RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuwe single en aankomend album doorbraak John West
14-11-2012 16:58:00

Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd draait John West al een aantal jaartjes goed mee binnen de Nederlandstalige muziek. “Zijn ster is rijzende”, zoals men dat zo mooi zegt! Deze in 1988 in Den Haag geboren jongeman stond in 2007 al in de lijsten met zijn single ‘Weet Wat Je Begint’. Dit jaar bracht een vernieuwde versie van dit nummer uit welke opnieuw met veel enthousiasme is ontvangen. John West wordt door insiders al enkele jaren op de voet gevolgd als één van de aanstormende talenten. Eind 2010 gaf John zijn eerste live-concert met de PPM-band waarbij ook tal van collega artiesten optraden.

 

Nog zo’n wapenfeit dat aangeeft dat deze Hagenees de spreekwoordelijke wind in de zeilen heeft is dat hij afgelopen mei driemaal in een bomvolle ArenA stond om samen met nog vier collega’s de pauzeact te vormen tijdens De Toppers-Concerten. 

 

Nu zijn nieuwe single “Zou dit dan liefde zijn” en 23 November zijn album “Jouw Blik” worden gelanceerd, staat John’s telefoon roodgloeiend en mogen we gerust van een doorbraak spreken. Sinds 2007 heeft dit Haagse talent een demoalbum uitgebracht en singles als ‘Weet wat je begint’, ‘Verliefdheid’, ‘Jij en ik’, ‘Jouw blik’, ‘Lach en Leef’ en ‘Jij met je mooie ogen’. Na zijn succesvolle optreden bij De Toppers heeft John West een contract getekend bij Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Producties. Via dit label zullen zowel zijn nieuwe album als single ‘Zou Dit Dan Liefde Zijn’ gaan uitkomen. Deze zeer swingende track zal naar verwachting snel de hitlijsten gaan bestormen. De Manfred Jongenelis-productie is een vlotte en erg aanstekelijk meezinger waarop Johan West wederom laat horen wat een fantastische sound hij bezit.  Met de lancering van zijn album en deze pakkende single kan het haast niet anders of ons landje gaat helemaal vallen voor… John West.  Meer informatie over John West is te vinden op zijn website: www.johnwestentertainment.nl

 

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool