RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Mash!.....een nieuw fris duo
08-02-2012 18:25:00

Mash! is een fris nieuw duo dat bestaat uit de zangeressen Anouk van Schie en Meike Hurts. De dames leerden elkaar zeven jaar geleden kennen toen beiden werden geselecteerd voor de zeer succesvolle meidengroep KUS waarmee de dames met name in het kindercircuit dikke hits scoorden en gouden platen in de wacht wisten te slepen. De blonde Anouk en de donkere Meike hadden meteen, op zowel persoonlijk als muzikaal vlak, een enorme klik. Na de split-up van de meidengroep eerder dit jaar, besloten deze zielen-zusjes samen verder te gaan als duo. "De keuze om samen verder te gaan was vanzelfsprekend. We hebben een passie voor meerstemmigheid en zouden het liefste met z'n tweetjes 3-stemmig zingen…," aldus de meiden.

 

Dat beiden hetzelfde gevoel voor timing deelden ontdekten zij onderweg naar optredens als zij samen in de auto lekker aan het meezingen waren met hun jeugdheldin Whitney Houston. Om de muzikale klik te benadrukken maakten het tweetal voor de grap leuke filmpjes en zetten deze op You Tube. “We kregen enorm veel positieve reacties hierop. En op een dag werden we gebeld door Head First Productions, het bedrijf van producer Nando Eweg, John Ewbank en John Brands. Zij vroegen of we niet eens wilden komen praten…", leggen ze uit. “Samen zijn we op zoek gegaan naar een sound die echt helemaal bij ons past. Toen we onze eerste single ‘Step Up’ voor het eerst hoorden dachten we onmiddellijk : ‘Dit is het, dit zijn wij’! Het nummer verschijnt 10 februari op single, maar is vanaf 17 januari al veelvuldig te horen in de commercial van Activia.

 

De sound van Mash! is het best te omschrijven als het opzoeken van muzikale grenzen.…" We willen heel graag swingende, vrolijke nummers maken met vette beats, maar ook met een knipoog naar vroeger en ook het akoestische gevoel wilden wij erin naar boven laten komen en dat is in onze optiek goed gelukt met ‘Step Up’…, aldus Mash!.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl