RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Déon Leon weet diverse mensen uit het vak te strikken voor productie nieuwe single
13-07-2018 17:01:00

 

Déon Leon (27) lanceert tijdens zijn eigen concert zijn zelfgeschreven solo single ‘Jouw Geluk (Vivo Por Ti)’. Voor het maken van deze single heeft hij diverse interessante mensen uit het vak weten te strikken. Het zomerse liedje, dat gaat over zijn liefde voor zijn verloofde Rachel Kramer, is geschreven door Déon zelf en Emy Perez (Cloud 9): “Emy komt uit Venezuela en heeft eerder geschreven voor Enrique Iglesias en Christina Aguilera. De klik met haar was zo tof, ze snapt helemaal wat ik wil. Die heerlijke zomerse klanken gemixt met mijn liefde voor het Nederlandstalige lied. Je kan er niet op stil blijven zitten en dát is nou precies wat ik wilde.”

 

 ‘Jouw Geluk (Vivo Por Ti)’ is net als Déon zijn vorige single ‘Ineens’ geproduceerd door Stuart Lynn in de Red Bullet Studios van Spinnin’ Records. De basis van het liedje is gemaakt door zijn Rino Sambo (de protege van The Partysquad, nét getekend door Top Notch) en goede vriend van Déon, Kraantje Pappie, hielp hem met de puntjes op de i voor ‘Jouw Geluk (Vivo Por Ti)’. 

 

Afgelopen zondag heeft de zanger ‘Jouw Geluk (Vivo Por Ti)’ voor het eerste gezongen tijdens zijn concert 'At the Beach'. Een geslaagd concert met diverse gast-optredens zoals Bergit Lewis, New Timeless, Rachel Kramer en Wolter Kroes. "Wolter was ook zo lief: die riep dat dus ook! Deon is het nieuwe talent de Nederlandse Ricky Martin", jubelt Déon. 
 

RTV: Nynke Tuinstra / Mobiel. 06 4888 5790 / NynkeTuinstra@gmail.com 

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool