RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
De nieuwe single van Willem Barth wordt nu al als spraakmakend omschreven
22-06-2017 10:11:00

De nieuwe single 'Zakken naar de grond' van Willem Barth wordt nu al als spraakmakend omschreven. Het zomerse opzwepende nummer is een cover van Iwan Esseboom die met  'Witte Visie' in Suriname er een gigantische hit mee wist te scoren. De verwachting is dan ook dat de versie van Willem menige kroeg en feesttent op zijn kop gaat zetten. Volgens de 'kenners uit het vak' kon deze track wel eens hoog in de vaderlandse hitlijsten terecht kunnen komen. Na eerdere uptempo nummers als 'Zeg Me' en 'Ik geef me over'  is  'Zakken naar de grond' er weer één die in ieder geval opvalt tussen alle andere zomerse liedjes. 

Joey Kramer steekt 'Als het nacht wordt in de stad' van Koos Alberts in nieuw jasje
22-06-2017 08:39:00

Joey Kramer staat inmiddels bekend als een gedreven en zeer ambitieuze artiest. Hij nam onlangs plaats achter de microfoon in The Boom! Music Studio om onder leiding van Frank Verkooyen zijn nieuwe single ‘Als het nacht wordt in de stad’ op te nemen. 'Het is een oud liedje van Koos Alberts uit 1986. Er zit een super goed verhaal in en dat pakte mij. Frank heeft het nummer vervolgens in een hedendaagse stijl gegoten. Ik hoop dat de mensen hier veel plezier van zullen hebben', hoopt de 26 jarige zanger uit Deventer. 

Bassie & Adriaan tentoonstelling vindt plaats van 8 juli tot en met 3 september 2017
21-06-2017 23:16:00

Van zaterdag 8 juli tot en met zondag 3 september 2017 staat Familietheater Flamingo, Kon. Wilhelminahaven ZZ 10 Vlaardingen in het teken van de Bassie & Adriaan tentoonstelling. De openingstijden zijn van woensdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur. De entree bedraagt € 7.50 pp. 'Tevens hebben wij beiden apart een boek geschreven hoe wij onze 50 jarige loopbaan ervaren hebben. Nadat al twee keer eerder zeer succesvol alle spullen die wij in de loop van de jaren op televisie gebruikt hebben tentoongesteld zijn, is de tentoonstelling nu in onze eigen stad Vlaardingen te bezichtigen. De vele rekwisieten en attributen zijn al die jaren netjes bewaard gebleven. Zo is daar natuurlijk Robin de Robot, maar ook de kroon en de peperkist. 

René Schuurmans in Concert met Tilt XL
21-06-2017 21:24:00

Op zondag 9 juli a.s. geeft René Schuurmans een grandioos concert in Natuurtheater de Kersouwe te Heeswijk-Dinther. René wordt tijdens zijn concert begeleid door Tilt, de repetities zijn inmiddels in volle gang.  Tilt en René Schuurmans zijn al jaren goede vrienden van elkaar; in 2005 en 2009 werd René al eerder door Tilt begeleid tijdens concerten. Belangrijk voor zowel René als Tilt is dat er niet alleen goed muziek wordt gemaakt maar dat er daarbuiten ook goed met elkaar wordt omgegaan!  Om 15.00 opent het openluchttheater op 9 juli haar deuren en kan jong en oud van het concert gaan genieten. Natuurlijk is er ook nog een gezellige afterparty met DJ Fonzz. René en de muzikanten van Tilt zullen daar ook een verdiend afzakkertje pakken!

Deze zomer is voor jou en Niels Span
21-06-2017 19:59:00

Precies op de eerste dag van de zomer met een zomers nummer uitkomen! Dat is wat Niels Span doet. Niels is al lang geen onbekende meer in het Nederlandstalige circuit. In maart 2013 bracht hij zijn eerste single uit, getiteld “Ik zie sterren in je ogen”. Daarna volgden de singles “Je bent te gek”, “Waar heb ik je meer gezien” en de ballad “Alles”. Niels treedt veel op in feesttenten en kroegen en is daarnaast ‘topscoorder’ bij FC Groningen als het gaat om optredens tijdens afterparty’s in het stadion.

Bjorn Klok presenteert twee splinternieuwe liedjes
21-06-2017 19:49:00

Bjorn Klok presenteert op  zaterdag 24 juni 2017 twee splinternieuwe liedjes bij Café ’t Peuleke, Tramweg 2 in Rossum. Op z’n Facebookpagina schrijft de pupil dat er vele weken aan voorbereiding opzitten en de kroon op al het werk eraan komt. De 17 jarige ‘artiest in de dop’ heeft in korte tijd al heel veel podiumervaring opgedaan. Een hoogtepunt was volgens hem wel het carnavalsgala van de Oldenzaalse Spanvöggel.Bjorn houdt de titels van de nummers nog even geheim. ‘Diegene die tijdens de presentatie aanwezig zijn zullen verrast reageren. Daar ben ik van overtuigd’, aldus Bjorn. Meewerkende artiesten zijn: Anno Britting, Wouter Roos, Dennis van Dijkhuizen, Edwin Wagensveld, Michel Hoffmann, Nick Hakkers, Michaël Pigge, Bertus oet Almelo en Renaldo Put. Marcel Veldmantime zal het geheel presenteren. 

MUZIEKKIOSK binnenkort in heel Europa te ontvangen
21-06-2017 16:49:00

MUZIEKKIOSK, het televisiepakket dat in mei 2016 van start ging, is binnen enkele weken in heel Europa via de satelliet te ontvangen. Dit is te danken aan de start van de nieuwe Nederlandse provider Joyne, die alle drie de zenders van MUZIEKKIOSK in haar tv-aanbod gaat opnemen. TV Oranje was al sinds 2006 via de satelliet te bekijken bij CanalDigitaal, maar dankzij Joyne zijn nu ook NashvilleTV en SchlagerTV in heel Europa te ontvangen.

Benno van Vugt maakt zomerse wals “Als het zonnetje lacht”
21-06-2017 16:40:00

De nieuwe single 'Als het zonnetje lacht' van Benno van Vugt is een heerlijke feest wals met veel accordeon en prachtige blazers. Begin dit jaar had Benno van Vugt veel succes met zijn feestplaat “De look alike van Willem Alexander” waarmee hij tot de meest gedraaide carnavalsplaten van 2017 behoord. Met de zomer voor de deur komt hij met een nieuwe single uit met de titel; “Als het zonnetje lacht”. Met deze heerlijke feest wals, met veel accordeon en prachtige blazers, gooit de Tilburgse feestneus het over een andere boeg en laat zo een verrassend nieuw repertoire horen.

Laura lanceert op de officiële eerste zomerdag van 2017 nieuwe single 'Regen in de zomer'
21-06-2017 16:28:00

Vandaag is de officiële eerste zomerdag van 2017, niet alleen omdat dat astronomisch bepaald is, maar ook omdat Laura's nieuwe single genaamd "Regen In De Zomer" het levenslicht ziet. Na regen komt zonneschijn. En zo ook voor Laura.. Nadat zij een succesvol jaar achter de rug heeft, met singles ‘Thuis Dat Ben Jij’, ‘Zoete Witte Wijn’ en ‘Hartenstrijd’ kreeg zij in januari te horen dat ze een stemoperatie moest ondergaan vanwege een poliep.Inmiddels is de singer-songwriter weer helemaal hersteld en klaar om te gaan.

Is Den Haag Hofleverancier van Nederlands talent aan het worden?
20-06-2017 21:19:00

John West, Samantha Steenwijk, Rein Mercha, Menzina, Mike Peterson, zomaar enkele namen van succesvolle Nederlandstalige artiesten uit Den Haag. Hofleverancier van nieuw Nederlands talent label Rood-Hit-Blauw lijkt een neusje te hebben voor nieuwe muziek, Artiesten die hun succesvolle carriere starten bij Rood-Hit-Blauw zijn oa: John de Bever, Henk Bernard, Willem Barth, Jamy & Frank van Etten, Leo Nardell,  Rob Zorn en John West. 'Als mijn gevoel me niet bedriegt heeft RHB er spoedig een nieuwe landelijke *STER* bij', denkt platenbaas Ronald Visch.

The Soca Boy luidt de zomer in met nieuwe single en zomerse videoclip
20-06-2017 21:04:00

The Soca Boy aka Van B King zou je kennen van de wereldhit “Follow the Leader” uit 1998. Vorig jaar bracht hij ter ere van de Olympische Spelen in Rio de single “Rio, here we come” ​uit. Dit jaar luidt The Soca Boy de zomer in met het catchy liedje “I am your Friend aka Take off your shirt” welke hij maakte met DJ Ron Grand. DJ Ron Grand is ook geen onbekende in de Party scene. Hij is beoordeeld als Populairste Party DJ van Nederland en draait al jaren mee in de top 5 van bekende feest dj’s. 

Zomertijd van Alex Krijnen komt eraan
20-06-2017 19:02:00

Op 23 juni 2017 presenteert zanger Alex Krijnen zijn nieuwe single Zomertijd in Café De Snor in Goes. Deze single bevat een speciale ‘beachclub remix’ voor op de dansvloer! Eindelijk is er de opvolger van de debuutsingle van Alex Krijnen ‘Heel dicht bij jou’. Het duurde even om een geschikte opvolger te vinden. En dat is nu gelukt! ‘Zomertijd’ is de titel van de tweede single van Alex Krijnen. De tekst van dit vrolijke zomerlied is geschreven door Alex Krijnen en Jan Floren. Het team van Sonic Solutions uit Roosendaal tekent voor de productie. 

Tinus van der Weide lanceert op het juiste moment z’n zomersingle ‘Dansen in het rond’
20-06-2017 18:58:00

De lancering van de nieuwe single ‘Dansen in het rond’ van Tinus van der Weide komt op een perfect moment. Terwijl Nederland zich opmaakt voor een hittegolf is de uit Coevorden afkomstige zanger druk met de promotie van het zomerse lied met accordeonklanken van Rolus Karssen. Het is de tweede productie die Tinus heeft opgenomen bij Edwin van Hoevelaken in Holten. ‘Edwin belde mij enkele weken geleden op met de mededeling dat hij een zeer vrolijk nummer voor mij had gemaakt. Toen ik het hoorde was ik gelijk verkocht. Vanaf de eerste toon klinkt het al erg zomers. 

Ricardo Rossin (winnaar Hazes zoekt de Voice) laat heupen zwaaien
20-06-2017 18:51:00

Het eerste nieuwe seizoen van de zangcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’ heeft een swingende winnaar opgeleverd. Ricardo Rossin brengt nu zijn eerste single ‘Wie wordt mijn prooi’ uit. Ricardo Rossin won afgelopen maart de zangcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’ en brengt nu zijn eerste single ‘Wie wordt mijn prooi’ uit. Dit nummer is een Nederlandse bewerking van het swingende latinnummer ‘La Vida Loca’ van Ricky Martin. In de bijbehorende zwoele videoclip komt dit zomerse gevoel helemaal tot zijn recht.

Bob van Veen droomt over een vrouw
19-06-2017 19:15:00

Op 21 juni 2017 komt de nieuwe single ‘Ik wil jou’ van Bob van Veen uit. Bob is er van overtuigt dat het nummer in de smaak van de mensen valt. ‘Het is een vrolijk liedje dat over een  vrouw gaat die steeds in m’n dromen weer voorbijkomt. Daar wil ik natuurlijk heel graag bij zijn. …daarom heet het nummer ‘Ik wil jou’. Het script van de clip heb ik samen met de gebroeders  Oerlemans bedacht. Het wordt een regelrechte knaller’, voorspelt de 34 jarige zanger uit Hilversum. De tekst van ‘Ik wil jou’ is geschreven door Emile Hartkamp. De opnames vonden plaats bij Ger Oerlemans.

Wim Drenthen steekt ziel en zaligheid in nieuwe single 'Gezin'
19-06-2017 18:45:00

Wim Drenthen uit De Krim komt met een nieuw nummer. Deze keer heeft Wim zijn ziel en zaligheid in het nummer 'Gezin' gestoken dat gaat over een gezin en misschien wel over zijn eigen gezin. Nadat Wim Drenthen zijn lang verwachte vinyl single had uitgebracht was het weer tijd voor een nieuw nummer van Drenthen. 'Ik denk dan ook dat deze keer de meeste mensen zich wel kunnen herkennen in deze tekst', meent Wim. Wim houdt wel van verrassingen vandaar dat hij deze keer heeft gekozen om hem alleen digitaal te verspreiden.

'I Really don’t want to know'....nieuwe single van Freddy Cadel
19-06-2017 18:38:00

Freddy Cadel startte zijn zangcarrière in oktober 2016. Hij bracht toen een mini album met 4 heel bekende Elvis tracks erop en presenteerde kort daarop ook meteen zijn eerste Nederlandstalige single met de titel ‘Lekkerding’. De zanger reisde door Nederland en België om de promotie van het mini album en de single te ondersteunen. Op de valreep van 2016 kwam hij met de titel ‘Heb geloof in de mensen’ welke hij uitbracht onder de naam ‘Freddy Cadel & Friends’, dit omdat hij dit samen uitbracht met Ronald & Aïsha en Terry West en Gerda. 

Tino Martin presenteert nieuw album bij MediaMarkt Apeldoorn
19-06-2017 18:15:00

Op zondag 2 juli om 14:30 uur presenteert Tino Martin zijn nieuwe album ‘Hoe Ik Het Zie’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Tino Martin zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. In 2013 tekent Tino Martin een platencontract bij Studio One Records, resulterend in het nummer Doe Wat Je Wil. In 2014 brengt hij drie single's uit: De Gevierde Man, Mijn Vriend en Jij Liet Me Vallen. In oktober 2015 trad hij tweemaal op in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen. 

Zomer 2017 van start met “Feest in de keet volume 3”!
19-06-2017 18:07:00

Vanaf nu is er een heerlijke nieuwe verzamelaar verkrijgbaar met 20 gloednieuwe top-zomer hits! Op deze verzamelaar staan de nieuwste nummers van o.a; Mitch Kerstens, die met zijn zomerse versie van Verlangen veel gedraaid wordt op de grote radiozenders. Ook de mega zomerfeesthit “Mooie nieuwe zonnebril” van Benno van Vugt mag niet ontbreken waarmee hij landelijk werd opgepikt door Editie NL. Ook de nieuwe bubbling versie van “Op een terrasje” van Leroy Krielen en de prachtige latin versie van Jesse Jansen’s “Ik heb het altijd al geweten” 

Henk Westbroek lanceert 'Alleen maar zij'
18-06-2017 15:48:00

In 2017 lanceert Henk Westbroek elke maand een nieuwe single welke op zijn nieuwe album zal verschijnen. Dit album wordt eind 2017 / begin 2018 verwacht en bevat alle singles die tot nu toe uitgekomen zijn en nog uitkomen. Daarnaast zal het album ook een bonustrack bevatten. Deze maand staat in het teken van de single 'Alleen maar zij',  De video voor deze single is afkomstig van Ray van Hoorn.

Like TV Oranje op Facebook en win de dubbel-CD Woonwagen Top 50 deel 9
18-06-2017 14:51:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 17.100 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Omdat we de zomer in de bol hebben, gaan we onder de mensen die ons 'liken' voordat we 17.200 likes bereiken meerdere dubbel-CD's verloten! Zo maak je bijvoorbeeld kans op deel 9 uit de succesvolle serie ‘Woonwagen Top 50’. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken het tot een heerlijk verzamelalbum.

Dave Korteweg werkt samen met gerenommeerde studio en bekend platenlabel
17-06-2017 11:48:00

Dave Korteweg heeft met zijn eerste single gelijk een gerenommeerde studio en een bekende Nederlandstalig platenlabel aan boord. Dave, afkomstig uit Arnhem laat aan het toeval niets over. Na enige rondvraag onder collega artiesten hoe een single goed op te nemen en uit te brengen werd hij al snel verwezen naar de studio van Jeroen Dirksen en het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch. De allereerste en nieuwe single van Dave, die naast zanger ook actief is als DJ en Drive-in disco, is inmiddels opgenomen en getiteld 'Ik laat je noot meer gaan'.

Vlaamse zanger Marco Kimsen probeert Nederlandse hitlijsten binnen te komen
17-06-2017 11:36:00

Marco Kimsen probeert met z'n nieuwe single 'Kusjes voor mij' om naast eventueel in de Vlaamse Ultra Top50 te komen ook en plekje te veroveren in de Nederlandse hitlijsten. Producer Lex De Groot was volgens Marco de ideale man om een frisse, zomers getinte en vrolijke versie te maken van 'Save all your kisses for me' waarmee Brotherhood of Man het Eurovisie songfestival 1976 wist te winnen. De trompetpartijen nam Nico Schepers van Clouseau voor zijn rekening en Marva Nielsen (Shana) deed het bijpassende koorgedeelte. 

Zomertoer drie dagen lang op TT Festival Assen
17-06-2017 01:37:00

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en verzorgt RADIONL een live uitzending vanaf locatie. Op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 juni strijkt de RADIONL Zomertoer neer op de Brink in Assen tijdens het TT Festival. Elke avond kun je vanaf 20.00 uur genieten van tal van optredens. Op het programma staan artiesten als René Froger, Samantha Steenwijk, Frans Duijts, Frans Bauer, Jannes, Vinzzent, Ancora, Sieneke, Helemaal Hollands, Dikdakkers, Tamara Tol, Havenzangers, Marlane, Snollebollekes en vele anderen!

Gebroeders Ko hebben de Oranje Kroon
17-06-2017 01:28:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 juni is dat ‘Wij slaan nooit een feestje over’, de nieuwe single van Gebroeders Ko. Het succesvolle partyduo uit Raamsdonksveer komt met een vrolijk en zomers nummer, waarin ze terugblikken op de vele feestjes die ze de afgelopen twintig jaar hebben mogen meevieren. Ton en Gerard Koopmans zijn in die periode uitgegroeid tot een van de bekendste feestacts van Nederland. In de clip zien we de heren op de terrassen van de Spaanse Costa’s, waar geregeld het glas wordt geheven! 

Jaman presenteert z'n nieuwe album 'Geloof in jezelf ' bij de MediaMarkt in Apeldoorn
17-06-2017 01:20:00

Op donderdag 22 juni om 19:00 uur presenteert Jaman zijn nieuwe album ‘Geloof in Jezelf’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Jaman zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Het nieuwe album van Jaman verschijnt landelijk op zaterdag 24 juni, exclusief bij MediaMarkt Apeldoorn kunnen fans dit album 2 dagen eerder (tijdens de instore) kopen. Met de doorbraaksingles Goede Vader en Gewoon Weer Opnieuw speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. 

Colinda & Daisy zijn het met elkaar eens…Mannen zijn jagers en wij zijn ’t wild…..
17-06-2017 01:10:00

De tekst van de nieuwe single ‘De jagers en ’t wild’ van Colinda & Daisy vertelt precies het ‘verhaal’ hoe vrouwen over mannen denken. ‘Zij zijn de jagers en wij zijn het wild…’. Mannen zetten je in huis  met een poetsdoek en achter het fornuis. Dat is nu voorbij, geen mannen meer voor mij. ‘Er is geen man die blind is te vertrouwen, want wat ze zeggen is toch vaak gespeeld’, aldus een zinsnede in de tekst. ‘De jagers en ’t wild’ was eigenlijk bedoeld voor de carnaval van volgend jaar. 

Davey Bindervoet lanceert het frisse en zomerse nummer 'Ik denk aan jou'
16-06-2017 14:08:00

Ik denk aan jou’ is de nieuwe single van Davey Bindervoet. De zanger heeft gezelligheid hoog in het vaandel en dat is ook terug te horen in de single. Het is een fris en zomers nummer met een melodie die bekend in de oren klinkt. Dat de melodie bekend in de oren klinkt, komt omdat het een cover is van Tom Jones - ‘Help yourself’. De beginselen van dit nummer lagen al een tijdje en dit is stukje bij beetje verder uitgewerkt. De muziek klinkt gezellig en dat is precies wat Davey Bindervoet wil: gezelligheid. 

ZUS zorgt met nieuwe single 'De hele zomer lang' voor zomerse klanken
16-06-2017 14:01:00

ZUS, bestaande uit de zusjes Kiki en Bo Sluijpers hebben weer een nieuwe single gemaakt met als titel 'De hele zomer lang’. De meiden zijn nu vier jaar bezig en klimmen steeds weer een stukje hoger op de ladder. Beide dames zitten nog op school en dansen ze bij Life Dance. Om alles te blijven leren en bij te houden over zingen en optreden volgen ze regelmatig zanglessen van Charlotte ten Brink bij de Babette Labeij Music Academy en van Elke van Uden bij Vocal Box. De nieuwe single is geschreven door Quinn Warmerdam, ook de man achter ‘Zomerzon’.

Met diploma op zak en 100.000 volgers is Femke Meines geslaagd
16-06-2017 13:51:00

Een mijlpaal op school én als artiest: Femke Meines heeft met haar vmbo tl-diploma op zak de magische grens van 100.000 volgers op Instagram bereikt. Met 40.000 YouTube-abonnees, 25.000 volgers op Facebook en grote following op Twitter en Snapchat mag ze zich scharen tussen de top van Nederlandse influencers. De vlogs en videoclips van Femke zijn op YouTube zo’n 25 miljoen keer gestreamd en zo gaat het nog wel even door. Ook dit jaar (inmiddels de tweede serie) is Femke te zien in de Disney Channel serie ‘Just Like Me’ als het typetje Liz. 

René Karst schrijft weer geweldige tekst voor z’n nieuwe single ‘De stenen op het plein’
16-06-2017 11:55:00

René Karst heeft weer een geweldige tekst bedacht voor z'n nieuwe single 'De stenen op het plein'. Op de vraag hoe hij daarbij is gekomen vertelt hij hetvolgende: ‘Ik heb eerlijk gezegd ook wel net zo lang gewacht totdat ik  ‘Liever te dik in de kist’ zover naar beneden zag gaan en dacht dat het de hoogste tijd werd voor iets nieuws.  Twee dagen geleden was het precies een jaar geleden dat ‘De kist’ online kwam.  Het idee van z’n nieuwe single ‘De stenen op het plein’ is bedacht in Volendam. ‘Ik was daar met een goede vriend.

Geke zingt tijdens streekbezoek van het Koninklijk paar in Urk
15-06-2017 15:07:00

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brengen donderdag 29 juni 2017 een streekbezoek aan Flevoland. Het koninklijk paar zal hierbij de plaatsen Urk, Nagele en Dronten gaan bezoeken. Na hun aankomst om 09.30 uur op het voormalige eiland Urk,  zal zangeres Geke van der Sloot samen met de Urker Zangschool Geke`s Tiental, het ‘Lied voor de Koning’ ten gehore brengen voor onze koning en koningin. Dit bijzondere lied dat in de haven bij het restaurant Het Achterhuis zal worden gezongen, wordt aangeboden door de KBOV.

Ancora covert John Farnham’s klassieker 'You’re The Voice' op sublieme wijze
15-06-2017 13:09:00

De successenreeks van de groep Ancora krijgt weer een vervolg. Op vrijdag 16 juni a.s. verschijnt namelijk de splinternieuwe single “Door storm en woeste regen”. Het is een cover van John Farnham’s klassieker 'You’re The Voice'. Jan Keizer en diens zoon Louis leverden de Nederlandse tekst voor het nummer.  Geheel volgens goede traditie hebben Patrick, Bree en Harm er een bijzonder mooie videoclip bij gemaakt die deels in Griekenland en deels in is Stavoren opgenomen. Meer info: www.ancora.nu 

Michel Wolsink lanceert 3 talig album
15-06-2017 09:37:00

Ze zijn praktisch op één hand te tellen; artiesten met een eigen studio die zelf zorgdragen voor zowel de opnames als de productie van hun geluidsdragers. Ras entertainer Michel Wolsink behoort tot dat selecte gezelschap. 9 juni presenteerde de zanger uit Braamt zijn nieuwe album, eentje met een veelzeggende titel: ‘Dit ben ik!’. In 2010 verscheen de eerste solosingle van Michel; ‘Steeds weer als ik jou zie’. Met deze vrolijke meezinger sloot deze Achterhoeker het eerste deel van zijn carrière af. 

Toontje Lager brengt met 'Ik dans de zomer' een ode aan de zomer
14-06-2017 16:39:00

Met de nieuwe single ‘Ik dans de zomer’ brengt Toontje Lager een ode aan de zomer. Leadzanger Erik Mesie is simpelweg dol op de zomer en de zomerse sferen. Hij heeft samen met zijn partner Claudia de single geschreven. “In de zomer beleven we alles intenser. Alles voelt, ruikt en proeft lekkerder, je hoort en ziet scherper. Het leven bruist en ik ben er dol op.”, aldus Erik Mesie. Daarom wil de zanger met Toontje lager een ode brengen aan de zomer. Dit wordt gedaan met de nieuwe single ‘Ik dans de zomer’. 

Janneke de Roo slaat met Frans Kas de handen ineen…
14-06-2017 12:59:00

Ik verlang zo” is het romantische duet van Janneke de Roo en Frans Kas. De primeur van de single is 14 juni om 14:00 uur in het programma van Hessel Wijkstra bij RADIONL! De meeslepende klanken van deze zonnige single brengt je gelijk in de sfeer van een zwoele zomeravond in de armen van je geliefde. De Drentse zangeres Janneke de Roo, bekend van o.a. “Blauwe Korenbloemen” en “Huisje bij de brug”, leerde tijdens een tv opnamedag van “Het Artiesten Festival” de presentator/zanger van dat programma Frans Kas kennen.

Gerrit Denekamp brengt nieuwe single 'Leef je leven' in het Nederlands maar ook in het Drents
14-06-2017 12:49:00

Na een jaar geen eigen nummer te hebben uitgebracht werd het tijd voor de Emmenaar, Gerrit Denekamp, om met een levenslied uit te komen. Gerrit is de studio in gedoken met de Jeff Zwart & Bert Kamping om 'Leef je leven' een echte kroegenkneiter met een boodschap te maken.  En dat is gelukt! Mede door de medewerking van bekende muzikanten, te weten: Hubert Heeringa, Nico Outhuise, Jean Louis van Dam en zangeres Laura Dik maken het nummer helemaal compleet. 'Leef je leven met een glimlach. Er is al zoveel ellende, ruzie en verdriet in de wereld....

Frank Verkooyen heeft niets meer te geven
14-06-2017 12:39:00

Ras muzikant, componist, producer, tekstschrijver én zanger/entertainer Frank Verkooyen, kan z’n geluk niet op dat zijn publiek hem al jaren achtereen zo waardeert. Zijn meest feestelijke repertoire, van ‘Kom wie wil er met mij dansen’, ‘In de wolken’ tot ‘Ineens gaat het leven’, zijn bij elk optreden van deze gezellige Bredanaar, aanleiding voor een uitgelaten stemming. Met zijn warme en authentieke stemgeluid gecombineerd met vele tientallen eigen nummers, zet hij elk plein, zaal en feesttent razendsnel op z’n kop. 

Nieuwe single van Martin Vincken herbergt zomers tintje
14-06-2017 12:30:00

De ingrediënten van Martin Vincken zijn nieuwe single ‘Schat ik beloof’ zijn: Feestelijk en zomers tintje, dansbaar en makkelijk mee te zingen. Het is een nummer met een knipoog, Het nieuwe nummer van Martin Vincken moest dansbaar zijn, een feestelijk en zomers tintje hebben en makkelijk mee te zingen. Deze ingrediënten zijn allemaal verwerkt in de nieuwe single ‘Schat ik beloof’. Dankzij Ger Oerlemans en René Portegies is het een vrolijke productie geworden met een tekst die praktisch iedere man aanspreekt.

Thom Craane luidt zijn jubileumjaar in met nieuwe single
14-06-2017 03:56:00

Thom Craane viert op 18 november 2017 zijn eerste lustrum als zanger/entertainer. Dit gaat Thom groots vieren in 'Het Klavier' in Kaatsheuvel waaraan artiesten als Henk Dissel, Jeroen van Zelst, Raymon Hermans e.v.a. vanaf 20.00 uur hun bijdrage zullen gaan leveren. Onlangs maakten Thom en het platenlabel Rood-Hit-Blauw bekend dat zij de komende periode samen zullen gaan optrekken voor wat betreft de nieuwe releases van de uit Brabant afkomstige feestzanger. Zijn nieuwe single ‘Zeg mij’ is een speciaal voor hem door Randy Watzeels geschreven nummer.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 25 september t/m zondag 1 oktober

                  Erik van Klinken - Net als toen

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl