RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Martin Sterken wil in contact blijven met publiek
11-03-2016 18:04:00

Als één van de productievere producers van Nederland vindt Martin Sterken het belangrijk om in contact te blijven met het publiek. Hij brengt daarom een tweede solo-single uit, genaamd ‘Als een magneet’. Producer/schrijver/zanger Martin Sterken is opnieuw zijn eigen studio ingedoken om een navolger van ‘Nu weet ik wat liefde is’ op te nemen. De Drenth staat bekend om zijn sterke teksten en uiteraard heeft hij ook zijn eigen single zelf geschreven. De single ‘Als een magneet’ gaat over de aantrekkingskracht tussen twee mensen en de liefde die daardoor ontstaat. 

Wederom muzikale boottocht met Kapitein Marco de Hollander
11-03-2016 17:24:00

Marco de Hollander neemt zaterdagmiddag 2 april de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland. Aan boord wordt iedereen verrast met optredens. Zo heeft De Hollander, één van de populairste zangers van Nederland uitgenodigd; Yoeri L’abée. Ook Jessica Malfait en feestzanger Patrick van der Corput gaan mee op het schip. Uiteraard zingt Marco de Hollander zelf ook. De bootreis duurt vier uur. Opstappen  vanaf; Van der Valk Avifauna, Hoorn 65 te Alphen aan de Rijn.

Patrick van Eijk laat horen en zien dat hij meer dan alleen feestmuziek kan maken
11-03-2016 17:15:00

‘Deze keuze is gemaakt om te laten zien dat ik meer kan dan alleen maar de feestbeest uithangen’, vertelt Patrick van Eijk over zijn nieuwe single ‘Hou vast’. Het is een lekker uptempo nummer waar de 28-jarige zanger trots op is. Zijn vorige single ‘Zing met me mee’ was een feestplaat die Patrick in samenwerking met DJ Leksie heeft uitgebracht. Met de nieuwe single ‘Hou vast’ wil de Zwollenaar laten zien dat hij meer kan dan alleen feestmuziek uitbrengen. Het is een uptempo single met een sterke inhoud.

Colinda & Daisy nemen clip van nieuwe single op in Broekhoven
11-03-2016 11:56:00

Als je het over de Tilburgse wijk Broekhoven hebt, denk je gelijk aan Roy Donders. Ruim 10 jaar geleden nam de bekendste stylist uit het zuiden het vrolijke nummer ‘Laat de boel de boel nou maar’ op. De tekst van het door Diana Theunissen nummer ‘Laat de boel de boel nou maar’ sprak zangeres Colinda erg aan en zag een derde duet met haar dochter Daisy wel zitten. In de studio van haar vaste producer Harald Queens werd vervolgens een eigentijdse versie van het lied opgenomen.

Eerste album ‘Stap voor Stap’ van Henk Dissel een feit
11-03-2016 11:43:00

Vanaf vandaag is het lang verwachte album van Henk Dissel getiteld ‘Stap voor Stap’ een feit. Het album ‘Stap voor Stap’ bevat 14 tracks en een bonus cd met 9 remixen. Na 8 jaar hard aan de weg timmeren mag Henk Dissel dit weekend dan eindelijk zijn eerste album in ontvangst nemen. Ondersteund door de succesvolle single 'Hou van mij' is Henk Dissel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. 8 jaar geleden bracht Henk zijn allereerste single uit tijdens zijn deelname aan de TROS Sterren.nl Academy. 

Het spel is uit voor Rob van Daal
09-03-2016 20:50:00

Rob van Daal is geboren op 22 februari 1962 te Raamsdonksveer. Al meer dan 20 jaar treed hij op in café's, zalen en feesttenten door geheel Nederland. Rob van Daal had na zijn middelbare school verschillende baantjes. Uiteindelijk werd hij dj in een café in Geertruidenberg. Omdat hij regelmatig meezong, werd hij bekend als De zingende barkeeper. Hij kreeg een contract bij een platenmaatschappij en kon hier het Nederlandstalig repertoire opnemen. Hij heeft in de afgelopen jaren verschillende albums en singles uitgebracht. 

Rox van Driel is klaar voor de zon
09-03-2016 18:13:00

In 2014 won ze nog het demopanel bij de Buma NL dagen. Haar single “Ik kan niet zonder jou” werd direct een veel gedraaide plaat op de Nederlandse en Belgische radiostations. Een goede single heeft natuurlijk een perfecte opvolger nodig. Vandaar dat Rox de White Villa studio in dook, om hier ook haar vervolg single te laten produceren. Manfred Jongenelis heeft zich daarna ontfermd over de vocale opnamen. Het resultaat is “Ticket naar de zon” een fantastische dansbare single, met een geheel eigen stijl. 

Side Kick komt opnieuw met verrassende single
09-03-2016 16:18:00

Fred en Ron Appeldooren, twee broers geboren in onze residentiestad, hebben al meer dan een kwart eeuw ervaring als het gaat om het verzorgen van feestavonden. De Hagenezen waren eerst actief bij de formatie Only 4 alvorens zij Side Kick hebben opgericht. Met hun single ‘Mooie Billen’, een verrassende samenwerking met Def Rhymz, trok Side Kick in 2012 meteen alle aandacht van de muziekliefhebber. De heren zijn sowieso niet vies van samenwerken want naast de single ‘Mooie Billen’ werden ook tracks uitgebracht met DJ Cor.

Marlane komt met een lekkere moderne popsong
09-03-2016 16:03:00

In samenwerking met tekstschrijver Alice Maywood en producer Mario Veltman komt de zangeres Marlane met een lekkere moderne popsong “Door jou voel ik me sterker”. Een opvallend ritmisch nummer dat in combinatie met het frisse stemgeluid van Marlane al snel uitnodigt tot meezingen. Trouw zijn aan wat je hebt, dat is in het kort de strekking van het verhaal achter deze single. Iets of iemand die je zo’n boost geeft dat je het idee hebt alles aan te kunnen. “Door Jou Voel Ik Me Sterker” is alweer de 10e solo single van Marlane. 

Douwe Bob gaat hard met ‘Slow Down’
09-03-2016 15:48:00

‘Slow Down’ is het liedje waarmee Douwe Bob in mei in het Zweedse Stockholm Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. ‘Slow Down’ is ook de openingstrack van Douwe Bob’s nieuwe album ‘Fool Bar’, dat op vrijdag 6 mei uitkomt.De zanger presenteerde ‘Slow Down’ vorige week vrijdag tijdens een persconferentie in Amsterdam. Sindsdien is er een ware Douwe Bob-storm losgebarsten. ‘Slow Down’ is deze week 3FM Megahit, TopSong op Radio 2 en MTV’s Must-C. De reacties op het nummer zijn zeer positief. 

'Ik ben zo bang'......nieuwe single van Patrick van de Worp
09-03-2016 10:26:00

De door Frank van Etten geschreven single ‘Ik ben zo bang’ van Patrick van de Worp is uit het leven gegrepen. “Het past bij mij omdat ik een gevoelsmens ben.”, vertelt de 34-jarige zanger. “De single is een weerspiegeling van het dagelijks leven en een onoverkoombaar probleem, namelijk het moeten missen van een dierbaar persoon.”, zo vat Patrick van de Worp de tekst van zijn nieuwe single ‘Ik ben zo bang’ samen. Patrick van de Worp is tenslotte een gevoelsmens. Daarom hebben ze bewust gekozen voor een ballad met een zware tekst. 

14e Kovvernacht op 2 april in Raamsdonksveer
09-03-2016 09:50:00

Editie 14 van de Kovvernacht komt eraan, zaterdag 2 april in De Witte Leeuw te Raamsdonksveer. Tijdens deze editie maarliefst 6 Live Acts die hun favoriete bands 'kovveren'! Organisatoren Gino Schipperen en Andy Broeders hebben wederom een zeer gevarieerde line-up weten te realiseren met geweldige 'kovverbands' uit de regio! 

Yentl en de Boer maken genomineerden Annie M.G. Schmidtprijs bekend tijdens RTL Late Night
08-03-2016 21:04:00

Yentl en de Boer, de vorige winnaars van de Annie M.G. Schmidtprijs, maken vanavond in het programma RTL Late Night de zes genomineerden voor de Annie M.G. Schmidtprijs bekend. De prijs is een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, en werd vierentwintig jaar geleden ingesteld om de schrijver, componist en uitvoerder van het beste lied te bekronen dat in het voorgaande jaar is uitgevoerd in een Nederlands theater. Op zondag 10 april wordt de winnaar bekendgemaakt in Theater Bellevue. 

Demy de Groot krijgt op 3 april nieuwe single 'Mijn hart' uitgereikt door Kim Holland
08-03-2016 13:15:00

Op zondag 3 april  2016 zal Demy de Groot  z'n nieuwe single 'Mijn Hart' presenteren bij Cafe Schieweg, gelegen aan de Schieweg 158 in Rotterdam. Vanaf 18.00 uur zal de inloop zijn met optredens van o.a  Chris Cohen, Riny Valentijn, Arno Kolenbrander, Bob Offenberg en Duo Royet. Vanaf 20.00 uur zal presentator Robin Royce iedereen van harte welkom heten. Tot 23.00 uur zullen vervolgens Mario Mulder (Haagse Hazûs), Justine Pelmelay, Jeffrey Kuipers en Lou Prince een optreden verzorgen. 

Dubbel-cd 'Solo' van Gé Reinders wordt goed ontvangen
08-03-2016 10:49:00

Het nieuwe dubbel-album 'Solo' van Gé Reinders is bekroond met vier sterren in zowel Dagblad de Limburger als De Gelderlander. Volgens de Gelderlander zijn er weinig andere Nederlandse artiesten te vinden die zo mooi de relativerende levensles van eenvoudige tevredenheid of tevreden eenvoud in een liedje kunnen vertalen. Gé heeft het album tevens overhandigd aan Toni Willé, de zangeres van Pussycat, voor wie hij alle liedjes schreef op de schijf Songs for Toni. Zij reageerde zeer enthousiast.

RADIONL start op 14 maart as. met nieuwe ronde van het populaire radiospel 'De Deure'
08-03-2016 10:39:00

Op maandag 14 maart 2016 start RADIONL met een nieuwe ronde van het populaire radiospel "De Deure". Op werkdagen krijg je in ieder programma 1 keer een fragment te horen van een bekende artiest die voor de deur van RADIONL staat te zingen. Vanaf dan krijg je een kwartier de tijd om jezelf op te geven via een sms. (sms nl spatie naam + woonplaats naar 3010).

Holland Festijn op 2 april bij 'De Bierton' in Zwolle
07-03-2016 20:33:00

Het begint inmiddels een gewoonte te worden dat het Holland Festijn een bezoek brengt aan "De Nieuwe Bierton" Schellerbergweg 27 in Zwolle. Het muzikale festival wordt mede mogelijk gemaakt door HVV Entertainment en RADIONL. Op zaterdag 2 april 2016 is er weer een groot aanbod van artiesten die hun nieuwste nummers ten gehore brengen. De line up bestaat uit Tino Martin, Wesly Bronkhorst, Tamara Tol, Jeffrey Heesen, Wimmie Bouma, Lytse Hille, Henri van Velzen, Hessel Wijkstra, Evert Wolters, Het IJsselduo, Patrick van Eyk en Robert Pater. De aanvang is om 20.30 uur, de zaal gaat open omstreeks 19.3o uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00 (aan de deur € 18.00). Voorverkoopadressen: De Haan Caravans Baileystraat 8 Zwolle, De Bierton en online via www.hollandfestijn.nl 

Jerry en Pest One winnen Talented 2016
07-03-2016 20:14:00

Afgelopen zaterdag vond in Hillegom, in café Gewoon Gezellig, de  finale plaats van Talented 2016. De deelnemers hadden extra geoefend voor deze finale die groots werd geopend met een eigen openingstune. Iedere deelnemer zong 3 nummers, hierdoor kon de jury, bestaande uit Monique Henraath, Wilfred Belles en Jan Gradia, tijdens de verschillende nummers de entertainmentwaarde goed beoordelen. Volgens de jury hebben alle talenten hard gewerkt aan de commentaren van de jury tijdens de vorige keren. Hierdoor was het niveau hoog. 

Lisanne Spaander tekent platencontract na succesvol optreden bij Symphonica In Rosso
07-03-2016 20:08:00

Na de release van de single ‘Vechtersbaas’ in 2015, tekende Lisanne na haar optreden bij Symphonica in Rosso een platencontract vanwege haar debuutalbum dat op 28 mei zal verschijnen. Nadat Lisanne via De Staatsloterij een grote wens in vervulling zag gaan, het opnemen van ‘Vechtersbaas’ in een echte studio met live muzikanten, bleef zij ondanks haar ziekte gewoon doorgaan met het schrijven van liedjes. 

Ferdi Bolland start jubileumjaar met release 'Stop the Fire' van Ferdi Bolland Band
07-03-2016 19:55:00

Dit jaar markeert het 45-jarig jubileum van songwriter/producer/muziekondernemer Ferdi Bolland in de muziek- & entertainmentindustrie. Zijn eerste hitsingle “Summer of 71”(Bolland & Bolland) bracht hij uit op 15-jarige leeftijd, nog tijdens zijn middelbare schoolperiode in Den Haag. Daarna volgden als songwriter en producer hits in Nederland en vooral veel internationaal, met nummer 1 hits in meer dan 40 landen o.a. Amerika en Groot Brittannië.Inmiddels staat de teller op meer dan 70 miljoen verkochte geluidsdragers wereldwijd.

Nieuwe single van Kevin Smit beschrijft een herkenbaar thema
07-03-2016 19:21:00

De nieuwe single van Kevin Smit, 'Verliefd', beschrijft een herkenbaar thema met een lekkere uptempo beat in een fris jasje. De single gaat over het meest bezongen onderwerp; de liefde.  De single 'Verliefd' zal op 7 maart a.s. uitkomen via Dutch Star Music Productions. In de single 'Verliefd' bezingt Kevin Smit het spel van de verovering in de liefde. De track volgt de eind 2015 verschenen single 'Engelen' op, welke veel mensen wist te raken door de emotionele lading. 'Verliefd' is een stuk luchtiger dan zijn voorganger.

'Geluk zit in de sterren'.....nieuwe single van Terry West en Aisha
07-03-2016 18:20:00

Een half jaar na de release van “Mijn hart slaat voor jou” komt Terry West met een nieuwe single samen met het 12 jarige zangeresje Aisha, die in 2014 van start ging met haar zangcarrière. Aischa bracht vorig jaar zelf de single “Silverstar” uit, en deed mee aan de Voice Kids. Met haar heldere stemgeluid weet ze iedereen te verrassen. Samen met Ronald van der Woude bracht ze de single “7 lange maanden'”uit en wordt er weer samen met hem aan een nieuwe single gewerkt die begin april uit zal gaan komen, opgenomen bij Terry West Productions.

Laura van den Elzen naar volgende ronde in Duitse talentenshow
07-03-2016 07:26:00

De 18 jarige Country zangeres Laura van den Elzen uit Gemert heeft de volgende ronde behaald bij de grote Duitse talentenshow Deutschland sucht den Superstar. Ze is een van de 32 kandidaten die naar Jamaica mag. Laura wist zaterdagavond in Jamaica de jury meteen al te overtuigen met het lied Black Velvet, dat ze samen met Anita Wiegand en Angel Valentine Flukes ten gehore bracht. 

René Karst op zoek naar onderwerpen en vragen voor z'n dagelijkse vlog
06-03-2016 21:26:00

René Karst staat bekend als een creatieve duizendpoot die elke dag weer leuke dingen beleeft. Als Zanger, muzikant, vader, man, gitarist, koffiedrinker, positief, beetje vreemd, groene bril enz enz. Door hem een mail te sturen kunt u met uw onderwerpen en vragen in zijn VLOGS voorkomen. Elke dag zal de zanger uit Hoogeveen vragen of onderwerpen op zijn manier beantwoorden. U kunt via devloggendehollander1@gmail.com uw ei kwijt. 'Natuurlijk is het op dit moment nog te overzien maar ik probeer zo veel mogelijk berichten of vragen te beantwoorden...'aldus René.

Berget Lewis schittert op Java Jazz Festival naast David Foster
06-03-2016 21:04:00

Berget Lewis geeft samen met David Foster, Eric Bennet en Lea Simanjuntak twee concerten op het International Java Jazz Festival in Jakarta. De eerste van de twee concerten heeft gisteren plaatsgevonden en haalde meteen de voorpagina van de Jakarta Post. 'Het is voor mij een waanzinnige eer om naast deze muziek grootheid te mogen optreden. Mijn hele generatie is opgegroeid met zijn hits' zegt Berget. David Foster, die 16 Grammy's op zijn naam heeft staan, was overdondert door het vocale geweld en het inlevingsvermogen van Berget. 

Nieuwe single van Nick Brinkhuis erg vrolijk met zomerse invloeden
06-03-2016 18:53:00

‘k Zie Steeds Sterren’, ‘Wereld Buiten Sluiten’, ‘Lotusbloem’, ‘Als Ik Jou Niet Had’ en vorig jaar nog ‘Pamparapam’. Singles die de 31-jarige uit Nijverdal afkomstige Nick Brinkhuis heeft uitgebracht sinds 2010. Vanaf 2008 is hij op de podia te vinden met in eerste instantie uitsluitend het populaire repertoire van dat moment. Nu kan deze echte levensliedliefhebber al een aardig rijtje eigen nummers ten gehore brengen tijdens zijn optredens. Onlangs dook hij weer de studio van Frank Verkooyen in om daar een liedje op te nemen.

Toppers van Oranje te gast bij Theater Markant in Uden
05-03-2016 21:46:00

Op zondag 24 april 2016 gaat het dak eraf bij Theater Markant in het Noord-Brabantse Uden. De complete crew van Toppers van Oranje is daar te gast met meer dan 40 artiesten waaronder Tino Martin, Peter Beense, Jeffrey Heesen, Samantha Steenwijk, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Grad Damen e.v.a. De aanvang is vanaf 14.00 uur. Als je zeker wilt zijn van een ticket, bestel die dan nu al online en maak ook nog eens kans op een gratis vakantie in een Europarcs Resort! De definitieve line-up volgt spoedig. Meer info: www.toppersvanoranje.tv

Fadim lanceert 'Vrienden voor het leven'
05-03-2016 20:24:00

"ADYA & Fadim", het tweede album van jonge spring-in't-veld Fadim verscheen tijdens de recentste kerstperiode, belandde al snel erna in de Vlaamse top 10 en houdt vandaag nog stevig stand in de Ultratop abumcharts. De rode draad door het album is een variatie aan muziekstijlen, tot in de puntjes uitgewerkt en geproduced door ADYA en muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15-tal verscheidene landen.

RADIONL toch naar Oostenrijk
05-03-2016 02:20:00

De kogel is door de kerk. Op het laatste moment hebben Hessel Wijkstra en Alfred Voogd van RADIONL besloten om toch naar Westendorf in Oostenrijk te gaan. De afgelopen jaren maakten ze deel uit van de bekende Feestweek en verzorgden dagelijks live radio vanuit de sneeuw. Dit jaar heeft de organisatie van Feestartiesten.nl echter gekozen voor een andere opzet .Hessel en Alfred hebben in de afgelopen jaren een groot aantal vrienden leren kennen in Westendorf waaronder Claus Ziepl van de wereldberoemde Moskitobar. Hij heeft de presentatoren gevraagd om de Moskitobar op vrijdag 11 maart as. om te toveren tot RADIONL Café. Meewerkende artiesten zijn Auner Andi, Rob Ronalds, Vinzzent en DJ’s Hessel & Alfred. Locatie: Dorfstraße 24, 6363 Westendorf, Oostenrijk. Aanvang: 20.00 uur.

Laura van den Elzen strijdt in Duitse TV show om plek naar Jamaica
05-03-2016 02:15:00

Met twaalf jaar was ze al Nederlands beste voor een miljoenenpubliek tijdens 'My Name Is". Erik de Zwart en Albert Verlinde ontdekten de Countrysnik in de stem van Laura van den Elzen. Daarna volgden vele optredens op grote Country Festivals o.a. in de Faroer Eilanden, Denemarken, Duitsland, België en Oostenrijk met staande ovaties. De pers noemde haar de Rising Star in de Country Muziek. Een Award als grootste talent van Country NL was het gevolg.

DJ Nelis scoort grote hit met 'Wie denk jij wel wie ik ben (Hou van mij)'
05-03-2016 01:51:00

In een korte tijd 170.000 views op YouTube, bijna 50.000 plays op Spotify; we kunnen hiermee spreken van een HIT voor DJ Nelis “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij)”. Dat dit ook anderen is opgevallen bewijst dat er nu coverversies opduiken van deze kneiter. Dat betekent dat het gewoon een fantastisch goed liedje is. Even een stukje geschiedenis: een jaar of 8 geleden verscheen dit liedje al op de markt in ballad vorm. Het leek DJ Nelis een goed idee om dit “vergeten” liedje in een nieuw jasje te steken met een compleet nieuw arrangement. 

Aanstaande zondag special over De Havenzangers op TV Oranje
05-03-2016 01:39:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 6 maart zie je een TV Oranje Special over De Havenzangers. TV Oranje gaat op bezoek bij Willem en Wesley Mulder, vader en zoon en de afgelopen jaren samen actief als Mulder & Mulder en De Havenzangers 2.0. 

Jubileumactie Winterberg: de winnaar is bekend
05-03-2016 01:31:00

JC Event presenteert van 18 t/m 21 maart 2016 i.s.m. Hotel der Brabander wederom een oergezellige muziekreis naar het Duitse plaatsje Winterberg. Dat betekent vier dagen feest met optredens van o.a. Willem Barth, De Hollandio’s, Jessica Malfait, Michel Wolsink, Duo NL, Björn Litjes en Johan Heeren. Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum mocht TV Oranje in samenwerking met JC Event een geheel verzorgde reis voor twee personen verloten voor dit gezellige artiestenspektakel. De winnaar daarvan is vandaag bekendgemaakt: Elly en Jan van Loon uit Steenbergen. Namens TV Oranje van harte gefeliciteerd met deze prijs en heel veel plezier gewenst in Winterberg!

Evert Wolters lanceert single over één van zijn levensmotto’s....dromen...
04-03-2016 14:46:00

De nieuwe single van Evert Wolters is gebaseerd op één van zijn levensmotto’s: Jaag je dromen na. Dit is ook waar de nieuwe single ‘Alsof morgen niet bestaat’ over gaat. “Iedereen die mij volgt op de sociale media kan zien dat ik zoveel mogelijk mijn dromen probeer na te jagen”, vertelt Evert Wolters. Volgens de zanger moet je leven alsof er geen morgen is. Daarop heeft Martin Sterken de nieuwe single ‘Alsof morgen niet bestaat’ geschreven. Een vrolijk, maar relaxt nummer met reggae-invloeden.   

Dennis Alberti heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
04-03-2016 14:38:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 7 maart is dat ‘Geef mij nog een kans bij jou’, de nieuwe single van Dennis Alberti. Na zijn succesvolle debuutsingle ‘Mag ik vannacht bij je slapen’ heeft deze telg uit de beroemde artiestenfamilie nu duidelijk zijn eigen geluid gevonden. Deze tweede single is een frivool, lekker in het gehoor liggend liedje, dat goed uit de verf komt dankzij het zoete warme stemgeluid van Dennis. De Nederlandstalige muziek heeft er een opvallende artiest bij! 

Douwe Bob maakt Songfestivalnummer wereldkundig
04-03-2016 12:03:00

Het is bekend! Slow Down is het nummer waarmee Douwe Bob voor ons land deelneemt aan het Eurovisie Songfestival in Stockholm. Zojuist heeft de zanger tijdens een persconferentie in Amsterdam het nummer en de bijbehorende videoclip bekendgemaakt. Douwe Bob: ‘'Wij gaan te snel. Er is een constante druk je te manifesteren. Slow Down is een protestnummer tegen mezelf, tegen de snelheid waarmee ik in Amsterdam leef. Als je in Zweden in de bossen bent, of in Spanje door de velden rijdt op een paard, daalt er een rust over je heen en zie je alles meer in perspectief. 

‘Windkracht 10’ keert terug bij Brava
04-03-2016 11:56:00

Nederland en Vlaanderen kennen een omvangrijke traditie rondom blaasmuziek. Cultuurzender Brava heeft in samenwerking met producent Mirasound het programma Windkracht 10 in het leven geroepen om die rijke traditie te vieren. Dit voorjaar begint Windkracht 10 aan een nieuwe serie afleveringen, te beginnen met een themaweek van maandag 14 t/m zondag 20 maart met diverse hoogtepunten. 

Davy Miller laat weten dat hij er nog is
04-03-2016 11:45:00

De reden dat Davy Miller een single uitbrengt, is heel simpel: “Ik wilde eigenlijk laten weten dat ik er ook nog ben.”, vertelt Davy lachend. Na 10 jaar komt hij weer met een eigen single: ‘Wat ik in mijn dromen doe’. Het is voor Davy Miller wel spannend om na zo’n lange tijd weer een single uit te brengen. “Ik vind het redelijk spannend, gewoon hoe het ontvangen gaat worden.”, geeft Davy aan. Niet alleen vanwege de lange tussenpose, maar ook omdat het net even wat anders is. Dit past overigens wel goed bij de stijl van de zanger.

Hans Kroes schrijft single in 10 minuten
03-03-2016 14:55:00

Zanger Hans Kroes schrijft altijd zijn eigen singles, zo ook zijn nieuwe single ‘Mooie meid’. De tekst van deze single was zo maar klaar: “Gewoon naar mijn vrouw kijken en dan heb ik binnen 10 minuten een tekst”, vertelt Hans. De 51-jarige zanger krijgt overal weleens een idee voor een nieuwe tekst. “Dan zit ik bijvoorbeeld op de bank en dan schiet me iets te binnen, dan is het boem”, legt hij uit. Hij pakt dan pen en papier en schrijft het direct op. In het geval van de nieuwe single ‘Mooie meid’, was de tekst zomaar daar. 

Dochtertjes van A3aan Drost schitteren in clip van z'n nieuwe single 'Al regent het voor jou'
03-03-2016 11:29:00

Met de nieuwe single “Al Regent Het Voor Jou” meldt de uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost zich weer terug. Na het zeer positief ontvangen album “Dit Is Wat Ik Wil” en de successingles “Anita ’t Is Over”, “Kleur Aan De Wereld” en “Ik Blijf Je Vader” is het nu weer tijd voor een gloednieuwe song, geschreven door Pascal de Vormer en geproduceerd door Martin Sterken. Met “Al Regent Het Voor Jou” heeft A3aan wederom een schot in de roos te pakken, en deze single zal wederom in de komende maanden veelvuldig te horen zijn in het land. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: