RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gerard Joling heeft de Oranje Kroon
07-09-2018 20:22:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 september is dat ‘Vakantie’, de nieuwe single van Gerard Joling. Het nummer is geschreven door Sjoerd van Ramshorst, televisiepresentator bij NOS Sport. Hij had al jaren het plan om een Nederlandstalig nummer te schrijven, tot hij op vakantie in Peru ineens een melodietje in zijn hoofd had. Hij besloot de koe bij de horens te vatten en schreef er ter plekke een tekst bij. Eenmaal terug in Nederland nam Sjoerd samen met zijn broer een demo op, die bij Gerard Joling terechtkwam.

Peter la Haye annuleert optredens vanwege ziekenhuisopname i.v.m. gescheurde bicepspees
07-09-2018 09:53:00

Peter la Haye is gisteren opgenomen in het Het Langeland ziekenhuis te Zoetermeer vanwege een gescheurde bicepspees. Deze smalle spier die loopt van de schouder tot aan de onderarm, scheurde spontaan af bij het optillen van een zware bak. Peter wist na de enorme pijn zelf dat het mis was en heeft zich door zijn moeder naar het ziekenhuis laten brengen. 'Na wat testen en een echo was het duidelijk. Vandaag word ik geopereerd en zal de pees op het bot worden gekramt.', aldus Peter.

Edwin Evers schrijft nieuwe single 'Ik zie' voor Jan Smit
07-09-2018 09:26:00

Vandaag is de nieuwe single van Jan Smit uitgebracht. Het liedje getiteld ‘Ik Zie’ is de eerste single van zijn nieuwe studio-album ‘Met Andere Woorden’ dat 20 september uit komt. Niemand minder dan Edwin Evers werd gevraagd de track te schrijven. De single ‘Ik Zie’ is speciaal voor Jan geschreven door Edwin Evers. Ruim een jaar geleden werd Edwin benaderd door Jan om een liedje te maken voor zijn nieuwe album. Het album ‘Met Andere Woorden’ bundelt 12 nieuwe liedjes geschreven door bekende Nederlandse componisten.

Accordeonist Johnny Verweij brengt 'Zigeuner tango' uit
07-09-2018 09:18:00

De Brabantse accordeonist Johnny Verweij (1990) speelt al vanaf zijn 12e jaar accordeon. Na vorig jaar succesvol zijn debuutsingle “Marina” te hebben uitgebracht is hij steeds meer gaan optreden en wordt hij steeds bekender met zijn accordeon-act. Samen met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer heeft hij een variërend repertoire gemaakt van populaire nummers in een eigentijds jasje met een lekkere dikke en volle sound! Zijn nieuwe single is de traditionele “Zigeuner tango” gespeeld door Johnny Verweij.

Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker op de motor door Denemarken
06-09-2018 23:13:00

Nostalgische televisiezender ONS laat in oktober drie bekende televisiecoryfeeën terugkeren op televisie in het nieuwe programma Ouwe Jongens Smørrebrød. Ernst Daniël Smid, Ron Brandsteder en Marco Bakker stappen op de motor voor een roadtrip door Denemarken. Het resultaat: een reality reisprogramma vol sterke verhalen, openhartige gesprekken, prachtige landschappen en vooral ook veel humor. 

Peter Hermans enthousiast over samenwerking met Rood-Hit-Blauw!
06-09-2018 14:17:00

Nadat Rood-Hit-Blauw een demo van het nieuwe liedje ontving van Peter Hermans was Ronald dusdanig onder de indruk dat er direct contact werd gelegd en een afspraak gemaakt op het kantoor in Nijkerk. Ronald RHB:Mooi om te zien dat een artiest zo enthousiast is. We hadden een leuk en goed gesprek en ik weet zeker dat Peter vol en gedreven achter zijn zangcarriere aan gaat jagen. In gezamenlijk overleg is besloten de nieuwe single medio november uit te brengen, uiteraard volgt dan meer nieuws.

Christa Fartek & Hannes Lanz komen met duet 'Zu weit weg'
06-09-2018 12:38:00

Christa Fartek & Hannes Lanz zijn twee grote namen in de Duitse Schlagerwereld. Solo staan ze al jaren aan de top en hebben vele grote podia in stadions en arena’s beklommen. Het was vaak een gepreksonderwerp als ze elkaar tijdens de optredens in het land tegen kwamen en nu is het er dan eindelijk van gekomen om het duet 'Zu weit weg' op te nemen. Christa is er voor gaan zitten en kwam met deze moderne Pop-Schlager song. Een nummer over de misverstanden in een partnerschap. 

‘Grenzeloos verliefd’ van Anno Britting is voorproefje van aanstaand album
06-09-2018 11:20:00

Een automonteur met de juiste vakkennis kan een defecte auto tiptop in orde maken, maar een automonteur met zangkwaliteiten kan het ook klaarspelen om van zijn optreden een regelrecht feest  te maken: Anno Britting uit Alphen aan den Rijn. Opgevoed met muziek omdat zijn vader ook zanger is, volgde hij een paar jaar zangles en nam een reeks aantrekkelijke cd singles op die nogal goed gedraaid werden. Zijn inmiddels achtste single is getiteld ‘Grenzeloos verliefd’ en werd geschreven door Chris Cohen en Peter La Hay.

Kevin Smit met 'Ben onderweg' terug naar basis
05-09-2018 12:51:00

De nieuwe single 'Ben onderweg' van Kevin Smit is weer in zijn oude stijl. De afgelopen jaren heeft Kevin diverse singles uitgebracht, maar een duidelijke stempel qua stijl kon niet gegeven worden. In de ruim 10 jaar dat Kevin Smit inmiddels in het vak zit, heeft hij al diverse singles uitgebracht met variërende stijlen. Dat in diverse nieuwsberichten verscheen: 'Geen stempel op Kevin Smit', was precies wat de zanger juist wilde. Desondanks is er nu gekozen om zijn 'oude stijl' opnieuw te gebruiken. 

André Kuik verbreekt de stilte met een muzikale troefkaart
05-09-2018 09:41:00

Als we muziek mogen vergelijken met een kaartspel, dan mogen we met een gerust hart zeggen dat André Kuik met zijn nieuwe single “Prachtig mooi mens” een troefkaart in handen heeft. Kuik, bekend van zijn deelnames aan het Nationaal Songfestival van 2004 en 2005, kreeg in 2001 voor het eerst landelijke bekendheid. Tijdens de Soundmixshow van Henny Huisman kroop hij in de huid van Eros Ramazzoti en zong het lied “Cose della vita”. Het leverde hem een derde plaats op in de finale.

'Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)'.....nieuwe single van Hans Soomers
05-09-2018 09:30:00

‘Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)’ is de tweede single van de Rosmalense zanger Hans Soomers. Het is de opvolger van de debuutsingle ‘Bella Donna (De Allermooiste Vrouw)’, waarmee Hans zich op de muzikale kaart wist te zetten. Voor ‘Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)’ ging Hans wederom de samenwerking aan met topproducer Patrick Schouten van de TMS Studio. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen en met ‘Tesoro Mio (Lieve Schat Van Mij)’ hoopt Hans verdere stappen te maken om zijn zangcarrière verder uit te bouwen.

Sven Versteeg brengt uptempo nummer 'Verliefd zijn'
04-09-2018 19:28:00

Nog geen 2 maanden geleden tekende de enthousiaste Sven Versteeg een contract met Smaragd Music en nu brengt hij zijn nieuwste single “Verliefd Zijn” uit. Het is een vrolijk uptempo nummer die na één keer draaien de rest van de dag in je hoofd blijft zitten. Tekst en muziek zijn afkomstig door niet de eersten de beste, namelijk Billy Dans, Juno Jimmink & Tjeerd van Zanen. (o.a. René Froger, Wolter Kroes, Diggy Dex, Monique Smit, Volumia!) De agenda van Sven staat al lekker vol met optredens in en rond Amsterdam.

Groot aantal artiesten aanwezig bij UnityNL on Tour op 9 september in Leiderdorp
04-09-2018 16:21:00

Op zondag 9 september staat ‘Unity NL on tour’ in Park de Houtkamp in Leiderdorp tijdens de Vrienden feesten 2018. Van 14.30 uur tot 19.00 uur zijn er doorlopend optredens van een groot aantal Nederlandstalige artiesten. De toegang is gratis. Te gast zijn: Frank van Etten, Helemaal Hollands, Mart Hoogkamer, Vinzzent, Rob Zorn, Robert van Hemert, Remko Harms (LA The Voices), Christa Kerdijk, Theodoor, Jose Sep, Rick Melissen, Brian Voet, Bob Offenberg, Side Kick, Frank Smeekens, Ruby van Urk en Danny Vermeer. 

Mark Elbers laat laatste wens van broer Mat in vervulling gaan
04-09-2018 16:07:00

De uit Nuenen afkomstige Mat Elbers is de broer van Mark Elbers, die velen kennen als “The King van Nederland” en een van de allerbeste Elvis Tribute artiesten van ons land. Mat is helaas ongeneselijk ziek, maar had op zijn bucketlist nog één wens; hij wilde graag een plaat maken. Met behulp van zijn broer Mark Elbers is dit nu gerealiseerd en in de studio van Kees Tel ontstond het nummer ‘Softly / Zachtjes’. Deze emotionele plaat gaat over iemand die eveneens aan het vechten is tegen die “rot ziekte”. 

Dave Korteweg brengt gewonnen single ‘Ik wil dansen met jou’ uit
04-09-2018 15:54:00

Op 2 juni 2017 won Dave Korteweg in Tiel de zangwedstrijd “Talent Zingt”. Als prijs mocht hij een nieuwe single opnemen. Omdat Dave op dat moment net z’n debuutsingle ‘Ik laat jou nooit meer gaan’ had uitgebracht wilde hij met het opnemen van het nieuwe nummer even wachten. Inmiddels zijn de opnames in de studio van Tonny Magendans afgerond en is ‘Ik wil dansen met jou’ en feit. Omdat Dave van vrolijke muziek houdt schreef en produceerde collega zanger Tonny Magendans voor hem een nazomers lied.

VOF De Kunst presenteert #35jaarsuzanne clubtour
04-09-2018 15:33:00

Het is 35 jaar geleden dat Suzanne van VOF de Kunst op nummer 1 stond in Nederland. Het was de aanzet tot een wereldwijde campagne waarbij het nummer in meerdere landen (en meerdere talen) hoog in de hitparade kwam. De band viert dit met een mooi en vermakelijk feel-good nederpopconcert. 

Toppers van Oranje wederom te gast bij ‘t Koetshuis in Nijkerk
04-09-2018 10:01:00

Presentator Ivo Franklin laat weten dat hij met z'n rondreizende muziekspektakel 'Toppers van Oranje'  op zondag 23 september weer te gast zijn bij ‘t Koetshuis te Nijkerk (Gld). Vier uur non-stop genieten van 40 Nederlandstalige top artiesten bij het Partycentrum aan de Spoortstraat.  De aanvang  is vanaf 14.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 13.00 uur. Meewerkende artiesten zijn oa. Vinzzent, Helemaal Hollands, Jacques Herb, Marco de Hollander, Mick Harren, Otto Lagerfett, Standaard, Sofia Bianco, Simone Eversdijk, Alwin Rennen, Nick Koot, e.v.a. Bestel nu je ticket online via www.toppersvanoranje.tv of zondag 23 september a.s. aan de kassa van ‘t Koetshuis te Nijkerk. (ook nu kun je reeds bestellen bij t Koetshuis). Kom je uit de provincie Zeeland, dan kun je met de Zeeuwse Toppers van Oranje bus mee!

Belinda Kinnaer viert 25 jarig artiestenjubileum op 11 februari 2019 in Doetinchem
04-09-2018 09:40:00

Op maandag 11 februari 2019 organiseert Belinda Kinnaer haar 25 jarige artiestenjubileum. Als locatie is gekozen voor de Amphion Schouwburg in Doetinchem. Het thema van dit feestelijke jubileum is ‘De tijd van m’n leven | 25 jaar hit’s. Volgens Belinda belooft het een verrassende avond te worden met een diversiteit aan prachtige songs m.m.v. de band Anderkovver. De aanvang is vanaf 20.00 uur. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij bovengenoemde schouwburg. Belinda Kinnaer viert met een wervelende show van muzikale hoogtepunten haar 25 jarig jubileum als zangeres. Zij neemt het publiek mee terug naar de tijd van onder andere Tina Turner, Queen, Abba en Bon Jovi. Maar ook haar eigen hits zoals 'Zeven Oceanen', 'Neem je Leven', 'If Tomorrow never comes' en 'De tijd van m'n leven' zullen niet ontbreken. 

Bekende Drentse artiesten geven muzikaal kado aan FC Emmen
03-09-2018 22:21:00

FC Emmen speelt dit jaar in de hoogste divisie van het vaderlandse voetbal, dit zal niemand zijn ontgaan. Hier moet een strijdlied voor komen vond Hans de Jonge van management  en boekingsburo Tok Producties. Niet zomaar een strijdlied maar eentje gezongen door bekende Drentse artiesten aangeboden aan FC Emmen. Ons kado aan Emmen! Tok Producties doet management werkzaamheden voor onder andere Dikdakkers en Mooi Wark en werkt veel samen met René Karst en DJ Roy. De artiestenkeuze was dus snel gemaakt. 

Twee steden, één vertrouwde naam...Metropool... Poppodia van Twente
03-09-2018 21:49:00

Vanaf vandaag heten de poppodia in Hengelo en Enschede Metropool. Een logische keuze volgens  directeur Johan de Jong. “We hebben een bewuste en weloverwogen keuze gemaakt voor muziek. We willen een Poppodium in Twente dat rendeert, toegankelijk is voor de hele cultuurregio en een stimulans is voor de popmuziek in en uit Twente." Metropool staat nu voor de Poppodia van Twente, waarin de muziek centraal staat. Johan de Jong vervolgt: “We zijn uiterst zorgvuldig te werk gegaan bij het kiezen van de naam voor het Twentse poppodium. 

Henny Thijssen schrijft lied voor Frans van Dorland
03-09-2018 20:15:00

Frans van Dorland was als kind al bezeten van muziek en kwam hij via via in contact met zanger en tekstdichter Henny Thijssen die Frans verder op gang hielp in de muziekwereld. Frans kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Henny deed Frans het aanbod om een liedje te gaan schrijven. Dit resulteerde in de debuutsingle “Alleen” welke in 2017 verscheen. Met de opvolger “Ik ben mijn jaloezie verloren” wordt terug gegrepen naar de vijftiger/zestiger jaren. 

Colinda volgt advies van fans op
02-09-2018 19:18:00

Colinda plaatste onlangs een oproep op Facebook om te polsen welk nummer van haar onlangs verschenen album ‘Ik kan niet zonder jou’ haar nieuwe single moest worden. ‘Er werd massaal gereageerd. Als meest favoriete track kwam ‘Ik vergeef je’ uit de bus. Het kan overigens ook nog maar zo zijn dat we volgend jaar de andere twee populaire liedjes uit de top 3 uitbrengen’, verklapt Colinda. ‘Ik kan niet zonder jou’ is oorspronkelijk een Duits nummer welke door Jef Weber voorzien is van een Nederlandstalige tekst. 

Zonnig Tuckerville verwelkomt bijna 15.000 bezoekers
02-09-2018 11:59:00

Op een stralende nazomerdag verwelkomde initiatiefneemster Ilse DeLange op Tuckerville 2018 bijna 15.000 bezoekers uit het hele land. Het sfeervolle festivalterrein van Het Rutbeek nabij Enschede vormde het decor voor optredens van onder andere DeLange zelf, Carrie Underwood, George Ezra, Isaac Gracie, Birth Of Joy en Hannah Williams & The Affirmations. Tuckerville, een festival voor country en americana in de breedste zin van het woord, werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd op Het Rutbeek. Het natuurlijke terrein bleek in 2017 al de ideale plek voor het door Ilse DeLange geïnitieerde festival.

Nieuwe single van Michiel Schraven herbergt kwetsbare en persoonlijke lading
01-09-2018 15:45:00

Een tijd terug schreef Michiel Schraven het liedje ‘Zolang je me niet vergeet’ in een periode van ziekte en onzekerheid voor zijn twee kleine kinderen. Lang twijfelde hij of hij het liedje zelf naar buiten zou brengen, mede vanwege de kwetsbare en persoonlijke lading. Daarnaast heeft Michiel zich de afgelopen jaren eigenlijk alleen maar op de achtergrond beziggehouden met het schrijven en produceren van liedjes voor andere Nederlandstalige artiesten. Vanuit verschillende hoeken werd erg positief gereageerd op het liedje.

Alwin komt met vrolijke nazomer single
01-09-2018 15:11:00

Er zijn van die artiesten die hun eigen plekje stapje voor stapje veroveren in het Volkse Muziek landschap, zonder hoog van de toren te blazen. Alwin is zo’n heerlijke realistische artiest, met oog voor detail bij al zijn optredens en op maat zijn publiek dat geeft waar hun hart naar verlangt. De Zeeuwse zanger heeft het in zijn eigen regio zeker niet altijd makkelijk, en moet de vele zware stormen zoals men die daar kent met zijn muziek en genre overleven, daar er geen echte muziek cultuur is in dit genre in het mooie vlakke Zeeuwse land. 

TV Oranje Special over Gebroeders Ko
31-08-2018 18:53:00

Zaterdag 1 september zie je om 19.00 uur een special over Ton en Gerard Koopmans, oftewel de Gebroeders Ko. Ivo Franklin reist naar Raamsdonksveer voor een ontmoeting met het bekende feestduo. Ton en Gerard zijn afkomstig uit een muzikale familie: hun opa speelde accordeon en vader Gerrit Uittenberg trad op in tv-programma’s als Op Volle Toeren. In hun schooltijd hebben de heren naar eigen zeggen heel wat streken uitgehaald. Later kwamen ze allebei terecht in de bouw, waar ze werkten als uitvoerder en timmerman. 

Andy & Melissa gaan het theater in
31-08-2018 18:24:00

De nog steeds zeer populaire oud-voetballer Andy van der Meyden en zijn evenzo populaire vrouw, Melisa Schaufeli, starten in september aanstaande met hun eerste theatertournee. Het duo was in de laatste serie van hun real-life soap al op tv te zien met de voorbereidingen van hun eerste theatervoorstelling. Deze is zo goed ontvangen door het publiek dat Andy & Melisa nu op tournee gaan langs ruim 20 theaters door heel Nederland. De première is op 9 oktober in Theater Orpheus in Apeldoorn.

Henk Dissel heeft de Oranje Kroon
31-08-2018 18:09:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 september is dat ‘Ware Liefde’, de nieuwe single van Henk Dissel. Zijn vorige single ‘Verlegen’ kwam nog geen twee maanden geleden uit, maar Henk besloot zijn fans te verrassen met een ballad die nog op de plank lag. En met overweldigend succes, want binnen de kortste keren stond hij op de eerste plaats in de iTunes Top 100! Het liedje wordt tijdens concerten massaal meegezongen en raakt duidelijk een snaar bij het publiek.

‘Rotterdamse Topper’ maakt volledige line-up bekend
30-08-2018 16:06:00

Voor het vierde jaar op rij geeft de volkszanger Edwin van der Toolen op zaterdag 3 november in Villa Thalia een live concert voor meer dan 800 fans. Vandaag presenteert hij de volledige line-up met bekende artiesten als Anita Meyer, Sieneke, de Havenzagers 2.0 en Danny Nicolay. Daarnaast pakt de Rotterdammer uit met een songfestival halftime-show met onder andereJustine Pelmelay en de laatste winnares voor Nederland Getty Kaspers van Teach-in. Ook Sieneke zal het publiek trakteren met Ik ben verliefd (sha-la-lie).

Danny Terp geeft 'La Cintura' een Nederlandstalig jasje
30-08-2018 15:42:00

In de loop van jaren kom je telkens zijn naam tegen  op play- en hitlijsten: Danny Terp. De uit Aalsmeer afkomstige zanger werkt onverstoorbaar aan zijn artiestencarrière en heeft de afgelopen jaren doorlopend goed klinkende, radiovriendelijke singles uitgebracht. Sinds 2012 heeft hij zich verbonden aan NRGY Music, de platenmaatschappij met vooral Nederlandse artiesten die hem onmiskenbaar ondersteunt in verdere opbouw, marketing en promotie. De nieuwste single van Danny 'Jij geeft mij vleugels’ en is een bewerking van ‘La Cintura’.

Joke Alberts ontkracht wilde verhalen over haar man Koos
30-08-2018 15:18:00

Omdat er vele verhalen over de toestand van Koos Alberts rond gaan steekt z'n vrouw Joke daar een stokje voor en brengt het juiste nieuws naar voren. 'Koos is afgelopen maandag geopereerd in het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Hij ligt dus NIET in het AVL in Amsterdam. Bij de operatie is zijn blaas verwijderd en zoveel mogelijk uitzaaiingen. Inmiddels is hij van de Intensive Care af en ligt op een eigen kamer. Het zal een lange weg worden maar we gaan ervoor. We willen iedereen bedanken voor de warme steun en het medeleven dat doet hem en ons goed', Liefs Joke

Album van Jan Smit 'Met andere woorden' bundelt 12 nieuwe liedjes
30-08-2018 14:08:00

Op 20 september komt het nieuwe studio-album uit van Jan Smit. Het album getiteld ‘Met Andere Woorden’ bundelt 12 nieuwe liedjes geschreven door bekende Nederlandse componisten.  Anderhalf jaar geleden opperde Jan Smit het plan 12 gerespecteerde collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. Misschien wel dat ene liedje waarvan zij vinden dat hij het altijd al eens had moeten zingen, maar misschien ook wel die nieuwe uitdagende stijl die hij anders nooit zou hebben geprobeerd. 

Wilbert brengt gevoelige meezinger 'Leef en voel je vrij’
29-08-2018 17:30:00

“Tel je zegeningen, en wees dankbaar voor wie en wat je bent! Je vrienden, die zijn er voor jou altijd, je staat nooit alleen! Leef en voel je vrij, kom en dans met mij, laat je nu maar lekker gaan, voel het ritme, blijf niet staan en geef je over aan de nacht”, dat zingt Wilbert op zijn veelbelovende nieuwe single ‘Leef en voel je vrij’. Geen cover, nee gewoon rechtstreeks van de muzikale tekentafel van producer Kees Tel die samen met Wilbert werkte aan zowel muziek als de tekst van deze heerlijke als ook gevoelige meezinger. 

Gaat Robert F. nu ook Nederland veroveren?
29-08-2018 17:20:00

Robert was tot voor enkele jaren een truckchauffeur die de wegen van Europa op zijn duimpje kende. Tijdens deze ritten was het een gewoonte dat hij luisterde naar countrymuziek en hij zong dat ook uit volle borst mee zonder te denken dat het ooit voor publiek zou gaan gebeuren. Door gezondheidsredenen moest hij afscheid nemen van het truckerbestaan maar bleef als service monteur werkzaam. Het zingen werd wat minder maar de liefde voor de country bleef. In 2015  ontmoette hij Christa, zangeres/ producer/ tekstschrijver.

Ilse DeLange presenteert nieuw album op 9 september 2018 bij de MediaMarkt in Apeldoorn
29-08-2018 17:06:00

Ilse DeLange komt op zondag 9 september om 12:30 uur naar de MediaMarkt in Apel-doorn om haar nieuwe album te presenteren. Ilse zal enkele van haar nieuwe nummers zingen en aansluitend is er uiteraard ook een signeer– en fotomoment. Op 31 augustus verschijnt het nieuwe, achtste studioalbum van Ilse DeLange. Het is voor het eerst in zes jaar dat er nieuw solo werk van haar verschijnt. De afgelopen periode was Ilse muzikaal volledig gericht op haar band The Common Linnets, waarmee ze twee nummer één albums uitbracht. 

Jacco Ricardo lanceert 'Ik wil alleen maar bij je zijn'
29-08-2018 16:51:00

Als er een zanger is die het label lef op zich geplakt mag hebben dan is het Jacco Ricardo. Hij scoort met zijn spraakmakende en veel besproken nummers zowel in Nederland als Belgie. En als die succesvolle single komen het het zeer spoedig te verschijnen album “Liefde”. Maar voor het zover is laat deze Zeeuw ons eerst nog even genieten van zijn nazomer single "Ik wil alleen maar bij je zijn". Ook dit nummer heeft alles in zich om stevig op de diverse playlijsten te komen staan. Jacco Ricardo volg zijn muzikale leven via facebook – instagram. 

John Mestebeld kiest albumtrack “Ik ben verliefd op jou” als nieuwe single
29-08-2018 13:51:00

Eind 2017 verscheen het debuutalbum ‘Gewoon John’ van John Mestebeld. In totaal staan er 13 tracks op die John heeft opgenomen bij Martin Sterken in Valthermond. Omdat John het nummer ‘Ik ben verliefd op jou’ bijzonder mooi vond, besprak hij met z’n vriend Henri van Velzen of het lied geschikt was om als single uit te brengen. Henri vond ook dat het lekker klonk en gaf aan om het gewoon uit te brengen. Zingen is al lange tijd een passie voor John. Bij toeval leerde hij jaren geleden Henri al kennen. 

Dani Raben sleutelt met zijn team aan muzikale carrière
28-08-2018 16:53:00

De in Doetinchem geboren Dani Raben heeft zijn hobby als motorcrosser terzijde geschoven om zich helemaal te kunnen gaan richten op de muziek nadat zijn tante hem stimuleerde de microfoon ter hand te nemen. De 20-jarige Dani bracht eerder dit jaar zijn debuutsingle ‘Als je zegt het is voorbij’ op de markt. Dat smaakte zó naar meer, dat Dani nu alles uit de kast haalt om te gaan slagen als zanger & entertainer! De muziekmarkt veroveren dat is de ambitie nu van deze inwoner van Dinxperlo die in Rood-Hit-Blauw produkties van Ronald Visch de ideale partner vond om één en ander trachten te gaan realiseren. 

Leo Kleijn lanceert zijn eerste plaat via RoodHitBlauw Produkties
28-08-2018 16:42:00

Leo Kleijn was in de jaren 80 al druk in de weer met muziek. Niet zo gek want de besmetting ervan vond in familiekring plaats daar zijn vader al diverse instrumenten bespeelde . Leo zelf zit op jeugdige leeftijd al snel achter de toetsen van het orgel van zijn vader, en wat later gaat hij zingen bij een bandje. Maar zijn muzikale loopbaan lijkt al kort hierna definitief te eindigen doordat hij de militaire dienstplicht moest vervullen en de band in die tijd uit elkaar ging. Als Leo in 2014, vele jaren later dus, spontaan de microfoon in handen geduwd krijgt in een Leids café, komen er op den duur weer boekingen binnen en pakt hij zijn passie weer op. 

Elske DeWall ontroert zowel Johnny als Linda de Mol
28-08-2018 15:55:00

Tijdens de opnames voor het tv programma Linda’s Zomerweek waar Elske DeWall dit seizoen de muziek verzorgt had Elske het even heel zwaar toen ze het nummer voor Johnny de Mol voor het eerst moest repeteren. “Nederlandstalige  teksten komen gewoon sterker binnen en dit nummer des temeer, ik moet eerlijk toegeven dat mijn tranen begonnen te stromen zo tegen het einde van dit prachtige liedje” Zo ook gisteravond. Elske DeWall ontroerde zowel Johnny de Mol. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool