RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Maak op maandag 8 februari een Showflitsopname bij TV Oranje
23-01-2016 10:47:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op maandag 8 februari van 17.00 uur tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op de website geplaatst. 

Vrijkaarten voor Hollands Feest in Rijswijk
22-01-2016 21:23:00

Zaterdag 13 februari staat in de Event Plaza in Rijswijk een speciale Valentijnseditie van het oergezellige Hollands Feest op het programma! Daarbij zal live worden opgetreden door een aantal echte topartiesten: Jeroen van der Boom, Tino Martin, Django Wagner, John West, Haagse Hazûs en Thomas Berge. Ook de DJ`s Lex Gaarthuis en Lex Landeweerd van Radio 100 % NL zijn erbij.

Sjouke brengt nieuw album op de markt
22-01-2016 20:45:00

Sjouke laat weten dat zijn nieuwe album 'Het vuur brandt nog' op 29 februari zal verschijnen. Het gaat over de liefde voor muziek, maar verwijst ook naar de hartoperatie die Sjouke heeft ondergaan. De zanger die bij de meeste mensen bekend is van zijn tijd als zanger van Picobello vertelt dat alle liedjes op dit album zijn van bands uit Keulen. Ook zijn twee eerder uitgebrachte singles hebben een plekje gekregen op het zilveren schijfje. De muziekrichting van dit album is niet echt eenduidig. 

Pascal Schipper komt met nieuwe feestplaat
22-01-2016 20:25:00

Op 3 februari verschijnt de nieuwe feestplaat 'Ik heb aan je fiets gelikt' van Pascal Schipper. De verwachting is dat er veel over gesproken gaat worden. 'Het is een nummer waar je echt van denkt “Hoe kun je daar over zingen”, vertelt de uit Hoogeveen afkomstige zanger. Zowel de tekst als muziek zijn geschreven door H.Karst van Ducarec en is geproduceerd door Arjan Venemann van AV Audio producties. De nieuwe single bevat als tweede track een apreski versie met de toepasselijke titel: “Ik heb aan je Ski’s gelikt”. 

Win het RADIONL Carnavalspakket
22-01-2016 16:26:00

Deze week maken de rasechte Carnavalvierders kans op een uniek RADIONL Carnavalspakket. Naast een maffe bril, sjaal en andere doldwaze artikelen bevat het pakket ook een unieke RADIONL Boerenkiel. Laat ook tijdens de Carnaval zien dat je naar RADIONL luistert. Vul op www.radionl.fm je gegevens invullen. Uit de inzendingen zullen er 20 winnaars geselecteerd worden die er met de Carnaval heel bijzonder bijlopen.  

Pater Moeskroen trapt jubileumjaar af met reprise Vagebond
22-01-2016 16:21:00

Dit jaar is het alweer 30 jaar geleden dat Pater Moeskroen uit de startblokken knalde met het album ‘Alle 7 Tips’. Dit album kenmerkt het begin van het grote succes van de band. Anno 2016 hebben de Paters al vele hits op hun naam staan, waaronder Laat Maar Waaien, Hela Hola, Roodkapje, Dansen en Joost. Met hun knallende feestnummers, aanstekelijke folk en meeslepende ballades is Pater Moeskroen een graag geziene gast op festivals. Ook treedt de groep regelmatig op in het theater. In het voorjaar van 2015 toerden de mannen door Nederland met de voorstellin. Voor iedereen die de show heeft gemist of honger heeft naar meer, is er nu goed nieuws! De feel good folk-voorstelling van het jaar keert terug naar het theater. Vagebond is vanaf 22 januari t/m 22 april 2016 weer te zien in diverse Nederlandse steden. 

Lawineboys en Pater Moeskroen hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
22-01-2016 15:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 januari is dat ‘Bertus’, de verrassende nieuwe single van de Lawineboys en Pater Moeskroen. De heren werden door hun management bij elkaar gebracht in een bruin café in Eindhoven en er was meteen een klik. De gemeenschappelijke liefde voor de folkmuziek bleek de verbindende factor; Pater Moeskroen op de originele Ierse manier en de Lawineboys in de moderne après ski-variant. Er werd meteen besloten om het Pater Moeskroen-nummer ‘Bertus’ in een gezamenlijk nieuw jasje te steken.

Verzamelalbum 'I love Hollands - Deel 4' bevat 20 gezellige tracks
22-01-2016 10:07:00

Storm Records en HubscH Media presenteren op 23 januari in samenwerking met UltimateDisk het nieuwe verzamelalbum "I love Hollands - Deel 4"! De opvolger van "I love Hollands - Deel 3" bevat weer 20 gezellige met namen als: Koos Alberts, Peter Beense, Johan Kettenburg, Erik van Klinken, Carina Lemoine, Sidney Bisschoff, Stefan Storm, René Eshuijs, Kimberly, Mark van Veen, Joost de Vries, Kobus Engels, Albert van Benthem en The Festyboys. Indien je je nieuwe single door HubscH Media laat pluggen, krijg je een gratis plaatsing op deel 5.

Koos Alberts Award van Tino Martin krijgt speciaal plekje op kantoor bij Studio One
22-01-2016 09:53:00

Tino Martin vond het een eer dat hij uit handen van Koos Alberts zelf een ‘Koos Alberts Award’ kreeg. In de categorie ‘Populairste single’ waren naast Tino collega artiesten John de Bever, Henk Dissel, John West en Vinzzent genomineerd. Ruim 1500 reacties heb ik ondertussen van m’n fans ontvangen…..hartverwarmend. ‘Als jochie van een jaar of 6-7 keek ik al tegen Koos op als er een aankondiging was dat hij ging optreden in de kantine van de camping. Overal hingen de posters, maar omdat ik te jong was, mocht ik daar niet naar toe. 

'Mag ik dansen'....nieuwe single van Franky Stardust ft. DJ Peet
21-01-2016 20:23:00

Na de zeer verrassende emo-ballad “De handen ineen”, die momenteel nog steeds (hoog) in verschillende hitlijsten genoteerd staat en met regelmaat te horen is op de Nederlandse- en Belgische radiozenders, komt Franky alweer met een nieuwe single. “Het is weer tijd voor feest”, weet onze gentleman-entertainer Franky Stardust te melden. “Na de bescheiden successen van ‘Hé Schat, weet je dat?’ en ‘De Liefde’ met Franky&Johnny en die geweldig emo-ballad, had ik zin om er weer een schepje bovenop te doen en een feestje te gaan bouwen!”

Clip ‘Zij is bi bi bi’ van De Dikdakkers online
21-01-2016 17:22:00

William ten Kate van TV Oranje Clips heeft er weer iets moois van gemaakt. We hebben het dan over de clip behorend bij de nieuwe single 'Zij is bi bi bi' van De Dikdakkers. Volgens Anton en Hans gaan de heupen vanzelf bewegen en is het onmogelijk om te stil te blijven staan. Deze ode aan een bi bi bi bijzondere vrouw, die de droom is van elke man zing je zo mee en dat is precies de bedoeling van beide heren: “Na de wat rustigere single Heyo!, gaan we nu weer vol voor een feestje voor jong en oud.

Vader Abraham komt met ouderwetse carnavalskraker
21-01-2016 10:16:00

Hij heeft naast zijn eigen werk voor ruim 200 artiesten geschreven, zijn er tientallen covers gemaakt van zijn hits en zijn discografie is bijna ontelbaar geworden. Vele gouden platen en onderscheidingen later, maakt Pierre Kartner opnieuw een carnavals kraker. Bijna ieder jaar maakt hij een nieuw nummer, maar deze zou wel eens een grote hit kunnen gaan worden. In ieder geval in Brabant! ‘Wittewattetis Gewittetnie’ Jarenlang heeft men zitten wachten op de opvolger van “'t Kleine Café Aan De Haven”, “Uche Uche” en al die andere kneiters van hits.

18cd-box ‘Robert Long ' Jij Wou Mij Totaal’ nu al te reserveren in de TV Oranje Shop
21-01-2016 09:57:00

Halverwege de jaren zeventig was geen enkel in oranje en bruine tinten opgetrokken interieur compleet zonder ‘Vroeger Of Later’ van Robert Long. Wie zichzelf graag aan de goede kant van de streep plaatste – voor gelijke rechten van minderheden, tegen de oorlog, het grootkapitaal en de bemoeizucht van de kerk – moest dit album in huis hebben. Toch was het veel meer dan een op vinyl geperst bewijs van goed gedrag. Het enorme succes was vooral te danken aan de grote artistieke kwaliteit van dit debuut. 

K3 en Karen, Kristel & Josje kondigen extra shows aan
20-01-2016 22:14:00

Wegens waanzinnig succes (dit is de meest succesvolle show van Vlaamse artiesten aller tijden) hebben K3 en Karen, Kristel en Josje beslist om hun allerlaatste show niet te spelen op 17 april, maar wel op 8 mei om 17.00 uur in de Lotto Arena in Antwerpen. Bovendien komt er, na massaal veel verzoekjes op sociale en andere media, een K3 show met staanplaatsen. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 7 mei om 20.30 uur in de Lotto Arena in Antwerpen. Er komen extra shows voor alle leeftijden op zaterdag 7 mei om 16.00 uur en op zondag 8 mei om 14.00 uur en 17.00 uur. De ALLERLAATSTE show met Kristel, Karen en Josje zal dus plaatsvinden op zondag 8 mei om 17.00 uur in de Lotto Arena. Bekijk hier en hier de video's van K3 en Karen, Kristel & Josje om de extra shows aan te kondigen. 

Jeffrey Kuipers neemt wederom single op bij Martin Sterken
20-01-2016 14:05:00

Samen met producer/tekstschrijver Martin Sterken blies Jeffrey Kuipers z’n muzikale carrière afgelopen zomer na 6 jaar afwezigheid nieuw leven in met het nummer ‘Overdonderd’. ‘ Ik heb de smaak weer zo ontzettend te pakken. Daardoor wordt mijn honger naar de muziek en het publiek steeds groter’, aldus Jeffrey. Jeffrey is een man van ballads. ‘De emoties en de lading gaan toch vaak net iets dieper. Dat geldt ook zeker voor m’n nieuwe single ‘Daar sta je dan’ die wederom bij Martin is opgenomen. We komen allebei uit Drenthe en dat schept een band. 

Albert van Benthem treedt ondanks breuk in schouderblad gewoon op
20-01-2016 12:24:00

Afgelopen maandag bezorgde Albert van Benthem een aantal taarten voor een vriend. 'Zo af en toe help ik hem uit de brand en stap in het Multivlaai busje om taarten te bezorgen. Hij vroeg of ik een klusje wilde doen naar en kantoor in Buitenveldert. Ik reed daar vrolijk naar toe, stapte uit de auto en zag een plas over het hoofd. Ik gleed uit en viel ontzettend hard op m'n linkerkant. In m'n linkerhand had ik totaal geen gevoel meer en dacht...dit is niet goed. Nadat ik me omdraaide kreeg ik het gevoel dat iemand me met een scheermesje in m'n arm sneed. Het bleek dat ik m'n schouder uit de kom had', vertelt Albert. Op eigen kracht heeft hij de taarten keurig afgeleverd en heeft het bestelbusje teruggereden naar de winkel van z'n kameraad. 

André Pronk heeft 'Hele grote flaporen'
20-01-2016 10:01:00

André Pronk gaat zaterdag 23 januari 2016 zijn nieuwste carnavalskraker 'Ik heb hele grote flaporen' presenteren aan het publiek in dorpshuis de Vrijheid te Heerewaarden. Het is een cover op het nummer "Ik heb hele grote bloemkolen' van André van Duin, maar dan in een nieuw jasje gestoken met een vette beat eronder. André, die zelf groot fan is van André van Duin,  vindt het een grote eer dat hij dit mocht doen, zeker omdat er nog niet veel nummers van zijn gecoverd. André viert dit jaar ook zijn 10 jarig jubileum als artiest.

Willem Barth verwacht volle dansvloeren als hij z’n nieuwe single ‘Alles is zo sexy aan jou’ zingt
20-01-2016 09:56:00

Willem Barth probeert met z’n nieuwe single ‘Alles is zo sexy aan jou’ z’n vorige hit ‘Laat je gaan’ te evenaren of liever nog te overtreffen. ‘Het is een lekker vlot dansbaar liedje met een bubbling-achtig tempo. De vrouwtjes kunnen zich helemaal uitleven op de dansvloer en daar doen we het toch ook een beetje voor. De tekst is eenvoudig en heeft een hoog meezinggehalte. Daarnaast blijft de melodielijn ook lang hangen’, aldus Willem. Jeff Weber kan zo langzamerhand als z’n vaste tekstschrijver worden bestempeld. ‘Hij weet me telkens weer te verbazen. 

Fokko Kramer dendert door met carnavalskneiter
19-01-2016 17:33:00

Fokko Kramer kwam vorig jaar rond carnaval op de valreep met een carnavalskraker van jewelste. De Groninger presentator en showbizzjournalist was net te laat om het nummer landelijk in de hitlijsten te krijgen. Daarop is in samenwerking met het label Marcotto Producties besloten het nummer alsnog breder en landelijk onder de aandacht te brengen. Fokko Kramer is zoals hij zichzelf noemt geen zanger of artiest maar weet met dit nummer wel aandacht te vragen voor de landelijke politiek. 

Frank Boeijen komt met nieuw album en theatertour
19-01-2016 17:28:00

Frank Boeijen brengt vrijdag 22 januari zijn nieuwe album ‘Land Van Belofte’ uit. Het 27e studioalbum vormt een verfrissend nieuw hoofdstuk in het omvangrijke oeuvre van Frank Boeijen. Vanaf 14 februari is Frank Boeijen met zijn nieuwe werk te zien en te horen tijdens zijn theatertour. Het nieuwe werk komt tijdens de theatertour goed tot zijn recht. De elf nummers die Frank Boeijen schreef voor ‘Land Van Belofte’ ademen een echte live-sfeer. De nummers werden door Frank Boeijen en zijn vaste band integraal opgenomen. 

Unity NL start met 'Het Unity NL cafe' vanuit Zoeterwoude
19-01-2016 13:38:00

Op zondag 31 januari 2016 vindt de eerste editie plaats van het Unity NL cafe. Het is een nieuw concept van de radiozender uit Leiden.  Elke laatste zondag van de maand wordt Café De Vriendschap, Miening 25 in Zoeterwoude omgedoopt tot gezellig muzikaal café waarbij telkens maximaal 10 artiesten worden uitgenodigd. Unity NL presentator Elmar Bus laat weten dat de line up voor zondag 31 januari zal bestaan uit oa. Peter Beense, Kees Versluys en Bob Offenberg.

Blitz lanceert nieuwe single
19-01-2016 12:00:00

2015 was een bewogen jaar. Het popduo BlitZ beleefde een topjaar met 2 succesvolle singles ‘Tijd Voor Een Selfie’ en ‘Jambolé’ en een fantastische zomertoer met 50 shows door heel Vlaanderen. Tegelijkertijd werd 2015 ook het jaar van aanslagen en vluchtelingen. De beelden in de media lieten niemand onberoerd.'Zeker de beelden van kinderen op de vlucht grijpen iedereen naar de keel. Elk kind moet toch recht hebben op een veilige thuis?'. BlitZ zanger Jens is zelf leerkracht in het lager onderwijs:'Ik merk dat dit thema erg leeft onder de kinderen. 

Nieuwe uitdaging voor Sjoerd Pleijsier
18-01-2016 19:34:00

Acteur Sjoerd Pleijsier neemt de toneelbewerking van Turks Fruit van Jan Wolkers in reprise. De eerste keer dat hij stuk op de planken bracht was in theaterseizoen 1991 / 1992. Toen maakte hij samen met de Poolse regisseur Zjislav Wardein een bewerking van de roman uit 1969. Pers en publiek reageerden buitengewoon enthousiast op de voorstelling. Bijna 25 jaar later is Turks Fruit voor Pleijsier nog steeds ’t mooiste liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur.

Gre Parelmoer gaat knallen met Het drinklied
18-01-2016 18:34:00

Traditiegetrouw brengt Gre Parelmoer rond de carnaval een nummer uit die altijd goed wordt ontvangen bij de radiostations. Ook deze keer is ze er weer in geslaagd om met een nummer te komen die een hoog feestgehalte bevat. De titel van de supergezellige single is ‘Het drinklied’. Niels Lingbeek is verantwoordelijk voor de productie. Vanwege  de weersomstandigheden van de afgelopen week is er geen clip. Meer info:  www.gre-parelmoer.nl

Zangeres Inge brengt speciaal voor Valentijnsdag liefdesliedje uit
18-01-2016 18:14:00

Zangeres Inge heeft speciaal voor Valentijnsdag een Nederlandstalig liefdesliedje uitgebracht met als titel 'Zoals je bent'. Met dit nummer neemt ze deel aan de door Omroep Zeeland georganiseerde wedstrijd ‘Schrijf het ultieme liefdeslied’ waarmee ze op Valentijnsdag een optreden in de studio kan winnen.Het gebeurt niet vaak dat Inge een Nederlandstalig nummer uitbrengt. Haar eerdere twee albums zijn volledig in het Engels, maar ‘Zoals je bent’ is een lekker lief, eerlijk, vrolijk liedje dat in onze eigen taal het beste beschrijft wat liefde nou precies is. 

Geke's Tiental organiseert gratis zangworkshop
18-01-2016 17:56:00

De bekende zangeres en zangpedagoge Geke van der Sloot van zangschool Geke's Tiental organiseert op 13 februari aanstaande een gratis workshop waarin kinderen kunnen leren zingen. In de workshop worden de kinderen begeleidt bij de eerste beginselen van professioneel zingen. Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar. 

Alain Kersten, (zanger van jaren '90 boyband B*E*D ternauwernood aan de dood ontsnapt
18-01-2016 04:30:00

Alain Kersten, bekend als leadzanger van de jaren ’90 zeer succesvolle boyband B*E*D is ternauwernood aan de dood ontsnapt. B*E*D was opgericht door de top producers Bolland & Bolland. Alain die woonachtig in Prinsenbeek is en hits op zijn naam heeft staan met de toenmalige hitsensatie B*E*D als “Welles verliefd geweest”, “Voor jou (ik spring van de hoogste berg)” en “1000 jaar” en de laatste jaren solo singles uitbracht en op vele grote en podia presenteert en als DJ veel gevraagd is, reed van een opdracht richting huis.

Evert Baptist is ondergedoken i.v.m. mega carnavalshit La La La gehaktbal
17-01-2016 21:44:00

Evert Baptist uit Vriescheloo weet niet wat hem overkomt.Samen met zijn Gretha is hij inmiddels ondergedoken vanwege het delen van de clip van La La La gehaktbal op Facebook door het medium Skoften.net. In 2 uur tijd is de clip meer dan 134.000 keer bekeken en meer dan 700 keer gedeeld. De familie Baptist geniet normaal van een terug getrokken leven, Evert die altijd met zijn Zündapp naar zijn optredens gaat kan nu moeilijk omgaan met zijn bekendheid. De pers staat voor de deur bij hem en ieder nieuwsmedium weet hem te vinden.

Eerste Koos Albert Awards uitgereikt
17-01-2016 16:52:00

Koos Alberts liep al 3 jaar rond met het idee om een speciale volkse Award in het leven te roepen. Hij besprak dit met Bert Schenau van HubscH Media die het een fantastisch idee vond. De geboorte van de Koos Alberts Award is daarmee een feit geworden. Koos heeft in een 6 tal  categorieën zelf de artiesten genomineerd waarop het publiek kon stemmen. Roel van der Burg van PhotoSculptura heeft een digitale scan van Koos gemaakt voor het de award.

KluBBB3 met nieuwe album binnen op nummer 7 in Duitse album lijst
16-01-2016 10:07:00

Het nieuwe album ‘Vorsicht Unzensiert!’van KluBBB3, de nieuwe band van Jan Smit samen met zijn Duitse collega zanger/presentator Florian Silbereisen en Belgische collega zanger Christoff, is binnen één week na releasedatum vandaag op nummer 7 binnengekomen in de Duitse album lijst. De eerste single van het album:  'Du schaffst das schon', begeleid door een geweldige videoclip, stond direct op nummer 1 in de Duitse schlager iTunes lijst. Afgelopen week tourde KluBBB3 al met hun eigen tourbus door Duitsland van Berlijn tot Düsseldorf .

RADIONL en buffetrestaurant Thijs & Aafke organiseren gratis 'Avondje-Uit'
15-01-2016 16:00:00

RADIONL stelt, samen met buffetrestaurant Thijs & Aafke, 40 luisteraars in de gelegenheid om op maandag 25 januari een gratis 'Avondje-Uit' te beleven. Heerlijk onbeperkt eten, drinken en optredens van Stad & Land, Gerry Holland, Ronnie Tobe, Marga Bult en René Karst. Ga naar www.radionl.fm voor meer info en om iemand op te geven die het verdiend heeft om eens lekker culinair verwend te worden. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door: Buffetrestaurant Thijs & Aafke in Klijndijk.

René Karst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-01-2016 15:45:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 januari is dat ‘Hollanders’, de nieuwe single van René Karst. Aan het begin van 2016 komt de Drentse zanger met een verbroederend liedje. Er is altijd iets of iemand waarmee je het glas wilt heffen op dat wat geweest is of gaat komen. Iemand kan links of rechts zijn, oud of jong, voor of tegen, maar volgens René zijn we allemaal gelijk. Hij liet de productie dit keer over aan Kees Tel die er met Ierse invloeden een productie van maakte die de zanger ‘als gegoten’ past. 

Platenmaatschappij Hit It! Music lanceert 4 nieuwe singles
15-01-2016 12:55:00

Afgelopen week verschenen op het label van platenmaatschappij Hit It! Music een viertal nieuwe releases. Jan Warringa lanceerde de vrolijke meezinger 'Ze lacht naar mij'.Het nummer is geschreven en geproduceerd door Gerto Heupink. Warringa draait al jaren succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam, en een drukbezette agenda met optredens. In 2014 vierde Jan zijn twaalf en een half jarig artiesten jubileum. Muziek is Jan’s grote passie, iets wat je ook zeker terughoort als je Jan ziet optreden en hoort zingen. 

Nieuwe website André Hazes Jr.
15-01-2016 12:00:00

André Hazes Jr. heeft een nieuwe website welke vanaf nu online is. De website is voorzien van een agenda, die continu wordt bijgewerkt, een Spotify afspeellijst, videoclips, het laatste nieuws en informatie voor het boeken van André. Daarnaast staat André z’n social media vermeld, te weten: Instagram, Twitter en Facebook. De website is tevens volledig geschikt en speciaal ontwikkeld voor optimaal mobiel gebruik. Sinds 2015 is André Hazes Jr. zijn eigen weg ingeslagen. Hij tekende bij Dino Music en zijn eerste single ‘Leef’ was een grote hit.

Frank & Friends....zondag 13 maart 2016 in Breda
15-01-2016 11:20:00

Frank Verkooyen; producer, tekstschrijver, componist en zanger heeft als moto: Feest begint met een F ! De F van Frank maar ook de F van zijn Friends. Bezoekers van de eerdere edities van Frank & Friends weten ondertussen precies wat de Bredase zanger hiermee bedoeld. Na het grote succes van de eerdere Frank & Friends-edities krijgt dit evenement een vervolg op zondag 13 maart a.s. Als het aan de Bredase zanger zelf ligt wordt het een jaarlijks terugkerend evenement. Meewerkende artiesten zijn: Django Wagner, John West, Rinus Ponsen, Mike van Dijk, Otto Lagerfett, Danny Temming en Jan van Est.Net als bij de voorgaande edities van Frank & Friends is opnieuw voor het sfeervolle eventcentre Tiggelman Dance & Events.

Kevin Smit wordt digitaal gestalkt
15-01-2016 11:06:00

Kevin Smit heeft een digitale stalker. Een Italiaanse man, die zich 'fan' van de zanger / presentator noemt, richt continue fake Facebook pagina's op en stuurt de volgers van Kevin Smit vriendschapsverzoeken, waarna er allerlei rare berichten te lezen zijn over de zanger op de pagina's. "Vooral voor mijn volgers is het vervelend. Ze krijgen continue uitnodigingen uit mijn naam en krijgen dan vervolgens allerlei rare berichten te zien die slecht vertaald zijn en heel warrig zijn. Heel vervelend ook omdat ze op een gegeven moment niet meer weten wie de echte Kevin Smit op Facebook is." aldus Kevin en voegt er vervolgens aan toe: "Ik stuur bovendien geen vriendschapsverzoeken naar mensen, dus als men er eentje ontvangt dan is het sowieso fake.

Het Oranje Festival in Etten-Leur is terug van een jaartje afwezigheid
14-01-2016 13:33:00

Het Oranje Festival is terug van een jaartje afwezigheid. Op Koningsnacht en Koningsdag zal het Oderkerkpark weer oranje kleuren en de gezellige muziek weer klinken. De Koningsnacht op dinsdag 26 april a.s. staat bekend om zijn gemoedelijk festivalsfeer en gezelligheid. Het programma zal in een intieme opzet gevuld worden met veel lokale artiesten en een aantal meer nationaal bekende zangers of zangeressen. Vanaf 18.00 uur klinken de heerlijke meezingers op deze Nederlandstalige avond en de avond zal afsluiten om 01.00 uur. 

Wesley van Boven gaat recht op zijn doel af
14-01-2016 12:57:00

De nieuwe single van Wesley van Boven heet 'Recht op mijn doel af'. Het is voor de zanger uit Eindhoven alweer zijn tweede single. Wederom  is deze single gemaakt door Frank van Etten. De dakdekker uit Eindhoven zingt graag. 'Het is een uit de hand gelopen hobby. Ik vind het leuk. Het klikt tussen Frank en mij. Ik ga altijd recht op mijn doel af. zei ik tijdens gesprek met Frank van Etten. Even later was dit je liedje er opeens. Dit is alweer mijn tweede single. De eerste single 'Hart van steen'  verscheen in 2015 ook onder de vlag van studio Frank van Etten.

Glenn van Dijk gaat voor 'Links, rechts, op en neer'
14-01-2016 10:38:00

Een gelukje dat de carnaval zo vroeg valt dit jaar. Want met de nieuwe feestsingle van Glenn van Dijk dans je de overtollige pondjes van de Kerst er zo af. Maar ook na carnaval dans je op ieder feest op 'Links, rechts, op en neer'. Inderdaad, de titel van Glenn's partyknaller. De opvolger van 'Handjes'! 'Links, rechts, op en neer' is per direct beschikbaar c.q. te downloaden via de bekende kanalen. Het zeer aanstekelijke nummer wordt gezongen door feestzanger Glenn van Dijk, bekend van de partyknaller van vorig jaar 'Handjes'. 

Wendy Rivers lanceert 'Nummer 1'
13-01-2016 16:05:00

De nieuwe single van Wendy Rivers heet 'Nummer 1'. De singletitel zet je even op het verkeerde been, want het gaat juist over dat je samen sterker staat. In de bijbehorende videoclip toont Wendy, dat anderen ook het succes mogelijk maken. Van gezin tot publiek.Het liedje is geproduceerd door Studio Frank van Etten. De tekst is geschreven door Willie Oosterhuis. Frank van Etten en Wendy Rivers werken samen aan nieuwe liedjes Er staat zelfs weer een duet in de planning.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop