RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Timothy ft. Tricky Gullivan lanceren 'Stop de tijd'
01-10-2015 17:02:00

Toen de in Vlaardingen geboren en getogen Timothy, Tricky Gullivan belde voor een samenwerking, hoefde hij niet heel lang na te denken. Timothy, ook wel bekend van zijn nominatie voor The Music Matters Award in 2008 en als zanger in het achtergrond koor van Roel van Velzen bij Vrienden van Amstel Live 2007. Aangezien de heren het podium wel vaker hebben gedeeld, is er veel lol beleefd aan het schrijfproces en tijdens de opnames van de videoclip. Het resultaat is de melodieuze song "Stop de tijd".

Nieuwe single Belinda en José beetje ondeugend
01-10-2015 11:00:00

Belinda en José zijn terug met dé opvolger van onder andere ‘Bubbelbad’ en ‘Maak me gek gooi je haar los’. De nieuwe single ‘Du bist Wunderbar’ is grappig en een beetje ondeugend, net zoals de zangeressen. Belinda en José zijn niet alleen grappig en een beetje ondeugend. “Wij zien er leuk en gezellig uit en zingen ook leuke nummers.”, vertelt Belinda. Aan die leuke nummers kunnen ze vanaf 1 oktober ook de nieuwe single ‘Du bist wunderbar’ toevoegen. De tekst van de single ‘Du bist wunderbar’ is deels Nederlands en deels Duits.

Rowwen Hèze werkt met bijna 500 muzikanten aan nieuwe single: Gebrouwe in Limburg
30-09-2015 18:50:00

Na maanden van hard werken met opnames in Nederland en Oostenrijk verschijnt vandaag de nieuwe single van Rowwen Hèze: Gebrouwe in Limburg. Bijna 500 muzikanten- amateurs en professionals, jong en oud, individueel en muziekgroepen- hebben hun bijdrage geleverd aan deze single. Hiermee is het grootst gebrouwen lied in Limburg een feit. Op 30 mei jl. heeft Rowwen Hèze een oproep gedaan aan alle musicerende mensen in binnen- en buitenland.

Artiesten steunen de 1000ste droom van Dream4Kids!
30-09-2015 15:12:00

Dream4Kids. Een droomdag voor kinderen die dat nodig hebben. Jullie kennen zeker de tegenhangers, stichting 'Opkikker' of ‘Make a Wish’. Deze stichtingen richten zich op ernstig zieke/terminale kinderen. Dream4Kids doet het zelfde, maar dan voor kinderen met een ernstig trauma. 4 oktober a.s. viert D4K hun 1000e droomdag en attractiepark Slagharen heeft het park als feest locatie aangeboden. Niet alleen de 1000 droomkinderen maar ook hun broertje, zusjes, ouders en of verzorgers, sponsoren en natuurlijk de vrijwilligers komen aanstaande zondag dit feestje vieren. 

Nieuwe single Rebecca Schouw heeft rocktintje
30-09-2015 15:04:00

Rebecca Schouw lanceert op het Jah! Music label haar nieuwe Engelstalige single met als titel "And the walls came tumbling down". Een aantal maanden geleden kwam Rebecca de muzikale alleskunner Gerard Kielenstijn tegen bij een project waar ze beiden bij betrokken waren. "Na dit project hebben we contact gehouden en zijn we een samenwerking  gestart om een geheel nieuw nummer voor mij te produceren. We hebben samen besloten om eens iets anders te doen dan datgene wat het publiek van mij gewend is", vertelt Rebecca. 

In mais gevormd wietblad blijkt stunt van Achterhoekse band Kiek Now Us
30-09-2015 14:26:00

Maar liefst twee weken lang was Nederland in de ban van een opmerkelijke variant op het fenomeen graancirkel. In Gelderland werd namelijk een in het maisveld gevormd wietblad ontdekt. De uit Borculo afkomstige dronevlieger Collin Ernst filmde het wiet logo in de mais en postte het filmpje op YouTube. De landelijke media-aandacht was overweldigend en zelfs in het buitenland werd het bijzondere nieuws opgepikt. Ook deze keer zijn UFO’s niet verantwoordelijk voor het op een wietplant gelijkend logo in het mais landschap, maar blijkt dit het werk van Kiek Now Us.

KonFetTi! slaat nieuwe weg in
30-09-2015 10:27:00

KonFetTi!, oftewel Aaron en Kim brengen op het Rood-Hit-Blauw label hun nieuwe frisse, dansbare, vrolijke en gezellige kidspop single 24-7-365uit. Ze leggen uit... 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar. Aaron wordt super vrolijk van mooi weer, is bang van spinnen, smult van Engelse drop, wordt chagrijnig van verkoudheid en moet het hardste lachen om.. Kim. Kim op haar beurt is óók bang van spinnen, wordt chagrijnig van slecht weer, wordt super vrolijk van zingen, dansen en optreden terwijl ze vreselijk moet lachen om.. Aaron. 

Zangeres Angel komt met autobiografische single
30-09-2015 02:56:00

Voor Angel was het starten van een eigen bedrijf een lang gekoesterde droom. Daarnaast heeft ze ontzettend veel doorzettingsvermogen en weet wat ze wil. Een zangeres met plezier passie en zeker veel doorzettingsvermogen. Na drie nummers zelf te hebben gezongen bij haar oude platenmaatschappij wist ze het zeker. Angel moest en zou een platenmaatschappij starten. In juni dit jaar wist ze het zeker en heeft ze haar stoute schoenen aangetrokken en is haar eigen platenlabel Angel Records begonnen. 

Tiende single van Hans Steiger een feit
29-09-2015 21:09:00

Kijk ik je aan’, is de titel van de inmiddels tiende single van Hans Steiger. De uit Haarlem afkomstige zanger laat weten dat het idee ontstond tijdens een weekendje weg met z'n vrouw en kinderen. Tijdens de rit naar de bestemming toe werd het nummer ‘Don't Turn Around’ van Aswad op de radio gedraaid. "Wij leerden elkaar kennen precies op het moment  dat die plaat uitkwam in 1988. Door de persoonlijke link met dit lied ontstond dan ook het idee om er een Nederlandstalige tekst op te laten maken door Femke Reuvers.

Radiospel 'De Deure' van RADIONL krijgt vervolg
29-09-2015 12:55:00

Het populaire radiospel "De Deure" van RADIONL krijgt een vervolg. Vanaf maandag 5 oktober krijg je in ieder programma 1 keer een fragment te horen van een bekende artiest die voor de deur van RADIONL staat te zingen. Vanaf dan krijg je een kwartier de tijd om jezelf op te geven via een sms. (sms nl spatie naam + woonplaats naar 3010). Met dit spel kun je keiharde euro's winnen. Let op! alleen smsjes met naam en voornaam tellen mee. Dus niet smsjes met namen van artiesten. 

Alter ego Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier) brengt nieuwe single uit
29-09-2015 07:24:00

Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier)  bracht in mei 2015 zijn nieuwe album uit ‘Liefdes van m’n Leven’. Van dit album is nu zijn single ‘Partner.nl’ gereleased. Sjoerd is momenteel ontzettend druk met diverse dingen. Zo heeft hij momenteel een tv programma op de nieuwe zender ‘ONS’ genaamd ‘ En route avec Pleijsier’. Samen met zijn beste vriend Chef kok en Fransman Jacques Rouet maakt hij de ultieme roadtrip door Frankrijk. Ook gaat 12 oktober de musical in première ‘Het meisje met het rode haar’ waar Sjoerd diverse rollen in speelt. 

Zondagmiddag 18 oktober a.s. TV opnames Toppers van Oranje in de A9 Studios in Uitgeest
28-09-2015 12:02:00

Ruim 40 Nederlandstalige Top Artiesten zullen zondag 18 oktober a.s. tussen 14.00 uur en 18:00 uur voor de camera’s verschijnen van het intussen populaire tv programma “Toppers van Oranje”, met wekelijks ruim 700.000 kijkers, in de A9 Studios in Uitgeest. De linu-up bestaat uit Vinzzent, Helemaal Hollands, Tino Martin, Sieneke, Peter Beense, Jaman, Alex, John de Bever, Mick Harren, Billy Dans, Wesly Bronkhorst, Hans Steiger, Ronnie Ruysdael, Gino Graus, Jeffrey Heesen  e.v.a. De presentatie is zoals altijd in vertrouwde handen van Ivo Franklin. De opnames van elke aflevering duren zo lang als de uitzending duurt. Dat is voor het publiek uiterst aangenaam omdat het programma niet wordt onderbroken en er een constante stroom van artiesten voorbij komt. 

Danny Robben lanceert nieuwe single
28-09-2015 10:50:00

De uit het Brabantse Uden afkomstige zanger Danny Robben is al zo’n jaren actief als artiest met een drukbezette agenda. Vorig jaar verscheen Danny’s debuutsingle “Oh Ja Die Allemaal”, en nu is het tijd voor een ijzersterke opvolger, getiteld “1, 2, 3”. Muziek is Danny’s grote passie en als Danny ergens komt waar live muziek is dan begint het te kriebelen. Inmiddels is Danny een veelgevraagd artiest, die ieder feest op zijn kop zet. "1, 2, 3," is de vrolijke plaat waarmee Danny Robben ongetwijfeld hoge ogen zal gooien. 

Frank van Etten schrijft lied voor Jack Verduyn
28-09-2015 10:38:00

“Waarom Verdien Ik Geen Geluk” is de titel van de nieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Jack Verduyn. Dit liedje werd geschreven en gecomponeerd door niemand minder dan Frank van Etten terwijl accordeonist Manfred Jongenelis de accordeonpartijen verzorgde. Van Jack Verduyn verschenen eerder singles zoals “Wat Moet Ik Zonder Jou Beginnen” en “Eenzaam Zonder Jou”. De verwachting is dat Jack met de nieuwe single weer een stukje hoger op de ladder zal komen.

Dubbel Platina tijdens Première 2 Kleine Kleutertjes theatertour
27-09-2015 17:25:00

Tijdens de première van de ' 2 Kleine Kleutertjes' Theatertour in het Gooiland te Hilversum kregen Jan en Monique Smit een enorme verassing. Edsilia Rombley mocht op het podium de twee in het zonnetje zetten met een dubbel platina plaat voor het album van de '2 Kleine Kleutertjes'. Met de verkoop van ruim 80.000 exemplaren is de officiële dubbel platina status bereikt. Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om een speciaal project op te starten voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar.

Stevan pakt groots uit om zijn mini album met de titel 'Nooit gedacht' te presenteren
27-09-2015 16:29:00

Op zaterdag 24 2015 pakt Stevan groots uit om zijn mini album met de titel 'Nooit gedacht' te presenteren. Dit alles vindt plaats bij Multifunctioneel centrum (MFC) De Binding, gelegen aan de Sportlaan 4 te Oude Pekela. De 22 jarige zanger Stevan uit Roodeschool die inmiddels al 2 jaar met zijn carrière bezig is lanceerde eerder de singles ‘Ik Wil Vrij Zijn’ en ‘En Dan Zeg Jij’. Stevan schrijft alle nummers zelf en de productie van het mini album is tot stand gekomen met Terry West Productions. Omdat Steven een grote fan is van RADIONL heeft hij de RADIONL drive- in show uitgenodigd die onder leiding van Hessel Wijkstra de tent op de kop gaat zetten. Ook zullen Harten 10, Bert Zwier, Terry West & Gerda, Bè Dilling en Hero acte de présence geven. Daarnaast zal Hessel Wijkstra tevens z'n zangkunsten vertonen.

Janine Jansen speelt titelmuziek voor bioscoopfilm ‘Publieke Werken’
26-09-2015 13:52:00

Violiste Janine Jansen heeft de titelmuziek voor de nieuwe bioscoopfilm ‘Publieke Werken’ verzorgd. In de film, naar het boek van Thomas Rosenboom over een getergde vioolbouwer, zijn delen te horen van het vioolconcert van Brahms, dat afgelopen januari met Janine in Rome werd opgenomen. Janine Jansen slaagt er als een van de weinige klassieke musici in een brug te slaan tussen klassieke muziek en een breder publiek.

Aanstaande zondag special over Dennie Chritian op TV Oranje
26-09-2015 13:23:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 27 september zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Dennie Christian. Hij ontvangt TV Oranje in zijn huis in het Noord-Duitse Wardenburg, op ongeveer een uur rijden van de Nederlandse grens.

Nieuwe single van Wesley Pol heeft hoog feestgehalte
25-09-2015 21:58:00

Na twee eerdere singles voor Wesley Pol komt hij nu met weer een nieuwe single die als titel "Ik zing een lied voor jou" heeft gekregen. Dit liedje heeft nog een iets hoger feestgehalte dan zijn voorgangers 'Gloria' en 'Vlinders (heel diep in mij)' . 'Deze nieuwe single die vandaag is uitgekomen heb ik vanaf het eerste moment al super gevonden en dit is ook zeker te horen! Het is altijd moeilijk om iets te vinden dat bij je past en blijft leuk vinden', aldus Wesley. Een fysiek exemplaar van deze nieuwe single is in beperkte oplage verkrijgbaar.

'Het leven duurt maar even'....nieuwe single van Peter Pijper
25-09-2015 21:43:00

Peter Pijper uit Muntendam waarvan het hart brandde met een verlangen om artiest te worden als kleine jongen, leeft en geniet en staat lachend in de regen te zingen. Voor Peter zijn de toverkaarsen weer gaan branden met zijn jarenlange ervaring in de muziekwereld en lanceert met volle trots de nieuwe single “Het leven duurt maar even”, wat een vrolijke uptempo Polka is geworden met het warme stemgeluid van Peter en waarvan de productie ligt in handen van het Groninger Duo Wim & Diana. 

Tino Martin heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe van RADIONL
25-09-2015 21:24:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 28 september is dat ‘Toch zal ik altijd aan je denken’ van Tino Martin. Het is de laatste single die verschijnt voordat Tino op zondag 4 oktober zijn nieuwe album ‘Jij liet me vallen’ presenteert in de Schouwburg van Amstelveen. RADIONL zal dit concert live uitzenden. Het gaat dan ook goed met de carrière van de Haagse zanger. Dagelijks komen er boekingen bij voor Tino, een groot talent met een karakteristiek stemgeluid. 

Nieuwe single van Sieneke echte kroegenhit
25-09-2015 21:15:00

Vandaag is de single “Het Gat Van De Deur” van de “Prinses Van het Levenslied” Sieneke uitgekomen. Het is een heerlijk uptempo nummer, waarvaan wij overtuigd zijn dat het een echte kroeghit wordt. Onlangs stond ze op ’t festival Dutch Valley en voor deze nazomer presenteert ze haar nieuwe ‘feest’ single Het Gat Van De Deur. De plaat is al geliefd tijdens haar optredens en Sieneke vertolkt het lied op haar geheel eigen wijze wat bij de vele liefhebbers goed in de smaak zal vallen.

Spreek zelf een TV Oranje Showflits in
25-09-2015 21:03:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio en spreek een Showflits in. Op die manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Artiesten zijn van harte welkom om een (gratis!) Showflits in te komen spreken. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. Wil je meer informatie over deze gratis zendtijd? Stuur dan een mailtje naar showflits@tvoranje.nl.

Indringende nieuwe single van Karin Goverde
25-09-2015 06:43:00

“Waar ben je nu” is een nieuwe indringende single van Karin Goverde. Met deze opvallende nieuwe single van Karin Goverde, geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, laat Karin haar totale veelzijdigheid zien en horen. De behoefte om dingen uit het leven in haar eigen taal te zeggen, te zingen en te delen, heeft ertoe geleid dat zijzelf in de pen is geklommen…..en gelukkig. Het is een verrijking voor de Vaderlandse muziekindustrie en waaruit vele mensen hun troost of herkenning zullen halen.

Peter Dons brengt salsa-achtige single uit
25-09-2015 06:22:00

'Sla je armen om me heen' is de titel van de nieuwe single van Peter Dons. Het is de derde in een reeks over het leven en gaat over het heden, verleden en de toekomst. 'Sla je armen om me heen' is een cover van “Gli occhi miei” dat eerder bekend werd als “Help Yourself” door Tom Jones. Peter Dons schreef een Nederlandstalige tekst en Peter van Leerdam bewerkte de oorspronkelijke muziek tot een salsa-achtige melodie. Eerder kwamen uit: “Plots was jij weg” in december 2014 en “Waar jij verschijnt” in april 2015.

Debuut UnderCovR op Tinadagen XL
24-09-2015 22:04:00

Aanstaande zaterdag zal de nieuwe kidspopgroep UnderCovR, voor de eerste keer optreden tijdens de Tinadagen-XL in Duinrell. Zowel zaterdag als zondag zullen de kersverse UnderCovR-leden te zien zijn op het op het hoofdpodium “Show& Swing”, waar ze hun eerste single “Uptown Funk”, bekend van Bruno Mars, zullen laten horen. 

“25 jaar Feest!”....nieuw album van Clown Jopie en Tante Angelique
24-09-2015 21:44:00

Clown Jopie met het kiwi groene haar en zijn modieuze tante Angelique hebben de afgelopen maanden intensief gewerkt aan hun nieuwe cd: “25 jaar Feest”. In juni vonden de opnames plaats in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Onder leiding van hun vaste producer Aad Klaris werden nieuwe nummers opgenomen. Niet alleen Clown Jopie en Tante Angelique zijn op deze cd te horen, maar ook Piet de Kanariepiet. “25 jaar Feest” is een verzamel album van de grootste hits van Clown Jopie en Tante Angelique van de afgelopen 25 jaar. 

Danny Diëgo gaat z'n zangcarriere verder uitbouwen
24-09-2015 21:23:00

Danny Diëgo was eerder dit jaar kortstondig te zien in het SBS programma Utopia en presenteerde afgelopen zomer zijn debuutsingle "Oyalela", waarmee hij veelvuldig in de media te zien en te horen was. Zo was hij in diverse TV programma’s te zien. Met “Boom Chica Chica” heeft hij een perfecte opvolger in handen waarmee hij zijn zangcarriere verder gaat uitbouwen. Voor het vrolijke en dansbare “Boom Chica Chica” dook Danny wederom de studio in met producer Niels Lingbeek en het resultaat mag er wezen.

Nieuwe single van volkszanger Gradje in aantocht
24-09-2015 21:12:00

Gradje Kivits laat ons weten dat hij binnenkort een nieuwe single uit gaat brengen. De volkszanger uit Drunen heeft een nieuw liedje geschreven en heeft al een afspraak gemaakt om het geheel op te nemen. De titel van het feestnummer is 'We gaan een lekker feestje bouwen'. In de afgelopen tien jaar heeft hij inmiddels twaalf nummers opgenomen. 

Gerrie Bischoff lanceert 'Laat de zon'
24-09-2015 20:53:00

Eind september is voor Gerrie Bischoff het juiste moment om met een nieuwe single te komen. Voordat de Apeldoornse zangeres de oliebollenkraam weer ingaat, brengt ze het nummer ‘Laat de zon’ uit. ‘We staan nu nog met onze kermisattractie op de kermis in Joure en dan hebben we nog drie kermissen te gaan’, vertelt Gerrie Bischoff. Daarna maken haar attracties plaats voor de oliebollenkraam. In het oliebollen-seizoen heeft ze mogelijkheid om haar nieuwe single ‘Laat de zon’ volop te promoten. 

Nieuwe voorstellingen van Gerard van Maasakkers & Frank Cools
24-09-2015 20:42:00

Op 17 oktober gaat in het Parktheater Eindhoven de nieuwe voorstelling van Gerard van Maasakkers & Frank Cools in première: Maar liefje, nu heb je geen voetjes. Twee sublieme singer-songwriters slaan de handen ineen voor een heel bijzonder programma, waarin ze de liedjes zingen die ze zelf hadden willen schrijven. Nederlanders als Ramses Shaffy, Bram Vermeulen, Cornelis Vreeswijk en ook Vlamingen als Willem Vermandere en Louis Neefs passeren de revue.

Pauline te Nijenhuis en Harry Tienstra in duet
24-09-2015 20:29:00

Op zondag 4 oktober a.s vindt de cd presentatie plaats van Pauline te Nijenhuis en Harry Tienstra. Beiden kennen elkaar al vanaf hun jeugd en wisten al vrij vroeg dat ze iets de muziek in zouden gaan. Pauline maakte in 1992 een solosingle welke al vrij snel in de hitlijsten kwam.  Als donkere helft van duo De Alpenzusjes heeft ze veel ervaring opgedaan en vele cd’s gemaakt. Harry zong de leadzang in zijn band Silence en ging later solo. Men kent Harry o.a van het nummer 'Eveline'. Jaren later kwamen Harry en Pauline elkaar weer tegen.

Michel Wolsink heeft potentiële hit in handen
24-09-2015 20:02:00

Michel Wolsink heeft met z’n nieuwe single ‘Eens komt de dag’ een potentiële hit in handen. ‘Het is een compleet nieuw nummer waarvan ik de tekst zelf geschreven heb. Rob Mullink en John te Dorsthorst van de A60 Recording Studio uit Didam zijn verantwoordelijk voor de compositie en arrangementen’, vertelt Michel. ‘Het nummer is een beetje in de stijl van Jannes, zeg maar Emile Hartkampachtig. Van die muziek met schlagerinvloeden ben ik best wel gecharmeerd. Het ligt lekker in het gehoor en ben van plan om in de toekomst meer van dergelijke singles te lanceren.

Marco de Hollander's SterrenGala 2015
24-09-2015 19:48:00

31 oktober 2015 zal voor het zevende jaar op rij het ´Hollandse Sterren Gala´ plaatsvinden in Sporthal De Vlinder te Ter Aar.  "De kaartverkoop gaat echt boven verwachting, vele kijken er weer naar uit, om dit feest bij te wonen" aldus Marco de Hollander. " Zorg er dus ook dit jaar voor dat u er bij bent, maar vooral dat u uw kaarten op tijd in huis heeft" vult de zanger aan. "Vertrouwd bieden we een groot scala aan zitplaatsen en zorgen we voor een mooie dansvloer." Wie zullen er dit jaar optreden?

Ruby van Urk verrast met haar solosingle 'Kleur de dag'
24-09-2015 00:00:00

Ruby van Urk vormt samen met Judith Peters en Theresa Stam het damestrio De Meiden, maar Ruby verrast nu met haar eigen solosingle “Kleur De Dag”. De tekst voor deze single werd geschreven door “Meiden-collega” Theresa Stam. Ruby heeft haar sporen ruimschoots verdiend als zangeres. Ze deed menig voorprogramma van diverse grote artiesten en heeft opgetreden met o.a. DJ José, Haddaway, The Frogettes, Cor Bakker en het Metropole Orkest. Momenteel treedt ze op als leadzangeres van de formatie Catwalk en ze is tevens gediplomeerd zangpedagoge.

Groot artikel over RADIONL in de Leeuwarder Courant
23-09-2015 22:24:00

Geboorteregels kwellen RADIONL….kopt de Leeuwarder Courant vandaag. De krant doelt op de strenge regels waarmee de makers van het populaire Nederlandstalige radiostation uit Sneek te maken hebben. Directeur Nico Silvius liet aan het dagblad weten dat na een rechtzaak bij de rechtbank in Rotterdam nu twee beroepszaken volgen. Volgens Silvius draait alles om ‘de gewenste regionaliteit’. In 2003 kreeg de radioman in hart en nieren een licentie om 64 % regionale muziek uit te zenden en daarnaast de overige 36% vrij in te vullen. 

Emotionele cd uitreiking door Bart Bosch
23-09-2015 17:16:00

Op woensdag 30 september 2015, reikt Bart Bosch het eerste exemplaar van zijn nieuwste single ‘Waarom fluister ik je naam nog’, aan José Hoebee uit. De zanger/presentator die onlangs weer begonnen is als presentator bij RTL4, zal het nummer live ten gehore brengen. Het zal een emotioneel optreden zijn want Will Hoebee, de overleden man van José was nauw betrokken bij zowel de platenproducties van Bart als die van Benny Neyman. Net voor zijn dood sprak Bart al met Will over zijn wens om liedjes van Benny te zingen. 

Jan Smit komt met nieuw kerstalbum na 18 jaar
23-09-2015 16:59:00

Op 6 november verschijnt na 18 jaar een nieuw Kerstalbum van Jan Smit. Het album getiteld ‘kerst voor Iedereen’ bevat unieke eigentijdse versies van echte Nederlandse kerstliedjes. Naast 8 kerstklassiekers bevat het album 4 gloednieuwe kerstnummers die tevens zijn geschreven door Jan Smit. Eindelijk kunnen we deze kerst luisteren naar 2.0 versies van ‘Stille Nacht’, ‘Kerstmis Begon Daar In Die Nacht’ en vele anderen en wie vertolkt deze nummers beter dan Jan Smit. ‘Ik ben super trots op het eindresultaat van dit kerstalbum'.

Dennis Alberti krijgt debuutsingle uitgereikt door Willeke Alberti
22-09-2015 21:18:00

Dennis Alberti kreeg afgelopen zondag het 'eerste exemplaar' van z'n debuutsingle “Mag ik vannacht bij je slapen ?” uitgereikt door z'n tante Willeke Alberti. Dit alles vond plaats bij uitgaansgelegenheid 'Jantjes Verjaardag' in Amsterdam. “Mag ik vannacht bij je slapen ?” is speciaal voor Dennis geschreven door Bram Koning & Tony Anderson. Emile Hartkamp is verantwoordelijk voor het swingende arrangement en de productie van dit vrolijke, uptempo nummer.

Douwe Bob vertegenwoordigt Nederland tijdens het 61e Eurovisie Songfestival in Stockholm
22-09-2015 20:21:00

Het hoge woord is eruit… Douwe Bob vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival volgend jaar in Stockholm. Hij heeft vanavond in De Wereld Draait Door zijn deelname officieel bekendgemaakt. Het nummer en de invulling van het optreden maakt AVROTROS in 2016 bekend. Over 235 dagen vindt in Stockholm de 61e editie van het Eurovisie Songfestival plaats. Douwe Bob treedt aan in een van de twee halve finales op 10 of 12 mei 2016 om zich te kwalificeren voor de finale op zaterdag 14 mei 2016. Douwe Bob: “Ik schrijf songs en krijg nu de kans om mijn muziek te laten horen op het allergrootste podium van Europa.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl