RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Martijn Fischer zingt 'Hits van Hazes' met Bigband in Poppodium 013 te Tilburg
12-07-2018 15:23:00

 

Op zaterdag 24 november brengt Martijn Fischer samen met een bigband in een extra lange show de welbekende hits van André Hazes ten gehore. Afgelopen jaar deed de Fischer de clubtour Martijn Fischer zingt hits van Hazes, waarbij hij 17 shows door heel Nederland uitverkocht. Om dit te vieren wordt er deze keer uitgepakt met een grootse show in Poppodium 013 in Tilburg. Speciaal voor deze gelegenheid wordt zijn huidige band uitgebreid met een blazer- en strijkersectie. Kaarten voor Martijn Fischer zingt hits van Hazes met bigband zijn via Ticketmaster verkrijgbaar. 

 

De liedjes van Hazes zijn Fischer niet vreemd, eerder speelde hij maar liefst 550 keer de rol van de legendarische artiest in de hit-musical Hij Gelooft In Mij. Hiervoor ontving hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste hoofdrol. Voor zijn rol als André Hazes in de film Bloed Zweet en Tranen wordt Martijn beloond met een Gouden Kalf. Dit jaar stond Martijn Fischer al op prominente festivals als Parkpop Den Haag, Breda Live, Paaspop en Retro Pop. Er staan nog een aantal grote festivals ingepland. 

 

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Op televisie en het witte doek was Martijn te zien in onder andere Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen en Vrijland. De afgelopen tijd heb je Martijn kunnen zien in TV-series als Vechtershart en Petticoat en films waaronder; Rokjesdag, Onze Jongens, Dikkertje Dap en Mannen van Mars.

 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool