Met onder anderen Marianne Weber én Sieneke als special guests brengt John de Bever, naast zijn eigen repertoire, de grootste Nederlandstalige hits ten gehore. Dit (meezing)concert mag je beslist niet missen! 

Jeffrey Heesen heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
26-02-2016 13:59:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 februari is dat 'Zijn we uitgepraat', de langverwachte nieuwe single van Jeffrey Heesen. De populaire zanger uit Oss wist het vorig jaar tot een tweede plaats te schoppen tijdens een zinderende finale van ‘Bloed Zweet En Tranen’. Vervolgens scoorde hij enkele dikke hits en sleepte hij diverse prijzen in de wacht, waaronder de Buma NL Award voor ‘Grootste talent’. Het leverde Jeffrey vele optredens in het land op, met als voorlopig hoogtepunt de gastoptredens tijdens Toppers In Concert.

René Froger zingt LAATSTE jubileumconcert met een speciaal programma
26-02-2016 13:52:00

Aanstaande maandag, 29 februari, geeft René Froger het laatste concert van zijn jubileumtour "30 jaar hits." Deze feestelijke afsluiting gaat plaatsvinden in één van de mooiste muziektheaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen. De opbrengst van dit laatste concert gaat naar KWF Kankerbestrijding. René draagt het KWF al jaren een warm hart toe! De bekende pianist Dennis de Bruijn speelt vóór het concert en tijdens de pauze de mooiste liedjes van René.

Marco de Hollander vanavond (26 februari) in tv-programma Jan rijdt rond (KRO NCRV)
26-02-2016 12:05:00

Marco de Hollander zit vanavond, vrijdag 26 februari in een reportage van het KRO NCRV programma 'Jan rijdt rond'. Jan rijdt rond is een dagelijkse roadmovie, gebracht door een team van verslaggevers; de Jannen (M/V). Je komt Jan tegen op festivals, bij je tante op de koffie of in het diepe gras naast een jager. Jan is overal en waar jij bent is Dagelijks kun je meerijden met Jan, om 19.55 uur op NPO3. Het gaat niet om de bestemming, het gaat om de reis.

Tinus van der Weide brengt ‘Ben zo blij’ alsnog uit
26-02-2016 11:20:00

Tinus van der Weide vond het zonde om het feestnummer ‘Ben zo blij’ op de plank te laten liggen. ‘Het lied heb ik anderhalf jaar geleden door Henny Thijssen laten schrijven. Destijds heb ik opgenomen bij Gerto Heupink in Enschede. Ik twijfelde of ik dit gezellige feestnummer uit zou brengen, maar vond het toch de moeite waard’, vertelt de zanger. Sinds 2013 heeft Tinus z’n muzikale draad weer opgepakt. Vanwege z’n vele zakelijke ‘uitstapjes’ in het buitenland voor z’n metaalrecyclingsbedrijf moest hij lange tijd z’n grote passie zingen op een laag pitje zetten. 

Michael Nobbe wordt regioheld bij RADIONL
26-02-2016 11:16:00

Michael Nobbe, oftewel de zingende opticien uit het Noord-Hollandse Zwaagdijk is vanaf maandag 29 februari regioheld bij RADIONL. Dat houdt in dat z’n nieuwe single “Sterker dan voorheen” twee weken in de spotlight wordt gezet in het middagprogramma van RADIONL. Daarnaast is Michael op maandag 7 maart as. te gast in het RADIONL programma ‘Op volle kracht’ van Hessel Wijkstra. In 1993 stond hij op 22 jarige leeftijd al met grote regelmaat met succes te zingen in verschillende cafe’s. Via een goede vriend kwam hij in contact met zanglerares Nelly Vrolijk. 

José Sep lanceert 'Mijn Glimlach'
26-02-2016 11:10:00

Na haar succesvolle debuutsingle “Het is een wonder” was het een uitdaging om een goede opvolger te creëren. Dat is met “Mijn glimlach”, een pittige, vrolijke en dansbare song zeker gelukt. Stil zitten is geen optie op dit verrassende lied. Manfred Jongenelis tekende voor de arrangementen en heeft deze single wederom geproduceerd. De tekst is door José zelf geschreven. Deze spontane zangeres met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en spontane uitstraling, weet iedere keer weer groot en klein publiek te boeien. 

Comedy Opvliegers krijgt vervolg...Opvliegers in de Sneeuw
26-02-2016 10:53:00

Ruim een maand na de première van Opvliegers is Rick Engelkes Producties verheugd om te melden dat deze swingende comedy zo’n groot succes is dat de voorstelling een vervolg krijgt! Vanaf seizoen 2016-2017 zijn de actrices Antje Monteiro, Anne Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume ook in Opvliegers 2 – Opvliegers in de Sneeuw te zien. Opvliegers van Rick Engelkes Producties blijkt de verrassing van het theaterseizoen te zijn. Het publiek krijgt een heerlijke en hilarische avond voorgeschoteld waarin ze zien hoe vier vriendinnen tijdens hun vakantie op Bali zichzelf tegenkomen.  

Marinus & Roel nemen plaats in de stal van BR Music Producties
25-02-2016 10:49:00

Marinus & Roel, beiden afkomstig uit Den Helder, vormen sinds 2015 een duo die gezamenlijk te boeken is voor feesten en partijen. Sinds kort hebben de heren twee covers opgenomen en dit sloeg aan bij de fans en het publiek. Onlangs is er besloten om met een geheel nieuwe eigen single te komen. Bart van der Bend van BR Music Producties is goed te spreken over het duo. 'Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en vullen elkaar prima aan. 

Dansende René Shuman leidt tot ontruiming, arrestaties en kamervragen
25-02-2016 10:30:00

Rene Shuman optredenAfgelopen weekend bezetten ruim 20 thuiszorgmedewerkers die vreesden voor hun baan, het gemeentehuis van Bronckhorst om aandacht te vragen voor de problematiek en in contact te komen met de verantwoordelijke wethouder. Meerdere artiesten en kamerleden steunden deze dames. Een swingend optreden van René Shuman werd via filmpjes en foto's op diverse social media naar buiten gebracht. Op deze beelden is te zien dat René Shuman en enkele actievoerders op de tafels dansen. De burgemeester van Bronckhorst zag deze beelden voorbij komen en besloot daartoe tot ontruiming van het gemeentehuis, waarbij tevens twee actievoerders gearresteerd werden. Kamerleden Renske Leijten en Henk van Gerven vragen nu middels kamervragen opheldering aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Samantha Steenwijk op het witte doek te zien in de speelfilm 'Familieweekend'
25-02-2016 02:13:00

Vorig jaar is Samantha gevraagd om mee te doen in een nieuwe leuke Nederlandse speelfilm genaamd ‘Familieweekend’, na wat wikken en wegen is er toch maar gekozen voor de sprong in het diepe. Een hele nieuwe wereld en een hele nieuwe uitdaging is ook wel eens leuk. Samantha mocht de rol van ‘Kimberly’ vertolken die het aangetrouwde nichtje van Bonnie (Jennifer Hoffman) is. “Het was een eenmalige actie, want zingen is toch wel meer mijn ding, maar presenteren staat nog wel hoog op mijn verlanglijstje” aldus Samantha.

Zingende kroegbaas Hessel geeft samen met dochter Tess concert in de Ziggo Dome
24-02-2016 16:04:00

Op zaterdag 4 februari 2017 geeft de zingende kroegbaas Hessel uit Terschelling samen met zijn dochter Tess een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00. uur. Er zijn al kaarten verkrijgbaar in het café van Hessel de Groene Weide. Na optredens in Vredenburg, Thialf, de Heineken Music Hall en Ahoy is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor zanger Hessel. Een concert in Ziggo Dome ontbrak nog aan dit rijtje van prominente Nederlandse concertzalen. Dit keer gaat hij het avontuur aan met zijn dochter Tess met wie hij de afgelopen 10 jaar de Groene Weide runt, en daar samen meer dan 250 keer per jaar optreedt. Zelf zeggen ze over het concert in de Ziggo Dome; Het wordt een echt Terschellings feest. Een mooie show met een lach en een traan. 

Debuutsingle voor Laredo...Du hast meine Seele berührt
24-02-2016 11:06:00

Artiestenland is een nieuw duo rijker: Laredo! Onder deze naam gaan Johnny Bolk en Arjan Venemann hun muzikale werkterrein verbreden naar de Duitstalige landen. “Du hast meine Seele berührt” is de debuutsingle van dit duo en het was in 1e instantie alleen bedoeld voor de Duitstalige landen. Daar is de single inmiddels veel gedraaid. Echter bij gezamenlijke optredens in Nederland werd dit nummer regelmatig gezongen. De reacties waren dusdanig positief dat nu ook is besloten het in Nederland uit te brengen.

Eveline Cannoot en Dennie Christian brengen uniek tweetalig duet
24-02-2016 10:54:00

Dankjewel’, zo heet het unieke duet met Eveline Cannoot en Dennie Christian. Een nummer in het ‘schlagerpop-genre’, de stijl die Duitsland in z'n greep heeft, waar nationale radiozenders als SWR4 bol van staan met artiesten als Helene Fischer, Beatrice Egli en vele anderen. Het is pop met schlagerinvloed, niet andersom. Het combineert de eigenschappen van de beide genres, van de beide werelden. Pop die je pakt na 10” en na een halve minuut elke vezel in je lichaam laat bewegen.

Holland Zingt Hazes voegt The Voice of Holland winnares Maan toe aan line up
23-02-2016 16:18:00

Een grote verrassing voor Maan deze ochtend. Vandaag was The Voice of Holland zangeres te gast bij 100%NL. Daar zong zij een prachtige versie van Zij gelooft in mij. Naar aanleiding van dit optreden was presentator Lex Gaarthuis zo enthousiast, dat hij Jeroen van der Boom, een van de optredende artiesten en presentator van Holland Zingt Hazes, opbelde en voorstelde Maan toe te voegen aan de line up. Toen ging het balletje snel rollen. Na anderhalf uur kwam het verlossende woord: Maan betreedt 17, 18 en 19 maart het Amsterdamse podium van de Ziggo Dome tijd.

Ultieme feelgood muziekshow 80’s Mania komt terug naar Nederland
23-02-2016 15:45:00

Terug naar de jaren 80 waarin beenwarmers, schoudervullingen, de walkman, de drive-in disco en rolschaatsen centraal stonden! 80’s Mania, van de makers van ABBA Mania op het Londense West End, komt nu naar Nederland met de grootste hits van de memorabele jaren 80. Look-a-likes van de grootste eighties sterren staan op het podium en zingen nummers van onder anderen Wham!, Madonna, Michael Jackson, Kim Wilde, Simple Minds en Cyndi Lauper. De muziek is natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan de onvergetelijke danspasjes, kostuums, haardracht en lichtvloeren; alles komt in deze show terug en oude tijden herleven. Wegens groot succes terug in de Nederlandse theaters van 3 maart tot en met 9 april 2016.

Nieuwe single van John de Bever verschijnt op 4 maart
23-02-2016 12:56:00

Lijdt John de Bever aan zelfoverschatting of hangen er in zijn huis misschien geen spiegels? De volkszanger doet dezer dagen namelijk een wel heel opmerkelijke uitspraak: ‘Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap’. We kunnen gerust zijn: het betreft hier slechts de titel van zijn gloednieuwe catchy solosingle die platenmaatschappij Berk Music 4 maart aanstaande uitbrengt. Een titel dus met een knipoog…Dat John de Bever alle reden heeft om te lachen staat vast. Nog steeds scoort hij met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. 

William Burg heeft nieuwe single en kondigt artiestenjubileum aan
23-02-2016 12:44:00

In de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur heeft William Burg z'n nieuwe single 'Geef mij haar terug' opgenomen. Het vlotte levenlied is geschreven door Jeffrey Weber en verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch. Naast dit heugelijke feit heeft William nog iets leuks te melden. Op zaterdag 15 oktober 2016 viert hij tijdens z'n jaarlijkse fandag tevens zijn 5-jarig artiestenjubileum. Op het terrein van Partycentrum 'De Hooghei' in Berlicum zal een grote tent worden geplaatst. 

 

Nieuwe single voor Burdy een feit
23-02-2016 10:38:00

Burdy...het feestbeest oet Grunnen laat weer van zich horen en hoe. Burdy is al jaren een begrip in Noord Nederland en de laatste jaren hoor je steeds vaker ook in de rest van het land de muziek van deze Groningse zanger. De allernieuwste single van hem heeft een dubbele A kant met als tracks 'Kom kus me nog een keer' en 'Ik hou van jou'. Hiermee doet Burdy weer een gooi naar de hoogste trede op de muziekladder en hoopt hij op een goede airplay bij de radiostations in Nederland.

Laatste kaarten Guus à Paris in verkoop
23-02-2016 10:23:00

Vandaag gaan de laatste kaarten voor Guus zijn concerten op 26 en 27 maart in Parijs in verkoop. De kaarten waren na de aankondiging binnen enkele uren uitverkocht maar vandaag laat Guus weten dat hij goed nieuws heeft voor iedereen die achter het net viste: er zijn namelijk extra kaarten beschikbaar gekomen. Voor de concerten, welke Guus gaat invullen in de geest van de Franse chansonniers, worden enkele nummers voorzien van een Frans tintje. “Olympia is een magische zaal. Alle grote Franse chansonniers maakten daar furore. 

De Wethouders komen met eerste eigen single
23-02-2016 00:21:00

De Wethouders hebben samen met hun producer Martin Sterken onlangs de laatste hand gelegd aan hun allereerste eigen single die over ongeveer twee weken gelanceerd gaat worden.  De Wethouders hebben al vele feesttenten, kroegen en schuren plat gespeeld met nummers als ''Deurdonderen'' en '' Rockin' all over the world''. De 4 jonge muzikanten spelen stevige rock muziek en ook de boerenrock wordt niet geschuwd. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: