RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Drie jaar heeft Gre Parelmoer er keihard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn
01-08-2012 11:23:00

Gre Parelmoer, bij het grote publiek bekend door haar deelname aan de SBS6 programma’s Popstars 2009, De 25 meest hilarische kandidaten in 2010 en recent was ze nog te gast in het programma “Man bijt Hond”. De afgelopen maanden is ze druk geweest met het compleet maken van haar debuutalbum waar ze in totaal zo’n 3 jaar met veel plezier aan heeft gewerkt.

 

Op dit moment scoort Gre Parelmoer in het land en ook bij de Nederlandstalige buitenlandse zenders met “De Bardans”. Spraakmakende muziek dat is waar Gre Parelmoer voor staat. Ze scoorde de afgelopen jaren hits met “ Dikke paling” “ Knijp me in de kont” en “ Ik ben een beh beh berggeit”. De nieuwe single “De Bardans” past prima in dit rijtje thuis. Het enige verschil is dat er "De Bardans" nog wacht op een notering in de hitlijst. Van dit nummer is wederom een clip gemaakt die te zien is via de diverse (clip) zenders. En 24 uur per dag te zien via You Tube. Op het Gre Parelmoer kanaal staan alle clips op een rijtje.

 

Het overzicht van al haar successen zijn vanaf nu terug te vinden op haar album” Liefs van Gre Parelmoer” welke deze week is verschenen. De hits aangevuld met nieuwe nummers zijn hierop terug te vinden. En het is een gevarieerd album geworden met muziek waarop het onmogelijk is om stil te blijven staan of zitten. Het album is verkrijgbaar bij de betere cd speciaal zaken en natuurlijk te downloaden via de diverse download portals. Afgelopen zaterdag was in het programma Cafe Martini  bij RTV Noord het moment dat het album ten doop werd gehouden. Onder het genot van Sigaretten – Whiskey en wilde Kerels overhandigde Gre de eerste exemplaren aan de makers van dit populaire radioprogramma Eric Bats en Jack Westers. Meer info: www.gre-parelmoer.nl 

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop