RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Neem een Kerstwens op bij TV Oranje
25-11-2015 19:45:00

Begin december vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn twee dagen van harte welkom in de studio in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. De opnamedagen zijn zondag 6 december van 12.00 uur tot 20.00 uur en maandag 7 december van 17.00 uur tot 20.00 uur. Om je als artiest aan te melden (of voor meer informatie) kun je een mailtje sturen naar showflits@tvoranje.nl.

Ricardo Brinkman laat weer eens van zich horen
25-11-2015 19:13:00

Ricardo Brinkman wordt in 1984 geboren in Arnhem. Als kleine jongen wist hij al dat hij wat in de muziek wilde gaan doen. Ricardo heeft eigenlijk het muzikale talent doorgezet van zijn zus. Zijn zus heeft tot haar 10e keyboard gespeeld. Ricardo was een beetje jaloers en wou ook keyboard spelen.  Toen zijn zus er geen tijd meer voor had is hij daarmee verder gegaan. Hij was toen  zeven en leerde uit zich zelf keyboard spelen. ‘Eerst begon ik met een Keyboard gevolgd door trompet, accordeon en gitaar.

Eerste eigen single voor Jimmy Wierenga
25-11-2015 18:47:00

De uit Groningen afkomstige zanger Jimmy Wierenga, ook wel de Groninger Elvis genoemd, heeft zijn snode plannen omgezet in werkelijkheid en wel een eigen officiële cd. Jimmy is van vroeg af aan al een grote fan van Elvis en zingt dan ook al jaren zijn favoriete nummers van deze gerenommeerde zanger. Jimmy heeft dan ook de uitmuntende sound van Elvis want als je je ogen sluit, denkt je echt dat Elvis er staat te zingen. De keuze van hem is gevallen op “Don't be cruel” en als “tribute to Elvis” het bonusnummer “Poor man's gold”.

'Vind het geluk'.........nieuwe single van Monique Heegen
25-11-2015 18:41:00

Vind het geluk in kleine dingen, vier het leven elke dag. Het zijn juist de kleine dingen die je een geluksgevoel geven en je dag inkleuren. Deze boodschap, omwikkelt met vrolijke schlagerpopklanken, wil Monique Heegen met haar nieuwe single overbrengen. Het is een feelgood liedje die in deze periode van donkere dagen hopelijk menigeen een geluksmomentje zal bezorgen. Marléne Stompé schreef de tekst en Jeroen Dirksen tekende voor het arrangement', vertelt de uit Emmen afkomstige zangeres.

Theodoor presenteert op 19 december z'n eigen geschreven kerstnummer
25-11-2015 18:16:00

Op zondag 19 december 2015 organiseert Theodoor z'n eerste Christmas Party bij uitgaansgelegenheid 'Hometown', Boshuizerlaan 1 in Leiden. Tijdens dit festijn lanceert hij tevens z’n kerstsingle ‘Zo moet Kerstmis zijn’, welke hij samen met z’n vaste producer Manfred Jongenelis geschreven.  Robert ten Brink wordt zelfs in de tekst genoemd om de ware liefde te vinden voor deze bijzondere dagen. De single verschijnt op het Smaragd Music label. Er zijn gastoptredens van Tino Martin, Mike Peterson, Manfred Jongenelis, Rinus Werrens, John Zoet en Ramon Beense. Mijn collega DJ Elmar van UnityNL zal het geheel presenteren', vertelt Theodoor.

Franky Stardust brengt exclusief nummer uit voor Serious Request
25-11-2015 17:31:00

Franky Stardust die samen met Johnny Valentino het feestduo Franky&Johnny vormt heeft besloten om speciaal voor 3FM’s Serious Request een gevoelig solo nummer uit te brengen. We leerden Franky Stardust vanaf begin dit jaar kennen met de singles “Hé schat, weet je dat?” en “De Liefde”, waarmee hij vol gas het hele land doorkruiste en menig podium of radiostudio volledig op z’n kop zette. Als eerste indruk is Franky Stardust dan ook een zanger/entertainer pur sang met als doel om er samen met zijn publiek een zo’n groot mogelijk feest van te maken. 

O’G3NE ambassadeur van Stichting ALS Nederland
25-11-2015 17:18:00

De populaire meidengroep O’G3NE gaat zich als ambassadeur structureel inzetten voor het vergroten van de bekendheid van de dodelijke spier- en zenuwziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) en het werven van fondsen voor Stichting ALS Nederland om daarmee wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van de ziekte.

Bob Offenberg brengt nieuwe single uit op het NRGY label
25-11-2015 07:34:00

Bob Offenberg was afgelopen juni uitgenodigd om op te treden tijdens een haringparty in Hilversum. Tom Peters van platenmaatschappij NRGY was daar ook aanwezig en Bob raakte met hem in gesprek. Qua optreden had de platenbaas hem al zeker een jaar of zes niet meer gezien. Wel was hij op de hoogte van zijn uitgebrachte singles. ‘Het gesprek kreeg een positieve wending. Omdat ik volwassener ben geworden, ik ben nu 19 jaar, zag Tom wel mogelijkheden om samen te gaan werken. Het gros van de uitgebrachte singles verschenen op m’n eigen label. 

Double Orange blaast ‘Jij bent mij leven’ nieuw leven in
24-11-2015 20:54:00

Petry en Ruud hebben al een behoorlijke muzikale loopbaan achter de rug.  In 2005 werden ze bekend als Sjonnie & Anita. Die naam werd in 2010 vervangen door Max & Macy . Enkele maanden geleden besloten ze om als Double Orange een nieuwe start te maken.‘In 2007 brachten we ons eerste album ’Stralen als sterren’ uit met daarop een aantal gezellige liedjes waaronder onze nieuwe single ‘Jij bent mijn leven’. Het album heeft niet de aandacht gekregen waar we op hoopten. Om het een tweede kans te geven brengen wij het album opnieuw uit. 

Holland Zingt Hazes 2016 maakt eerste namen bekend
24-11-2015 18:58:00

Vandaag zijn de eerste namen uit de indrukwekkende line-up aan sterren bekend gemaakt voor Holland Zingt Hazes 2016. Net als voorgaande jaren presenteren Roxeanne en André Jr. Hazes samen met Jeroen van der Boom als muzikale gastheer het concert met alle Hazes-hits. Dit jaar keren wegens groot succes Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Danny de Munk en Peter Beense terug op het Hazes podium. Daarnaast zijn niemand minder dan Lange Frans en ‘The Voice Of Holland’ ontdekking Sjors van der Panne enkele van de nieuwe namen.

Tino Martin komt met kerstnummer
24-11-2015 18:23:00

Ter afsluiting van een voor hem geweldig jaar heeft Tino Martin de kerstsingle 'Mijn eerste kerst zonder jou' opgenomen. Het oorspronkelijk Italiaanse nummer werd geschreven door Eros Ramazotti. John van Katwijk heeft er vervolgens een Nederlandstalige tekst opgeschreven. De productie was wederom in handen van z'n vaste Justin Pieplenbosch en het geheel werd opgenomen bij Studio One in Enschede. Bij de start van 2016 zal begonnen worden met nieuw materiaal voor een volgende single en album. 

Videoclip John de Bever trekt ruim miljoen kijkers
24-11-2015 18:09:00

Heel Nederland blijkt volkomen in de ban van de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever. En die lach krijgen we voorlopig inderdaad niet meer van zijn sympathieke gelaat, want de bijbehorende videoclip is inmiddels ruim een miljoen keer bekeken op Youtube én het aantal viewers blijft toenemen! John de Bever is even blij als verrast met het grote, nationale succes. Na de release vorige week van zijn weergaloze duet ‘Dat Is De Liefde’ met Marianne Weber lijkt hij muzikaal Nederland nu definitief te veroveren.

Michelle Okken mag optreden in Ahoy Rotterdam
23-11-2015 21:54:00

Vraag Michelle wat haar grootste droom is en ze zegt: 'Optreden in Ahoy'. Michelle had niet durven dromen dat deze wens eerder in vervulling zou gaan dan verwacht. Tijdens de Winter-Fair in Ahoy Rotterdam gaat het dan toch echt gebeuren. Op 6 december a.s. zal het 13 jarige talent optreden tijdens dit winter evenement. Hiervoor gaan alle credits naar Beljaars Evenementen en niet te vergeten naar de zangkwaliteiten van Michelle zelf. Op dit moment is ze haar zelf aan het klaarstomen voor dit grote evenement, wat op vrij korte termijn zal gaan plaatsvinden.

'Mooie schoonheid'.....nieuwe single van Johnny van Veldhoven
23-11-2015 18:51:00

Met een cover van het bekende nummer 'Disco Inferno', waarmee The Trammps in 1976 een wereldhit wisten te behalen, hoopt Johnny van Veldhoven op een landelijk hitje. Ik hoorde het originele nummer vaak op de radio voorbij komen en besloot hiermee iets te gaan doen. Daarom heb ik er een Nederlandstalige tekst op geschreven en er een nieuwe muziek stijl ondergeplaatst. Met bepaalde trance effecten en veel sporen koorwerk heeft het nummer de sound gekregen waar we naar toe hebben gewerkt. Als titel heb ik voor 'Mooie schoonheid' gekozen. ...

Rob Zorn gaat kerstnummer opnemen
23-11-2015 18:42:00

Rob Zorn heeft een afspraak gemaakt met Manfred Jongenelis om een kerstnummer op te nemen. 'Ik ga een nummer opnemen waarvan de muziek geschreven is door Frank van Etten en de tekst door Frank van Etten en mijzelf. Het is echt een supermooi gevoelig nummer. Als het klaar is dan zal ik het als kerstkado op mijn Facebookpagina gratis ter downloaden zetten. Het enige wat ik dan hoop is dat iedereen het zal delen zodat het nummer overal te horen zal zijn..

Eerste namen Nacht van Oranje 2016 bekend; kaartverkoop aanstaande vrijdag van start
23-11-2015 17:41:00

Op 26 april 2016 is het zover: de 24e editie van de Nacht van Oranje. Met louter en alleen Hollandse topartiesten wordt het op de avond voor Koningsdag opnieuw een weergaloos Hollands muziekfeest in Ahoy Rotterdam. Speciaal is het optreden van Anita Meijer, die wordt herenigd met Lee Towers om meezingklassieker 'Run To Me' ten gehore te brengen. Verder is, uiteraard, Wolter Kroes van de partij en zullen de heren van GENTS het Oranjefestijn weer opluisteren met gezellige hitmedleys. Debutanten zijn er ook: Tino Martin en John de Bever.

Kijk gratis naar TV Oranje, SchlagerTV en Sinterklaas TV!
23-11-2015 17:27:00

Sinterklaas TVTV Oranje bestaat 10 jaar. En dat vieren we met diverse leuke acties. Zo kun je tot 1 januari 2016 gratis kijken naar de livestream van TV Oranje! Daar krijg je SchlagerTV, de Duitstalige zusterzender van TV Oranje, dan nog eens gratis bij. En tot en met zondag 6 december kun je ook nog eens onbeperkt kijken en luisteren naar Sinterklaas TV, met de leukste Sinterklaasclips! Om te kunnen kijken moet je je eerst aanmelden. Dat verplicht je tot niets en je kunt meteen gebruik maken van onze livestreams! Klik hier om je aan te melden

Alberto Nicolay schrijft lied voor z’n vader
22-11-2015 19:54:00

'Vader en Zoon’ is de titel van de autobiografische single die Alberto Nicolay voor z’n vader heeft geschreven. Alberto werd geïnspireerd door de situatie waarin zijn vader en moeder zijn beland. ‘Mijn vader heeft de zorg van mijn demente moeder op zich genomen en verblijft daarnaast drie dagen per week alleen in z’n huisje in Purmerend’, vertelt Alberto. ‘Op 24 augustus was m’n vader jarig. Omdat ik hem wilde verrassen had ik hem bij mij thuis uitgenodigd. Ik had hem op een stoel midden in de kamer gezet en vertelde dat ik speciaal voor hem ‘Vader en zoon’ had opgenomen. 

'In het stamcafeetje aan de oliekade'...feestkneiter van het nieuwe Brabantse feestduo D&D
22-11-2015 17:39:00

Het nieuwe Brabantse feestduo D&D bestaat uit de muziekvrienden Dennis en Dave, die beiden een grote passie voor Nederlandstalige muziek hebben. Tijdens een avondje stappen met vrienden, belanden ze regelmatig op het podium. Hierdoor ontstond het idee om samen een duo te vormen. Ze trokken de stoute schoenen aan en benaderde de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman (die hits maakte met Henk Bernard, Double Dj’s, Bobby Prins e.v.a.) om hun eerste plaat te produceren.

Charlotte schrijft zelf de tekst van haar nieuwe single 'Lieve Pappie'
22-11-2015 17:23:00

De 29 jarige Charlotte uit Emmen is terug, en beter dan ooit. Maar wie is Charlotte nu eigenlijk. Op het internet wordt zij ‘de zingende boerin uit Drenthe’ genoemd. In het dagelijks leven is zij boerin. Zij verzorgde van jongs af vele dieren op de boerderij. Haar liefde voor het zingen heeft zij van moeders kant. Haar oma, moeder en de broer van haar moeder zongen altijd. Charlotte zingt vanaf 2005 en heeft meerdere singels uitgebracht. Ze zingt vooral piratenmuziek, pop en Nederlandstalig. Ook het  Duitstalige wil ze onder de knie krijgen, zodat ze nog meer mensen kan bereiken. Haar moeder is een Oostenrijkse, dus dat moet dan zeker wel gaan lukken.

'Geen Cent te makken' benefiet van Gerry Holland levert groot aantal voedselpakketten op
22-11-2015 16:59:00

Het Benefiet "Geen cent te makken"op zaterdag 21 november in De Rustende Jager in Nieuw Vennep is weer een groot succes geweest. Organisator zanger Gerry Holland wist een mooie line up van collega artiesten bij elkaar te verzamelen en met hen samen te zingen op deze bijzondere avond voor het goede doel. Na afloop van de avond kon de zanger bekend maken dat er weer een groot aantal pakketten bijeen zijn gezongen.

René Becker is blij met het licht dat zijn vrouw Marloes voor hem laat branden
21-11-2015 20:39:00

René Becker wil met z’n nieuwe single ‘Laat je het licht aan’ aangeven dat zijn vrouw Marloes erg belangrijk voor hem is. De zanger uit Stadskanaal heeft een druk bestaan. In het dagelijks leven is hij accountmanager bij een groot biermerk en treedt vrijwel elk weekend wel ergens op. De tekst van z’n nieuwe single in niet alleen van toepassing voor artiesten, maar voor diverse beroepsgroepen. ‘Sinds ik geen vast management meer heb, breng ik twee singles per jaar uit. Eentje net voor de zomer en de ander als de koude periode zich aandient. 

Zondag 22 november special over Bouke op TV Oranje
21-11-2015 18:42:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. BoukeZondag 22 november zie je een TV Oranje Special over Bouke. In theater De Muzeval in zijn woonplaats Emmen vertelt de Drentse zanger over zijn liefde voor muziek 

Feest DJ Flow! en Peter Loree getipt voor feestplaat van 2015
21-11-2015 18:34:00

Feest DJ Flow! en Peter Loree getipt voor feestplaat van 2015. Allebei zijn ze genomineerd voor een Party Award. Aanstaande woensdag 25 november 2015 zal blijken of een van deze heren een felbegeerde Award in ontvangst mag nemen. Feest DJ Flow! kent u misschien nog van zijn single van afgelopen zomer: “in de zon”. Deze single werd met het lekkere weer helemaal grijs gedraaid door de Nederlandse radiostations en muziekzenders. “Tijd voor een plaat die de wintersport en de carnaval mee in kan”, was de reactie van Feest DJ Flow! op zijn nieuwe single. 

Wederom feestknaller voor Duo Kwats
21-11-2015 17:00:00

De heren van Duo Kwats hebben het ook deze keer weer voor elkaar gekregen om een super gezellige meezinger te maken. Het lied met de titel “Ze kunnen mij wat vertellen”is een nummer dat al in 1968 door zanger Albert Brosens uit Breda is uitgebracht. 'Wij Louis en Peter vonden het zo’n leuk nummer dat we vonden dat dit lied een tweede kans verdiende. Samen met Jurgen Kuppens van de JKM studio hebben we getracht om van dit lied een meezinger te maken met de sound van deze tijd. 

TV Oranje en RADIONL in actie met Coole Piet Diego
21-11-2015 06:40:00

Net als vorig jaar gaan TV Oranje en RADIONL in de eerste week van december een basisschool bezoeken in het gezelschap van Coole Piet Diego! De coolste Piet van Nederland komt een aantal liedjes zingen op het schoolplein of in de gymzaal en uiteraard neemt hij leuke cadeautjes mee! Kinderen die hun klasgenoten willen verrassen mogen op www.radionl.fm hun gegevens invullen en in een kort gedichtje laten weten waarom Diego naar hun school moet komen. Inzenden kan t/m vrijdag 27 november 17.30 uur. 

'M'n favoriet'......nieuwe single van Raymon Hermans
21-11-2015 06:31:00

Raymon Herman heeft de tekst van z'n nieuwe single 'M'n favoriet' zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. Het resultaat is een pakkend liedje met z'n inmiddels herkenbare dansbare beat en een volks tintje. Raymon, die bij insiders als een van de meest belovende talenten van Nederland wordt beschouwd, debuteerde ruim 5 jaar geleden met zijn single “Ik wil bij je zijn”. Sindsdien gaat het bergopwaarts met de carrière van hem. Meer info: www.raymonhermans.nl

Burgemeester Bert Blase van Vlaardingen ook tekschrijver van poëtische Nederlandstalige luisterliedjes
20-11-2015 19:48:00

Vandaag verschijnt de CD ‘Als de draak de kop opsteekt’, met dertien poëtische Nederlandstalige luisterliedjes. Het album is gebaseerd op de gelijknamige dichtbundel van Bert Blase en is een coproductie van dierenarts-muzikant Hans Trompert en burgemeester van Vlaardingen Bert Blase. Van diverse nummers nemen zij samen de zang voor hun rekening. Hans: ‘De teksten verwoorden voor mij een rake kijk op het leven, iets van melancholie, maar steeds gecombineerd met veel kracht om altijd weer verder te gaan. Als de draak de kop opsteekt werd voor mij een sleuteltekst, vanwege de emotionele betekenis ervan. Nog steeds spelen de woorden en melodietjes door m´n hoofd op momenten in de nacht, die ik verstandiger zou benutten met slapen.’

De Lawineboys flikken het weer....nu met 'Bertus'
20-11-2015 17:04:00

Met het oog op carnaval 2016 brengen de Lawineboys vandaag hun nieuwe single uit. In samenwerking met de band Pater Moeskroen, is er een geweldige feestplaat opgenomen. De titel is "Bertus". Een zeer aanstekelijk nummer met een waanzinnig grappige tekst. Met dit lied zal in het komende feestseizoen de naam van deze geweldige feestact alleen maar meer gevestigd worden. Normaal gesproken vertoeven de Lawineboys 's winters in Oostenrijk en keren zij met carnaval terug naar Nederland. 

Paul de Leeuw brengt kerstalbum ‘Er Was Eens... Een Kerstverhaal’ uit'
20-11-2015 16:29:00

Paul de Leeuw kreeg vanmorgen het eerste exemplaar van zijn nieuwe album ‘Er Was Eens... Een Kerstverhaal’ uitgereikt. De pianobroers Lucas en Arthur Jussen, die tevens hun muzikale medewerking aan het album verleenden, deden dit in het tv-programma ‘Koffietijd’. Het nieuwe kerstalbum van Paul de Leeuw is vanaf vandaag verkrijgbaar.Op ‘Er Was Eens... Een Kerstverhaal’ is Paul de Leeuw op zijn volstrekt eigen en zeer karakteristieke manier te horen als verteller van het verhaal der verhalen. 

Wesly Bronkhorst presenteert zijn nieuwe album ‘Op weg’
20-11-2015 16:18:00

“Voor mij spreekt het voor zich dat mijn trouwe fans als eerste mijn nieuwe album live kunnen horen!” De Amsterdamse zanger heeft ontzettend veel zin in de speciale release, zaterdag 21 november in het Rosarium, Amsterdam. “Ik heb hier zo hard aan gewerkt. Mijn droom komt uit: op ‘Op weg’ staan alleen maar liedjes die heel dicht bij mij staan. Nummers die al jaren in mijn hoofd zitten, en ik nu op heb kunnen nemen omdat ik dit album in eigen beheer uitbreng. Dat voelt zó goed. Ik ben benieuwd naar de reactie van mijn fantastische publiek. 

Yves Berendse heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
20-11-2015 15:54:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 november is dat ‘Droomvrouw’, de nieuwe single van Yves Berendse. Na het overweldigende succes van zijn allereerste single ‘Voor jou’ komt de in Zandvoort geboren en getogen zanger nu met een prachtige opvolger. Hiervoor heeft Yves de hulp ingeroepen van The Frogettes. ‘Ik heb altijd enorme bewondering gehad voor René. Dat juist nu zijn backing vocals Mandy Huyts en Danielle Mulder een groot aandeel hebben op mijn nieuwe single is echt fantastisch’, aldus Yves. 

De mannen van Stad en Land brengen ode aan Parijs
20-11-2015 14:02:00

De mannen van Stad en Land hebben als ode aan de mooie stad Parijs een video laten maken 'Met alle nare dingen die gebeuren willen we ons juist focussen op het mooie. Wij brengen u 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij, aldus het viertal. Stad en Land is na het succes van hun debuutsingle 'Kom Maar Op' terug in de spotlight met een nieuwe single genaamd ‘Lieveling’. De tweede single van Stad en Land is een prachtige ballad geworden. Lieveling werd geschreven door Edwin van Hoevelaak en Chris Hof.

TV Oranje zendt n.a.v. het overlijden van Armand vanavond om 19:30 uur een aantal van zijn grootste hits uit….
20-11-2015 13:35:00

Platenmaatschappij Top-Notch en Excelsior Recordings hebben vanochtend bekend gemaakt dat Herman George van Loenhout, beter bekend als protestzanger Armand op 69 jarige leeftijd is overleden. Met het nummer "Ben ik te min" stond hij 14 weken in de Top 40 en brak hij nationaal door als artiest. Armand maakte deel uit van de hippiegeneratie en stond bekend als fervent liefhebber van cannabis. Na geruime tijd ziek te zijn geweest overleed hij op19 november 2015.

KerstShow met Marco de Hollander
20-11-2015 13:19:00

De laatste artiestenshow in 2015 van Marco de Hollander wordt georganiseerd op zaterdag 12 december. Deze artiestenparade zal in het teken staan van Kerst. De volkszanger zal de aanwezigen verblijden met sfeervolle kerstliedjes en heeft daarvoor een groot aantal Nederlandse toppers weten te regelen voor deze editie. Zo komen deze keer: Janneke de Roo, Henny Weijmans (New Four) The Moonlights en de populaire Ronnie Tober. Uiteraard zal Marco de Hollander zelf ook optreden. De medewerkers van Restaurant de Oude School verzorgen voor deze middag een Kerstbuffet. Daarom zal de show dit keer starten om 16:00 uur zodat de gasten rond 18:00 uur gebruik kunnen maken van dit buffet. 

Jamai in The Christmas Show
19-11-2015 21:24:00

Jamai is op 26 en 27 december te zien in de nu al veelbesproken The Christmas Show in de Ziggo Dome Amsterdam. Jamai is naast Nicolette van Dam, Ron Brandsteder, O’G3NE en Edsilia Rombley in The Christmas Show te bewonderen. Waar wereldsteden als New York en Londen in de decembermaand al jaren in de ban zijn van spectaculaire kerstshows, heeft nu ook Amsterdam haar eigen Christmas Show. Producenten RTL Live Entertainment en Stage Entertainment komen met een spectaculaire show vol dans, zang en circusacts.

Shirma Rouse special guest bij Ladies of Soul 2016!
19-11-2015 20:46:00

Met Shirma Rouse maken de Ladies of Soul hun eerste special guest bekend voor de shows op 12 en 13 februari 2016 in de Ziggo Dome. Shirma, die net als de Ladies mensen weet te raken met haar geluid, betreedt hiermee als zesde powerlady het podium. Shirma deelde al eerder het podium met de Ladies en heeft opgetreden met vele andere grote namen, waaronder Chaka Khan, Alain Clark, Michael Bolton en Anouk. 

Ondanks heftig jaar toch nieuwe carnavalssingle voor De Dorini's
19-11-2015 19:40:00

De Dorini's (Marlou en Dorien) hebben een heftige tijd achter de rug. In april werd bij Dorien borstkanker geconstateerd. Na een chemotraject en enkele operaties is zij bezig met haar herstel en bouwt ze haar conditie op om er in januari weer tegenaan te gaan. Intussen zijn de dames wel bezig geweest met de nieuwe carnavalssingle want uiteindelijk is muziek het beste medicijn. De titel van de nieuwe carnavalsknaller is: “Hé da’s lekker” en is mede mogelijk gemaakt door de verkoop van groene polsbandjes met de tekst "De Dorini’s zetten Door!" 

Nederlandse muziekmaatschappijen starten streamingdienst HitsNL
19-11-2015 18:20:00

Vandaag is in de Vorstin in Hilversum de nieuwe muziekstreamingdienst HitsNL gelanceerd. HitsNL is een unieke samenwerking tussen alle Nederlandse muziekmaatschappijen, die allen toegang hebben gegeven tot de muziek uit hun catalogus. HitsNL richt zich uitsluitend op Nederlandstalige muziek. De reden voor initiatiefnemer Tom Peters, directeur van muzieklabel NRGY Music, om HitsNL te starten is dat volgens hem het streamen van Nederlandstalige muziek erg achterblijft. 

Perfecte timing voor nieuwe single en clip van Jeroen Stevens
19-11-2015 17:25:00

Wel of geen nieuwe single uitbrengen, dat was een vraag die Jeroen Stevens zicht heeft gesteld. Een hart van Engel, is een lied dat geschreven is door Jansje Naberman na het overlijden van haar zus. Ze schreef "Heel dicht bij jou" al eens in 2007 voor Jeroen. Een hart van een engel is misschien erg herkenbaar voor de mensen, het is namelijk van Modern Talking, Heart of an Angel. De muziekbewerking lag in handen van Marcel v/d Eijnden (bekend van Duo Sunrise) en de opname vond plaats bij Terry West Producties, de backing vocals is gedaan door Gerda Oldenburger-Blink (de nieuwe formatie Gerda en Terry West). Ik ben ontzettend blij met dit liedje en het voelde ontzettend goed. Op woensdag, 18 november 2015, heb ik in samenwerking met Robert RTV de clip opgenomen in het Veteranenhuis de Molenhoeve te Winschoten. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl