RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Jan van Est scoort met 'Een ouderwetse Hollandse winter’
08-02-2012 11:41:00

Met temperaturen van -22 op de thermometer, ijspret in heel Nederland en een heuse Elfstedentocht op de loer is de single ‘Een ouderwetse Hollandse winter’ van Jan van Est weer super actueel. Vele radiozenders hebben de single weer opgenomen in hun lijsten om het Hollandse wintergevoel muzikaal te ondersteunen. De single ‘Een ouderwetse Hollandse winter’ was in de winter van 2010 / 2011 ook al DE winterhit. De single is een bestaand liedje dat in een verfrissend nieuw jasje werd gegoten door producer Kees Tel (o.a. Rene Schuurmans en Gerard Joling) en werd in december 2010 uitgebracht.

 

 De single verscheen ook op de vorig jaar uitgebrachte CD ‘Kleine jongen’, waar ook de hits ‘De zon in mijn hart’ en ‘Hé mooie meid’ op staan. Jan van Est over ‘Een ouderwetse Hollandse winter’: “Ik wilde destijds al zo lang met deze single aan de slag, maar telkens kwam er wat tussen. Toen in 2010 de eerste sneeuwvlokken vielen zijn we snel aan de bak gegaan. Dat het DE winterhit van dat jaar zou worden kon ik toen natuurlijk niet weten. Het is natuurlijk wel een lekker vrolijk liedje dat ons door deze koude dagen heen helpt. Dus tof dat zo veel radiozenders het nummer weer oppakken!

 

De single is prima verkrijgbaar via de download portals zoals Targetmusic en Itunes. Volg Jan en zijn bezigheden via www.janvanest.nl en www.twitter.com/janvanest

 

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl