RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bert Zwier is op zoek naar een meisje
13-01-2016 16:02:00

De nieuwe single van Bert Zwier heeft zijn eigen ‘kibbelingsound’. Het origineel komt uit Duitsland, maar staat zo dicht bij de stijl van de zingende visboer dat het direct duidelijk was: ‘Ik zoek naar een meisje’ wordt de nieuwe single van Bert Zwier. “Het is weer een echt Bert Zwier liedje met een vrolijk feestgehalte en de zogenaamde kibbelingsound, dat past precies bij mij’, aldus de zanger. Bij ‘kibbelingsound’ denkt de zingende visboer aan zijn vorige nummers zoals ‘Onder je balustrade’, ‘Als marktkramer ben ik geboren’ en ‘In jouw ogen staat geschreven’.

Dana Winner ontroert televisiekijkend Vlaanderen
13-01-2016 05:30:00

“Wondermooi”, “Fantastisch”, “Amai ! ”, WOW !” … Televisiekijkend Vlaanderen is heel erg onder de indruk van het liedje dat Dana Winner zong in de eerste aflevering van “Liefde voor Muziek”. In het programma vertolken 7 artiesten nummers van elkaar. Het is een bont gezelschap. Ze komen uit totaal verschillende muzikale genres en ze variëren in leeftijd : tussen de jongste en de oudste is er een verschil van 49 jaar. Die spannende en verrassende mix van muziekstijlen en leeftijden maken van het programma een kijkcijfersucces.

Vaarwel Ron Knol……2 december 1955 – 13 januari 2016 †
12-01-2016 20:03:00

Vandaag plaatste Artiestenbureau Twenterand oprichter Ron Knol (60)  z’n allerlaatste bericht op Facebook. Hij heeft de strijd verloren van de vreselijke ziekte kanker. Ron liet ons op 18 juli 2015 weten dat hij s’nachts wakker werd van de pijn. ‘Het voelde niet goed en dacht gelijk aan het ergste. Mijn vrouw Liesbeth heeft me direct naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd geconstateerd dat ik naast een ontsteking van het borstvlies ook en plek op m’n longen had.  Onderzoek wees uit dat het longkanker was met uitzaaiingen in de lymfeklieren’.  

Jim Bakkum en Ferry Doedens te gast bij Guido Spek Zingt
12-01-2016 19:54:00

Afgelopen december kwam multitalent Guido Spek met het nieuws dat hij op maandag 1 februari een eenmalig concert in het DeLaMar Theater zal geven. Vandaag maakt hij bekend dat collega's en vrienden Ferry Doedens en Jim Bakkum hem zullen vergezellen tijdens zijn concert. Jim Bakkum en Guido Spek toerden samen door het land met de musical Hartsvrienden en met Ferry Doedens heeft Guido de afgelopen vijf jaar een aantal verhaallijnen gedeeld in GTST. 

Wens van Mandy Bakx komt uit dankzij 'Echte vrienden'
12-01-2016 19:45:00

Al jaren had Mandy Bakx een wens, de wens om een eigen nummer te schrijven en deze te kunnen uitbrengen. Dit viel, vanwege haar lichamelijke beperking nog niet mee! Maar daar waar een wil is, is een weg dacht Mandy en na een aantal jaren is haar wens dan nu ook in vervulling gegaan. Het leven van iemand met een lichamelijke beperking is alles behalve gemakkelijk. Ze worden vaak niet begrepen en ook nog eens genegeerd, dit soms tot grote ergernis. Ook dit is te horen in het lied van Mandy Bakx dat de titel "Echte vrienden" heeft.

Tim Bakker DJ Feest Drace en DJ van de V introduceren eerste single
12-01-2016 18:04:00

Ze zijn nog nieuw in het feestcircuit: drie jonge gasten met een enorme berg energie! Tim, Remco en Bart, allen afkomstig uit het Brabantse land, besloten samen een nieuwe feestact op te zetten: De Confetti Boys. Hun studio carrière begon met een knaller: Nadat ze bij Peter van Nierop in de studio drie confetti shooters af hadden laten gaan, werden ze direct met handveger en blik, stofzuiger en stofdoek aan de slag gezet. Na 4 uur poetsen werd eindelijk begonnen aan hun nieuwe single: De Confetti Boys Medley. Je zou bijna denken aan het oude “karate-kid” scenario.

Johnny Bolk & August Hendriks zingen 'Een lied uit mijn hart'
12-01-2016 17:00:00

Als de nieuwe single van het gelegenheidsduo Johnny Bolk en August Hendriks een voorbode is van de liedjes die in 2016 worden uitgebracht, wordt het een goed jaar! Johnny Bolk en August Hendriks hadden dit lied al enige tijd op de plank liggen maar door de drukte van beide heren kwam het er nog niet van het uit te brengen.  De Nederlandse tekst van “Lied uit mijn hart”  werd geschreven door Johnny Bolk zelf en het komt ook letterlijk “uit zijn hart”. Deze mooie ballad verhaalt over hoe een mens uiteindelijk wordt gevormd door zijn of haar ervaringen.   

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2016’
12-01-2016 16:07:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2016. Vanaf dinsdag 26 januari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 5 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2016’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Snollebollekes met het nummer ‘Alaafrojack’.

Gebroeders Ko zetten oma Termeer in het zonnetje
12-01-2016 15:59:00

Het was al vroeg feest deze week in de Willem de Zwijgerweg in Geldermalsen. Aan het eind van de maandagmiddag kwam het bekende partyduo Gebroeders Ko langs bij het bedrijf ProKids, waar een flinke feesttent stond vol met familie en bekenden van Janna Termeer-Verbeek (82). Zij was namelijk door RADIONL en TV Oranje uitverkozen tot leukste oma van Nederland. En dat moest gevierd worden. Een feestje dat live werd natuurlijk ook live uitgezonden door RADIONL. 

Tamara Tol kijkt terug op geslaagde albumpresentatie
11-01-2016 20:04:00

Afgelopen zondag ontving Tamara Tol tijdens de albumpresentatie bij De Sint Jozef Vereniging in Volendam uit handen van Rob Brouwer het 'eerste exemplaar' van haar nieuwe album ‘Laat Ons Klinken’. Naast Tamara waren er optredens van collega artiesten Pascal Redeker, Django Wagner, Jaman, Gebroeders Ko, Stef Ekkel, Ferry de Lits, Jan van Est en Alex. Haar meest recente hit 'He Schatje He' is natuurlijk ook op het album terug te vinden. Vijf nummers op het album zijn geschreven door Ton en Gerard Koopmans. 

Talentenjacht ‘Talented’ terug van weggeweest
11-01-2016 19:47:00

Na 3 jaar afwezigheid komt ONAIR-Events terug met talentenjacht ‘Talented.’ Wel meldde de organisatie bekend dat ‘Talented’ in een nieuw jasje gegoten wordt maar dat het evenement groter dan ooit zal worden. “We gaan in 2016 opzoek naar nieuw zangtalent en dat doen we komende tijd op diverse locaties. Ieder locatie krijgt zijn eigen finale en de winnaars die van iedere finale gaan naar de ‘Grande Finale’, ergens in Noord-Holland. De kick-off is in Hillegom bij café-bar ‘Gewoon gezellig’. Binnenkort maakt ONAIR-Events de andere locaties bekend. Talenten met een minimum leeftijd van 16 jaar kunnen zich aanmelden voor de voorronden op 30 januari en 13 februari. Dit kan via info@onair-events.nl of telefoonnummer: 06-19427070. 1e Prijs:  Eigen Single met single presentatie, 2e Prijs: Betaald optreden en 3e Prijs: Fotokaarten.

René Karst roept de voorzitter van de NPO ter verantwoording
11-01-2016 19:06:00

Omdat René Karst zich al tijden druk maakt over het feit dat de 'publieke' Nederlandse zenders 1,2,3,4,5 en 6 niet luisteren naar het publiek heeft hij per brief de voorzitter van de NPO ter verantwoording geroepen. René vindt het schandalig en arrogant dat de NPO gemaakte afspraken niet nakomt. ‘Laat ik proberen om duidelijk te maken wat ik bedoel. Wanneer ik voor een baas werk en die baas geeft aan dat ik de etalage moet veranderen, heb ik dat gewoon te doen! 

Nieuwe single van Niels van den Brand verschijnt in april
11-01-2016 18:25:00

Na de laatste single 'Vulkaan' die in augustus uitkwam gaat Niels van den Brand ook in het nieuwe jaar weer de studio in. De 7e single alweer van deze symphatieke Limburger zal een mooie ballad worden.'Na eerdere uptempo nummers stond een ballad zeer zeker nog op de planning en hier gaan we de komende maanden dan ook keihard mee aan de slag', vertelt Niels. De productie zal wederom in handen zijn van Hans Donners en Yolande Donners de Lange. De verwachting is dat de single medio april zal verschijnen.

James Stefano verlaat Stad en Land en kiest voor z'n gezin
11-01-2016 18:14:00

James Stefano verlaat de formatie Stad en land en kiest voor zijn gezin. Zijn vrouw is van Spaanse afkomst en samen met hun prachtige kindje wonen zij in Spanje. Gebleken is dat de afstand te groot is om zich volledig in te zetten voor zowel Stad en Land als zijn gezin. Vandaar dat James ervoor heeft gekozen om de bij Dino Music getekende groep achter zich te laten. De drie overige mannen betreuren deze keuze, maar begrijpen het volledig en staan achter hem. James: ‘Het was een moeilijke beslissing, maar dit is mijn keuze.

Kikkie & Veggie maken lied over een lelijke beha
10-01-2016 21:42:00

Hevig schuddend aan mijn schouder maakt ze mij wakker. ‘Heb je gedroomd?’, zegt ze, ‘Heb je het gezellig gehad?’ Ik heb het idee dat ze het antwoord al weet. En haar antwoord klopt. Het was heel gezellig. Ik leidde een geweldig leven in een la. In een la met lingerie. Om precies te zijn, leidde ik een  geweldig leven in háár la met lingerie. Regelmatig maakte ik deel uit van grootse feesten. Hossen, zingen, slap ouwehoeren, kapot was ik na weer zo’n feest. Maar er was voldoende rust. De volgende dag hoefde ik niet te werken. 

Koos en de Donderstenen gaan nog 'Uren Door'
10-01-2016 19:52:00

Waar vorig jaar carnavallend Nederland werd verrast door een geheel nieuw genre, zit het dit jaar vast in het repertoire van elke feest-DJ. Happy hoempapa! Met hun hit ‘Koos Matroos’ werd Koos en de Donderstenen op slag bekend als de grondleggers van de Happy Hoempapa. Een energieke en vrolijke mix van jaren ’90 en carnavalsmuziek, die zowel in de jonge als oude carnavalsvierder de grootste pret naar boven haalt! In het nummer ‘Uren door’ heeft Koos en de Donderstenen dat vrije zorgeloze gevoel weten vast te leggen wat carnaval zo typeert. 

Marvin de Geest volgt wederom advies van Frank Verkooyen op
10-01-2016 16:22:00

Na een aantal wisselingen van opnamestudio’s heeft Marvin de Geest het gevoel dat hij bij Frank Verkooyen goed zit. ‘Z’n stijl en producties spreken me enorm aan. Omdat Frank zelf ook artiest is kent hij de ‘kneepjes uit ’t vak’ en begrijpt hij precies wat bij mij past’, vertelt de 26 jarige medewerker van een assurantiekantoor die al een aantal jaren actief is in de muziekwereld. Eigenlijk is Marvin een grote tegenstander van het uitbrengen van covers. ‘Mijn voorkeur gaat uit naar nieuwe eigen liedjes. 

Andre Pronk & De Wappers slaan handen ineen…
09-01-2016 12:47:00

Wie kent hem niet, de koning van de lach Andre Pronk. Al diverse jaren (10 jaar in 2016) timmert hij al met heel veel plezier en ambitie aan de muzikale weg. Zijn lach is dan ook wereld beroemd in Nederland, maar Andre doet meer om maar op te vallen bij het grote publiek.In oktober 2015 is Andre Pronk samen met het carnavaleske duo De Wappers uit Mierlo de studio ingedoken van Roy Otters in Apeldoorn. 

Jeroen Stevens maakt speciaal lied voor Ron Knol die nog een paar dagen te leven heeft
09-01-2016 12:37:00

In oktober 2015 kreeg Jeroen Stevens een persoonlijk bericht van Ron Knol. In dit bericht stond een link van een lied met toegevoegde woorden "Dit is een lied dat bij jou past". De titel "Einmal sehen wir uns wieder", dat kwam wel even binnen. In december kreeg Jeroen nog een berichtje van Ron "Maak er jouw nummer van, voor mij aub". Hemel en aarde werden bewogen en Jeroen besefte dat er niet veel tijd meer was. 

Vrijkaarten voor de Nacht van Holland
09-01-2016 10:51:00

Op vrijdag 18 maart vindt er een nieuwe editie van de Nacht van Holland plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens dit evenement, dat elk jaar een enorm succes is, staat gezelligheid centraal. Alles draait om dansen, springen, zingen en drinken en een aantal van de beste artiesten van het land komen naar Den Bosch: René Froger, Django Wagner, Wolter Kroes, René Schuurmans, Henk Dissel, Snollebollekes, Alex, Gebroeders Ko, John de Bever, Wesley Klein en DJ Coenio. 

Kom naar een van de Music of Life concerten!
08-01-2016 23:43:00

Voor het 32e seizoen organiseert Music of Life! Events in de serie Sterren aan Zee zeven theaterconcerten in het AFAS Circustheater te Scheveningen. Deze concerten vinden plaats in dit prachtige theater op de dagen dat de musicalsterren een dagje vrij zijn. Ook speelt voor de concerten en tijdens de pauze de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van de optredende artiesten op een concertvleugel in de foyer! Wil jij jouw favoriete artiest of band zien optreden in het mooiste theater van Nederland? 

Hollandse avond, TV opnames en gratis entree bij Partycentrum de Kentering in Rosmalen
08-01-2016 23:23:00

Heb jij zin in een Hollandse avond met 15 artiesten, TV opnames en ook nog eens gratis entree. Dat kan want woensdag 13 januari a.s. neemt Cliphuis TV weer 8 afleveringen op van het TV programma "Cliphuis Café" Dit programma wordt wekelijks uitgezonden bij12 omroepen in Nederland en via de online kanalen. Voor woensdag staan er wederom een aantal muziekale toppers op de agenda. Wat denk je van Colinda die samen met dochter Daisy een single heeft uitgebracht.

Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff lanceren album onder de naam KLUBBB3
08-01-2016 13:24:00

KLUBBB3 is een idee van 3 bevriende muzikanten en zangers die hun passie voor echte en ware schlager delen. Florian Silbereisen heeft als presentator van één van Duitslands grootste entertainmentshows een enorme bekendheid. Hetzelfde geldt voor zijn vrienden Jan Smit en Christoff. Jan Smit is in zijn thuisland Nederland een echte ster van het Nederlandse lied. Christoff is net als Jan in België de nationale superster. 365 dagen per jaar is deze man volgeboekt.

Belinda Kinnaer heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
08-01-2016 12:58:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 11 januari is dat ‘Neem je leven’, de nieuwe single van Belinda Kinnaer. 2015 was een bijzonder jaar voor de 46-jarige zangeres uit Zeddam. Het overweldigende succes van haar single ‘Zeven Oceanen’ was een waar feest met als absolute hoogtepunten de #7 notering in de Top 1500 van RADIONL en het bijbehorende optreden in het Gelredome tijdens het Mega Piraten Festijn. In dit nieuwe jaar kiest Belinda voor een hele eigen versie van ‘Neem je leven’ van Marco Borsato.

Bökkers neemt liveplaat op in oude boerderij te Oxe
08-01-2016 12:16:00

Op zaterdag 30 neemt de band Bökkers een liveplaat op in oude boerderij te Oxe. De liveshows van Bökkers zijn ongeëvenaard: een hossende menigte, het zweet druipt van het plafond, de planken krullen uit de vloer en liters bier stromen uit de tap. Dit gevoel gaat de band op plaat vastleggen onder de noemer “Bökkers in Öxe”.

Roy Wilting neemt debuutsingle op bij Emile Hartkamp & Norus Padidar
08-01-2016 01:01:00

‘Elke dag feest’ is de titel van de debuutsingle van Roy Wilting. Het is een vrolijke meezinger die ontworpen is in de Goldstar studio van Emile Hartkamp & Norus Padidar. Tijdens het grote Westervoortse meezingfeest ’Heisa in de tent’  werd hij door de organisatie uitgenodigd om op te treden. Meer dan 2500 plaatsgenoten waren hier in de zomer van 2015 getuige van. ‘Toen is het balletje gaan rollen en zodoende ben ik bij Emile Hartkamp terecht gekomen. Er was maar één gesprek nodig om mijn muziekkeuze kenbaar te maken. 

Barry Badpak’s allernieuwste liedje is getiteld ‘Mijn naam is’
08-01-2016 00:51:00

Op 11 januari 2016 verschijnt Barry Badpak’s allernieuwste liedje ‘Mijn naam is’. Barry Badpak is onder andere bekend van de hits Kamelenteen, Broodje van Kootje en Hockeymeisjes. In 2012 stonden zij in Ahoy Rotterdam tijdens de Nacht van Oranje en in 2014 verscheen Barry Badpak de Mjoesikol. Het kersverse lied neemt de luisteraar mee door de avontuurlijke wereld van Barry en laat daarbij de prachtige thuisstad van de heren zien. 

Pet Raket en John Kanon zijn terug.....nu met 'Tante Riet'
07-01-2016 14:32:00

"Daar zijn we weer" klinkt het meteen uit de gezellige kelen van de heren Pet Raket en John Kanon bij het aanzetten van hun allernieuwste carnavals hit. Een maand geleden stond hun eerste Sinterklaas singel nog bovenaan de hitlijsten en nu wordt alweer hun nieuwste carnavalshit "Tante Riet" gelanceerd. Pet en John hebben hun trainingspak van zolder gehaald en gaan deze keer op een carnavaleske manier terug naar de jaren '90. "Het is een gloednieuwe hit met de op dit moment zeer populaire herkenbare sound van de 90's" aldus het populaire partyduo Pet en John.

Vierde editie Artiestenplein on tour op 26 maart in Huissen
07-01-2016 12:34:00

Artiestenplein organiseert op zaterdag 26 maart aanstaande weer een groot evenement onder de naam "Artiestenplein on tour". De voorgaande edities van dit grote artiestenfeest waren een grote happening en het was steevast volle bak. Nu mag artiestenplein zich weer verheugen in een fantastische line up met grote namen uit de Nederlandse artiestenwereld. Deze vierde editie wordt gehouden in zalencentrum De Valom, Karstraat 2 te Huissen. De zaal gaat om 19.30 uur open en het feest duurt tot 01.00 uur. Op deze avond treden op Django Wagner, Tino Martin, Pascal Redeker, Mike Peterson, Kobus Engels, Chris de Roo, Femke Hengeveld en Ruben Thurnim. De kaarten kosten in de voorverkoop € 17.50 en aan de deur €20.00.

Speciale ‘Toppers van Oranje’ opnamen op 17 januari in Uitgeest
07-01-2016 11:51:00

Op zondag 17 januari 2016 maakt het populaire tv programma Toppers van Oranje opnamen bij de A9 Studios in Uitgeest.  Presentator Ivo Franklin laat weten dat het een bijzondere middag gaat worden. ‘Naast een nieuwjaarsparty, mini-specials en een  groot aantal optredende artiesten vinden in Uitgeest ook de uitreikingen van de allereerste Koos Alberts Awards plaats. Dat is een nieuwe award uitreiking voor het Nederlandstalige (levens)lied. Tot 31 december jl. kon het Nederlandse publiek hun stem uitbrengen op hun favoriete artiest.

André Kooiman schrijft party dance plaat voor Paul de Laat
07-01-2016 11:40:00

Na het grote succes van “Siliconen Bumpers” die hij vorig jaar uitbracht komt Paul de Laat nu met een lekkere party dance plaat getiteld; Hé waar gaat dat biertje heen?! De nieuwste single van Paul is wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman uit Raamsdonksveer. Het idee ontstond toen de twee samen in de studio werkten aan een party dance project voor Sensation Wailand waar Paul één van de artiesten was die optrad. “De vette dance sound in combinatie met feest is ideaal voor een nieuwe eigentijdse carnavalssingle.

Dirk Drost deelt gevoelig lied met een groter publiek
07-01-2016 01:34:00

'Ik hou van jou'. Het zijn het waarschijnlijk de meeste gezongen woorden in de muziek. Toch heeft Dirk Drost en zijn team een liedje gemaakt, die je raakt. '20 jaar geleden tijdens de ziekte van mijn vader, waar hij ook korte tijd later aan overleed heb ik dit nummer al opgenomen. Met gepaste trots deel ik het nu met een groter publiek.' zei Dirk Drost. 'Gevoeliger kan het bijna niet' voegt Frank van Etten toe. 'Normaal breng ik enkel eigen gemaakte liedje uit, maar voor Dirk en zijn mooie liedje maakt Studio Frank van Etten een uitzondering.

Tina Turner reikt Eventim Oeuvre Award uit aan Joop van den Ende
07-01-2016 01:18:00

Woensdagavond zijn de Musical Awards 2016 uitgereikt in het Beatrix Theater in Utrecht. Joop van den Ende ontving uit handen van de internationale superster Tina Turner de Eventim Oeuvre Award voor zijn on-uitputtelijke inzet en passie om de kunstvorm musical in Nederland op de kaart te zetten. De vakjury, bestaande uit voorzitter Cornald Maas, Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol, hebben in 15 verschillende categorieën de winnaars vanavond bekendgemaakt. Grote winnaars zijn De Terugkeer van Hans & Grietje, 4 awards en De Zere Neus van Bergerac, 3 awards. 

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren '4 Dagen Feest, om nooit te vergeten'
06-01-2016 13:40:00

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Kindercarnaval single: “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten”. Aad Klaris en Jeroen van den Berg hebben weer een geweldige hit geschreven voor het bekende kinderduo. “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten” is een nummer waar Clown Jopie en Tante Angelique zeker een positieve bijdragen zullen leveren aan Carnaval 2016. De carnavalssingle is te downloaden via de bekende downloadsites. “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten” doet zeker niet onder voor de carnavalsmuziek.

Alle hits van Henk Wijngaard op exclusieve 2CD-box '40 jaar Hits'
06-01-2016 10:21:00

2016 wordt een bijzonder jaar voor Henk Wijngaard.  Als 's lands bekendste vrachtwagenchauffeur heeft hij al vele hits mogen scoren en is al 40 jaar onderweg met zijn gitaar en zijn liedjes. Wie kent ze niet, hits als "Met de vlam in pijp", "Sneeuwwitte bruidsjurk", "He Suzie" en zijn recente grote hits "Kleinkinderen" en natuurlijk "Ga, Gaaah".  In 2014 mocht na 30 jaar zijn meest recente album weer de top 3 bereiken van de album top 100 en laat deze trucker zien nog steeds aan de top te staan van de nederlandse muziek.

Samenstelling Oranje Top 30 aangepast
06-01-2016 10:01:00

De Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen, wordt vanaf vrijdag 8 januari op een nieuwe manier samengesteld. Vanwege de snelle ontwikkelingen op mediagebied en de manier waarop mensen muziek luisteren, wordt de Oranje Top 30 voortaan samengesteld op basis van populaire parameters binnen de doelgroep. 

René Karst geeft duidelijke boodschap mee in z'n nieuwe single Hollanders
06-01-2016 09:55:00

Aan het begin van 2016 komt René Karst met een nieuw fris geluid. Er is altijd iets of iemand waarmee je het glas wilt heffen op dat wat geweest is of gaat komen. Iemand kan ‘links of rechts’ zijn. ‘Oud of jong’, ‘ voor of tegen’, uit Volendam of uit Drenthe komen… We zijn allemaal gelijk.Hij liet de productie dit keer over aan Kees Tel die er met Ierse invloeden een productie van maakte die de zanger ‘als gegoten’ past. ‘Kees maakt andere producties dan wat ik tot nu toe heb gedaan en ik vond het tijd voor een andere benadering van mijn feestpop.

The Analogues verlengen succesvolle theatertournee
05-01-2016 22:57:00

De Magical Mystery Tour is zo succesvol dat de The Analogues hebben besloten om hun theatertournee nog in het huidige  theaterseizoen te verlengen! Dit maakten zij zojuist bekend in De Wereld Draait Door. Er komen maar liefst twaalf extra concerten in de maanden mei en juni waarin The Analogues op onnavolgbare wijze de muziek van The Beatles spelen. The Analogues zullen de tournee 19 juli met een speciaal concert in Het Concertgebouw in Amsterdam afsluiten en brengen een show waarin het album Magical Mystery Tour integraal wordt uitgevoerd.

Smurfke telt af met 10 kleine smurfen
05-01-2016 18:48:00

Om het nieuwe jaar alvast goed van start te gaan komt Smurfke meteen goed met de deur in huis vallen. Zijn nieuwe titel ‘Tien kleine smurfen’ komt dan ook per direct uit en is te downloaden in de diverse webshops en ook te beluisteren in de diverse bekende streamingdiensten. De populaire Friese zanger weet met zijn feestmuziek menig feesttent op de kop te krijgen. Zijn nieuwe single is dan ook wederom een gezellige feestplaat met een hoog meezinggehalte. De zanger is al flink wat jaren actief in de muziek en weet zijn publiek tijdens optredens goed te bespelen.

Ferry Doedens gaat nieuw tv-avontuur aan bij AVROTROS
05-01-2016 14:08:00

Ferry Doedens gaat mee doen aan het derde seizoen van Maestro. Hij neemt het op tegen onder anderen paralympisch atlete Marlou van Rhijn, zangeres Leona Philippo en columniste Aaf Brandt Corstius. Eerder maakte AVROTROS al bekend dat zanger René Froger en acteur Patrick Stoof dit jaar een poging zullen doen het dirigentenvak onder de knie te krijgen. Ferry, die momenteel afwisselend met Tim Douwsma als Danny Suko te zien is in de musical Grease, zei maandag in RTL Boulevard zin te hebben in het programma. ,,Het lijkt me te gek om voor zestig man te staan met dat stokje, hoe heet het ook alweer?'' Het nieuwe seizoen van Maestro wordt vanaf zondag 17 januari uitgezonden op NPO 1. De Nederlandse dirigent Vincent de Kort zal zijn opwachting maken als juryvoorzitter. Violiste Isabelle van Keulen en contrabassist Dominic Seldis blijven in de jury. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop