RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Nieuw televisiepakket MUZIEKKIOSK voortvarend van start
12-05-2016 15:18:00

 

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK beleeft op dit moment een vliegende start in de basispakketten van meerdere televisiedistributeurs. Bij kabelmaatschappijen SKV Veendam en CAI Harderwijk is MUZIEKKIOSK al te bekijken en op zeer korte termijn zullen ook internetprovider PLINQ en IPTV-provider InCompanyMedia het muziekpakket doorgeven. Een aantal andere providers volgt binnen enkele maanden.

 

MUZIEKKIOSK is een initiatief van de oostelijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch en bestaat op dit moment uit hun muziekzenders TV Oranje, SchlagerTV en het nieuwe NashvilleTV. Met MUZIEKKIOSK richten zij zich in eerste instantie op Nederland, maar het pakket komt ook beschikbaar voor de buitenlandse markt. Het voornemen bestaat om MUZIEKKIOSK binnen afzienbare tijd uit te breiden met andere muziekstijlen.

 

Gerard Ardesch: “Met MUZIEKKIOSK bieden we de muziekgenres van onze zenders voortaan in één digitaal basispakket aan. Daardoor kunnen onze kijkers niet alleen naar onze bekendste zender TV Oranje (blijven) kijken maar kunnen ze ook kennismaken met SchlagerTV en onze gloednieuwe zender NashvilleTV, die zich richt op hedendaagse country.”

 

Jur Bron: “Daarbij komt dat in combinatie met MUZIEKKIOSK na verloop van tijd in veel gevallen ook de UltraHD-zender FESTIVAL 4K in de zenderpakketten wordt opgenomen. FESTIVAL 4K is een uniek Nederlands initiatief dat na een vliegende start in onder meer Frankrijk, Spanje en België in de Nederlandse huishoudens niet mag ontbreken! Dat is wat we een win-winsituatie noemen.”

 

NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord, met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau. TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, shownieuws en een muziekagenda. Op SchlagerTV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden, vrij van reclameblokken. FESTIVAL 4K is de eerste 4K-televisiezender die volledig gewijd is aan festivals, muziek en theatershows. 

 

MUZIEKKIOSK en FESTIVAL 4K worden technisch ondersteund door Basmedia in Steenwijk. Meer informatie is te vinden op: www.muziekkiosk.nl / www.festival4k.tv / www.tvoranje.nl / www.schlagertv.nl / www.nashvilletv.nl 

 

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop