RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Hillegoms Muziekfeest trekt 4000 bezoekers
29-06-2015 09:08:00

Het Hillegoms Muziekfeest 2015 is er een die Hillegom op de kaart heeft gezet. Naar schatting hebben een kleine 4000 mensen voor het programma de weg naar de Hoftuin gevonden om dit muziekspektakel mee te maken. Dat had alles te maken met de fantastische line up. Initiatiefrijk Hillegom, de organisatie van dit gebeuren, had dit jaar kosten nog moeite gespaard, om de grootste artiesten te contracteren, om dit evenement muzikaal op te komen luisteren. Dit is gelukt, mede dankzij een groot aantal sponsors. Omdat dit jaar een jubileumjaar was, het evenement werd voor de vijftiende achtereenvolgende keer gehouden, waren er een aantal artiesten uitgenodigd,  die al eerder in die jaren hadden opgetreden,.

Wolter Kroes bezig met nieuw album en voorbereidingen voor concert op 10 september
29-06-2015 05:04:00

Wolter Kroes is hard bezig met nieuwe nummers voor een album samen met Edwin van Hoevelaak en Chris Hof. Verder is hij zich aan het voorbereiden op zijn concert dat hij gaat geven op donderdag 10 september in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. De zanger heeft daar al meerdere concerten gegeven en dit was steevast een succes. Deze keer zullen er buiten hem optreden Isabella uit Utopia, waarmee Wolter Kroes onlangs een duet heeft opgenomen en Billy Dans, waarmee hij ook een duet heeft gemaakt. 

Carlo Verkooijen presenteert nieuwe single in Breda
28-06-2015 21:09:00

Op vrijdag 10 juli 2015 presenteert Carlo Verkooijen z'n nieuwe single "Ik doe het bij jou toch nooit goed" bij Café Vroeger, Nieuwe Haagdijk 46 in Breda. Meewerkende artiesten zijn: Driekus Hoekstra, Leen Zijlmans, Sander Kwarten, Theo van Cleef, amanda Hummé en Hans Roys. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00. Kaarten zijn verkrijgbaar bi Café Vroeger, Special CD Shop, Teteringsedijk 167 in Breda en bij Tankstation Total Vermeulen, Havendijk 39 in Prinsenbeek. Carlo heeft al een behoorlijke staat van dienst in de muziekwereld en was jarenlang actief betrokken met het produceren van liedjes van z'n broer Frank Verkooyen. De laatste jaren heeft hij zich uitsluitend gericht op het maken van dancemuziek, maar dat was toch niet wat hij wilde. 

Optreden Nick en Simon komt te vervallen in verband met overlijden Jaap Buijs
28-06-2015 11:39:00

In verband met het overlijden van artiestenmanager Jaap Buijs, komt het optreden van Nick en Simon tijdens de RADIONL en TV Oranje zomertoer te vervallen. In plaats van het duo, komen René Froger en Django Wagner naar Heerhugowaard. De 69-jarige manager Jaap Buijs is vannacht overleden na zijn strijd tegen kanker. Nick en Simon hebben vanwege het overlijden van Jaap Buijs het optreden van vanmiddag tijdens de RADIONL en TV Oranje zomertoer in Heerhugowaard af moeten zeggen. Buijs heeft het zangduo uit Volendam vanaf 2006 onder zijn hoede genomen. Naast het management van Nick en Simon, werkte hij met onder andere George Baker, Jan Smit en de 3J'S.

Artiestenmanager Jaap Buijs overleden (69)
28-06-2015 03:29:00

Jaap Buijs van Volendam Music is overleden. De artiestenmanager van oa. Jan Smit en Nick & Simon is 69 jaar geworden. Enkele weken geleden werd bekend dat hij ongeneeslijk ziek was en dat de artsen hem nog maximaal een half jaar gaven. Twee jaar geleden kreeg hij maagkanker en werd z'n maag verwijderd. De kanker bleek zich toch te hebben uitgezaaid naar de slokdarm. Op Twitter stromen de reacties binnen. Zo schrijft Jan Smit: “Rust zacht vriend”. De 3JS: “Vandaag is een zwarte dag geworden. Lieve Jaap, je taak zit erop. Bedankt voor alles. Rust zacht.” Nick & Simon: “Einde van een tijdperk… Bedankt voor alles en nog meer dan dat.. #JaapBuijs #rip SK”, Thomas Berge: Jaap rust zacht.. Familie, vrienden, Volendam Music en artiesten gecondoleerd met dit vreselijke verlies!! Zoon Aloys: Mijn vader en beste vriend, is helaas niet meer, rust zacht. 

Aanstaande zondag special over Dana Winner op TV Oranje
27-06-2015 19:26:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 28 juni zie je een TV Oranje Special over de Vlaamse zangeres Dana Winner. 

Denny Braaf heeft met nieuwe single zijn eigen sound gevonden
27-06-2015 11:54:00

Het is even stil geweest rondom Denny Braaf. De laatste maanden heeft hij hard gewerkt aan zijn nieuwe single “Wil Dat Je Gaat”.  Het is een heerlijk nummer geworden met een sound waar ik me helemaal in kan vinden. Ik was op zoek naar mijn sound en Wesly Bronkhorst en Raymond de Bruijn hebben precies begrepen wat ik daar mee bedoelde.  De single is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten - Leur. Denny Braaf,  geboren als Dennis Werner Braaf in 1973 , is een zanger en entertainer met een warme stem.

Shuman & Angel-Eye Maand bij TV Oranje
27-06-2015 11:44:00

Binnenkort viert het jaarlijkse muziekspektakel 'Elvis & More...' van René Shuman & Angel-Eye haar tienjarig jubileum. Mr. & Mrs. Rock'n Roll zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis, hun unieke memorial show neerzetten in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep. Deze 'Elvis & More…'-show is een schot in de roos voor de echte rock'n roll-liefhebbers! Ter gelegenheid van het jubileum heeft TV Oranje juli uitgeroepen tot ‘Shuman & Angel-Eye Maand’. Elke zaterdag kun je om 20.00 uur kijken naar een bijzonder concert van het energieke duo.

Raak! lanceert ‘Raak! by Red-Rag’ schoencollectie
26-06-2015 20:36:00

Schoenenmerk Red-Rag girls is een te gekke samenwerking aangegaan met de meidengroep Raak!, bekend van RTL Telekids. Raak! bestaat uit drie meiden met totaal verschillende karakters, en dat is vertaald naar vier paar hippe meidenschoenen voor aankomend najaar. Of je nou sportief en stoer of juist een glamourgirl bent; je gaat je favoriete schoenen vinden in de Raak! by Red-Rag collectie. De sportieve Sharon, de lieve Roos en de avontuurlijke Daan maken samen met alle kinderen van elk optreden een feestje.

Fandag William Burg op zaterdag 10 oktober 2015 in Berlicum
26-06-2015 16:41:00

Op zaterdag 10 oktober 2015 vindt de vijfde editie plaats van de jaarlijkse fandag van William Burg. Momenteel wordt z'n nieuwe single "Ware Liefde" goed opgepakt bij tal van radiostations. Het lied heeft een speciale betekenis voor de Brabantse zanger. "Op 'Ware liefde' heb ik m'n vrouw leren kennen en ik ben de enigste die dit oorspronkelijke nummer van Jeffrey Kuipers mag uitbrengen. Normaal gesproken cover ik nooit een lied, maar door de bijzondere afspraak die ik met Jeffrey heb kunnen maken is er een uitzondering gemaakt. 

Joey Kramer krijgt nummer van Willem Barth om uit te brengen
26-06-2015 16:05:00

De jonge zanger Joey Kramer brengt een nieuwe single uit, “Lekker ding”! Het nummer heeft Joey van zijn grote icoon Willem Barth gekregen, met de vraag of hij het nummer in een vernieuwender jasje kon steken. Met een hoger tempo in een zomervolks jasje is “Lekker Ding” nu opnieuw geproduceerd. Beide zangers waren zodanig tevreden over het resultaat dat Joey dit nummer nu officieel is gaan releasen.  Joey Kramer is een 24-jarige jongen uit Deventer, die al zingt vanaf zijn 16e levensjaar. 

Nieuwe single voor Owen van Kol
26-06-2015 15:44:00

Owen van Kol uit Nijmegen is al weer toe aan een nieuwe single. Het vrolijke “Want vandaag” is opnieuw geschreven en geproduceerd door Frank van Etten en opgenomen in zijn gelijknamige studio. Frank was ook verantwoordelijk voor de vorige singles “Ik dans de hele wereld met je rond” en “Echte vriendschap”. Owen was tien toen hij werd ontdekt als zanger. Na aanleiding van de nummers die hij als verrassing zong op de bruiloft van zijn vader en moeder. 1 van de gasten had dit optreden gefilmd en vervolgens kwam het op internet terecht.

Stef Ekkel heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bi RADIONL
26-06-2015 15:14:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 juni is dat ‘Geniet van het leven’, de nieuwe single van Stef Ekkel. Wat trouwe fans van Stef natuurlijk wel weten, is dat dit geen nieuw nummer is. Het verscheen in 2009 al op zijn succesvolle album 'Lekker gezellig'. Maar omdat het een bijzonder aanstekelijk liedje is en het tijdens de optredens van Stef steevast door het publiek wordt meegezongen, is besloten ‘Geniet van het leven’ alsnog als single uit te brengen. 

Yoeri L’Abée presenteert nieuwe single tijdens instore bij de Special CD shop in Breda
26-06-2015 15:07:00

Op zaterdag 27 juni 2015 zal Yoeri L'Abée tijdens een speciale instore bij de Special CD shop, Teteringsedijk 167 in Breda z'n nieuwe single "Het leven lacht mij toe" presenteren. 'Vanaf 13.30 uur is iedereen van harte welkom in de winkel van Peter Voesenek. Naast het signeren van de single zal ik ook een optreden van minimaal een half uur verzorgen', vertelt de zingende stukadoor uit Etten-Leur. "Het leven lacht me toe" is een productie van Laurens van Wessel en Willem Laseroms.  

Droom van Bart & Alex lijkt uit te komen
26-06-2015 14:22:00

Gisteravond, in de nacht van donderdag op vrijdag, is de debuutsingle “Vriendschap"  van  Bart & Alex, precies om klokslag twaalf uur gepresenteerd in de Fuik te Nijmegen! De debuutsingle werd overhandigd door Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies. Hij gaf tevens  het startschot voor de grote Bart&Alex actiedag die vandaag op vrijdag 26 juni zal plaatsvinden, waarin iedereen die dat kan, vanaf 00.00 uur zo vaak en veel mogelijk de nieuwe single gaat downloaden, zodat ze kans maken om in de iTunes top 3 van die dag te komen. Bart & Alex zijn twee sympathieke Nijmeegse muzikanten die met hun akoestische setting iedere tent op de kop zetten. 

John Eeltink presenteert nieuwe in Beverwijk
26-06-2015 08:29:00

Op zondag 28 juni 2015 presenteert John Eeltink z'm nieuwe single "Bella Donna" bij Hotel  Restaurant De Wijkerhaven, Noorderkade 5 in Beverwijk. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree is gratis. John lanceerde eerder  "Juanita", "Casanova" en zijn laatst uitgekomen "Prima Italiana". Eeltink is er weer in geslaagd en top nummer neer te zetten i.s.m. met Ger Oerlemans, waarbij de tekst is geschreven door Carina Lemoine, bekend van Bloed, Zweet & Tranen. De single wordt uitgereikt door  Johan Kettenburg. 

Guus Meeuwis en Kenny B brengen Jij Bent De Liefde in duetvorm uit
25-06-2015 15:59:00

Guus Meeuwis en Kenny B brengen het nummer ‘Jij Bent De Liefde’ komende vrijdag 26 juni in duetvorm als single uit. De twee Tilburgers zongen het nummer voor het eerst samen tijdens de succesvolle jubileumeditie van de concertreeks ‘Groots Met Een Zachte G’ van Guus Meeuwis. Het duet werd tijdens de vijf concerten in een uitverkocht Philips Stadion enthousiast ontvangen door het publiek, waarop Guus Meeuwis en Kenny B besloten om het als single uit te brengen. Guus Meeuwis hoorde in een vroeg stadium Kenny B’s ‘Jij Bent De Liefde’.

Gerry Holland wil niets weten van roddels
25-06-2015 15:45:00

‘Ik wil ‘t niet weten’ is de nieuwe single van Gerry Holland. Deze volkszanger is altijd een vrolijke verschijning en heeft een hekel aan geroddel. Van al die roddels wil hij daarom niets weten. Het is een vrolijk nummer en de tekst geeft al aan dat de 45-jarige zanger zich niet laat kisten door roddels. Als vrolijke jongen heeft Gerry daar geen behoefte aan en laat het lekker langs zich heen gaan. De nieuwe single sluit goed aan bij één van zijn vorige singles, ‘Ik voel me prima’. Hetzelfde meezing-effect van ‘Ik voel me prima’ hoor je terug in de nieuwe single. 

25 Jaar Marco Borsato - De Studio Albums...nu te reserveren in de TV Oranje shop
25-06-2015 15:33:00

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Marco Borsato de Soundmixshow met overtuiging won. Het was de start van de imposante carrière van misschien wel de populairste zanger van Nederland ooit. Je kunt allerlei superlatieven gebruiken als je over Marco Borsato begint, maar een artiest als Marco Borsato komt slechts een paar keer in je leven voorbij. Zomaar een paar feitjes: Marco is degene die het nummer 1 hitrecord in Nederland van de legendarische Beatles heeft verbroken. Hij heeft miljoenen albums verkocht.

Gerda & Terry West komen met nieuwe single
24-06-2015 22:31:00

Het is even weer stil geweest rondom Terry West maar hij komt na “Duizend Mooie Dromen” met een nieuwe single. Samen met zijn nieuwe zangpartner Gerda brengt hij een leuk, vlot nummer in de Country Rock Style. Het nummer is getiteld “Mijn Hart Slaat Voor Jou” en is geschreven door Gerda. Natuurlijk is ook deze single weer opgenomen in eigen beheer onder het label Terry West Productions. Terry West en Gerda hebben een goed gevoel bij dit nummer die door de verschillende radiostations dan ook weer goed ontvangen wordt.

Kees Schulpzand zingt over relatie die ten einde is gelopen
24-06-2015 21:13:00

Na de singles “Het dak er af” , en “Vergeet nu maar je zorgen” is  is er nu de derde single van Kees Schulpzand. Het nummer is getiteld “In jou en mij" en gaat over een relatie die ten einde is gelopen. Het idee is ontstaan in de Sonic Solutions. "Ik wilde een keer iets anders brengen dan de standaard liedjes. Deze productie is in samenwerking met de studio en tekstschrijfster tot stand gekomen en hoop dat het aansluit in de stijl van m'n vorige single", vertelt de uit Vlissingen afkomstige muzikant die al heeft plaatsgenomen in diverse bandjes.

Elke Taelman brengt eigentijdse en frisse bewerking van Pierrot
24-06-2015 20:32:00

Elke Taelman, de sympathieke Vlaamse zangeres uit Lier, begon haar zangcarrière in 2008 toen ze meedeed aan de liveshow van het bekende tv-programma “Can You Duet”. Bovendien werd ze tweede in de zoektocht naar de nieuwe zangeres van Lasgo in de wedstrijd ‘Let’s Go Lasgo’. Het daaropvolgende jaar won ze, met Bart Kaëll als mentor, de tweede Muziekklas van Radio 2 in de afdeling ‘meezingers’. In 2012 besloot Elke dat het tijd werd om haar eerste single “Een Hemels Gevoel”  te lanceren. 

Radiostations staan te popelen om nieuwe single van Yosee
24-06-2015 20:20:00

Nog nooit heeft Yosee zoveel positieve landelijke reacties ontvangen op de lancering van een nieuwe single als vandaag. “Mijn plugger Casper Jansen ging vandaag ‘de markt op’ met m’n jubileumsingle “Al die lange nachten”. Talloze radiostations gaven aan dat ze stonden te popelen om de single in ontvangst te mogen nemen”, vertelt Yosee trots. Een tijdje geleden passeerde het nummer de revue al eens, maar destijds is er niets mee gedaan. “Het lied bleef zowel bij Casper als bij mij knagen en hebben onlangs de knoop doorgehakt om er iets mee te gaan doen. 

Wimmie Bouma laat met Mambo Mambo een andere kant van hem horen
24-06-2015 18:28:00

Met het zomerse nummer "Mambo Mambo" laat Wimmie Bouma zien dat hij naast de hoofdzakelijke rustige single's meer in z'n mars heeft. "Het is een keer iets vlotters. Ik wilde gewoon een keer iets uitproberen en een andere kant van me laten horen. In overleg met m'n platenbaas Klaas Prent van de CD Hal Ruinen en producer Martin Sterken is gekozen voor de Zuid-Afrikaanse stijl. Tijdens m'n optredens zing ik dit lied natuurlijk ook en het blijkt aan te slaan", vertelt Wimmie.

Ferry Doedens tekent bij CTM Music & Management
24-06-2015 17:50:00

Ferry Doedens heeft vandaag officieel getekend bij CTM Music & Management.  Het grote publiek kent hem vooral van zijn televisie werkzaamheden maar Ferry is daarnaast ook een getalenteerde zanger. In 2011 bracht hij zijn eerste single uit getiteld 'Bij Mij' en heeft hij zich de afgelopen jaren ook als musicalster op de kaart gezet in o.a 'Wicked'. Jitze de Raaff van CTM: Ferry is een zeer veelzijdige en getalenteerde entertainer met een goede stem en een geweldige uitstraling. Naast zijn enorme enthousiasme is hij ook nog eens een ontzettend lief en warm mens. 

Nieuwe single van Mike van Dijk op z'n lijf geschreven
24-06-2015 17:25:00

"Zolang dat jij van me houdt" is de splinternieuwe single van Mike van Dijk. Het geheel is opgenomen bij The Boom Music van producer Frank Verkooyen in Breda: “Ik heb een super positief gevoel bij dit erg vrolijke nummer en ook de samenwerking met Frank heeft mij een heel goed gevoel gegeven”, vertelt van Dijk. "Zolang dat jij van me houdt' is een cover van een nummer van Engelbert Humperdinck. Met zijn ondertussen bekende warme sound laat Mike op deze single horen dat dit liedje helemaal op zijn lijf geschreven is.

John Denies schrijft lied lied speciaal voor z'n zoon
24-06-2015 16:22:00

Muziek werd John Denies met de paplepel ingegeven. Op zeer jonge leeftijd leerde hij  al piano en mondharmonica spelen. Haitze Kraayenhof, de vader van zijn eerste vriendin, wist hem om te toveren van een verlegen jongetje tot  een zelfverzekerde zanger. Elkaar inspirerend zijn ze samen liedjes gaan spelen. Daar bleef het niet bij. Al snel ging John zelf zijn liedjes schrijven. Met zijn band Teazers bracht hij een van zijn zelfgeschreven nummers "‘I Believe" uit. Met de Apeldoornse gelegenheidsgroep The Voices boekte hij zijn eerste echte succes.

Debuutsingle voor Michel van Rijswijk een feit
24-06-2015 05:28:00

Michel van Rijswijk heeft zijn eerste single opgenomen “Sterk door liefde”, waarvan hij de tekst zelf heeft geschreven. De muziek is gemaakt door de toetsenist van de band “Hazes get the Blues”Marco van Ossenbruggen. De bijbehorende clip is opgenomen bij Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep en op het terras van dit etablissement. De clip is opgenomen door Eric Dikeb en Henk van Maaren, het team dat ook de clip van Dario heeft opgenomen.  In het nummer speelt Manfred Jongenelis op de accordeon.

Nieuwe grote namen bij de Zomertoer in Heerhugowaard
23-06-2015 22:19:00

Op 27 en 28 juni zal het Stadsplein in Heerhugowaard op zijn grondvesten trillen. Een breed scala aan Nederlandse artiesten zal het Waardse publiek trakteren op een fantastisch muziekspektakel. De organisatie van de RADIONL en TV Oranje Zomertoer is dan ook trots te mogen aankondigen dat naast de bestaande line-up ook Roy Donders, Pascal Redeker, Peter Beense en Flair naar Heerhugowaard zullen komen. Optredens die garant staan voor nog meer meezingers, sfeer en zomerklanken. “Toen de speciale Zomertoerkrant vorige week verscheen was nog niet bekend dat Roy Donders, Pascal Redeker, Flair en Peter Beense ook zouden optreden. Het is dus geweldig nieuws dat deze heren naast  Nick & Simon, Wolter Kroes, Dries Roelvink en vele anderen ‘acte de presence’ geven. 

Grote finale Volks Hart & Ziel in zicht
23-06-2015 21:52:00

Het is zover, na diverse voorrondes door het hele land te hebben gedaan is dan eindelijk de grote finale in zicht. Zangeres Daantje heeft als antwoord op het SBS programma ’’Bloed, Zweet en Tranen’’ waar zij een deelneemster van is geweest, een soortgelijke show geproduceerd. Ze vindt dat er heel wat volks artiesten in Nederland rond lopen en nauwelijks gezien worden. Daarom heeft ze een show op touw gezet voor de talenten om zichzelf op de kaart te zetten. Het is een show waar het draait om de volkse muziek.

Lee Towers samen op de bühne met De Clarks
23-06-2015 06:47:00

Op vrijdag 19 juni werd er in Hillegom toch wel een heel bijzondere haringparty georganiseerd. Hans en Tim Corsmit van Jetmail en Jetsign hadden groots uitgepakt. Een haringparty in stijl die werd gecompleteerd door een optreden van The Clarks een band die door Tim Corsmit wordt bestempeld als de huisband, want bijna ieder jaar verzorgd deze band wel een optreden. Daarnaast was Lee Towers uitgenodigd om een optreden te geven.

Silvana van Deuren brengt nieuwe single uit
22-06-2015 21:16:00

Silvana van Deursen liet met haar debuutsingle 'Jouw Lach' zien wat ze in haar macht had. Deze keer wilde de 18 jarige zangeres uit Stamproy groots uitpakken met haar nieuwe single ' Vannacht Fiesta'. Het is een Latin-American lied, welke op haar huid is geschreven door Antonio Holsken. Een heerlijk nummer waar je de zomer in hoort en zelf bijna kunt voelen, vol passie en vuur. Silvana draagt in de videoclip en op de hoes van de single een ketting die voor haar speciaal is gemaakt en als kind al droeg. Het heeft emotionele waarde en geeft haar kracht.

Blitz klaar voor de grote doorbraak
22-06-2015 17:30:00

Pieterjan en Jens van het Vlaamse kidspopduo BlitZ zijn klaar voor hun grote doorbaak. Nu K3 even “on hold” staat tijdens hun zoektocht naar de nieuwe K3, is BlitZ er om de fakkel over te nemen, en hoe! Samen met producer Peter Gillis (tevens producer van de K3 hits) lanceren de jongens het swingende “Jambolé!”, een zomers nummer waarop niemand kan blijven stilzitten! De single is sinds vorig weekend te downloaden via iTunes en schoot zich al meteen naar de top van de iTunes kids charts! 

Fedde blijft in de liefde geloven
22-06-2015 17:11:00

Dat Fedde maar niet uitgezongen raakt over de liefde blijkt ook nu weer met de komst van zijn nieuwe single: Griekse Liefde. De single is geproduceerd in de studio van Gerto Heupink. De tekst is geschreven door Otto Roona die eveneens de plaat op zijn label heeft staan. De unieke samenwerking werpt zijn vruchten af want nu al is deze single een veel besproken productie bij radiostations en muzieksamenstellers. Het liedje heeft Griekse invloeden en een makkelijk mee te zingen tekst/

Dries Roelvink geeft startsein recordpoging glijbaan glijden in Aquaventura Slidepark
22-06-2015 17:03:00

Nog eenmaal trekt Dries Roelvink zijn iconische gele Speedo aan, ditmaal voor het goede doel! Op vrijdag 26 juni a.s. glijdt Dries Roelvink om exact 11:30 uur van een van de 11 glijbanen in Aquaventura Slidepark, het outdoor slidepark van Avonturenpark Hellendoorn, waarmee hij het startsein geeft voor de recordpoging. Daarna is het aan honderden basis- en middelbare schoolleerlingen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Helder Water en in een uur tijd een record aantal meters te glijden.

Nieuwe single voor Patrick Gerets
22-06-2015 06:54:00

De in 1980 in Roermond geboren Patrick Gerets voelt het artiestenbloed al vanaf kinds af door zich heen stromen. Op twaalfjarige leeftijd wist de spontane jonge zanger zelfs de aandacht te trekken van Johnny Hoes. Na het winnen van talentenjachten en het uitbrengen van diverse singels en albums kon bekendheid in Limburg niet uitblijven! Ruim vijf jaar geleden is Patrick Gerets een eigen café begonnen in de binnenstad van Roermond. Inmiddels is Café ‘C’est L’amour’ uitgegroeid tot een plaatselijk begrip waar wekelijks een keur aan artiesten optreden.

Ron Besselink Ft. Ginio: unieke samenwerking!
21-06-2015 22:07:00

De inmiddels 30 jarige Ron Besselink, afkomstig uit Den Bosch brengt een wel heel bijzondere single uit bij platenmaatschappij Zebra Music. Voor de single ‘Deze Nacht’ is de sympathieke volkszanger een samenwerking aangegaan met rapper Ginio. De rapper afkomstig uit Alkmaar is trots dat de mix van twee compleet verschillende muziekstijlen heeft geresulteerd in een unieke single! ‘Deze Nacht’ klinkt Zomers, heeft een pakkende tekst en is herkenbaar voor een groot publiek! 

Live muziek bij De Hangar tijdens de Meerhovendag
21-06-2015 12:13:00

Op zondag 28 Juni kun je tijdens en na de Meerhovendag genieten van gezellige live muziek bij De Hangar in Meerhoven. Zoals elke laatste zondag van de maand speelt er deze keer ook weer een gezellige band. Deze keer staat de band Ferry & Friends op het programma. Ze spelen heerlijke muziek uit de jaren 60 en 70. Onder andere Rock ’n Roll, Blues, Country & Indo Rock zal er te horen zijn. Vanaf 15:00 uur is iedereen van harte welkom om een dansje te doen bij De Hangar aan de Meerbos 4 in Eindhoven (Meerhoven). 

Justine Pelmelay na diverse tegenslagen sterk terug met Stralen met een lach
20-06-2015 16:34:00

Met haar nieuwe single "Stralen met een lach" rekent Justine Pelmelay definitief af met misschien wel de moeilijkste periode in haar leven. De scheepsramp met de op de Middellandse Zee omgeslagen cruiseboot ‘Costa Concordia’, een relatiebreuk die er stevig inhakte en zeker de mededeling van haar specialist dat de rest van haar leven constant zal moeten vechten tegen een ongeneeslijke ziekte…., het zijn maar enkele van de tegenslagen die haar leven teisterden. Natuurlijk had Justine Pelmelay bij tijd en wijle wel eens de neiging om bij de pakken te gaan neerzitten.

Special van George Baker aanstaande zondag op TV Oranje
20-06-2015 14:37:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 21 juni zie je een TV Oranje Special over George Baker. Hij vertelt over zijn jeugd in Hoorn, waar hij midden in de hongerwinter werd geboren.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl