RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Edison voor Tino Martin
22-03-2016 11:08:00

Tino Martin heeft de befaamde Edison pop prijs in de categorie Volksmuziek in de wacht weten te slepen met zijn album ‘Jij liet me vallen’. De  uitreiking vond plaats in The Harbour Club te Amsterdam.  Het is de tweede grote prijs die Tino dit jaar mocht ontvangen. In januari kreeg hij de Koos Alberts Award uitgereikt in de categorie ‘Populairste single’.

Albumpresentatie ‘30 jaar Colinda’ op 6 mei in Tilburg
21-03-2016 21:49:00

Op vrijdag 6 mei 2016 presenteert Colinda haar nieuwe album ’30 jaar Colinda’. De Brabantse zangeres kreeg landelijke bekendheid met de grote hit ‘Kom dans met mij Colinda. Na haar succesvolle solocarrière was ze in 1993 de vervangster van Marianne Weber in "Het Holland Duo". Na enkele succesvolle jaren waarin diverse singles en albums zijn uitgebracht werd het stokje overgedragen aan een andere zangeres om tijd te maken voor haar gezin. Sinds 2010 is Colinda weer volop met haar solocarrière bezig. Tal van singles passeerden ondertussen de revue. Op 10 oktober 2014 lanceerde ze het album "Dat komt allemaal door jou". Begin 2015 dook ze samen met haar dochter Daisy de studio van Harald Queens in om de feestknaller ‘Mannen mannen, mannen" op te nemen’. 

Video 'Met Mij' van Gers Pardoel nu te bekijken
21-03-2016 14:48:00

De clip van 'Met mij', hoe kort eigenlijk ook, vertelt een heel verhaal vertelt Gers trots. Het idee komt namelijk uit zijn koker. ,,Ik vind dat een clip iets extra’s mag bieden, een tweede verhaallijn naast het nummer zelf. Dit idee kwam vlak voordat we gingen draaien pas bij me op." Hij legt uit: ,,Het leek mij tof om wat eerst nog verkeerde bedoelingen lijken tóch goed te laten zijn. Word ik eerst nog bedwelmd, blijkt het later voor een surpriseparty te zijn. We hebben er drie dagen over gedaan uiteindelijk en ik ben ontzettend blij met het resultaat. 

John de Bever bezorgt twee miljoen fans een lachstuip
21-03-2016 10:26:00

Het lijkt uit te monden in een regelrechte nationale epidemie: twee miljoen landgenoten zijn inmiddels compleet bevangen door een bijzonder lachvirus, veroorzaakt door een opzienbarende videoclip van zanger John de Bever. En muzikaal Nederland is gewaarschuwd: het ‘besmettingsgevaar’ is nog lang niet geweken. Het meest hilarische is dat de áánstichter van alle vrolijkheid, volkszanger John de Bever, zelf nog het allerhardst lacht. Zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ scoorde binnen precies één jaar namelijk meer dan 2.000.000 YouTube views. Ook de vervolgsingle ‘Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap’ lijkt feestminnend Nederland compleet te veroveren.

Jubileum jaar ‘20 jaar Jan Smit’ begint vandaag met een nummer 1-Hit
21-03-2016 10:19:00

Vandaag is de gloednieuwe single van Jan Smit getiteld ‘De hoeken van de kamer’ verschenen. Deze kersverse single-release luidt het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar in. ‘20 Jaar Jan Smit’ staat in het teken van bijzondere releases, acties en een uitgebreide ‘Elfstedentour’ waar de aankomende week meer nieuws over naar buiten zal komen.  ‘20 jaar Jan Smit’ gaan we vieren! ‘De hoeken van de kamer’ heeft reeds de nummer 1 positie in de Itunes charts weten te veroveren.

RADIONL geeft i.s.m. Invicta Watch een groot aantal horloges t.w.v. € 450.00 weg
20-03-2016 23:21:00

De Zomertijd gaat weer in tijdens de nacht van 26 op 27 maart 2016. Dat betekent dat de klok weer moet worden verzet. RADIONL heeft daarom i.s.m. Invicta Watch een leuke actie bedacht. Hoor jij deze week tijdens de live programma's op RADIONL een lied met het woord TIJD in de titel voorbij komen? Sms dan NL spatie TIJD + Je naam en woonplaats naar 3010. Je maakt dan in ieder programma kans op een prachtig horloge t.w.v. € 450.00. Deze actie loopt van maandag 21 maart 2016 t/m vrijdag 25 maart 2016.

3JS samen met Terre des Hommes en Radmilo Soda in actie tegen kinderuitbuiting
20-03-2016 22:57:00

Op zondag 3 april 2016 geeft Radmilo (personal trainer van het programma Obese en ex-professioneel bokser) in sportcenter Time Out in Capelle aan den IJssel een boksclinic en een lifestyle-lezing. De opbrengst van dit evenement gaat naar de strijd tegen kinderuitbuiting. Schrijf je in voor dit exclusieve event want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je krijgt dan niet alleen een boksclinic van de voormalig bokser, in een lezing deelt hij ook zijn visie op voeding en lifestyle. Deelname kost €45 per persoon. De 3 JS en o.a. Dolores Leeuwin doen mee! 

Wim Liebers (Sunstreams en Summersound) overleden
20-03-2016 16:30:00

Dhr. Gerrie Diaz maakt via het contactformulier op www.tvoranje.nl bekend dat de familie van Wim Liebers op zaterdag 19 maart jl bekend heeft gemaakt dat Wim is overleden. Wim Liebers stond in Groesbeek beter bekend als Wim dn Bul. Liebers was een van de grootste artiesten uit Groesbeek en bekend als de leadzanger van The Sunstreams (tot 1995) en daarna Summersound. Al vanaf jongs af aan, Wim was 9, was hij gek op met name Oostenrijkse muziek. Na een accordeoncursus gevolgd te hebben kreeg Wim niet veel later zijn eerste eigen accordeon.

Laura van den Elzen wederom door naar volgende ronde in Jamaica
20-03-2016 16:18:00

Laura van den Elzen is heel gelukkig met het bereiken van de volgende ronde van 'Deutschland sucht den Superstar' in Jamaica. Het zat Laura niet mee in deze ronde. Ze moest in Jamaica naar het ziekenhuis met als diagnose longontsteking. Laura was toch heel gelukkig met het commentaar van de jury: "Vanwege haar krachtige stem en performance in de laatste shows is Laura een ronde verder".  Het jonge talent laat weten er alles aan te doen om weer terug te komen en haar droom waar te maken om in de live show terecht te komen. Haar eerste doel is nu om weer gezond te worden en om wederom een ronde verder te komen op 2 april.

Zondag 20 maart special over De Zware Jongens op TV Oranje
20-03-2016 06:26:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 20 maart zie je een TV Oranje Special over De Zware Jongens. TV Oranje zoekt het duo op in het Friese Witmarsum, waar hun boekingskantoor BME Bookings is gevestigd.

Nieuwe single van Roy Geerts herbergt een heerlijk tempo met een eigentijdse sound
19-03-2016 13:47:00

Ondanks dat Roy Geerts pas in maart 2016 zijn eerste jaar als artiest viert, is het al de 4e single van de Brabantse zanger die inmiddels al aardig bekend aan het worden is door zijn vlotte meezingers. Zijn nieuwe single heet “Wat ben jij voor een vrouw” en is een lekkere vlotte single met een heerlijk tempo en een eigentijdse sound. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman die tot nu toe al zijn singles produceerde maakte hij wederom een commerciële single die een heel goede opvolger is van de feestmedley.

Party Dj Ramon lanceert 'Sunrise'
19-03-2016 13:19:00

Sunrise......met deze titel en het voorjaar in het vooruitzicht, is dit een potentiële zomerknaller voor Party DJ Ramon. Na diverse uitstapjes op de Hollandse tour is hij toch weer terug bij zijn muziek waar zijn hart ligt. Nadat hij een echte hit scoorde met 'Goal Pra Holanda bracht hij de opvolger 'The BBQ Song' samen uit met Soundstudio Deyoso. Hij kreeg de smaak daar echt te pakken en volgt nu zijn eigen weg in de muziekstijl die goed bij hem past. 'Sunrise' is een onvervalste danceplaat waar Party Dj Ramon helemaal in los gaat. 

Like TV Oranje en win het nieuwe album van Henk Dissel
18-03-2016 19:33:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 13.100 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 13.200 likes bereiken, gaan we 'Stap voor Stap' verloten, het nieuwe dubbelalbum van Henk Dissel. De afgelopen jaren heeft Henk met succesvolle singles bewezen dat hij niet meer weg te denken is uit het Nederlandse muzieklandschap. 

Nieuwe single voor de zingende zussen Sarah & Julia
18-03-2016 17:12:00

De populaire zingende zussen Sarah & Julia hebben vandaag een nieuwe single uitgebracht, getiteld 'Dance Like Nobody’s Watching'. Bij de single hoort een videoclip en daarin zijn zij niet alleen zelf te zien; vorige maand deden ze een oproep op social media en dat leidde tot talloze ingestuurde filmpjes van fans die zelf ‘dansen alsof er niemand meekijkt’. In de single en de videoclip roepen Sarah & Julia iedereen op om lekker vrij te dansen. Dit illustreren ze door zelf op allerlei locaties in Rotterdam mensen te ‘bespieden’, en uiteindelijk met ze mee te dansen. 

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
18-03-2016 17:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 21 maart is dat ‘Allermooiste Glimlach', de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Het nummer is afkomstig van zijn derde album ‘Op Weg’, dat onlangs verscheen. Het is een heerlijk uptempo liedje dat nu het voorjaar voor de deur staat een logische keuze is. Een geweldige plaat die in de kroegen en op de festivals voor heel veel feest en gezelligheid zal gaan zorgen. Kortom: een echte Bronkhorst-plaat. De clip van het nummer is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Ron Besselink viert 10-jarig jubileum in ’s Hertogenbosch
18-03-2016 16:17:00

Op zondag 29 mei 2016 staat Café de Sjang aan de Graafseweg 141 in ’s Hertogenbosch in het teken van het 10 jarige jubileum van Ron Besselink. Meewerkende artiesten zijn: Leen Zijlmans, Jack van Raamsdonk, Karin Welsing, Mario Veltman, Guney, Peter van der Velden, Diana Dekkers, Wiellie Kraus, Dave van We;;, Robert den Brok, Patrick Gerets, Essie Gold, Britt Besselink, Jamie van Boxtel en Celine van Bussel. De aanvang is vanaf 16.00 uur, de zaal gaat open om 15.30 uur en de enrtee bedraagt inclusief z’n nieuwe single € 10.00. Vrienden hadden hem destijds ingeschreven voor de talentenjacht ‘Levenslied den Bosch’ die hij won. ‘Zo is het balletje gaan rollen, legt Ron uit. Ondertussen zijn er 7 singles van hem verschenen. 

Nieuwe single voor Hanny-D
18-03-2016 15:14:00

Hanny-D presenteert aan de vooravond van de zomer van 2016 de klassieker 'La Bamba', maar dan wel in een typisch en uitsluitend bij deze sympathieke Belgische passend muzikaal jasje. De Koningin van de covers, zoals ze genoemd wordt bracht de afgelopen jaren al diverse nummers waaronder 'Heb je even voor mij', 'You know I love you' en 'Non non rien a change' . Ook haar albums weten de weg naar de fans te vinden. Haar eind 2015 verschenen album 'Sleutel van de Liefde'kent nog steeds leuke verkoopcijfers.

Evert Wolters is Regioheld bij RADIONL
18-03-2016 15:02:00

Evert Wolters is vanaf maandag 21 maart regioheld bij RADIONL. Dat houdt in dat z’n nieuwe single “Alsof morgen niet bestaat” twee weken in de spotlight wordt gezet in het middagprogramma van RADIONL. Daarnaast is Evert op dinsdag 22 maart as. te gast in het RADIONL programma ‘Op volle kracht’ van Hessel Wijkstra. De in Emmen geboren en getogen zanger is een neef van Jannes die hem in 2013  in contact bracht met producer/tekstschrijver Martin Sterken uit Valthermond. 

‘Het Jaor Deur (met Drentse kinderliedties)’ is een gloednieuw kinderliedjesproject
17-03-2016 20:28:00

‘Het Jaor Deur (met Drentse kinderliedties)’ is een gloednieuw kinderliedjesproject, dat twintig nieuwe Drentse kinderliedjes oplevert die bij allerlei speciale momenten van het jaar gezongen kunnen worden (denk aan: Kerst, Sinterklaas, Pasen, vakantie, feest, verjaardag en schoolreis). Ook vormen deze liedjes de rode draad tijdens een uniek kindersongfestival dat uitgezonden wordt door RTV Drenthe in december 2016. Binnenkort ontvangen Drentse kinderen in de basisschoolleeftijd een uitnodiging om zich aan te melden voor dit songfestival. 'Het Jaor Deur (met Drentse kinderliedties)' is een initiatief van een projectgroep bestaande uit zangeres Martijje, Jan Germs , Jan Kruimink, Marinus Scholten en projectpartner RTV Drenthe. 

Groot theaterconcert Ruth Jacott op 2e Paasdag in Scheveningen
17-03-2016 13:33:00

Op maandag 28 maart (2e Paasdag) geeft Ruth Jacott 2 grote concerten in het Circustheater Scheveningen. Het middag concert was binnen een mum van tijd helemaal uitverkocht dus geeft ze een extra concert om 20.00 uur. Dit avondconcert is het 100e Sterren aan Zee concert. Om dit te vieren ontvangt u nu tijdelijk bij 2 kaarten haar nieuwe CD & Goodie Bag met onder andere 2 luxe, bedrukte glazen en natuurlijk nog veel meer! Er zijn twee x 100 Goodie Bags beschikbaar dus wees er snel bij!*

Holland Zingt Hazes keert in 2017 terug met jubileumeditie
17-03-2016 12:48:00

Ook in 2017 komt Holland Zingt Hazes terug in de Ziggo Dome. Na het succes van de afgelopen vier jaar, maakt producent Stage Entertainment vandaag bekend dat de Ziggo Dome op 23, 24 en 25 maart 2017 voor het vijfde jaar op rij de deuren opent van de grootste bruine kroeg van Nederland. Later dit jaar wordt de line-up bekend gemaakt. Tickets voor deze jubileumeditie zijn vandaag vanaf 20.00 uur verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl.

Melanie Beense opent brasserie Casa Beense in Spanje
17-03-2016 12:40:00

Melanie Beense opent in de Spaanse badplaats Carihuela ( Torremolinos) een brasserie. ‘Mijn vader en moeder kregen tijdens hun vakantie in Spanje te horen dat er een zaak te koop stond aan de Boulevard. Ze wisten dat het een droom van me was om ooit iets in Spanje te beginnen. Mijn vriend Casper en ik zijn allebei liefhebbers van de Spaanse zon, houden van lekker eten en zorgen graag voor mensen. Met z’n viertjes zijn we om tafel gaan zitten en waren het er allemaal over eens dat we deze unieke kans niet moesten laten schieten. We hebben daarom besloten om het pand te kopen’, vertelt de trotse dochter van Peter Beense.

Weekblad Privé ontdekt Hessel Wijkstra en Tina Trucker
17-03-2016 11:08:00

Het duet 'Truckdrivers' van Tina Trucker en Hessel Wijkstra was voor Jan Uriot van weekblad Privé een reden om aandacht te schenken aan dit gelegenheidsduo. De bezoekers die tijdens de TV opnamen van 'Toppers van Oranje' bij Harders Plaza in Harderwijk aanwezig waren kregen de primeur. Tina is een boegbeeld in de transportwereld. Ze was één van de eerste vrouwen die plaats nam achter het stuur in een grote truck. 

Etienne Alvares komt met opvolger
17-03-2016 10:40:00

Etienne Alvares staat al jaren voor feest, polonaise en gezelligheid en hij bezit werkelijk alle bestanddelen die nodig zijn om elke feesttent op zijn grondvesten te laten schudden. Onlangs wist hij te scoren met de single “Maar Eens Kom Ik Naar Jou” en nu is de opvolger verschenen, getiteld “De Kracht”. Etienne is afkomstig uit Zaandam waar hij in 1963 is geboren en al jarenlang woonachtig in het Brabantse Oss. Etienne begon zijn muzikale carrière als DJ maar al snel ontdekt hij dat hij kon zingen.

11 jarige Jamie van Boxtel presenteert vol trots zijn nieuwe single 'Dit liedje'
17-03-2016 10:37:00

De 11 jarige uit Vlijmen afkomstige Jamie van Boxtel presenteert vol trots zijn nieuwe single “Dit Liedje”. Jamie van Boxtel beschikt over een natuurlijk talent wat op zijn jonge leeftijd al tot uiting komt. Zingen is dan ook, samen met voetbal en vissen, zijn grote passie en hij droomt ervan om de top te bereiken. Met zijn nieuwe single “Dit Liedje” worden dan ook de eerste stappen in die richting gezet. Eerder bracht Jamie al de twee singles op de markt en met zijn nieuwe single laat Jamie zien dat hij een flinke stap voorwaarts heeft gemaakt en klaar is voor het “grotere” werk.

Optredens van Helemaal Hollands gaan ondanks verwondingen Leo gewoon door
16-03-2016 17:33:00

Momenteel verblijven Carlo en Leo, oftewel Helemaal Hollands in het Oostenrijkse Mittelberg. Vandaag liep de dag anders dan gepland. Leo Langstraat is gevallen op zijn ski en dat heeft geresulteerd in een flinke vleeswond in zijn bovenbeen. Hij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis waar een arts de wond van binnen en buiten heeft gehecht. Als advies kreeg Leo om z'n been zoveel mogelijk omhoog te houden. De geplande optredens dit weekend gaan vooralsnog gewoon door. Helemaal Hollands is erg te spreken over de snelheid en de zorg van de Oostenrijkse medische dienst. Uiteraard wensen we Leo beterschap.

Jeroen van Broekhoven lanceert debuutsingle
16-03-2016 10:38:00

Eindelijk komt de eerste single “Verliefd” van Jeroen van Broekhoven uit op het STC Records label. Een nieuwe Nederlandstalige zanger op een nieuw platenlabel. Al vanaf zijn jeugd wilde Jeroen entertainer worden. Als kleine jongen deed hij mee aan playbackshows op school. Later, waar dan ook ter wereld, pakte hij de microfoon bij elke karaoke show. Vanaf zijn 18e is hij zijn eigen liedjes gaan schrijven en die werden op vrienden- en familiefeestjes ten gehore gebracht en altijd met gejuich ontvangen en meegezongen.

3FM Schaal van Rigter voor Douwe Bob
16-03-2016 10:26:00

3FM dj Giel Beelen verraste Douwe Bob zojuist met de Schaal van Rigter. In de ochtendshow Giel! (VARA) kreeg de zanger de 3FM Award voor de meest gedraaide Nederlandse single op NPO 3FM. De singer-songwriter pakt deze prijs voor zijn zomerse hit ‘Sweet Sunshine’. De Schaal van Rigter is onderdeel van de 3FM Awards. Douwe Bob maakt kans op nog drie 3FM Awards, in de categorie Beste zanger, Beste artiest pop en Beste single, eveneens voor de track ‘Sweet Sunshine’. 

Huub Adriaens kijkt terug naar zijn verleden
16-03-2016 10:12:00

Met ‘Kiek Neet Um’ dat Huub in 2004 lanceerde na ‘Mien Leef Mam’ wist de volkszanger populariteit in Maastricht te winnen. Er volgden hierna ‘Traone vaan gelök’ en ’E Deil Vaan Mie Leve’. De teksten schreef Adriaens grotendeels zelf met ervaringen van zijn eigen en uit zijn leven. Huub Adriaens wist hiermee tot tweemaal toe een volle Markt in Maastricht te realiseren. Wel moest de zanger, net zoals iedereen, tegenslagen en gemist hierna incasseren.

Clip 'Monika' van Wietse van Tol online
16-03-2016 09:49:00

In de eerste week van februari maakte Bart van den Bend van BR Music Productions bekend dat hij Wietse Van Tol uit Hattemerbroek een unieke kans gunde.Wietse had in de loop der jaren als de zingende scooterrijder al een behoorlijke reputatie opgebouwd in de regio Zwolle. Een filmpje op Facebook waarin Wietse iets voor de grap zong, was de aanleiding van Bart om met hem in contact te komen. Wietse en BR Music Producties hebben besloten om te gaan samenwerken.

Talkshow ‘Aanschoevm bie Fokko’ weer van start
15-03-2016 20:33:00

Op verzoek van BSV ‘De Hoogte’ gaat Fokko Kramer bekend van zijn stukjes in de Loeks, weer een aantal talkshows doen. De eerste talkshow is op zondag 3 april 2016 tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Gasten die aan zullen schuiven komen uit diverse werkvelden, hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld sport, kunst en cultuur, een accordeonist, buikdanseres, dichteres, schilderes en een kindsterretje. Maar ook een cabaretier en een aantal Nederlandstalige zangers. Een hoogtepunt in de reeks is bijvoorbeeld de komst Gré Parelmoer, op zondag 1 mei. 

Dutch Valley verwelkomt meer dan 115 artiesten en acts
15-03-2016 09:28:00

Zojuist maakt de organisatie van het gezelligste feest van Nederland de volledige line up bekend. Verdeeld over 9 podia zullen op 20 augustus meer dan 115 artiesten en acts deze zomer optreden in Velsen Valley Spaarnwoude. Op de mainstage worden De Jeugd van Tegenwoordig, Within Temptation, Nielson, Memphis Maniacs en De Loco Loco Discoshow toegevoegd. 

Spannende ontknoping bij The Clash of the Cover Bands
14-03-2016 22:24:00

De grootste jaarlijkse bandcompetitie The Clash of Cover Bands zal op 23 april haar finale beleven. In het afgelopen jaar hebben maar liefst 1.200 coverbands uit de Benelux gestreden voor een finaleplek. Uiteindelijk zijn er negen bands overgebleven die in het Klokgebouw in Eindhoven om de felbegeerde hoofdprijs zullen strijden. 

Laura van den Elzen wederom succes in Jamaica in 'Deutschland sucht den Superstar'
13-03-2016 17:50:00

Laura van den Elzen is in Jamaica weer door naar de volgende ronde in Deutschland sucht den Superstar. Het nummer Sway van Dean Martin was niet echt een nummer uit het genre van Laura maar de jury en in het bijzonder Dieter Bohlen (de grote man van Modern Talking) was positief verast. Hij vond het een andere kant van Laura " Ik weet dat het niet jou genre is maar ik vind dat je het echt goed gedaan hebt, en ik vind het mooi om je ook te zien in een rustig nummer". aldus Dieter Bohlen. 

René Karst vlogt al een week als DE VLOGGENDE HOLLANDER!
13-03-2016 17:07:00

'Waar ben ik aan begonnen'.....zal René Karst gedacht hebben na het aankondigen dat hij dagelijks een vlog ging maken. Als artiest maakt hij leuke dingen mee. Vaak op lokaties en met mensen waar je normaal dagelijks niet mee in contact komt. 'Wanneer ik weer eens vertel dat ik met een Artiestenreis mee ga naar Oostenrijk, Spanje of Turkije krijg ik tientallen mailtjes en reacties dat men mijn koffers wel wil dragen of men mijn privé chauffeur wil worden', vertelt René. Zijn kinderen vinden hem vaak ouderwets en niet van deze tijd als het om de sociale media gaat. 

Zondag 13 maart special over Wesley Klein op TV Oranje
13-03-2016 09:31:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 13 maart zie je een TV Oranje Special over zanger Wesley Klein. TV Oranje zoekt hem op in zijn thuisstad Leiden.

Wally Mckey bezingt opnieuw de liefde in nieuwe single
13-03-2016 00:12:00

Wally Mckey is deze keer wederom de liefdevolle toer opgegaan met zijn nieuwe single 'Mijn hart klopt slechts voor jou'. Na enkele nummers over minder leuke ervaringen bezingt hij opnieuw de liefde, uiteraard op een naar zijn gewoonte leuke manier. Het nummer werd speciaal voor hem geschreven door de Oost-Vlaamse Johny Neirinck die ook al voor de Pita Boys schreef. Voor de tekst zorgde John Collee. Wally was steeds al een liefhebber van het genre. Het lag dan ook in de lijn van de verwachtingen dat hij opnieuw met een typisch schla gernummer komt.

RADIONL Café in de Moskitobar overtreft alle verwachtingen
12-03-2016 17:41:00

De afgelopen maanden stonden de vrijdagavonden van RADIONL veelal in het teken van het RADIONL Café. De laatste editie van dit seizoen werd uitgezonden vanuit de Moskitobar in het Oostenrijkse Westendorf. Uitbater Claus Ziepl is al een aantal jaren bevriend met RADIONL presentatoren Hessel Wijkstra en Alfred Voogd. Hij nodigde hen uit om de Moskitobar op 11 maart om te toveren tot RADIONL Café.

Nieuwe single 'De hoeken van de kamer' luidt ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar in
12-03-2016 09:43:00

Op 20 Maart verschijnt de gloednieuwe single van Jan Smit getiteld ‘De hoeken van de kamer’. Deze kersverse single-release luidt dan ook het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar in. ‘De hoeken van de kamer’ is o.a geschreven door Jan zelf en zijn vaste bandlid Edwin de Groot. De track is geproduceerd door Thomas Tol. Het liedje is vrolijk en een tikje ondeugend. “Ik wil graag de fans blij maken met liedjes die ze in volle borst kunnen meezingen en ‘De hoeken van de kamer’ gaat ze zeker niet teleurstellen” aldus Jan Smit.

John de Bever heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
11-03-2016 23:42:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 maart is dat ‘Oh was ik maar rijk en niet zo knap', de nieuwe single van John de Bever. Feestminnend Nederland wordt zonder twijfel verrast door dit aanstekelijke nieuwe liedje. De humoristische tekst, die erom vráágt meegezongen te worden, wordt vergezeld door een verrassend vrolijke en opzwepende melodie. De clip van het nummer, waarin het verhaal op een komische manier wordt uitgebeeld, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: