RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuwe single Danny de Munk heet ‘Na al die tijd’
16-11-2012 16:39:00

"Na al die tijd' heet de nieuwe single van Danny de Munk die vanaf morgen te downloaden is. Het nummer verschijnt aan de vooravond van zijn 30-jarig jubileum en heeft daar ook alles mee te maken. In het nummer blikt De Munk terug op de jaren die geweest zijn en alle mooie momenten die hij heeft beleefd. Dit weekend voegt hij daar een dierbare herinnering aan toe als hij zijn jubileum viert in een uitverkochte Heineken Music Hall. Hoewel pas 42 jaar, viert Danny de Munk dit jaar al zijn 30-jarig jubileum en dat mag met recht een unicum genoemd worden. Aankomende zaterdag, 17 november viert hij dit dan ook groots met een concert in de Heineken Music Hall.

 

Zijn 30-jarig jubileum is een mooi moment om stil te staan bij de veelzijdige en nu al lange carrière van Danny de Munk. Door de jaren heen was hij te zien in verschillende films (van Ciske de Rat tot Allstars) en tv-series (van Laat maar Zitten tot Vrouwenvleugel) en speelde hij hoofdrollen in diverse musicals (van Les Miserables tot Ciske de Rat de Musical). Als zanger stond hij op grote podia zoals Theater Carré, Het Concertgebouw, Ahoy en al 4 keer eerder in de HMH met een eigen concert. Zijn eerste album in 1984 bereikte gelijk de gouden status; een succes dat zich door de jaren heen voortzette, want ook zijn meest recente album ‘Hart en Ziel’ (2010) werd goud. Terugkijkend op al die hoogtepunten is de zanger vooral dankbaar. “Ik heb prachtige rollen mogen spelen, hits gescoord, samen mogen werken met mensen waar ik enorm tegenop kijk en vele kansen gekregen. Ik besef me heel goed dat dat geschenken zijn.”


In zijn nieuwe single ‘Na al die Tijd’ bezingt Danny de Munk de jaren die geweest zijn. “Als je terug gaat kijken, zie je wat voor mooie dingen je eigenlijk hebt meegemaakt, maar tegelijkertijd besef je ook dat al die dingen nooit meer terug komen. Wat voorbij is, is ook echt geweest en alles komt maar één keer. Projecten zijn afgerond en sommige mensen met wie ik gewerkt heb, zijn er niet meer. Dat kan je best melancholisch maken, maar ik zie het liever als een motivatie om elk moment ultiem te beleven. Je moet zelf de slingers ophangen, zeg ik altijd, een ander doet het echt niet voor je.”

 

Danny de Munk is enorm trots op zijn nieuwe single waarvan hij zelf de tekst schreef. “Dit nummer komt voort uit dankbaarheid; voor mijn carrière en de mensen dicht om me heen staan, maar ook zeker voor de fans die me in de afgelopen 30 jaar gesteund hebben. De tekst komt recht uit mijn hart dus het is best een gevoelig nummer geworden. Dit nummer is eerlijk; zonder poespas. Gewoon Danny de Munk.”


Zijn jubileumconcert komende zaterdag in de Heineken Music Hall is inmiddels uitverkocht. “Heel speciaal”, zo meent Danny de Munk“, dat mensen na 30 jaar en zelfs in deze moeilijke tijden toch nog steeds zo massaal kaartjes kopen. Ik voel me echt vereerd. Dit is opnieuw iets om heel dankbaar voor te zijn..” Tijdens het jubileumconcert met de toepasselijke titel ‘Hoe ouder, hoe gekker’ zullen 17 november alle hoogtepunten uit de kleurrijke carrière van Danny de Munk de revue passeren. Zo brengt hij de hits uit zijn jonge jaren, maar ook een eerbetoon aan mensen met wie hij heeft mogen samenwerken. Uiteraard zingt hij er ook zijn nieuwe single. Hij doet dat aan het slot van de avond, wanneer ook dit concert weer bijgeschreven kan worden in een reeks mooie herinneringen. "Na al die tijd" is vanaf morgen te downloaden via iTunes. Meer informatie via www.dannydemunk.nl

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool